Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.227.494 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 9. června 2013 ve 13:24 ® lubo OV reakce na …
-
daja> máš u mně ten pletený vlasec.
reagovat - Neděle 9. června 2013 ve 12:47 ® daja
-
lubo OV> pristi 4 vikendy nemuzu
reagovat - Neděle 9. června 2013 ve 12:17 ® lubo OV reakce na …
-
Doufám, že jsi se překlepl a myslíš příští víkend. Termín až za měsíc nepřipadá v úvahu. Bamboofeder je opravený, Spomb je taky doma a tím pádem tak dlouho nevydržím čekat
reagovatZa měsíc budou prázdniny a dovolené a to už se určitě nesejdeme
Navrhuju příští sobotu 15.6. Doufám že se hecnete a uděláte si čas
- Neděle 9. června 2013 ve 12:06 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> kecáš. Všude je ten bílý bordel a kapři nežeró
reagovat - Neděle 9. června 2013 v 9:30 ® daja reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Tak v tom pripade doufam, ze toho kamarada madarskeho pozvete na podzimni lov veslonose a nalezite tam predvede jak se takove Halaszle vari. Ja to zkousel doma, bylo to dobre, ale k dokonalosti tomu chybi ty drobne indicie, ktere jsem nemel sanci nikde pochytit.
Co se tyce druheho bamboo srazu, tak po kouknuti do kalendare mam nejblizsi volne terminy 13–14.7. nebo 20–21.7. tak at se ostatni vyjadri jak jim to vyhovuje.
Stroft> vykasli se uz na kaprone, za chvili ti zacina sezona na Harte a na rozdil od tebe, ktery rybou domaci opovrhujes, my ostatni jsme radi, kdyz si je muzeme zachytat
reagovat - Neděle 9. června 2013 v 7:44 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> musím se pochlubit…mám kamaráda kuchaře, který se na halászlích vyučil…máš pravdu, že je to velice dobrá mňamka z ryb, po které se dobře pije ohnivá voda, a proto ho pozvu na třetí ročník podzimního lovu na veslonose. Věřím, ža takového baviče,kuchaře,zpěváka a pijáka jsi ještě nepoznal,prostě je to typický Maďar…už jsi ho ale na některých výlovech viděl kde byl zatím jen pracovně a nemohl se pořádně projevit
reagovatJinak čekáme netrpělivě na druhý srazík bamboo chytání u srubu kde by sis mohl na bomboo Feeder zvýšit svůj osobák. Jsem zvědavý kdy Daja a předseda Chorhus vyhlásí termín, ale doufám že to stihnou ještě před srazem na Jestřabici
Širda
- Sobota 8. června 2013 ve 23:03 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Dnes si vyjdu, že pochytám plocky a lopaťáky, bo tupé kapřiska se mrouskají v trávě. Nakrmím sešteluji anglána a chytám, super… plocka střída cejna, najednou najedou ti nadrženci a je po lovu, splávek se ani nenarovná a už záběr, no nevys-ral bych se na to?!!!! Všechny kapry sežrat a nasadit jen dravce!
reagovat - Sobota 8. června 2013 ve 22:53 ® Stroft reakce na …
-
daja> Ale no ták, kocourku
reagovat - Sobota 8. června 2013 v 19:20 ® lubo OV reakce na …
-
daja> jen do něj. Nemá rád kapry, tak zaslouží vláčet na provaze za motorovým člunem
reagovat - Sobota 8. června 2013 v 17:38 ® daja
-
Stroft.. Končím s tebou, jak jsem říkal už ve Španělsku, na teto lodi panuje nepratelska atmosféra!
reagovat - Sobota 8. června 2013 v 16:01 ® Stroft reakce na …
-
daja> Pampaliny s Pampalinem na rybách?
reagovat - Sobota 8. června 2013 v 10:50 ® lubo OV reakce na …
-
Ciffik> pozdě, psal jsem to už doma
reagovat - Sobota 8. června 2013 v 8:31 ® daja
-
lubo OV> Halaszle je vynikajici, mel jsem ji v rybim dome v Chotebuzi a velka dobrota to je, ale s tou madarskou se asi rovnat nemuze
Vcera po praci na chvili u vody. Povedl se jeden kaprik 62, na muj prut, ale vytahl ho Radim (protoze jsem zrovna sel pro piva), tak jsme se nakonec vyfotili oba. Timto byl pokrten Horuv rucne delany 7g anglicak
reagovat - Sobota 8. června 2013 v 8:02 ® Ciffik reakce na …
-
lubo OV> fuha…můj milovaný chlebíček, ty brambory v něm dělají svoje. Pokud jseš ještě v HU a budeš mít chvilku a místo přibal mi ze dva bochníky
reagovatJá se k rodince na maďary dostanu asi až na konci prázdnin…
- Pátek 7. června 2013 ve 23:50 ® lubo OV
-
Nazdar lidi. Nějak to tady vázne. Že by povodňová letargie? Tak to jste ještě neviděli povodně v maďarském městě Szeged. Je tam přímo na břehu řeky Tisa restaurace. Leží cca 6 m nad hladinou řeky a zatopená byla za posledních deset let už 6×. Mají tam tabuli s vyznačením, kam až sahala v tom kterém roce. Poprvé jsem tam byl rok po poslední povodni a vše bylo opraveno, všude čisto a nádherný interiér jak uvnitř, tak na zahradě. Asi jsou velmi dobře pojištění
reagovatPřihodím taky něco k polechtání chuťových buněk. Jezdím tam pravidelně na špičkovou rybí polévku halászlé. V její přípravě jsou mnohonásobní mistři Maďarska. Mají tam na to speciální celomaďarské slavnosti a soutěž. Ochutnal jsem všechny druhy, ale nejlepší je MIX, která je ze sedmi druhů ryb, včetně jiker. K tomu smetana a bílý chléb … prostě kdo neochutnal, neuvěří.
- Středa 5. června 2013 ve 23:24 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> esik byl proti gibonovi,tak se jednalo o sebeobranu
reagovata Mittal je jina vahovka… nesej
- Středa 5. června 2013 ve 21:07 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> dělal jsem doprovod Mittalovi,ukazovali nám útok psa ve stanu,Širda
reagovat - Středa 5. června 2013 ve 12:22 ® nnnap reakce na …
-
relis> já myslím že ne, protože nikdo soudný by určitě neutrácel svoje miliony 1 m nad řekou. Počkat, zdá se mi to- aha, evropské milijony. No to je pak v pořádku, kde ty peníze skončí. Tak skončí v polsku, no. Však to jsou evropské peníze.
reagovat - Středa 5. června 2013 v 11:50 ® džigit
-
Tonik, od kdy chodiš na psi zavody? Šantalky robila obranu?
reagovat - Středa 5. června 2013 v 11:48 ® džigit reakce na …
-
relis> zatim se odpovědni mysli,že ni,ale možna su chytřejši,než se myslime,bo chodniky eště nevydlaždili
reagovatA Jiřikovi ubude kusek haldy,bo to odplavi zazim nasypane
- Středa 5. června 2013 v 9:12 ® relis
-
tak vam ňevim ale se mi zda že miliony kolem ostravice poputuju do Polska.
reagovat - Neděle 2. června 2013 ve 20:30 ® kisa
-
ahoj vcera u vody za Ostravou,kačeny v kybliku a jedna ryba domaci
reagovat - Neděle 2. června 2013 ve 20:29 ® kisa
- reagovat
- Neděle 2. června 2013 v 16:50 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Teplo, to byl ten nejmenší problém. Nonstop řádila vichřice, na vodě jsem byl za celý pobyt, cca.5 hodin. I lov prasečkinů ze břehu, byl jen pro otrlé.
reagovat - Neděle 2. června 2013 v 16:38 ® lubo OV
-
Dneska ráno jsem si byl toršku „zdřímnout“ k vodě. Kapříci se patrně třou jako o život. V potopených keřích se to mlelo jako při grupáči. Přesto se mi podařilo vymodlit jednoho pětačtyřicátníka. Alespoň proveřil mé nové pípáky, při záběru mě vzbudili spolehlivě
reagovat)
- Neděle 2. června 2013 v 16:14 ® lubo OV reakce na …
-
To už je lepší
reagovatAle jak se tak dívám na tvé oblečení, už ani na tom jihu se nedá spolehnout na teplo
- Neděle 2. června 2013 v 15:16 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Jedině, vyšší
reagovat - Neděle 2. června 2013 ve 13:52 ® lubo OV reakce na …
-
Mrknul jem k sousedů. Větší by nebyl?
reagovat - Neděle 2. června 2013 ve 13:50 ® lubo OV reakce na …
-
Nemudruj a ukaž sumca
reagovat - Sobota 1. června 2013 ve 22:55 ® Stroft
-
lubo OV> Toliko pomlouvaná Red Manna, se mi osvědčila parádně a hodnotím ji výše než Spomb.
reagovat