Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.372 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 13. března 2010 v 15:53 ® Ciffik
-
chtěl jsem se zeptat jestli by někdo nejel do Brna ve čtvrtek 24.3. vlakem ať to máme levnějc?
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 11:25 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> aha,tak to vypadá,když přepálíš začátek
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 11:16 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> no já jsem pouze příležitostný alkoholik-amatér, takže nemám tu výdrž. Ale ve čtvrtek jsem byl na jihu Moravy ve sklípku v Dolních Dunajovicích, tam jsem dal těžký základ v podobě cca 2,5 litru Veltlínu a v pátek po příjezdu jsem pokračoval tím pivem. A to už bylo na mne moc
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 9:45 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> to chce tréning.Do lůžka jsem si přibalil čtyři švestkové a ráno v pohodě.Dršťková se vaří,domácí fauna oběhnutá.Ještě jsem ráno stihnul podzemní Čechy a rudné dolování v Ralsku
reagovatBeztak sis včera k pěníkovi dal něco nezdravého
- Sobota 13. března 2010 v 9:39 ® lubo OV
-
džigit> jo máš pravdu. Včera jsem byl s kámošem na
reagovata dneska mám těch jontíků v hlavě na rozdávání
- Sobota 13. března 2010 v 6:58 ® LeoC
-
Tak jsem se díval na aukce woblerů a objevila se nová nákupní hvězda: RYBACEK. Tato těžce identifikovatelná osoba zcela nesmyslně přihazuje na aukcích. Asi to bude podobný filuta jako ludvikkk, který se objevuje jen v době končících aukcí, kdy zvyšuje cenu a v případě jeho vítězství je skoro 100 %ní pravděpodobnost, že se zboží objeví znovu v aukci a to do několika málo hodin po ukončení předešlé aukce. Dávejte si na to bacha.
P.S. Džigit by mohl vyprávět......
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 23:20 ® džigit
-
Ciffik> nebo,my to umíme správně dávkovat.A navíc,pivo je nejlepší iontový nápoj na světě! Tolik zrzavejch jontíků nedostaneš ze žádného půllitru
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 23:04 ® Ciffik reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> no co vím, tak vše je jen otázkou dávkování
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 22:12 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Ciffik>dobře víš,že pijeme jen limo a červené víno a tím podporujeme funkci mozku
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 19:50 ® Ciffik
-
jen aby naše játra brzo nezdobila mineralogickou sbírku národního muzea…
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 18:48 ® IV.TO.ŠIRDA
-
LeoC> já jsem taky pro,ráda bych pokecala o rybách u zlatavého moku a taky je třeba vymyslet na ty potvůrky šupinaté nějakou novou vychytávku.
Prosím tě, dej příkaz „čertíkovi“ a Džigit ať to zařídí,budou na to dva
reagovat. Mají na to do neděle dost času,já se svým týmem jsem tam kdekoliv,kdykoliv…třeba i dnes večer
- Pátek 12. března 2010 v 18:39 ® LeoC
-
Z jiného soudku: KDY SE ZASE SEJDEME U CHMELOVÉ LIMONÁDY..???
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 17:26 ® AdamHT reakce na …
-
Ciffik> no musíme doufat , že už se to počasí změní k lepšímu a brzo vyrazíme na ryby
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 10:51 ® džigit reakce na …
-
Ciffik> o počasí mi ani nemluv,ráno jsem opět nasypal do krmítek a vydal se zpět pod peřinu pojídat patáčky a pít horký čaj na průdušky.Momentálně jsem na rybách jen teoreticky-v knížkách
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 10:33 ® Ciffik reakce na …
-
džigit>
já říkal, že jsem tam byl jen jednou…střílel jsem od pasu…
co říkate na to počasí? teď poslouchám předpověď a nijak slibně to nezní…
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 0:43 ® džigit reakce na …
-
myšleno Bystřinově ulici
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 0:21 ® džigit reakce na …
-
Ciffik> nene,Gapeja je na Bystřinoě ul.
reagovatTen by neměl co vystavit…/jinak je ro Gazda Petr/
- Pátek 12. března 2010 v 0:13 ® Ciffik reakce na …
-
džigit> podle mapy by to mohl být gapeja né? byl jsem tam jednou před cca 4 lety, měl ryb. potřeby v ,,maringotce,, nebo něčem takovým, od tý doby jsem tam nebyl
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:35 ® džigit
-
LeoC> kde to má být,zítra zkouknu
reagovatPři prohlídce vystavovatelů v Brně jsem našel akorát tohle http://www.bvv.cz/…g/00013096CZ?…
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:23 ® LeoC
-
Prý je ve Vítkách nový rybářský shop. Nevíte o něm něco bližšího?
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 21:12 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> ten obchod jsme našli,koření na ryby máme taky,díky za dobrý tip,cena super, ať už to roztaje a můžeme grilovat na dvoře,pak tě pozvu
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 14:58 ® Tlusťoch
-
chose120> Můžeš přejít bez problémů do Bohumína. Ani převodku nepotřebuješ. Dostaneš novou legitku a hotovo. Mají tam rozum. Znám se dobře s hospodářem.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 21:12 ® džigit reakce na …
-
Stroft> a tam lze? Vidím,že mám mezery,když tak přes osobku
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 21:10 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Ano z loďi,jinak na lubině nechytám.Jen mne mrzí, že se nesmí používat spalovací motor.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 21:05 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> jo,ten vlas z Havířova co jsi nám doporučil je super,uvidíme jak se bude chovat po namočení ve vodě.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 21:03 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> Radane,sranda musí být,ale s tím podzimním výlovem to myslím smrtelně vážně.Budeš pozván jako V.I.P host vč.koupele (už se těším).Bližší informace o průběhu pasování můžeš získat u Koudyho,ten už to má za sebou.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 21:02 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> já doma zkoušel tu čtrnáctku kupovanou v Havířově a dvě kila v pohodě zvedla
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 21:00 ® džigit
-
Stroft> hele,odkud si fotil tu Lubinu? Že by z loďky?Ale doklované byly nehezky…
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 20:59 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Hora> jsem domluvená s Chosem o Mikado-t rex,ale jestli máš možnost mi někde koupit jakýkoliv vlas 0,15,ale hlavně aby to nebyl ležák a byl pevný,budu ti velmi vděčná. Cena nerozhoduje.Osobní převzetí.Ahojky,Petrův zdar
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 20:59 ® džigit
-
IV.TO.ŠIRDA> ne já s Vámi,ale Vy se mnou budete podepisovat.Znám ty po/d/vedené pohádky
reagovat