Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.228.173 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 30. června 2013 v 8:23 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> zajeď si na Žermanky pod hráz za Tomášem Markem, má dobré ceny, naváží je i do Makra, ale tam jsou dražší. Se Širdou je děláváme dost často.Kdy se stavíš pro hadičky??
reagovat - Sobota 29. června 2013 ve 21:39 ® lubo OV
-
Lidi dají se někde koupit levněji než v supermarketech čerství pstruzi na grilování ?
reagovat - Středa 26. června 2013 v 15:03 ® daja
-
lubo OV> no tak to je pak vsechno jasne. Nahoz, pipaky, lehatko, slaba chvilka, pak prijde zaber a nez kapre otocis mas ho omotaneho kolem kulu
reagovat0.18mm je na volne vode plne dostacujici, ale jak ti prejede vetev a zacne drit, tak 0.18mm se za chvili odporouci… Jeste me napadlo, coz takhle pujcit si tu jejich lodku a jet ty zas*ane kuly vytahat??
- Středa 26. června 2013 ve 14:50 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> Peťo stav se, mám hadičky z dých.brýlí, možná ti budou pasovat,Širda
reagovat - Středa 26. června 2013 ve 14:13 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> dosud nebylo. Kupoval jsem roky v GES, ale přestali to v kamenném obchodě prodávat. Jedině objednat a to je za tři týdny.
reagovat - Středa 26. června 2013 ve 14:11 ® lubo OV reakce na …
-
daja> nevím jak ty, ale já s průměrem vlasce nemám problém. Zatím jsem každou rybu zastavil byť hrubějším násilím a vše vydrželo. Když mi ryba ujede do těch pobřežních kůlů, je to proto, že mám nahozeno velmi blízko břehu. A když začne po záběru jízda, než zaseknu a rybu zastavím, je tam.
reagovat - Středa 26. června 2013 ve 13:21 ® Stroft reakce na …
-
daja> Ty bláho, 0,18 vlasec je také lano, že není kapra, který by to urval
reagovatOvšem, Vratimov, může býti vyjímkou, neb kdo ví co z těch hornických ďur, vytéká za steroid
- Středa 26. června 2013 ve 12:41 ® daja
-
lubo OV> v megafishi maji prumery 0,5mm-2mm, pravda sice za 2m chteji 32,– ale zase pocitej na jak dlouho ti to vydrzi
reagovatA nebo jak jsem ti radil, nasad 0.22 mivardi royal feeder, na vratimovske kapre je 0.18 proste malo. Nebo to bude tim, ze zaspis zaber a kapr ti zamota silon do kulu
- Středa 26. června 2013 ve 12:39 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> To máš pravdu, ale sehnat silnostěnnou silikonovou hadičku v elektro obchodu, bude obtížné.
reagovat - Středa 26. června 2013 ve 12:33 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> no asi jsem měl dodat, že hledám elektroobchod. Co v rybářských potřebách stojí např. stovku se v každém jiném obchodě pořídí za polovic, ne-li levněji. Takže už z principu nehodlál rybářské prodejce podporovat více, než je nutné (alespoň většinu prodejců)
reagovat - Středa 26. června 2013 ve 12:12 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> V každém slušnějším ryb. obchodě se prodávají již nastřihané hadičky, různých průměru v krabičce.Pokud to tedy máš na splávky, jiné využití neznám.
reagovat - Středa 26. června 2013 v 10:56 ® lubo OV
-
Nevíte někdo, kde sehnat silikonovou bužírku 1mm nebo 1,5mm ? Už jsem byl u těch nejznámějších obchodů Hadex, GES, GME, Traper elektro ale neměl jsem štěstí. Všude mají jenom velké průměry.
reagovat - Úterý 25. června 2013 ve 20:18 ® Stroft reakce na …
-
daja> Právě, že tyto „reflexní“ barvy fungují nejlíp. Můj favorit, oražovo-bílá s černou „předkožkou“. Na poslední chytačce mi fungovali i nymfy-bílá a oranžová.
reagovat - Úterý 25. června 2013 v 16:26 ® lubo OV reakce na …
-
daja> a ještě by měl přihodit svůj nejlepší flek, kde zaručeně zachatáš
reagovat - Úterý 25. června 2013 ve 13:40 ® daja
-
Stroft> koguta mocnego nemam, leda by jsi mi nejakeho venoval
reagovatale jak jsem videl nektere tvoje reflexni modely, tak tema by jsi mohl candaty spis strasit
A jakozto kamarad by jsi mi venoval urcite ten „nejlepsi“ model, ktery zarucene bude fungovat, ze?
- Úterý 25. června 2013 ve 13:31 ® Stroft reakce na …
-
daja> Vyzkoušej a nedej se odradit neúspěchem. A nezapomeň, na koguta mocnégo
reagovat - Úterý 25. června 2013 ve 13:24 ® daja
-
Stroft> to neni svazovka, ale soukromak
reagovatA vsichni co tam chodi chytaji kapry, candati tam jsou taky, toz uvidim.
- Úterý 25. června 2013 ve 13:23 ® daja
-
lubo OV> Bohusov, z tama jsem ti v nedeli podaval sms zpravy o prubehu lovu
reagovat - Úterý 25. června 2013 ve 13:23 ® Stroft reakce na …
-
daja> Dám ti dobrou radu, pokud tě odradí 1 hodina bez záběru, tak s tím ani nezačínej.
reagovatPs.Dravec není blbý kapr a svazovka není soukromák
- Úterý 25. června 2013 ve 13:19 ® lubo OV reakce na …
-
daja> a kam to vlastně jedeš? o víkendu by se mohlo už počasí ustálit, tak by to mohlo jít. Ale nejsem rosnička …
reagovat - Úterý 25. června 2013 v 9:24 ® daja
-
lubo OV> zapomnel jsi tady dat zapis z nedelniho lovu
reagovatA jakozto expert na pocasi, jaka je tva predpoved co se tyce brani ryb? Ceka me tyden chytani, vcera jsem navazal navazce z te snurky co jsi mi dovezl, tak jsem zvedav jestli ryby poznaji rozdil mezi 0.04 a 0.22
A abych udelal radost Stroftovi, tak zkusim i vlacku. Ale jestli tam budu jak sulin vlacet hodiny bez kontaktu s rybou, tak se na to vyseru a radeji si sednu na prdel, nahodim na kapre a v klidu si vypiju lahvace. Po Ebru jsem z vlacky frustrovany jeste ted… Snad pokrtim i nove renovovany bambusak co mi spravil Chorchus, doufam ze vydrzi aspon 50 kaprika a nezlomi se
- Neděle 23. června 2013 v 0:53 ® džigit reakce na …
-
Stroft> už je vypnutá
reagovata já na šichtě…
- Neděle 23. června 2013 v 0:35 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Ty se tu vykecáváš a přitom ti hoří lednička
reagovat - Sobota 22. června 2013 ve 21:48 ® džigit
-
momentálně mám jineho koňa
reagovat - Sobota 22. června 2013 v 16:56 ® lubo OV
-
Dneska jsem byl testnout opravený bamboo-feeder. Chorchusovi TISÍCERÉ DÍKY. Pamatuj Jirko, že máš v Ostravě velmi, velmi dobrého kamaráda. Prut jsem pokřtil hned ráno kaprem 6,67kg. Zabral 5 minut po prvním nahození. Pak už to byl masakr. Kapr za kaprem, i když pravda vše mezi 50 až 60 cm. V jednu chvíli jsem měl ryby na obou prutech současně. Musel jsem jeden odložit a pokračoval jsem jenom s bamboo-feederem. S ním jsem udolal i krásný kousek 7,98 kg. Prut pracoval fantasticky a se svou akcí až k rukojeti krásně bezpečně zachytil prudké výpady ryby. Pak jsem ucítil evidentní změnu tlaku a voda byla najednou jako mrtvá. Jenom sem tam zalovil nějaký dravec. Za první 3,5 h lovu jsem tedy vytáhnul celkem 10 kaprů a pak po změně počasí, kdy jsem byl 2 hodiny bez záběru, jsem to vzdal. Zítra jdu samozřejmě zase, to si člověk musí užít
reagovat - Pátek 21. června 2013 ve 14:48 ® mkratas
-
Zdravím všechny, kteří se chystají na Slezskou Hartu ve dnech 26.7.2013 – 3.8.2013. Po souhlasu Výboru územního svazu pro Severní Moravu a Slezsko bude v této době uzavřen oboustranně od asfaltové cesty – cca 150m na každou stranu – břeh pro lov ryb – v obci Roudno v oblasti Včelího lesa – v místě Skautského vodáckého tábora – GPS souřadnice 49°54'33.286"N 17°30'24.769" V tomto prostoru bude probíhat rybářské soustředění rybářské mládeže MO ČRS Ostrava – MS Poruba 1. Celá oblast bude označena cedulemi Zákazem rybolovu. Cedule budou vyvěšeny 20.7.2013 Toto upozornění budeme dávat na rybářské webové stránky, každý týden do zahájení soustředění. Velmi děkujeme za pochopení. V případě nejasnosti nám pište na email MO.Poruba1@seznam.cz. Za organizační výbor – Kraťas
reagovat - Čtvrtek 20. června 2013 ve 2:21 ® kety.vydra
-
Včera na Žermankách super rybačka s kamarádem a jako opožděný dárek k narozeninám se povedl bolen 80 cm a 5,30 kg.Foto je bohužel na mobilu,takže nemělo smysl dávat příspěvek do ‚Z lovu‘.No,dneska mě nečeká nic hezkého-smutná událost v rodině…Tak Lovu zdar.
reagovat - Středa 19. června 2013 ve 12:24 ® kety.vydra
-
Jen pro zajímavost.
Břehy řeky Ostravice skrývaly téměř dvě tuny odpadků
Cyklostezka a břehy podél řeky Ostravice byly vyčištěny od odpadků. Úklid zorganizovalo začátkem května občanské sdružení Cyklocestovatelé za podpory městských technických služeb, které zajistily ochranné prostředky pro dobrovolníky, igelitové pytle a i následný odvoz odpadu na skládku.
„Deset dobrovolníků v deštivém víkendovém odpoledni sesbíralo v úseku od Koloredovského mostu po most U Žida (cca 2 km) téměř dvě tuny odpadků. Kromě několika stovek PET lahví a skleněných lahví jsme našli i lednici, tři vysavače, monitor, tři žehličky, holicí strojek, elektrický kráječ na chleba, koberec, matrace, ale také desítky kusů oblečení,“ řekl za organizátory Martin Stiller, který podobné akce plánuje i do budoucna a doufá ve vyšší účast z řad veřejnosti.
„Jakákoliv aktivita v rámci úklidu městských lokalit je vítána. Snažíme se dělat vše pro to, aby bylo naše město co možná nejčistější. Ruce nám ale svazují dvě skutečnosti. Za prvé, ne všechny pozemky jsou ve vlastnictví města. Zajistit úklid cizích pozemků bývá zdlouhavé a složité, a to nejen po stránce formální, kdy musíme požádat o povolení úklidu majitele pozemku, ale také finanční, protože město nemůže uklízet cizí pozemky, ať už patří institucím nebo soukromníkům, ze svého rozpočtu. Za druhé jsou to sami nezodpovědní občané, kteří vyhazují odpadky, kde je napadne,“ řekl náměstek primátora Karel Deutscher, který zároveň žádá všechny, kteří se v letních měsících budou vydávat k řece, aby věci, které si k ní přinesou, si při odchodu zase odnesli a udržovali tak lokalitu kolem řeky čistou a příjemnou k odpočinku.
reagovat - Úterý 18. června 2013 ve 20:55 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> růže je růže je růže, šťur je šťur je šťur.
reagovat - Úterý 18. června 2013 v 11:43 ® džigit
-
Chorchus> a šťur je co? Nedopsal sem vodni,bo mi to přišlo jasne…
reagovat
Ešče že sem s otazku alkoholu vyrovnany