Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.230.887 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 2. května 2010 ve 23:18 ® Stroft
-
Dnes jsem pochopil, že 13ctka návazac je sakramensky málo!Ty ponorky co mi najely pod anglána mi nedávaly šanci zvládal jsem kapry max do 65cm.Zítra motám na cívku 20cítku kmen a jako forpas 16!!!
reagovat - Neděle 2. května 2010 ve 22:27 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Já včera na Olešné asi 20 okounů a 5 plotic
reagovat - Sobota 1. května 2010 ve 23:15 ® Tutan reakce na …
-
Stroft> a já na BravANTKÁCH
reagovat…šli cejni a jeden kapřík. Lidí jako na závodech
- Sobota 1. května 2010 ve 22:31 ® Stroft
-
Krásné odpoledne na Antkách.Hodně plotic, cejnů a navečer kapři.
reagovat - Sobota 1. května 2010 ve 13:15 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> dík,zajdu dneska a pak až v pondělí na ranní
reagovat - Sobota 1. května 2010 ve 13:11 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> nic ve zlém,ale práce šlechtí
reagovat. Mnoho pracovních úspěchů ti přeje T.I.M
- Sobota 1. května 2010 ve 13:05 ® džigit reakce na …
-
Stroft> enem se synku něbuj.Už sem naštymovany v tym spravnym waserpolockim duchu.Budě prča,až spolem kajsyk vyrazime,bo to nam nebude rozumět nikdo
reagovat - Sobota 1. května 2010 ve 12:56 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Za tučňákem 11? Tak to si vem široké kalhoty,bo se posereš z těch jeho polsko-českých historek:)
reagovat - Sobota 1. května 2010 ve 12:50 ® džigit reakce na …
-
Stroft> sem měl celý týden ranní dvanáctky :-/ zítra jedu do Rožnova za Tucnakem11,už to vydržím…
reagovat - Sobota 1. května 2010 ve 12:49 ® džigit
-
Dnes jsem byl zkouknout nový krámek na Ruské.Zatím se dolaďuje,ale vše potřebné jsem zakoupil.Opět jsem o 2200 kováčků lehčí. Suma sumárum-jeden nový vláčák,tunel s nožkou/abych mohl na závody
reagovat/ a nějaké drobnosti.Hlavně diodu na noční feeder,místo lamačky-jak říká Had „kniklicht“. Vlice příjemná a ochotná obsluha,ač kolega od omítky-vzorně se o mně postaral. Zajetým krámkům nadělá pár vrásek,přeji hodně úspěchů!
- Sobota 1. května 2010 ve 12:45 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Tak na co čekáš, máš ještě 5hodin volno:)
reagovat - Sobota 1. května 2010 ve 12:43 ® džigit reakce na …
-
Stroft> závidím,já se chystám tak leda na noční/na pátou/ :-/
reagovat - Sobota 1. května 2010 ve 12:32 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Záběru bylo pomálu, moc nedoporučuju.Dnes bude vyhodnější stoják,taky se někam chystám.
reagovat - Sobota 1. května 2010 v 10:31 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> krásný cejn,měl jsi hodně záběrů? Chtěla jsem jít dnes na soutok O+O,ale prší a řeka se zvedne…
reagovat - Sobota 1. května 2010 v 10:18 ® Tutan reakce na …
-
kamos007> vyválená ve vápně
reagovat - Sobota 1. května 2010 v 9:40 ® kamos007 reakce na …
-
Tutan> vypadá to jako stroretka po nešetrném zacházení na řehu.
reagovat - Sobota 1. května 2010 v 9:19 ® Tutan
-
Tohle koi stvoření se mi povedlo vyfotit na jedné z mých oblíbených řek. Rád bych věděl, co je to zač a jestli jsou fleky způsobené nějakou plísní nebo je to „přirozený“ pigment??? :-o
reagovat - Sobota 1. května 2010 v 7:43 ® Tutan reakce na …
-
AdamHT> takže ses zúčastnil v olympijském duchu… co by za to jiní dali
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 ve 21:58 ® Stroft
-
Dnes soutok O+O, velmi špatně se chytá, vodou se valí chuchvalce travy,ale i tak jsem něco málo lapl:)
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 v 17:04 ® AdamHT reakce na …
-
Tutan> no uplně špatně, vubec mi to letos nešlo asi budu muset víc trénovat, no spíš si koupit hoverku šnuru místo te mojí prádelky
reagovat.65ti z 80ti.:(
- Pátek 30. dubna 2010 v 15:45 ® Tutan
-
AdamHT> čus… jak si dopadl na závodech??? Zkus to na feeder s rolničkou… jak jsem ti popisoval! Se aspoň zabavíš
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 v 15:11 ® kamos007
-
IV.TO.ŠIRDA> ktery revír to je??? (kdyžtak do osobky)
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 ve 14:27 ® AdamHT
-
Včera a v Uterý jsem byl na Uhoře na Hlučíně, ale ještě je to slabé. Záběru bylo dost ale žádný to nevytáhnul , až pod prut takže bez záseku. Zítra jdu muškařit na Ostravici , tak snad bude větší uspěch.
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 v 11:54 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Tutan> krásné slunečné ráno,obloha bez mráčků a mě se nadmíru dařilo…dneska poprvé na pstruhovce,chytla jsem 8 duháků a 3 jsem si vzala pro můj tým na večeři. Uvázala jsem si napodobeninu černé granulky a představ si,ono to fungovalo…
reagovat - Pátek 30. dubna 2010 v 7:45 ® Tutan
-
IV.TO.ŠIRDA> Tak nějak to asi bude… tolik vycházek bez záběru jsem nezažil. 3× nic, pak jedna vycházka brali cejni a tento týden 2× opět bez záběru. Je fakt, že hledám nové revíry a místa, ale ještě před měsícem jsem měl za to, že kombinace feeder, červi a krmení používané několik sezón bude fungovat všude. Teď aspoň vím, že to tak být nemusí, nicméně..... nehážu pruty do žita
reagovat - Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 22:38 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Chlapi,vy nechodíte nikdo na ryby? Můžete sem napsat i když nic nechytíte
reagovatJá jsem dneska na hnojáčka bez záběru…chodíte někdo na soutok O-O,vidím tam vždy nějaké auta když jedu náhodou kolem.
- Středa 28. dubna 2010 v 18:28 ® Olda74 reakce na …
-
Kde to bylo?
reagovat - Úterý 27. dubna 2010 ve 22:39 ® IV.TO.ŠIRDA
-
dnešní výlov…
reagovat - Úterý 27. dubna 2010 v 15:58 ® Swoop
-
jj,byl jsem tam letos na průzkumu zatím jen třikrát,ale pokaždé sem tam nechal pěkny balík, je tam docela slušný výběr,dobré ceny a v klidu si můžeš všecko omacat, vyzkoušet a pokochat se, prodavači jsou super!!!!
reagovat - Úterý 27. dubna 2010 v 8:58 ® Ciffik
-
mihy.san> dobrý, nic se neděje…ještě je čas, myslím, že se do tý doby ještě uvidíme…koukal jsem an tvoje stránky anšel i nějaké foto…hrubou představu bych měl…
reagovat