Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.218.669 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 1. února 2010 ve 22:03 ® Stroft
Stroft

Já pojedu autem,je mi jedno kdy ale preferuji, mimo vikend.Zatím mám 4místa volné.

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 21:10 ® džigit

Do Brna se taky chystám.Chci být na srazu „chytejáků“ v pátek.Asi bude volné místo v autě a nebo že by hromadná jízdenka a vlak? :-)

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 21:07 ® LeoC reakce na …
LeoC

Ciffik> jsem taky proto jet mimo víkend, ale nevím, co na to ostatní. Já si můžu udělat volno, kdy chci.....

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 21:04 ® Stroft reakce na …
Stroft

Ciffik> Hm,viděl jsem,ale chce to držet v ruce.Proto jedu do Brna.

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 20:19 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Stroft> na stránkách mivardi jsem kouknul i na matchovky a jednu 4,8 tam mají s uvedenou gramáží do 30g, cena kolem 5000,– myslím…osobní zkušenost ale nulová

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 20:12 ® Stroft reakce na …
Stroft

LeoC> Do Brna jedu na 101%.Stačí se domluvit.

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 20:11 ® Stroft reakce na …
Stroft

Ciffik> Po match 4,80m koukám již delší dobu ale je to problém všude max.do 4,50m!A když už,tak s gramáží 40gr.a výš.A to je pro mne moc.

reagovat
Pondělí 1. února 2010 v 18:43 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

LeoC> do brna jedu na sto pro… chtěl bych se mrknout na feedry od mivardi a posilhavam po nejake hezce matchovce, ktera by doplnila mou ,,starou,, jelikoz tu uz asi nesezenu…pak bych rad pohledal nejakou na reku tak 4,5 – 4,8m …tak to zase vypada, ze se letos jako jiz obvykle pekne prohnu…

bohuzel na presnem trminu se zatim domlouvat nebudu, ale zatim to vypada ze budu mit ctvrtek a patek bez skoly…o vikendu se mi moc nechce, to tam bude narvano…

reagovat
Pondělí 1. února 2010 v 18:12 ® LeoC
LeoC

A co takhle kolektivně vyrazit do Brna na veletrh…?

reagovat
Pondělí 1. února 2010 v 17:54 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

IV.TO.ŠIRDA> mňam mňam mňam, taková mlsná provokace. Jdu do Tesca pro rybu, neb na balkóně mi manželka takovýhle rybníček nepovolila :-)) ))

reagovat
Pondělí 1. února 2010 v 17:43 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Ahojky chlapi, na srazu jsem se nažhavila na lov a dnes dopoledne jsem dostala za úkol mým dvěma chlapům udělat večeři.Snažila jsem se a takhle jsem uspěla.

reagovat
foto/forum/2010/th-img11768.jpgfoto/forum/2010/th-img11769.jpgfoto/forum/2010/th-img11770.jpg
Pondělí 1. února 2010 ve 12:01 ® AdamHT
AdamHT

Taky chci poděkovat za skvělý večer, poznal jsem nové rybáře a dozvěděl se spoustu nových a užitečných informací.

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 19:40 ® Hora
Hora

džigit> hade(s malým h)to byl můj oblíbenej černej KOZEL.Dlouho jsem ho už neměl.Lepšípivo není široko daleko.Jinak bylo super,poznal jsem opět novou partu a setkal se s starými pardy.Díky za vše.

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 18:39 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

džigit> Ano Laša je po starému bývalý „guvnomel“. Ale teď je to tam pěkné, je tam postavená nová stavba s učebnou z peněz EU a kompletně upravené okolí. Ale ty to vlastně znáš, dělal jsi kousek vedle …

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 18:22 ® džigit reakce na …

mihy.san>Lacha to je co,Hovňásek? Někteří se můžeme sejít i v Brně na výstavě…

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 18:14 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

džigit> V tom termínu budou závody i tady u nás v Třebovicích na „Laše“. Týden nato mám závody v Třinci a týden předtím pohárovku v Břeclavi. Duben je plný, v květnu je to o něco lepší, červen opět plný. http://www.ceskaplavana.cz/…-plavana.php

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 17:16 ® džigit reakce na …

mihy.san> však se můžem příště sejít 17.4. na Bučině.Budou závody,posedíme, pokecáme… :-)

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 16:08 ® džigit reakce na …

došlo na výběr vláčky a nechtěli mi věřit udávané váze slidera,no a boloňka už byla jen třešnička… :-D

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 16:04 ® LeoC
LeoC

Jinak díky všem, že přišli, super společnost a neocenitelné rady.

Zvláště bych chtěl poděkovat Džigitovi za jeho názorné ukázky k mojí oblíbené problematice nafukovacího člunu.

P.S. IV.TO.ŠIRDA> Tvoje knížky vzbudily zaslouženou pozornost a už se těším na nějaký to úlovek, který přinesu domů…:-))

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 16:01 ® LeoC reakce na …
LeoC

mihy.san> Po včerejšku si myslím, že ta tradice má dobrý základ a že určitě dalších setkání bude habakuk.

Podle mě by bylo ideální tak co 1/4 roku, měsíc je krátká doba, po prvotním nadšení bude časem chodit 1/5 lidí.

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 15:58 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> A co jsi převažoval?

P.S. tvé první informaci, jak se tě žena zeptala, jsem se asi 5 minut bouřlivě smál

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 15:21 ® kety.vydra
kety.vydra

Mizím na návštěvu.Zatím ahoj…

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 15:20 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Hele,co všechno jsi v tom případě doma vážil?:-D Předpokládám,že s trojkou v žíle nezůstalo jen u woblera a prutu…:-D

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 15:17 ® džigit reakce na …

kety.vydra> trojka v žíle dokáže divy,doma jsem dal jednu na spaní a hrdinně převažoval :-D :-D

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 15:10 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> :-D :-D :-D Já nemůžu,ty jsi vážil i ten prut jo?

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 15:00 ® džigit reakce na …

kety.vydra> sem to vážil ještě v noci-38gr a digiváze.A vážil jsem i to Trabucco bolo-380gr.Baba si myslela,že jsem se pomátl :-D

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 14:05 ® Stroft
Stroft

Díky všem,podařený pokec.Čas běžel tak rychle, že jsem si nechal ujet poslední autobus.Jěště že mám zlatou ženu a přijela si pro mě:-)

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 14:00 ® kety.vydra
kety.vydra

IV.TO.ŠIRDA> Pěkné fotky:-) Sraz byl super,fajn parta. Džigit:Tak kolik měl ten wobler?:-D

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 13:13 ® mihy.san
mihy.san

Jo, bylo to dobré, díky všem za zábavu. Co to zavést jako tradici? Myslím, že sejít se každý měsíc nebo měsíc a půl by nebyl problém.

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 12:22 ® džigit

IV.TO.ŠIRDA> pošli mi emila,já pošlu zvadlo.A můžeš přidat adresu,kdybych si chtěl udělat výlet do Kunčiček :-D

reagovat