Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.218.014 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 25. ledna 2010 ve 13:45 ® džigit reakce na …

Hora> od Helbicha trochu z ruky.Nemám nic proti,ale je třeba se přizpůsobit nejvzdálenější­mu.Hastrmana škrtám.Stroft>Klid­ně to může být ttuto sobotu,mám po noční a v neděli volno

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 13:33 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

LeoC> tak to je kousek, to bych tě mohl vzí autem, teda podle toho kdy to bude.

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 13:01 ® LeoC reakce na …
LeoC

AdamHT> já z 5. obvodu mezi Tescem a Kauflandem

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 13:01 ® LeoC reakce na …
LeoC

AdamHT> já z 5. obvodu mezi Tescem a Kauflandem

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 12:41 ® Hora
Hora

Navrhuji pro Vás sport restauraci Racek ve Výškovicích http://www.mapy.cz/#… měli jsme tam už několik setkání a je na celkem dobrém místě.Zastávka tram.č. 2–7 30 m,autobus č. 31–41 50m.V levé části je pivnice a vpravo sport restaurace.Je klimatizovaná a po domluvě je možno zamluvit místo(srazit stoly pro 10 – 20 lidí).U Has­trmana jsem byl jednou a je tam nahuleno jak ve IV .

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 12:22 ® džigit

LeoC> no každopádně u MHD,ještě aby se tam dostal Stroft.Od Helbicha z busu není do Eliho spoj přímo a šlapat v tom mrazu,nic moc.Pokud mu to nevadí,není co řešit.Jezdí tam 3 a 11.Jinak u ČEZ arény je solidní vodácká U hastrmana-nemám osobní zkušenost,ale slyšel jsem jen chválu.I na kuchyň.Pokud to porubákům nevadí,mohu oběhnout a něco domluvit.

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 11:48 ® AdamHT
AdamHT

já jsem z Poruby vozovny

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 9:53 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> mihy.san> osobně mi to je jedno, hlavně ať je blízko MHD, neboť svého šemíka nechám doma. Obě hospy znám, i když tam nechodím nějak často nebo spíše vůbec, ale mám za to, že je to dobrý výběr, jen se rozhodnout, pro kterou, kdy a v kolik…

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 9:40 ® džigit

Eliáš je pohoda.Moje domovská hospůdka.Pivo dobrý,jen s velkým výběrem jídla nepočítat.Nějaké vyvařování tam není,jen pár jednodušších jídel.S provozní se znám dobře,nebyl by problém objednat stůl,ovšem mimo hokej,či jiné sportovní klání.To je plno a všichni fandí :-)

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 21:30 ® mihy.san
mihy.san

A co takhle Nagano? Tam to taky není špatné, u Eliáše to skoro neznám, byl jsem tam naposledy v roce 1992 :-) . Ale jestli to tam je dobré, tak proč ne …

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 20:04 ® LeoC reakce na …
LeoC

Stroft> I já su z Poruby. Než Helbich, co takhle Eliáš?

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 v 16:39 ® Stroft reakce na …
Stroft

mihy.san> najdem něco vhodnějšího,Helbich je hrozná špeluňka.V zábřehu je hospod až řiť štipe!

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 v 16:37 ® Stroft
Stroft

vyyyydra> co se čertíš,že by potrefena husa:) Nevím co jsou u tebe normalní rybáři ale pokud jsi už byl 30× na odře,tak kolikrát si z toho byl vláčet v noci?Můžu ti poradit vykašli se na vláčku a nasbírej si noční žížaly a při zvýšené přikalené vodě si je nahoď na těžko,nebo na povodní splávek, potom poznáš kolik je sumců v Odře.Předpo­kládám,že vhodné místo na sumce si už najdeš.Ps.kdyby jsi mě chtěl o něčem přesvědčit,rád si s tebou popovídám,třeba teď na chystaném srazu.Jo a vyplň si kartu, potom ti odpustím toho PAKA.

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 v 16:06 ® vyyyydra reakce na …

Tak sem si četl svůj příspěvek znovu, jestli tam píšu něco o tom, že sem znalec odry. Psal sem, že na odru chodím často – Jo článek sem psal bo mě zajímal názor ostatních. Jinak v roce 2009 sem byl na odře cca 30× Na vlačku chodím 20 let, ale asi na té odře mám kuuuva smůlu, ne ane narazit na všude přítomne přemnožené sumce… To se mi spíš povedli candati, parmy… Ty máš asi jiné zkušenosti si jich za sezonu vytahl 100 – pako !! Byl si tam vůběc letos, bavil si se s normalníma rybářema co mají chycené ( nemyslím ty co říkali, že jim 3m sumec sežral psa) .

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 v 16:01 ® mihy.san
mihy.san

OK, tak asi nekde u toho Helbicha, ne? Ja pojedu z Poruby tramvaji, zastavka je hned vedle, tak klidne tam …

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 v 15:50 ® Stroft
Stroft

Když už jsme to takhle na rychlo zpunktovali, navrhuju co nejbližší termín.Proto ,že až se oteplí budem všichni u vody a na pokec nebude čas :-(( Ps.preferuju pátek,nebo sobotu.

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 v 15:16 ® džigit reakce na …

Stroft> no to je dobrý,hnedle Helbich.Tam je i pro nekuřáky,kdyby někdo měl potřebu nekouřit :-) Teď jedu popřát k narozeninám kamarádovi do Poruby,ale zítra tu kouknu,snad se ještě někdo přidá.Podle počtu se pak rozhodnem…

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 14:37 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> v idelaním případě mě bus vyklopí u Helbicha v Zábřehu.Pak se mistňákem dopravím kamkoli.Myslím,že většina je někde z okoli Zabřehu,Hrabůvky jen Mihy san je z Poruby.

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 14:33 ® candos

pokud mi vyjdou šichty,tak bych se taky zůčastnil

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 14:17 ® džigit reakce na …

Stroft> prdelov je co?A kam Tě ten bus doveze? Já bydlím u Atomu,teda teď se to jmenuje Clarion Congress Hotel. Počkáme zatím na další

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 14:04 ® Stroft
Stroft

Já bydlím v prdelově,takže stejně nusím dojet busem Conex a jestli to bude Zábřeh,Hrabůvka či někde jinde, je mi to Lípa.Dejte návrh.

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 v 11:10 ® džigit

Tak jak s tím minisrazem?Třeba napsat kdo je odkud a zvolit nějaký střed,dostupný romně pro všechny.Jo a kdo se chce hádat,tak ať nepíše :-)

reagovat
Sobota 23. ledna 2010 ve 22:13 ® LeoC reakce na …
LeoC

Zcuter> Nezaložil toto forum náhodou HaD..?

reagovat
Sobota 23. ledna 2010 ve 21:45 ® Adam.46
Adam.46

Stroft: :-D :-D :-D :-D :-D Trochu stěr… ::D :-D :-D :-D :-D :-D

reagovat
Sobota 23. ledna 2010 ve 21:43 ® Adam.46
Adam.46

Zcuter: Proč tam píšeš MY, a hned za to teda, ciffik ?! Kdyby jsi nevěděl, tak nad ENTREM je tlačítko kterým se to maže „BACKSPACE“ ! :-) :-D DDDDDDDDDDDDDD

reagovat
Sobota 23. ledna 2010 ve 20:51 ® Stroft reakce na …
Stroft

Zcuter> ty Zcutere,jen tak orientačně,nikam nechoď a klidně zůstaň tady.Nekvakej šulinoviny a nechtěj učit orly létat a vše bude v poho.

reagovat
Sobota 23. ledna 2010 v 18:37 ® Zcuter
Zcuter

Stroft- ty Strofte jen tak orientačně,proč bychom si měli zakládat my forum do 20 let, když jsme toto forum právě že založili my – teda Ciffik ?

reagovat
Sobota 23. ledna 2010 v 18:34 ® LeoC
LeoC

džigit> Napiše kdy a kde

reagovat
Sobota 23. ledna 2010 v 18:34 ® LeoC
LeoC

džigit> Já se přidám a do koulí šťouchnu taky :-D

reagovat
Sobota 23. ledna 2010 ve 12:59 ® Stroft
Stroft

mihy.san> Myslel jsem,že do hospy už nechodíš:-) Nevadí na čajík bych zašel.Jo a tágo jsem už nedržel ani nepamatuji.To by mohla být dobra prča, s tou knihou 1000+1.

reagovat