Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.219.372 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 9. března 2010 ve 20:56 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> nevím přesně jak to u vás v pekle chodí, ale myslím, že čerti upisy shanějí, né podepisují.Ale zrovna tuto hodinu jsem ve škole chyběl,tak nevím.Každopádně si na tebe dám pozor.;-D

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 20:54 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

džigit>tak z tebe kapičku krve dostanem,aby jsi smlouvu o dílo mohl podepsat:-D :-D

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 20:16 ® džigit

Stroft> jenže smlouva o dílo znamená malej dlužní oupis, podepsanej vlastní kérví :-P

reagovat
Úterý 9. března 2010 v 19:55 ® Stroft
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Co se týče úplatku u Džigida,tak je ve hře, pouze smlouva o dílo,neb čerti nepracují,ba dokonce nesmí! >:>

reagovat
Úterý 9. března 2010 v 19:47 ® Hora reakce na …
Hora

IV.TO.ŠIRDA> Jakej slabej vlas?Já už jich moc nemám,ať udělám zásobu na lepší časy.:-D :-D

reagovat
Pondělí 8. března 2010 ve 23:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

džigit> pořádný úplatek si vezmeme od tebe až tě budu s mojí vylovovací četou letos na podzim pasovat na pořádného rybáře na rybníku Řehánek na Olešné. Ale vidím to tak,že to nebude úplatek ale smlouva o dílo nebo premie za dobře odvedenou práci.Můžeš si vybrat jak to nazveš.

reagovat
Pondělí 8. března 2010 ve 20:03 ® džigit reakce na …

lubo OV> to Ti tak žeru,teda piju :-D :-D :-D

reagovat
Pondělí 8. března 2010 ve 20:01 ® chose120 reakce na …
chose120

Koupím ti ho.Neboj se.Jenom mi pošli telefon na tebe do PM.Zavolám ti hned jak to bude vyřízeno..Doufám že to půjde v klidu.

reagovat
Pondělí 8. března 2010 v 19:57 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

chose120>pokud pojedeš pro tu převodku do Hlučína,tak mi prosím tě kup ten slabý vlas a já si ho osobně od tebe po domluvě převezmu.Díky

reagovat
Pondělí 8. března 2010 v 19:46 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

džigit> to není úplatek, to je regulerní vstupné :-)

reagovat
Pondělí 8. března 2010 v 19:44 ® chose120
chose120

Klidně jich dám 20 jen až už jsem od těch lidí pryč..Na rybách jsem byl v sobotu na Odře.Chytil jsem asi 6 parem.Objednal jsem si ted prak z Anglie-poradil Tomáš Mihula.Tak na jaře budu trénovat střílení na dálku a lov na angličáka.Letos mě chytla plavaná a zjištuji že se dají chytat ryby i na tenké vlasce relativně velké kolem 3 kil.Potřebuji ještě trénovat..

reagovat
Pondělí 8. března 2010 v 19:35 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> a daší úplatek :-D

reagovat
Pondělí 8. března 2010 v 19:28 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

chose120> potvrzuji Stroftův názor,potřebuješ pouze převodku a pokud máš v Hlučíně udělanou v loňském roce brigádu,tak potřebuješ o tom potvrzení.Jinak za půlčika tě vezmem do Ostravy :-D :-D ,čau a kam chodíš teď na ryby?

reagovat
Pondělí 8. března 2010 v 18:24 ® Stroft reakce na …
Stroft

chose120> Stačí si v MO Hlučín, vyžádat takzvanou „pželoženku“kterou předložíš u nové organizace.Já jsem to udělal v MO Hrabůvka,taky to tam byla pěkná partička.

reagovat
Pondělí 8. března 2010 v 18:01 ® chose120
chose120

Dneska jsem byl svědkem největší korupce prvního stupně!!!!Rybářský svaz HLUČÍN jedná z lidma takto!!Kolega přišel,že si zaplatí členskou legitimaci a Povolenku k lovu ryb na rok 2010 po vyřešené události z minulého roku,kde byl určitý problém..Vzali si od kolegy peníze a nedali mu ani účtenku o zaplacení a dokonce si nechali všechny jeho dokumenty.Zůstal mu jen rybářský lístek!!!Prý nemají čas,že mu to dají v pondělí další týden a že se to dělá takhle běžně.Tak se chci zeptat zda je to normální nebo si snad dělají z lidí srandu!!Jsem tam členem a zkoušeli to na mě taky ale nedal jsem se!!Chci změnit organizaci jsem tam členem a jestli poradíte postup,aby jsem se s nima už radši ani neviděl!!Bydlím v Ostravě..

reagovat
Pondělí 8. března 2010 v 9:15 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Stroft> to je dobrý terminus-technikus „vykormoranovaný“ :-)) ))

reagovat
Neděle 7. března 2010 ve 20:03 ® Stroft
Stroft

Špatné zprávy z Lubiny.Celý tok, mimo obydlené oblastí je totálně vykormoronova­ný.I v silně obydlených místech se ta černá bestie krmí rybama.Každá chycena ryba, měla šrámy po kormoranovi.

reagovat
foto/forum/2010/th-img12387.jpgfoto/forum/2010/th-img12388.jpg
Sobota 6. března 2010 ve 22:18 ® lubo OV
lubo OV

Jezdím kolem Vrbice denně do práce a ještě před pár dny už to tam vypadalo na rozmrznutí. Ale tyhle mrazy tomu dali zabrat.

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 15:34 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Omlouvám se za špatné datum na fotkách. Musím zdupat svého „fotografa“ ať si to datum opraví.

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 15:19 ® sus1 reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> Té paní schází nohy.:-)

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 15:17 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Navštívili jsme revír Vrbice,který je pořád totálně zamrzlý.Při té příležitosti jsme se podívali na Odru,ryby nežraly,ale kormoši si cpali břicha…

reagovat
foto/forum/2010/th-img12376.jpgfoto/forum/2010/th-img12377.jpgfoto/forum/2010/th-img12378.jpg
Sobota 6. března 2010 ve 14:18 ® džigit reakce na …

Hora> neboj,všimli,ale nechtěli jsme Tě rozrušit :-D

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 13:39 ® Stroft
Stroft

Právě jsem se vrátil s ryb.shcůze.Co mě velmi překvapilo tak to je průměrná váha ulovených sumců na Odře 4.Panové pozor: 10kg.

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 13:01 ® Hora
Hora

Čtvrtek 4. března ve 21:54 Jsem tu dával odkaz na Daiwy,ale popletl jsem to,měl jsem napsat Penn,omlouvám se ( a nikdo nic nenapíše ).

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 11:11 ® Hora
Hora

Jsem tu chtěl dát 3 fotky,ale ta potvora PC to načítal 4 minuty a pak je neposlal,tak to zkusím ještě jednou.

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 11:01 ® Hora reakce na …
Hora

IV.TO.ŠIRDA> Taky zdravím,Tonda nemusí mít obavy,nechystám se zatím daleko.Měl jsem více práce,což je na toto období normální.A jakého Missáka ? :-O =-| Já se tu podíval vždy letmo na Ostravu a okolí + plavanou a jinam ne.Jinak ty zarážky jsou připravené a čekají na doručení,asi to počká na ten duben.

lubo OV> to jsem měl někde zašité v PC a tak jsem to vyšťoural a dal jsem to tady celé povídání.:-D Jinak jsem říkal,že se zajdu podívat ku vodě v půlce března a počasí mi to komplikuje,her­najs,jak já nemám rád zimu .

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 10:54 ® Hora
Hora

IV.TO.ŠIRDA> Taky zdravím,Tonda nemusí mít obavy,nechystám se zatím daleko.Měl jsem více práce,což je na toto období normální.A jakého Missáka ? :-O =-| Já se tu podíval vždy letmo na Ostravu a okolí + plavanou a jinam ne.Jinak ty zarážky jsou připravené a čekají na doručení,asi to počká na ten duben.

lubo OV> to jsem měl někde zašité v PC a tak jsem to vyšťoural a dal jsem to tady celé povídání.:-D Jinak jsem říkal,že se zajdu podívat ku vodě v půlce března a počasí mi to komplikuje,her­najs,jak já nemám rád zimu.Po letošku zvlášť.

reagovat
Pátek 5. března 2010 ve 20:49 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Hora>zdravím tě, přečetla jsem si tvůj velmi vyčerpávající článek a jsem ráda,že žiješ. Tonda byl nervózní ,že se tak dlouho neozýváš a už si chtěl kupovat černé hadry :-D :-D .Já se ti chci omluvit za to, že jsem tě přihlásila do „Missáka“a doufám že tě to nerozhodilo a čekám jak jsi slíbil u Eliáše,že nás pozveš v dubnu někam na plavačku.Ahojky.

reagovat
Pátek 5. března 2010 ve 13:24 ® džigit

lubo OV> to bylo tajné heslo :-) Ale nakonec sme zvladli fšecko,no ni :-D Šak každy se z teho odnes dom,kolik sam pobral…

reagovat
Pátek 5. března 2010 v 9:48 ® lubo OV
lubo OV

džigit> aha, já myslel, že jsme se sešli, abychom mohli zachlastat. A ono to bylo o rybách jo? A já furt co tam každý mává s tou knížkou 1000+1rada pro rybáře :-)

reagovat