Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.217.917 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 22. ledna 2010 v 11:22 ® džigit
-
A členství bude povinné,nebo si můžu vybrat
reagovatJe vidět,že Vám ta zima na pohodě nepřidala…
- Pátek 22. ledna 2010 v 9:33 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> Jaké jsou věkové podmínky pro vstup do klubu Ostava klub mladých
reagovatvlezu se tam ještě?
(za osm dní mi bude 30)
- Pátek 22. ledna 2010 v 9:22 ® kety.vydra reakce na …
-
Stroft> Ježiš,neblázni.Už tak jsou tady dvě fóra – Ostrava a okolí a Chytej Ostrava a okolí…Byl bych pro,jednu „Ostravu“ zrušit.
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 22:24 ® Stroft
-
Možná,že by bylo vhodné,založit nové fórum s názvem:Ostrava-klub mladých.To nemyslím arogantně.
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 v 19:52 ® Zcuter
-
pánové zase ty vaše hádky..já osobně si myslím, že nikdo z vás nevidí pod hladinu vody, takže jestli je tato nebo ona ryba přemnožena se můžeme jenom hádat, ale jedno je jasné – vemte si poměr kolik se vysadí kaprů a kolik sumců, kolikrát jste slyšeli, že by někdo chytil mírového kapra nebo mírového sumce…(myslím si že s mírovým sumcem by se pochlubil každý) a když si to sečtete tak dojdete všichni ke stejnému číslu- kaprů je ve vodě podstatně více než sumců..a kdyby mi chtěl někdo oponovat tím že sumec potřebuje větší teritorium tak je to úplná blbost neboť se stačí podívat na fotky kde jich je třeba 10 pohromadě u jednoho spadlého stromu ale na druhou stranu pak už nikde jinde na dně dané vody nejsou..takže si to vemte jak chcete…mě je už uplně jedno neboť už jsem od letoška NErybář
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 v 17:08 ® Ciffik
-
a teď už vážně konec
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 v 17:07 ® Ciffik reakce na …
-
inspo> jenže mě celou dobu nešlo o to mít pravdu, spíše mi šlo o to aby si ostatní uvědomili, že to není tak jednoduchý a je blbost svalovat vinu na první možnou věc…
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 v 16:52 ® džigit
-
Je vidět,že jste měli po tom průseru se serverem absťák
reagovatPitrys> mám pocit,že to vidíte s přemnožením trochu černě.Určitě to není na všech revírech a navíc nevím,zda snížením míry toto „přemnožení“ napravíte.Sumík určitě všude stav ryb výrazně neovlivní,tohle stihl člověk za něj
- Čtvrtek 21. ledna 2010 v 16:06 ® inspo reakce na …
-
Ciffik> Neblázni. Když to tak udělá každý, tak tu pak nikdo nebude nic psát a ani ty nebudes mít co číst.
Nech ostatním jejich názory a ty si nech svoje. Třeba čas ukáže, kdo měl pravdu. Hádky jsou kořením diskuze.
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 v 16:02 ® Ciffik reakce na …
-
Pitrys> četl jsi diskuzi od začátku nebo si reagoval z fleku?
jinak já už s tím taky končím, tohle nemá smysl…každý ví, že má pravdu a mýlit se nemůže, ale důkaz pro to nemá a nic jinýho neuzná…mějte se tu hezky já tu končím…pročítat chytej nepřestanu, ale nevidím důvod přispívat…
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 v 15:37 ® Pitrys reakce na …
-
Ciffik> To jsi nepoužil šťastné přirovnání. Kapři se masově vysazují, protože kapr je cílovou rybou pro drtivou většinu rybářů a proto je jich tolik. Sumce svaz sice vysazoval také, ale už s tím naštěstí (aspoň na Odře) přestali. A to místo, o kterém jsem mluvil, asi znáš také a má dvěstě metrů a dno je jak vana, to není jedno stanoviště. Nemluvě o tom, že aby metrového sumce nahradila stotřicítka, musela někde vyrůst, taková ryba není z loňského výtěru. Ale zdá se, že argumenty nechceš slyšet a tak zase jdu do ilegality.
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 v 15:24 ® inspo reakce na …
-
Pitrys> Nevidím důvod proč to číst vícekrát. Vyjádřil jsi svůj názor a já ti ho neberu.
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 v 15:22 ® Ciffik reakce na …
-
Pitrys> ok když na to jdeš takle, znám revíry, kde nachytám za den přes 20 kaprů na jednom fleku, takže jsou přemnoženi a je na čase je redukovat? snížíme míru né?
chycení ryby ze stejného místa o ničem nesvědčí, pokud byla ryba zmasena je pochopitelné, že její místo obsadil jiný…
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 v 15:11 ® Pitrys reakce na …
-
inspo> Je to tvůj názor a je od tebe statečné, že si za ním stojíš. Já to ale vidím jinak. Přečti si ještě jednou, co jsem napsal. Nebo dvakrát, když to nebude stačit.
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 v 15:05 ® inspo reakce na …
-
Pitrys> 6 nebo 8 sumců ještě neznamená přemnožení.
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 v 15:03 ® Pitrys
-
Ciffik> Nedá mi to a musím se připojit ke skupině tvrdící, že sumec je na Odře přemnožen. Pomineme-li prokazatelné masové úlovky malých sumců na rousnice, pak jako další argument může posloužit chycení malého sumce na soutoku Odra-Opava na mušák na strímra a je neoddiskutovatelný fakt, že to není zrovna typická ryba, chytaná na mouchu. A dále – i taková lopata jako já chytila na UL přívlač metrového sumce na Ostravici a to též není typická sumcová voda a zřejmě tam vytáhl z Odry. A to nejlepší na konec: já moc k vodě nechodím a přesto vím o chycení šesti sumců přes metr v průběhu loňského roku na jednom jediném a navíc silně navštěvovaném úseku Odry přímo v Ostravě. A to nemluvím o utržených. Pokud někdo přesto bude pochybovat, mohu doložit fotky.
reagovat - Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:10 ® HaD
-
VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE DLOUHÝ VÝPADEK ZPŮSOBENÝ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ EXTERNÍM ÚTOKEM. PO DLOUHÝCH HODINÁCH SE NÁM PODAŘILO SYSTÉM OBNOVIT A DOŠLO POUZE K DROBNÝM ZTRÁTÁM – PŘÍSPĚVKY Z VČEREJŠÍHO DNE. PROVEDLI JSME BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A VĚŘÍME, ŽE SE SITUACE NEBUDE OPAKOVAT.
DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 ve 20:41 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Chlapi,už se prosím vás nehádejte,míru sumce rozhodli páprdové na kraji a můj osobní názor je,že sumci rozhodně přemnožení nejsou. V Odře je více sumců díky rybochovu ve Studénce a Jistebníku.Dá se jich za večer nachytat na rosňáky u Košatky třeba i 10,přestože mají 50 cm jsou to čudlíci a proto je pouštíme zpět.Na jiných lokalitách vč.Bašky,Olešné,Vrbice přemnoženi nejsou.Zanechte žabomyších válek a řiďte se heslem : co nemůžeš ovlivnit,tím se nezabývej a chystej se na novou sezonu. Ahojky Petrův zdar.
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 v 17:30 ® lubo OV
-
AdamHT: To nic není. Já mám někdy problem vzpomenout si, co jsem měl k snídani
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 v 16:17 ® kety.vydra
-
vikikaca> Víceméně jsem reagoval na tvůj příspěvek z 18.ledna 15:16 …
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 v 15:35 ® AdamHT reakce na …
-
lubo OV> jo? tak to nevím, kde jsem to slyšel, už je to pár let a já mám problémy vzpomenout si na věci co byly minulý týden
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 v 15:29 ® lubo OV reakce na …
-
AdamHT> to je informace ja z deníku Blesk
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 v 15:25 ® AdamHT
-
Krom povodní k sumíkum v Odře, prý přispěl i jeden podnikatel, když mu nechtěli schválit ( proclít nebo co to bylo…) tři kamiony sumiku tak je natruc pustil do Odry…
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 ve 13:49 ® vikikaca reakce na …
-
kety.vydra> nevim o tom ze bych tvrdil ze je vic sumcu jak kapru
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 v 11:29 ® inspo
-
Já nic proti chytání kaprů nemám, ale sypou se do vod snad všude. A proč? Protože někdo pořád fňuká, že jich je málo. Nevím jak ostatní, ale kdybych za celou sezonu nechytil ani jednoho, tak mi to vůbec nevadí.
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 v 10:35 ® Ciffik reakce na …
-
vikikaca> upřímně sem ani nečekal, že se nad tím (množství kaprů)někdo pozastaví, bral jsem to jako automatiku, vůbec jsem nečekal, že by to někdo viděl jinak…:)
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 v 10:31 ® Ciffik reakce na …
-
vikikaca> teď na to nemám čas, ale tak během týdne ti najdu pár článků z icht. výzkumu některých vod…a nejen na těch tvoří kapr značnou část všech ryb. Na jednom to dokonce bylo přes 80%. Ale i tak, myslíš, že jich tu je málo? nebo že bychom je chudáčky měli začít chránit? pak tu můžu hodit ještě článek z výzkumu na vodě, která není obhospodařována ryb. svazem takže budeš moct srovnat, jen nevím, jestli už je zpracovaný. Jinak za celé léto podzim se z této vody do tenat chytil jeden sumík, plus pár pěkných dír, které však mohla udělat jakákoliv težší ryba, ikdyby to všechno byli sumíci, tak jsme tam měli tak cca 5 sumíků, 2 kapry a zbytek bílá ryba a dravci…
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 v 10:23 ® Ciffik
-
Stroft> aha, takže až mě někdo přechytá, tak mi spadne snopel jo? nebo se ti zdá, že nosím rypák nahoru? nikdy jsem nenapsal, že musím mít pravdu a vy se mýlíte. Jen mám jiný názor. Jak vidět je to úplně jedno. Promińte, ale připadá mi, že se bojíte uznat, že by na tom, co píše 20letý ńouma mohlo něco být. Řekni mi jediný důvod proč bych nemohl oponovat? Tak se braň, dej mi jasný důkaz, že parmy a ostré vyžral sumík a je přemnožen a stáhnu ocas mezi nohy a odtáhnu, ale do té doby si budu stát za svým. Proč by to nemohlo být jinak?
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 v 8:39 ® kety.vydra reakce na …
-
vikikaca> Ahoj,nebudeš mi ve finále tvrdit,že je víc sumců než kaprů…?
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 v 6:11 ® vikikaca
-
ciffiku.pokud si muzes dovolit napsat ze vody jsou precpany kaprem tak podle mne pises nesmysly a neber to jako osocovani
reagovat