Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.217.872 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 18. ledna 2010 ve 22:08 ® Stroft reakce na …
Stroft

Ciffik> Až ten sopl spadne tak to kažký pozná,mě upadl cca před dvěmi lety,kdy jsem chytal brzy z jara na odhoz cejny.(A to si myslím,že umím)Přišel kluk cca o 10let mladší,zakrmil 20metrů ode mne a od té doby co dokrmil jsem neměl záběr a klučina tahal jednoho za druhým.V ten den mi ten sopl upad a byla to taková šleha,že si dodnes nedovolim na chytej.cz chytračit a oponovat všem ostatním.

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:36 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> zlomiljsemprut> candos> Díky

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:20 ® džigit reakce na …

LeoC> http://www.chytej.cz/…z-26-3-2010/

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 ve 21:15 ® candos

Od 21. – 25. března proběhne souběžně také 10. mezinárodní veletrh zemědělské techniky TECHAGRO s 10. mezinárodním lesnickým a mysliveckým veletrhem SILVA REGINA, 9. mezinárodním veterinárním veletrhem ANIMAL VETEX a nově výstavou rybářských potřeb Rybaření. Tyto veletrhy se uskuteční na ploše téměř 50.000 m2

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 ve 20:51 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

LeoC> Podle Kajmana ve dnech 21. až 28.března 2010. :-)

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 ve 20:34 ® LeoC reakce na …
LeoC

Ciffik> daleko, hmmm když sedneš do Pendolína a bude 5 lidí, tak to vyjde levně, v Praze jsi za 3 hoďky, 20 min metrem a jsi na výstavišti. Chápu, že při šprtání na zkoušky se nikam nechce, ještě jsi pamatuje svoje studia.

A v Brně je to přesně kdy?

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 ve 20:20 ® candos

taky se půjdu mrknout do Brna už jsem tam dlouho nebyl

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 ve 20:00 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

LeoC> Chtěl jsem jet, ale asi dám přednost Brnu a rovnou skočím na veletržní sraz chytejáků v hospůdce.

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 19:59 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

LeoC> na mě je to daleko a ještě přes zkouškové…ale na bvv jedu…

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 19:54 ® LeoC
LeoC

A propos, kdo jede na veletrh For Fishing a kdy?

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 19:51 ® LeoC
LeoC

CHLAPI A CHLAPCI, nechte už prosím teoretického blábolení a místy nevhodných osobních invektiv a zkuste se místo toho v osobní poště domluvit na tom, že se zkusíte u odpovědných osob dotázat na to, co tím básník, resp. žadatel, myslel, na základě čeho o to požádal a kde vzal pro tuto myšlenku inspiraci.

Dík

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 19:21 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Stroft> nepleteš si to už trochu? tím 20letým ňoumou myslíš asi mne, to beru, beru i to, že první příspěvek byl veden útočně, ačkoliv jsem se i na závěr toho samého příspěvku omluvil, což jsem udělal i v příspěvku poté…

a rozhodně jsem nenapsal, že ostatní názory jsou nesmysl, jediný ,kdo tvrdil něco o nesmyslech byl vivikaca…

bod 3) nikoho, kdo se mě zastal, či sdílí stejný názor neznám, takže tvoje věta ,,nevím o co jde, ale je to můj kámoš,ne tak ho podpořím,, je mylná…

na závěr jsem se chtěl zeptat, kolik musím mít let, aby mi netekl snopel z nosu a mé názory měly smyl a váhu, alespoň takovou, aby se nad nimi ostřílení rybáři zamysleli? nebo stačí s vámi souhlasit a vše bude O.K? bohužel, asi zůstanu u ňoumi se snoplem, než bezhlavě souhlasit se vším…

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 19:18 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

Stroft> O čem teďka mluvíš? O debatě okolo nové míry sumce nebo je to něco jiného? Nějak to teď nechápu…

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 18:49 ® Stroft
Stroft

lubo OV> Kdyby šlo o to,že si někdo dovolí napsat svůj názor,neřeknu ani popel,od toho tady ta diskuze je!Ale tady šlo o to, že nějaký 20letý ňouma s nudlou u nosu,napadá zde přitomné svými nepřiměřenými reakcemi a osočováním,že ten či onen píše nesmysly.Tak to mě nemůže nechat klidným.Po té se do diskuse vkladají další „ostřílení, větrem ošleháni rybáři“kteři jsou kamarádi toho prvního,ve stylu nevím o co jde, ale je to můj kámoš,ne tak ho podpořím.

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 18:31 ® Stroft
Stroft

Daweiczek> Doporučuji, vyplnit kartu,potom budeš mít možnost přednést své názory.

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 18:31 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

No neberte to osobně, nemyslím to zle, ale pokud jsem měl možnost si přečíst celou tuto debatu, tak Ciffik si jen a pouze dovolil vyjádřit jiný názor. Nic víc. Takže ta ironie o „studované mládeži“ není podle mne tak úplně na místě.

vikikaca> třeba vody opravdu jsou přecpané kaprem. Akorát třeba jenom my ty neumíme chytit, a tak jsme přesvědčeni, že vody jsou prázdné, když my nic nechytnem :-)

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 16:34 ® džigit

Ciffik> neboj,dočetl jsem to pořádně až teď,kurz rychločtení nemám.Jen jsem si po „přelétnutí“ udělal obrázek o co jde,napsal sem a vlítnul na to.Kolem tekoucí vody se hýbu dost dlouho,abych si udělal svůj náhled,od Tebe je to podpořeno odborně :-)

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 16:31 ® džigit reakce na …

vikikaca> z části na tom něco bude,ale zatím je největší škodnou člověk jako takový a jeho neuvážené zásahy do přírody.Především na vodních tocích.No a když k tomu připočteš rybáře,kteří seberou domů vše,co jim uvízne na háčku,nevyjde z toho ten sumec tak špatně :-)

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 16:28 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

kdyz nekdo napise ze vody jsou precpany kaprem tak je to u mne nesmysl

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 16:25 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

džigit> a to si to stihl za 9 minut přečíst? :-)

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 16:23 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

vikikaca> fajn tvůj názor, ale jistě to nevíš, tak kde prosím tě bereš tu jistotu, že zbytek tvrdí nesmysly

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 16:16 ® vikikaca
vikikaca

to urcite ne ja jen tvrdim ze se ze sumce na hodne revirech stava skodna ktera vyzira vody

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 16:09 ® džigit reakce na …

vikikaca> a myslíš,že se to snížením lovné míry spraví?To asi ne,že?

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 16:05 ® džigit reakce na …

Ciffik> sice delší,pro někoho i nezáživné,ale poučné a to VELMI :-)

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 16:03 ® vikikaca
vikikaca

ja proste tvrdim ze sumec na hodne revirech premnozeny je

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 15:56 ® Ciffik
Ciffik

a je to tu..zase se všichni zdrží komentářů a reakcí jen z nechuti, že budou označeni buď za ,,extrémisty,, nebo za ,,nadrybáře,, zkusme se nad to všechno povznést…

pro zájemce jsem do sekce info programy ke stažení umístil článek týkající se Odry zpracovaný dvěma uznávanými ichtyology

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 15:34 ® džigit

To se nám to tu pěkně rozjelo :-) Osobně jsem taky nepochopil to snížení lovné míry u sumce a nesouhlasím!!! Beru to jako předčasné „stahování kalhot před brodem“.Jenže to je tak jediné,co tady zmůžu.Nechci řešit Vaše osobní spory,věk jako takový ještě není zárukou vědění,které k ničemu rozumnému nevedou.Nechtělo by to se obrátit na odpovědné orgány?

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 15:33 ® Daweiczek reakce na …
Daweiczek

zlomiljsemprut> pěkně řečeno…Rybařina není o věku. Máte pravdu, především záleží na skušenostech,ale to,že je někdo 30 let majtelem ryb. lístku a celou tu dobu seděl na břehu s napařeným rohlíkem a myslel si jak dokázal přečist vodu, neznaméná bohužel vůbec nic..Mladší generace maji výhodu v tom že dokaži daleko více čerpat nové poznatky..at už z knížek,tv programu a nebo třeba takovouhle debatou na internetovém serveru. Přiznejte si občas že i my „pubertáci“ kteří se narodili pro ryby .. múžeme vědět daleko více než ostatní..;)

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 15:27 ® inspo reakce na …

zlomiljsemprut> Možná jsem na to „kápl“ a možná ne. Jen se mi nelíbí posuzovaní lidí podle věku. Toť vše.

A ohledně toho sumce. Na revíry, kde chodím já se prakticky nevyskytujou, takže se mi ta míra 50 cm taky nelíbí, ale nijak to neřeším. Kdo chce ryby poštět, tak je pouštět bude a ti ostatní se stejně moc na míru nedívají a hodí do batohu prakticky vše co se jim pověsí na háček.

reagovat
Pondělí 18. ledna 2010 v 15:15 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

inspo> Ty jsi na to „kápl“. Takže skutečně je největším problémem mě a Ciffika náš věk.

vikikaca> Teď mě klidně nazývej vyvolávačem hádek, ale řeknu co mám na srdci. Já a Ciffik jsme sice mladí věkem, ale to neznamená, že nemůžeme mít v NĚČEM pravdu. Chápu Tě jako staršího rybáře, že to nemusí být lehké poslouchat mladé kecy, ale… Pokud je pravda, že lovíš od roku 2000, tak to znamená, že u vody jsem strávil více sezón než Ty. Každý se podívá do mojí karty a vidí věk a řekne: „Další "zkušený“ rybář, který jenom kecá a kecá." Jenže už nikoho nezajímá, že valnou většinu svého volného času trávím u vody. Ať už s fotoaparátem nebo s prutem. A už nikoho nezajímá, že pocházím z široké rybářské rodiny, kdy dědeček mi poskytuje stejné informace jako Stroft. Popisuje mi, jak to zde vypadalo za jeho dětských let. Jak se rybařina vyvíjela. Už nikoho nezajimá, že otec je taky dlouhodobý rybář a porybný, takže i od něho mám cenné informace a zkušenosti. Pro každého můj věk znamená, že jsem „počítačové“ dítě a na ryby jdu pouze, když nejde elektřina, ale už nikoho nezajimá, že mě momentálně rybařina živí, takže jsem u vody velmi často a jistých změn bych si všiml. Udělal jsi si velmi rychle o mě obraz a jak ses zdá, je velmi nepřesný.

PS: Nechci se chovat jako naši poslanci. Takže nebudu se s Tebou hádat a urážet Tě. Ale jediný, kdo je tu k smíchu, jsi Ty sám.

reagovat