Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.617 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 26. března 2010 v 18:47 ® lubo OV reakce na …
-
daja> já za sebe doporučuji Mivardi Royal feeder. Barva tmavě zelená, nekroutí se, je odolný proti otěru a cenově velmi dostupný, 300m za 105,–Kč. K dostání ve Fish centru v Ostravě Mariánských Horách, naproti domu Nosreti. Chytám na něj 3 roky a nedám na něj dopustit. A to jsem na vlasce dost náročný, protože u mě dostávájí dost zabrat.
reagovat - Pátek 26. března 2010 ve 14:41 ® Stroft
-
Chlapi vybalte ty nové klacky z bvv a valte k vodě,je to maskr,co nához to ryba.Dnešní dopoledne cca.20 cejnů,4 líny,dokonce i kaprům chutnalo.
reagovat - Pátek 26. března 2010 v 10:12 ® Ciffik
-
můj názor na bvv ve fóru bvv, tady to nebudu rozmazávat, snad jen, že jsem si 5 let naivně myslel, že mám doma kaprovou matchku…osvěta přišla v momentě, co jsem chytil do ruky milo gold volley…(bohužel u mila jsem nakonec žádnou vyhovujícího matchovku nenašel), nakonec jsem skončil u sensasu power matche v 4,2 v mediu a světe div se, jako by mé první matchovce z oka vypadla…krásný proutek…pak ze mě měli jistě radost u mivardi…dva jejich top feedry putovaly taky domů…sice mi to trhalo srdce, utrácet těžce zarobené penízky, ale doma po vybalení jsem už nelitoval ani koruny…fakt pěkné proutky…teď už přemýšlím, že bych možná ještě koupil toho power matche v hevíčku
reagovat - Pátek 26. března 2010 v 10:05 ® Ciffik reakce na …
-
zlomiljsemprut> byl, proč ses neozval…
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 21:28 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Ciffik> Nebyl jsi dneska na veletrhu? Potkal jsem osobu Tobě podobnou…
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 18:45 ® Ciffik reakce na …
-
daja> za sebe můžu doporučit tubertiny feeder 250m tuším za 200,– u Kotláře a pak růžovej milo (nepamatuju názav, je krásně růžový a dělá se po půlkách např. 14,5mm), stroft…
jinak co se týče revíru, koukal jsem ti do karty a většinu pěknýc revírů znáš…
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 v 16:07 ® kamos007
-
daja> SPRO Carp Feeder Fishing line v 0,18mm na 4,3 kg. je to v balení 350 m a cena do 200 kč. (je to monofil)
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 14:32 ® džigit reakce na …
-
daja> jde fšecko,jen se neví kdy?Už se chytá…A silon,záleží na fiancích,z těch lepších aspoň Colmic Fendreel,Stroft
reagovat - Čtvrtek 25. března 2010 ve 14:03 ® daja
-
Ahoj, chci se zeptat jestli mi nekdo muze doporucit dobry silon na feeder, prumer 0.16 nebo 0.18 znacku a kde se da koupit. Vim, ze se o tady o tom pred nejakou dobou psalo, ale jsem lenivy si to zpetne hledat ve foru. A pak mam jeste jednu prosbu, jelikoz v okoli Ostravy chytam 2 roky, tak zda-li by se nasel nejaky dobrovolnik, ktery by se mnou zasel na par mensich reviru. Vice mi sedi prave mensi reviry a reky, velke prehrady nemusim. Popr. jestli se o tom da pokecat na srazu u piva, tak se rad ukazu
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 22:54 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Džigit-po pravé straně
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 22:54 ® kamos007
-
IV.TO.ŠIRDA> j. tak děda je super na ryby mě zaveze, sponzor je taky takže luxus.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 22:23 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Dnes jsem se svým týmem navštívila veletrh v Brně, jelikož ve čtvrtek a pátek jsou výlovy násadových ryb. Na výstavě vládla pohoda, s Davem jsme pokecali,je to velmi příjemný a sympatický člověk i se svou ženou. Viděla jsem tam i krotitele gigantů Kubu a také velmi ochotného Koudyho. Domů jsme si přivezli spoustu pěkných zážitků a zkušeností např.s plovoucím boilie.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 22:12 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> už zpět z výletu?
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 22:11 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> buď rád,že máš takového hodného dědu,je vidět,že má přehled…a pozdravuje ho Širda
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 21:39 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> děda mluvil se sousem (soused se stará o líheň a duháky) a pstruzi mají 20 cm tak to bude zajímavé zahájení.loni sadili pstruhy ke 40-tce a letos budou špunti aspoň bude sranda no.
reagovat - Úterý 23. března 2010 v 9:01 ® Ciffik
-
jak provokuje…já už bych ho příště nikam na ryby nebral
reagovat - Pondělí 22. března 2010 ve 23:12 ® džigit
-
IV.TO.ŠIRDA> hezký,nadívanej karásek nudlema a řádně zasunutej ve štičím chřtánu…už vidím ten řez
reagovatrajčátka by nebyly?!?
- Pondělí 22. března 2010 ve 23:07 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> ale vůbec,já radši kus chrochtíka!Ale ta nádhera v řezu-štika plněná zlatým karáskem!?!
reagovat - Pondělí 22. března 2010 ve 20:04 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> seš masař
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 19:51 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Není důležité každý den vyhrát,ale zúčastnit se … Krásná procházka.
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 19:46 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Dnešní překrásný den.Stihla jsem toho hodně-ugrilovat ryby,pomazlit se s želvičkami a ještě jsem stihla fišku u vody,ale nebraly (sněhová voda).
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 19:38 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit>čertíku, tak jedině nudle s mákem a ne nadívanou štiku…
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 16:58 ® Ciffik reakce na …
-
inspo> jedem dva vlakem, ale ve čtvrtek…
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 16:44 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> taková nadívaná štika zlatým karáskem…není větší laskominy
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 16:30 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> nevím.záleží jestli bude mít hlad. pokud má dost malých rybek tak snad ne a pokud není nic jiného tak je asi sní.
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 16:07 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> ahoj,pstruzi zůstali pouze dva,tak jsem je tam nechala a k nim jsem pustila své červené miláčky,ale mám tam štiku,myslíš že mi je sežere?
reagovat - Pondělí 22. března 2010 ve 12:22 ® inspo
-
Nazdar bando. Dlouho jsem se tu kvůli pracovní vytíženosti neukázal, ale zítra mám volno a chci vyrazit na BVV. Jel bych vlakem někdy kolem osmé hodiny ze Svinova (přesné čas jsem ještě nezjišťoval), tak kdyby se někdo přidal, tak bych byl rád. Když tak pište na email anebo lépe přímo na mobil (776265148). Případně kdyby jel někdo autem, tak se klidně přidám já a o náklady na cestu bychom se podělili.
reagovat - Pondělí 22. března 2010 v 9:10 ® džigit
-
IV.TO.ŠIRDA> ahoj Ivet,vyřiď Toníkovi,že asi nebudeme moct spolu na výstavu.Jak jsem koukal na fotky,my dva vedle sebe budeme mít asi problém s prostorem
reagovatTy uličky jsou dělané na asijské XXL bojovníky a ne na řádného Českého řízka,natož dva vedle sebe
- Neděle 21. března 2010 ve 21:41 ® kamos007
-
IV.TO.ŠIRDA> a co duháci přežil nějaký zimní dírkovačku????
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 21:23 ® Ciffik
-
džigit> díky moc…koukal jsem z mostu na ostré a šrám měla tak jedna z 20…všechny vytažené rybky byly v pohodě…tloušť mi udělal velkou radost, zvlášť v téhle velikosti jsem jich moc nechytl…
reagovat