Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.228.986 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 29. listopadu 2009 v 19:11 ® hanz.333

čaute dneska dvě hodinky na stařiči bez zaběru chytil někdo dnesk něco vubec

reagovat
Neděle 29. listopadu 2009 v 18:53 ® lubo OV
lubo OV

Lidi, nemáte v plánu nějaký nákup rybářského vercajku v obchodě FISH CENTRUM v Ostravě Mariánské Hory? Je to naproti elektrodomu Nosreti. Mám jeden nevyužitý poukaz na 1000,–Kč na nákup v tomto obchodě, ale momentálně nic nepotřebuju. Vyměnil bych ho s Vámi za hotovost a vy můžete zaplatit tím poukazem. Jedná se o tento obchod: http://www.fishcentrum.cz/

reagovat
Neděle 29. listopadu 2009 v 16:18 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

Hora> ještě než začneš vyrábět krabici, podívej se někam do domácích potřeb, prodávají se tam plastové krabice různých velikostí, s víkem, které se zavírá takovou úchytkou, jsou lehčí než dřevěné a vychází možná ještě levněji než překližka.

Dokonce i někteří závodníci už nekupují drahé kufříky na sestavy (viz např. toto: http://mivardi.cz/…tdetail.aspx?…), ale kupují plastové nosiče, určené na chlebíčky :-) Které se taky dají přidávat na sebe a jsou lehčí.

reagovat
Neděle 29. listopadu 2009 ve 13:31 ® Hora reakce na …
Hora

mihy.san> dobře,vydržím,od ledna budu mít přes 3 měsíce pauzu,dám jim trochu vydechnout.Zatím pošpekuluji nad uložením a přenášením splávků i se zátěží.Zatím jsem to předvažoval doma a nosil v obalu(pouzdru) z novodurové trubky i se zátěží.Není to ono,někde jsem viděl nějakou krabici(myslím dokonce,že na Tvých stránkách)z pře­kližky.Mám představu si něco takového udělat tak,aby tym byla i zátěž,jen to vzít a vše dát na vlasec.Uvidím a popřemýšlím.

reagovat
Neděle 29. listopadu 2009 ve 13:09 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

Hora> tak to ještě vydrž, protože po Silvestru budou ještě další nové modely, zatím mám jen pár kusů na ukázku, mám je ale už nafocené. Až ty fotky zpracuju a dám někam do galerie, tak ti pošlu odkaz.

reagovat
Neděle 29. listopadu 2009 ve 13:03 ® Hora reakce na …
Hora

mihy.san> byly použity i nové splávky,musím si je otestovat v těchto podmínkách.Zatím chytám na menších hloubkách do 1m.Jak sednu někde s větší hloubkou,vyzkouším i další,díval jsem se,že máš zase další,asi se brzy stavím je okouknout.Dám Ti potom vědět kdy to bude.

reagovat
Sobota 28. listopadu 2009 v 15:27 ® džigit

Před chvílí návrat z Kuboně.Vláčka na 2.Výsledek je –2gumy a 2díry ve wobu/ovšem bez ryby/ na závěr.Docela foukalo a ani na 1 to chlapům nešlo.A teď sedím doma a svítí…

reagovat
Sobota 28. listopadu 2009 ve 13:58 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

Hora> Pěkné ryby. Co nové splávky? Chytal jsi s nimi? A spokojenost?

reagovat
Pátek 27. listopadu 2009 ve 20:38 ® Hora
Hora

Dnes na VT chytáno od 14 hod do 16.30.Vytáhnuto cca 10 plotiček do 15 cm a 2 kapříky do 40cm.Vše na plavanou.U vody pusto a prázdno.Že by rybáři už zazimovali vercajk?

reagovat
foto/forum/2009/th-img11115.jpgfoto/forum/2009/th-img11116.jpgfoto/forum/2009/th-img11117.jpg
Pátek 27. listopadu 2009 v 16:08 ® džigit

Dnes Mašinhaus a Odra okolo na vláčku.Přes 3 hodiny snažení a nic.Dolní je hodně upuštěn,bobkaři bez záběru, z horního taky nechodili moc vysmátí. :-/

reagovat
Středa 25. listopadu 2009 v 17:25 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Chlebovice vedle šachty berou kapři jak hloupí.Od 45 do 53.Na plavačku jsme chytli 3 od 47–49 cm,které jsme pustili zpět do vody,jelikož jsme měli za zády saunu a té jsme dali přednost.Petrův zdar.

reagovat
Středa 25. listopadu 2009 v 16:31 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> Taky bych to tak viděl…:-)

reagovat
Středa 25. listopadu 2009 v 9:02 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kety.vydra> asi právě proto ty ryby nebraly :-)) ))

reagovat
Pondělí 23. listopadu 2009 v 19:42 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

OSUD> Čaj s rumem na podzim a v zimě,na zahřátí,to je jiná kapitola.Ale chlastat u vody ve velkém…Na to jsou hospody.Chodím si k vodě odpočinout a být v klidu,ale nejsem zvědavý na opilecké žvásty,řev a bordel…

reagovat
Pondělí 23. listopadu 2009 v 18:05 ® OSUD reakce na …
OSUD

vím o čem mluvíš.Poslední dobou je na Žermanicích víc a víc flašek hluku a zábavy než poklidné rybařiny.neříkám že si někdy nevemupivo nebo čaj s rumem aleak říkaš je to hnus.Pamatuji v létě u biologičáku přišli 3měštáci v 8 ráno postavili stan přijeli už značně opilí a začli dělat bordel ohen chlastat rádio zpívali a podobně prostě na facku.

jinaak dnes vláčka na Lučině ani ťuk.asi to zítra zkusím na Těrlicku na kapříka

reagovat
Pondělí 23. listopadu 2009 v 18:04 @ Jura Klimo reakce na …

Potom na tom mašinhauzu jsem měl jeden záběr na rybku,tak jsem vyčkával,a než jsem si vytáhl peán tak mi kačena vyplavala na hladinu a rybka byla fuč.

reagovat
Pondělí 23. listopadu 2009 v 16:40 ® kety.vydra
kety.vydra

Včera jsem byl na Žermankách,ryby nebraly,ale to by až tak nevadilo,jako spíš to,že si někteří pobyt u vody pletou s návštěvou hospody…To jsem si zas vybral fleka,myslel jsem,že budu mít klid,ale zprava mlaďoch puštěnou hudbu a zleva „jacisi štyři pšonci“ zhulákaní jak zákon káže-řev (zpěv) či jak to nazvat…Budiž jim připsáno ke cti (pokud nějakou mají),že aspoň flašky z těch vyžáhnutých vodek si vzali s sebou…Bóže,kam ta rybařina spěje…Všem slušným rybářům přeju Petrův zdar.

reagovat
Sobota 21. listopadu 2009 v 16:03 ® DiKe
DiKe

Já chodím jen, většinou na řeku.Dnes Opava, malý 42 cm šupináček, jinak dlouho předtím nic.

reagovat
Sobota 21. listopadu 2009 ve 13:47 ® RADE4EK reakce na …

Dneska na vláčku ve dvojko,na kališoku u bohumína 4 štičky,všechno malé a jeden zmasený granulovaný pstruh.Brácha na kapra ani drb.

reagovat
Sobota 21. listopadu 2009 v 11:54 ® inspo reakce na …

Adam.46> Já jsem zhýčkaný. :-)

reagovat
Pátek 20. listopadu 2009 ve 22:08 ® OSUD reakce na …
OSUD

dnes od 14 hidin do konce jeden záběr v Domaslavicích pod kostelem jedna špona kapra.soběšovice byly jak na závodech

reagovat
Pátek 20. listopadu 2009 v 19:46 ® rybardusacek
rybardusacek

Tak dnes od rána na Lučině pod motorestem, celé dopolende a bez jediného záběru. Asi 7 lidí a ani ťuk. Ze strany od Soběšovic jak na rybářských závodech. Takže tam se dnes asi plnily mrazáky… A co vy? jak to vypadá jinde???

reagovat
Pátek 20. listopadu 2009 ve 13:34 ® džigit

Ahoj,dnešní zkouška nového náčiní pod splavem na Pískáčích.Cca 45 min. Tloušť 34,utržené dvě gumy-jedna o vázku a druhou si vzala zubatá…:-) Mašinhaus plný,„masaři“ mají žně :-/

reagovat
foto/forum/2009/th-img10980.jpgfoto/forum/2009/th-img10981.jpgfoto/forum/2009/th-img10982.jpg
Pátek 20. listopadu 2009 ve 13:33 ® RADE4EK reakce na …

včera tam na dravce,ani výjezd.

reagovat
Čtvrtek 19. listopadu 2009 ve 22:52 ® rybardusacek
rybardusacek

Zdravím toto již skoro zapomenuté fórum… jste tu někdo? Jak to vypadá na Žermanicích? Ráno se tam chystám, tak zítra večer napíšu postřehy a zážitky…

reagovat
Neděle 25. října 2009 ve 21:52 ® Adam.46
Adam.46

Inspo: To není pavda, na ryby se musí furt chodit :-) :-) Za jakého koliv počasí :-D :-D :-D

reagovat
Neděle 18. října 2009 ve 13:32 ® plescarp reakce na …

kety.vydra> tom se rika total zewla

reagovat
Neděle 18. října 2009 ve 13:02 ® kety.vydra
kety.vydra

Včera jsem projížděl kolem Žermanické přehrady,jenom hodit oko,jak to vypadá s vodou a rybářema a v jednom místě tři možná čtyři chlapíci,na břehu deštník a pod ním gril,takže pohodička…

reagovat
Úterý 13. října 2009 ve 12:30 ® Koudy
Koudy

Ciffik> jj,vše je to jen o ceně…kolik do toho chce člověk dát…já chtěl taky pořídit druhý feeder ale zároveň obnovuju mouchu takže asi prachy nezbudou…:-/ S focením přírody a okolí zkušenosti přímo nemám…sem tam laicky blejsknu rybu…ale na škole jsem měl pár spolužáků kteří svými mašinami na terénních cvičeních a výjezdech fotili vše co se pohlo(a vlastně i nepohlo:-)) ,a to i na slušnou vzdálenost:-)

reagovat
Úterý 13. října 2009 ve 12:03 ® inspo

Zcuter> V tomto počasí sedí všichni doma za pecí. :-)

reagovat