Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.628 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 30. března 2010 ve 20:11 ® džigit reakce na …
-
Stroft> no já koukal všeobecně,ale cíleně jen okolo navi a šňůr.Vzhledem k ceně,za kterou mi King nabídl Quartze,bylo rozhodnutí jednoduché
reagovatChvilku jsem se zdržel u chytej,chvilkumně Koudy představil proutky Fujitsu/moooc hezký kousky/,no a večer na pokec do osvěžovny.Tam jsem si pokecal o člunech a poznal solidní „kousky“ z Čech.Já to bral jako výlet od čtvrtka do neděle,takže vlastně spokojenost
- Úterý 30. března 2010 v 19:58 ® Stroft reakce na …
-
džigit> čau pekelníku,v Brně jsem byl taky(zklamání) Zminěné zbraně neznám ale pokud jde o vlačecí rolny,tak mě překvapily navijáky od Mivardy.Za pár kaček,vzhled Ryobi Zauber.A jak jsem na kvalitu ujetej,tak bych do nich šel!
reagovat - Úterý 30. března 2010 v 18:24 ® džigit reakce na …
-
Stroft> ahoj,tak jsem v Brně doplnil „zbraně“ Koupil jsem navi Fujitsu Quartz/Red/ a silon téže značky
reagovat - Úterý 30. března 2010 v 18:18 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Taky mi ryba šla.Už je čas domluvit se na Hartu a vyplout na lodi s mušákem.Tedy jestli nám to Chachar dovolí:(
reagovat - Úterý 30. března 2010 v 15:38 ® kamos007 reakce na …
-
chachar> nejdřív si vyplň v profilu jméno a pak tu rozhazuj moudrost.
reagovat - Úterý 30. března 2010 v 10:45 ® AdamHT
-
Stroft> já byl v sobotu na Hlučíně a bralo to. V neděli ráno na Hartě muškařit a odpoledne zas na Hlučíně.
reagovat - Úterý 30. března 2010 v 10:18 ® chachar reakce na …
-
Ty tu loď asi nosíš na zádech,co?Dále už no coment............
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
chachar> normální člověk se až k vodárně nedostane,jezdí tam jen pár vyvolených za úplatek.Já jsem to vyřešila tímto způsobem a nic protizákonného nedělám a hanba může být těm rybářům,kteří jezdí autem až k vodě a nechávají tam po sobě tuny odpadků,doufám že máš taky oči a viděl jsi to.Já na své malé lodičce-co si dovezu to si odvezu.Jezdím pomalu a s vodníma skútrama nemám nic společného. Z výzkumu vím,že na Vrbici se netvoří sinice právě díky vodním skútrům,a že jezdí bezohledně jak blázni to už je o něčem jiném.Přeji ti v letošní sezoně hodně velkých ryb.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:47 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
LeoC> motor Honda 2,3,jednoduché ovládání,sama ho unesu a hlavně ho s týmem používáme na sběr padáků.
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 22:41 ® Ciffik reakce na …
-
chachar> tak já ti nevím jestli koukáme na stejné fotky…co koukám, tak vidím elek. kabel k baterce?!, nebo se pletu?
reagovat - Pondělí 29. března 2010 v 18:49 ® Koudy reakce na …
-
lubo OV> ne to nebyl on…ten stánek co myslíš prodával lodě REJNOK…
reagovat - Pondělí 29. března 2010 v 10:38 ® chachar reakce na …
-
Zdá se Ti normální jezdit po Vrbici se spalovacim motorem.Skútraře vyháníme a Ty jak je vidět jsi bez hanby.Howg
reagovat - Neděle 28. března 2010 ve 22:10 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> to je jedno, každopádně jsem se u téhle reklamy válel smíchy
reagovat - Neděle 28. března 2010 ve 22:01 ® džigit
-
lubo OV> to nevím,já s ním kecal večer na srazu.Ale nevím nevím,spíš spolupracuje s Hadem-dokonce s ním natáčel dvd
reagovat - Neděle 28. března 2010 ve 21:53 ® lubo OV
-
džigit> nebyl to ten stánek, kde měli napsáno, že jejich člun používá i sám božský Kuba?
reagovat - Neděle 28. března 2010 ve 21:50 ® džigit reakce na …
-
LeoC> no jen Ti řeknu,že jsem se ve svých názorech neseknul,což mně osobně těší
reagovat - Neděle 28. března 2010 ve 21:45 ® LeoC reakce na …
-
džigit> doufám, že si toho hodně pamatuješ, bo až se potkáme u škopku, tak tě budu vyzpovídat já
reagovat - Neděle 28. března 2010 ve 21:22 ® džigit
-
LeoC> ahoj,v Brně jsem měl velice plodnou debatu s L.Vidršperkem/http:/ www.lavex.cz/…de/index.htm / . Moc příemný pán a velice ochotný v radách a odpovědích na mé dotěrné dotazy ohledně člunů a motorů
reagovat - Neděle 28. března 2010 ve 21:12 ® LeoC reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Co to máš za motor?
reagovat - Neděle 28. března 2010 v 11:42 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Ciffik> myslím si,že je to jarní viroza a další možnost je,že ho buchl kormoš.Těch ostrých je mi strašně líto,ráda je jezdím chytat na Rybáře.Včera jsm byli lodí na Vrbici a brali 30cm kapříci.Hladoví jak bezďáci… S tím motorem jsem velice spokojená,ahojky
reagovat - Neděle 28. března 2010 v 11:19 ® Ciffik
-
Jinak na Bečvě šlo polarizačkama vidět spousty ostrých. Bohužel všechny jsou potlučené od kormoránů. Skoro to vypadá jako by začali hnít od těch ran zaživa. Asi to tam taky nemají přes zimu lehký.
reagovat - Neděle 28. března 2010 v 11:15 ® Ciffik reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Abych se přiznal všiml jsem si toho až teď po tvé reakci. Moc ty rybky na břehu ač to tak třeba nevypadá netrápím. Mě se zdál zcela ve formě a zdráv. Jinak co se týče nemocí, moc se v tomto nechytám. Jestli chceš originál foto můžu zaslat třeba na mejl. Třeba z něho něco vyčteš.
reagovat - Neděle 28. března 2010 v 10:06 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Ciffik> ten malý kapřík má u ocasní ploutve jarní virozu nebo co? Prohlídl sis ho? Vyjádři se k tomu,díky
reagovat - Sobota 27. března 2010 ve 21:40 ® zlomiljsemprut
-
Ciffik> Nevěděl jsem na sto procent jestli jsi to Ty.
PS: Našel jsi na veletrhu to, co jsi hledal?
reagovat - Sobota 27. března 2010 v 15:41 ® Ciffik
-
jinak v pátek u kotlíka a rána pod pás..moje oblíbené vlasce od tubertiny už nedělaj…nakonec jsem vzal strofty, tak uvidíme…
kamos: velikost si nevyberu
reagovat - Sobota 27. března 2010 v 15:31 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> taky bobis
reagovat - Sobota 27. března 2010 v 15:23 ® Ciffik
-
letošní první kapřík
reagovat - Sobota 27. března 2010 v 8:02 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> dík za váš pozdrav,doufám že jsi mě dostatečně omluvil,bylo mi to srdečně líto,že já a můj tým jsem se nemohli dostavit,ale pevně věžím že nám to vyjde na letní sraz,protože další výlovy budou až v říjnu.Ahojky a všem jmenovaným a zúčastněným přeji pevné nervy u vody a hodně velkých úlovků(gigantů)v nastávající sezoně.Petrův zdar.
reagovat - Sobota 27. března 2010 ve 3:11 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> zdravíme z
Brna Džigit,Spike,Vagi,Cercer,Frk,Jezule a Mary
reagovat - Pátek 26. března 2010 ve 21:46 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Po velmi náročném dni tj.výlovu a sběru padáků jsem se konečně až k večeru dostala k vodě i s mou lodičkou a novým motorem.Mám velkou radost,o kterou se chci s vámi podělit.Zítra jdu na ně…
reagovat