Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.226.333 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 11. května 2013 ve 12:29 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Sobota 11. května 2013 ve 12:28 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Sobota 11. května 2013 ve 12:26 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Sobota 11. května 2013 ve 12:23 ® IV.TO.ŠIRDA
- reagovat
- Sobota 11. května 2013 v 11:49 ® lubo OV reakce na …
-
daja> díval jsem se na netu na ten tvůj rybník ve Vratimově. Už vím která bije. Měli jsme tam firemní školení a firemní akci. Škoda, že tehdy bylo přesně tak hnusně jako dnes, takže jsem nechytal. Ale přiště s Radimem počítejte i se mnou.
reagovat - Sobota 11. května 2013 v 11:44 ® lubo OV reakce na …
-
Ivetka od Širdů ten revír pojmenovala Hájov. Ale jinak … položit veřejně takovou otázku, to je jako by jsi se dámy zeptal na její věk
reagovatI když uznávám, že v tvém věku by to ještě neměl být tak velký prohřešek
- Sobota 11. května 2013 v 11:26 ® big carp reakce na …
-
lubo OV> a kde jsi na ně byl ??:) já jsem byl na VT a nic !!
reagovat - Sobota 11. května 2013 v 10:08 ® jaki
-
Ještě že včera sv.Petr udržel počasí v normě dnes už jeto horší.Velké díky Tondovi a Ivetce za srazík,pobavili jsme se,prolustrovali rybí obsádku,Sergeje jsme nemuseli popohánět -pumpoval dobře.Díky taky Horovi ikdyž nebyl přítomen za dárek v podobě splávku.Petrův zdar a snad někdy příště.
reagovat - Pátek 10. května 2013 ve 21:44 ® lubo OV
-
Kurňa, tady prázdno a u Širdů jak na závodech
reagovat - Pátek 10. května 2013 v 16:11 ® lubo OV
-
Kapříci dneska byli nějací divní. Ještě ve středu měli jako vždycky hlavní žrací dobu brzy ráno tak do 7h. Dneska si ale přispali, takže od 4h do 7:30h ani ťuk. Pak se ale přece jenom dali přesvědčit. Hned v půl osmé záběry na oba pruty v rozmezí minuty. Držel jsem v každé ruce jeden prut a přemýšlel, na kterém z nich je vetší kapřík. Nakonec mi pomohl sousední rybář a jeden prut převzal. Byl na něm cca čtyřicátník a na tom mém osmačtyřicátník, krásně vypasený. Pak přišel ještě jeden cca 43cm a na závěr v deset ještě jeden vypasený cca osmačtyřicátník.
reagovat - Pátek 10. května 2013 v 8:12 ® daja
-
To je hnus v jake prdeli to jsme. Schvalne se na to podivejte. http://www.medard-online.cz/index.php dejte si tam modelaci srazek. Srazky prichazeji od zapadu, plynule prejdou pres cechy, v sobotu nad ranem se zastavi nad Ostravou a tu se toci a toci a toci az do nedele vecera. V pondeli rano nebe vymetene, nahodit usmev a do prace!
reagovat - Pátek 10. května 2013 v 5:44 ® kamos007
-
Co plašíte chlapi u nás krásné sluníčko tak na opalování
reagovat - Čtvrtek 9. května 2013 ve 21:28 ® daja
-
lubo OV> koukam na predpoved, tak to je masakr. Asi to jeste zvazim a dorazil bych aspon na skok v patek odpoledne, nez se to posere uplne…
reagovat - Čtvrtek 9. května 2013 v 17:59 ® lubo OV
-
Podle předpovědi bude na Širdovic rybníku největší rvačka o místo pod přístřeškem maringotky. Bo chčije a chčije
reagovat - Čtvrtek 9. května 2013 ve 12:54 ® daja reakce na …
-
Jojo beru, mel jsem je s sebou i vcera cely den na rybach. Nastesti tam poletovali na odrazedlech a kamaradi si s nima na hristi kopali s balonem. Vecer jsem je nalozil do auta a do 2 minut od vyjeti byli oba dva tuzi jako polena. Tak na ne, smrady
reagovatDokonce i poctive pusinkovali kapriky, ale nevim jestli se neleknou az vytahneme toho veslonose
- Čtvrtek 9. května 2013 ve 12:13 ® lubo OV reakce na …
-
daja> bereš v sobotu svou dvojčatovou divou zvěř?
reagovat - Čtvrtek 9. května 2013 ve 12:00 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> V pátek pouštím draka někde jinde
reagovatTa sobota je plánována do kolika hodin?
- Čtvrtek 9. května 2013 v 8:56 ® daja
-
Vcera u vody od 8–18:30 Celkem chyceno 12ks kapra, nejvetsi 60. Ladoval jsem jim tam kukurici sbombou. Aktivita ryb dopoledne 4 ks, potom klid a od 5h odpoledne se to rozjelo neskutecne, zabery na sebe po nahozu nenechaly dlouho cekat, jedenkrat jsem musel zapojit i kamarada, to kdyz prisel zaber na oba pruty chvili po sobe
reagovatTed by to jen pro zmenu chtelo treba amura.
- Středa 8. května 2013 v 11:19 ® Stroft
-
Dnešní sváteční ráno u vody.4 záběry, 3kapři na břehu.50–55cm. Škoda, že ta Odra, pořád moc teče
reagovat - Úterý 7. května 2013 v 18:13 ® daja reakce na …
-
Kdo by se s tim sral, kdyz me vyjde krabicka Liv.52 DS na bratru 30,– Kc pasovana z Indie ze sluzebnich cest
reagovat - Úterý 7. května 2013 v 18:05 ® džigit reakce na …
-
daja> indicke? Stačí český ostropestřec
reagovat - Úterý 7. května 2013 ve 12:46 ® daja reakce na …
-
V tom pripade beru svoje indicke tabletky na jatra, prevence je prevence…
reagovat - Úterý 7. května 2013 v 10:07 ® Stroft
-
daja> Odpočet…za 14dnů jedem, jupí!! Veteráno stojí 7,80EUR
reagovat - Úterý 7. května 2013 v 10:03 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Vím, že nás máš rád a proto uděláme vše aby nezůstalo jen u modlení
reagovat - Úterý 7. května 2013 v 7:19 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé…druhý hon na veslonose začíná v pátek od 17.00 h…konec bude odtrouben v sobotu odpoledne za každého počasí. Širda každému účastníku tohoto lovu slibuje na 100 %, že se veslonose chytí… pokud se tak nestane, tak Širdu můžete s velkou chutí hodit do rybníka
občerstvení nějaké zajistíme, jinak platí jako obvykle sní a vypije se co kdo donese. Zveme všechny dobré kamarády.
PS : podnikatelé a jinak zaneprázdnění přátelé můžou přijít třeba i na hodinu ovšem s vyplým mobilem, aby neplašili úspěšný lov
reagovat - Pondělí 6. května 2013 ve 23:25 ® džigit
-
áááááá 12 000
reagovat - Pondělí 6. května 2013 ve 23:24 ® džigit
-
pátkosobotni veslonos platí? Ať nenosim putovni tašku zbytečně…
reagovat - Pondělí 6. května 2013 ve 22:03 ® lubo OV reakce na …
-
Kam se člověk vrtne, tam narazí na Strofta
reagovatAle že vás mám rád, tak vám držím palce.
- Pondělí 6. května 2013 ve 21:26 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Nebuď škodolibý
reagovat - Pondělí 6. května 2013 v 19:44 ® lubo OV
-
Stroft> pak pošlete kluci fotku z Ebra, jak se klečící modlíte o záběr
reagovat