Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.218.718 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 4. února 2010 v 10:15 ® Pitrys reakce na …

Lubo, pro upřesnění, ty dusící se rybky byly tady: Loc: 49°53'50.156"N, 18°19'2.312"E

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 10:05 ® Pitrys reakce na …

Ahoj Lubo, myslíš Bunkr? Tam jsem nebyl, šel jsem se podívat na nocoviště kormoránů k Odře a tohle jsem vyfotil jen tak mimochodem. Ale na fotce vidíš, že to prořezávali, asi nezůstalo jen u jedné díry. :-)

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 8:30 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

IV.TO.ŠIRDA> jo, jo, Pitrys je v pohodě, není to žádný začátečník :-)) )

Petře, mimo tohle, jak vypadá můj milovaný revír?

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 7:51 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

LeoC> hm…proto tam přes zimu nechodím, byl jsem tam asi 5× přes léto a vytáhl jsem sand metrák karasů, pár plotic, několik cejnů, z toho dva nad 50cm a jednoho kapříka 35cm…letos budu chodit buď před Polanku do meandrů, nebo se mrknu k lhotce, ještě nevím, pak je na plánu Bečva, Morava, Ostravice, Antošky, Vrbice, Kozí becírek, Brušperk a tůně…

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 6:48 ® LeoC reakce na …
LeoC

Ciffik> Tak mám zprávy od kámoše, krásně si zachytal, ale HOVADA, kteří si brali 40 cm parmy mu to celé znechutili.

reagovat
Středa 3. února 2010 ve 22:26 ® Pitrys reakce na …

Klíííídek.....

reagovat
foto/forum/2010/th-img11845.jpg
Středa 3. února 2010 ve 22:14 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Pitrys> doufám,že jsi volal na Rybářský svaz,je to deficit jak prase…zítra se tam zajedu podívat, ale myslím si že to candáti už nepřežili. Nevíš,jak dlouho tento stav trvá?

reagovat
Středa 3. února 2010 ve 21:58 ® Pitrys reakce na …

A ještě takhle:

reagovat
foto/forum/2010/th-img11844.jpg
Středa 3. února 2010 ve 21:55 ® Pitrys reakce na …
reagovat
foto/forum/2010/th-img11843.jpg
Středa 3. února 2010 ve 21:53 ® Pitrys reakce na …

Včera jsem jel kolem soutoku, je tam jenom hromada sněhu, žádné stopy. Ale rybáři tam byli, takoví černí, opeření… A o kus dál na Antošovicích to vypadalo takhle:

reagovat
Středa 3. února 2010 ve 21:38 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Na soutoku Odry s Ostravicí nevím jak to vypadá,ale jistě vím,že do nové rybářské sezony je potřeba nabrat síly a velké tpělivosti,a proto jsme se potkali v předváděcím studiu Ceragem Ostrava se Stroftem.On sám potřebuje nabrat nových sil,aby to těm naším šupinatým soupeřům letos zase pořádně nandal.Kdyby měl někdo z naší party taky zájem o relax,tak mě kontaktujte v os.poště a já vás doporučím,je to zdarma. Ahojky Petrův zdar.

reagovat
foto/forum/2010/th-img11840.jpgfoto/forum/2010/th-img11841.jpgfoto/forum/2010/th-img11842.jpg
Středa 3. února 2010 v 19:29 ® Ciffik
Ciffik

zítra mi příjdou dva navijáčky spro black arc, jsem natěšenej jak dítě na vánoce…

reagovat
Středa 3. února 2010 v 19:27 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

LeoC> někteří je tam chodí celkem pravidelně masit z čehož se mi zvedá žaludek, proto tam nechodím (teda alespoń přes zimu)…

reagovat
Středa 3. února 2010 v 19:21 ® LeoC
LeoC

Nebyl někdo na soutoku Odra a Ostravice v posledních dnech na parmy?

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 19:13 ® Stroft reakce na …
Stroft

mihy.san> 4,50m mám, suprovou věc od Trabuca.Chci delší, nejlépe 5ti metr.

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 19:00 ® džigit reakce na …

AdamHT> no ať hledám,jak hledám,nemůžu to najít.Už začínám mít trojma,že se mi to snad jen zdálo.Mám úplně rozhozené čakry :-D

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 18:48 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

Ciffik> já ho kupoval od kamaráda ze Slovenska a ten mi trochu slevil, kupoval jsem ho za 200 €. Za kolik by byl v ČR jsem nezjišťoval, levněji ale určitě ne.

IV.TO.ŠIRDA> splávky by měly být koncem příštího týdne, jakmile budou, hned se to objeví na mém webu.

Stroft> ta 2000 je „No limit“, takže nemá uvedenu hranici v gramech, myslím, že ty tvé pořadavky splňuje. I ten 40g splávek se s ním dá hodit, ale nikde není psané, že musíš používat takovou váhu … Jinak kdyby jsi netrval na 4,80, ale stačilo by ti 4,50, doporučil bych ti Artax 1500, mi sedí více, než ta 2000 a je o něco levnější.

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 17:57 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

džigit> jak jsi se mě ptal v sobotu ohledně toho nymfování

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 16:00 ® džigit reakce na …

AdamHT> který myslíš? Musíš přiblížit…

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 15:28 ® inspo

Já se chystám na BVV hned v pondělí 22.3. a pokud má někdo v plánu stejný termín, tak přivítám společnost.

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 14:12 ® Stroft reakce na …
Stroft

mihy.san> Chystám se za tebou,už k vůli těm splávků, některé vypadaly moooc dobře, ale jak jsem viděl na netu,momentalně nemáš větší gramáže až budou tak písni.K tomu artaxu,matně si vzpomínám,že jsi řikal něco o gramáži 40 a výš,to mi přijde jako těžké dělo.Já těžší Waglery než 16gr nenasazuju.Chci špičkovou akci, na náhozy do 60metrů ale zároveň dobré vypružení abych po záseku nepálil fousy 0,08.Vím střed zájmů, ale tak to kuva Chci:-)

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 13:59 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

džigit> hoď mi odkaz na ten drátek jak jsi říkal nemužu to najít

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 13:16 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

mihy.san> pruty na plavačku jsou super,měla bych taky o jeden zájem a kdy budou ty průběžné splávky tzn.aby se dal vnitřkem protáhnout vlas.Netrpělivě na ně čekám, bude to do nové sezony ? Ahojky

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 12:11 ® Ciffik
Ciffik

beru zpět… info by už bylo, ale cenu jsem nenašel…

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 12:08 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

mihy.san> na kolik ten krasavec vyjde a kde by k němu bylo víc info? na netu jsem ho nenašel…

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 2:19 ® mihy.san
mihy.san
reagovat
foto/forum/2010/th-img11793.jpg
Úterý 2. února 2010 ve 2:17 ® mihy.san
mihy.san

Stroft> Nevymýšlej už vymyšlené, chceš 4,80, máš ho mít … Artax 2000, no limit, nenajdeš nic lepšího. Zatím jen na fotce, je to ten 1. prut zprava. Když se stavíš ke mně, můžeš si ho i prošvihat. Do Brna určitě jedu, domluvíme se.

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 22:29 ® LeoC reakce na …
LeoC

Ciffik> na kukačku a když se něco namane, tak i na shopping.

Někdy mívají zajímavé veletržní ceny, třeba elektomotor s 20%ní slevou je zajímavý

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 22:20 ® džigit reakce na …

Ciffik> především na „kukačku“.Chci se víc věnovat přívlači,takže směr zájmů stanoven

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 22:18 ® Ciffik
Ciffik

džigit> brácha jel teď do Brna na den otevřených dveří na lesnické fakultě zemědělky a ve dvojko s tím že brali zpáteční je to vyšlo tuším každého na 280,– bez jakýhkoliv studenstkých slev takže pokud se domluvíme ve 4 tak to bude pakatel…

teď koukám do kalendáře, měl jsem v plánu se tam dostat co nejdřív, nicméně začíná to v neděli což bude nával a pak kvůli škole budu moct nejdřív ve čtvrtek/pátek, achjo…snad tam na mě něco zbude…

jdete po něčem konkrétním nebo jen na kukačku? já bych se rád mrknul na mivardi professional feedry a nějaké matchovky…

reagovat