Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!!

25.5.2007 | HaD | 1.229.590 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 28. ledna 2013 ve 21:21 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

J.Vávra> Kubas, jsem velmi rád, že ses přihlásil k nám ostravským chytejákům,Širda

reagovat
Pondělí 28. ledna 2013 ve 21:14 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

IV.TO.ŠIRDA + Džigit: Já jsem naprosto v klidu… :-) Holt,s některými se prostě nedomluvíš. :-D

reagovat
Pondělí 28. ledna 2013 v 18:48 ® J.Vávra

Dobrý den, neaktivně navštěvují diskusní fóra celoročně ať vím co se kolem děje, zapojuji se jen velmi zřídka. Snažím se nikoho neurážet a co nejméně zasahovat do zábavných diskusí sportovních rybářů.
Touto cestou bych však pro následující sezonu rád vyzval některé z Vás k lepšímu chování u vody. Obzváláště v této diskusi se vyskytují účastníci – individua, které bych mohl spíše než rybáře páchající přestupky nazvat „zloději“. Ti kterých se to týká nechť si mou výzvu prosím vezmou k srdci a změní své chování. Nechci ať to zní jako výhružka, ale pokud tyto osoby přistihnu a usvědčím budu usilovat o vyloučení z ČRS. Všem slušným rybářům přeji pěkné zážitky u vody v následující sezóně. Tento příspěvekse nevztahuje k právě probíhající diskusi. Omlouvám se za narušení.

PS k aktuální diskusi: pstruh duhový nejde produkčné chovat na biologicky nebo jinak chemicky zatížené vodě. PS

reagovat
Pondělí 28. ledna 2013 v 17:08 ® kamos007 reakce na …
kamos007

džigit> já si nezačal ;-)

reagovat
Pondělí 28. ledna 2013 v 16:57 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

hoši, zanechte boje a urážek,sezona ještě nezačala a u vás se projevuje ponorková nemoc :-)) Širda

reagovat
Pondělí 28. ledna 2013 v 16:57 ® džigit reakce na …

kamos007> ty taky zklidni hormon!

reagovat
Pondělí 28. ledna 2013 v 15:43 ® kamos007 reakce na …
kamos007

rybomil18> víš on chytá ryby které jsou všechny mírové, a nikdy životě žádnou malou rybu nepopíchal, a štiky chytá zásadně na 10 třpytku s 20 metrovým lankem kdyby náhodou!!!

reagovat
Pondělí 28. ledna 2013 v 15:39 ® kamos007 reakce na …
kamos007

kety.vydra> :-D tak to jsi mě pobavil, a ta olešná je napájená čím malými potoky ve kterých tečou sračky které se spojí v jeden velký potok plný sraček.

reagovat
Pondělí 28. ledna 2013 v 15:39 ® kamos007 reakce na …
kamos007

kety.vydra> :-D tak to jsi mě pobavil, a ta olešná je napájená čím malými potoky ve kterých tečou sračky které se spojí v jeden velký potok plný sraček.

reagovat
Pondělí 28. ledna 2013 ve 12:23 ® mkratas reakce na …

http://www.mmtalian.cz/ tam najdeš vše

reagovat
Pondělí 28. ledna 2013 ve 12:09 ® džigit reakce na …

kety.vydra> klídek,jde to říct i bez emocí

reagovat
Pondělí 28. ledna 2013 ve 12:08 ® džigit reakce na …

rybomil18> aspoň nelži,když se snažíš skrýt za anonymního přispěvovatele

reagovat
Pondělí 28. ledna 2013 v 10:56 @ rybomil18 reakce na …

kety.vydra>Tak nechapu proc tady pises na chytej.cz kdyz jsi vlastne ochrance ryb a aby nebyly chytany a popichane.V zime souhlasim ze maji mit klid ale tim padem zhazujes zdejsi kluky co je chytaji na dirkach a v rusku je to normalni jev ze se chytaji porad.Nechapu proc teda nemuze nahodit nadany rybar fotky jak je chytil ja mu jen fandim pokud je to v mezich radu az chyta dal.Jinak pokud jsi takovy ochrance tak ti doporucuji chodit nakupovat pstruhy do obchodu a sedet doma a nenicit toto super forum tvymi blbymi prispevky.Jinak srazik na chytej.cz jsem neabsolvoval ale kdyby jsem mel sedet mezi samymi ochranari jako jsi ty tak bych tam nikdy neprisel a nakazil si naladu.

reagovat
Pondělí 28. ledna 2013 v 8:12 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

rybomil18>Uvažuju nad oslovením-žeby anonymní cucáku?

Myslím,že za víc jak 20 let rybařiny nemám co závidět,z tohoto pubertálního postoje jsem dávno vyrostl.

Ty nazýváš kamose007 mladým nadaným rybářem??? Vysvětli mi pojem „nadaný“ rybář.Že na podzim pokurví piditřpytkou ix štiček (a ještě se tím tady pochlubí)? Tak to má náběh na Vágnera…

Abysme to nějak uzavřeli,protože se „sortou“ „kamosova“ (čímž myslím speciálně tebe) typu nehodlám nadále diskutovat-Kvůli tobě nehodlám objíždět všechny revíry v republice,abych nakonec zjistil,že žádný (pravděpodobně) nebude křišťálově čistý…a navíc,o tvoji korunovaci o nejchytřejšího rybáře Ostravy.nestojím.Za A)nejsem z Ostravy a za B)nikdy bych si nedovolil tvrdit,že jsem někde v něčem nejchytřejší.....

A co se lovu na dírkách týče-jaký režim je na soukromákách je mi u (_!_) (výjimku tvoří sraz Chytej).Mám totiž za to,že když je voda zamrzlá,tak ryba má mít klid-a tomu se říká respekt (a můžu mít třeba absťák jak cyp)…9-)

reagovat
Pondělí 28. ledna 2013 v 7:51 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kamos007> říkáš – .....rozhodně tam je čistější voda jak z Olešné…No,nechám tě při tom.Ale zkus zauvažovat nad poměrem-kolik chalup co vypustí do 70ti ha Olešné a kolik chalup co vypustí do takových „kačoků“.....

reagovat
Neděle 27. ledna 2013 v 19:08 ® LeoC reakce na …
LeoC

mkratas> jak je tam otevřeno a jaké jsou podmínky?

reagovat
Neděle 27. ledna 2013 ve 12:53 ® kamos007 reakce na …
kamos007

LeoC> nz.

reagovat
Neděle 27. ledna 2013 v 10:15 ® LeoC reakce na …
LeoC

kamos007> diky za tip

reagovat
Sobota 26. ledna 2013 v 19:54 ® gavlos reakce na …
gavlos

v horni suche..z havirova smer orlova..jezero Nebesák..pro starsi rybare byvala Remíza..po leve strane za dbyvalym dolem Frantisek…ryby krasne a dost..loni jsem tam byl mnohokrat.dopo­rucuji

reagovat
Sobota 26. ledna 2013 v 19:42 ® mkratas

Tak dneska jsem byl s děckama s kroužku na dírkách ve Svinově na Taliánu.Děcka si supr zachytala – pstruzi brali velmi krásně a největšího jsme chytli 52cm.Prostě revír perfektně zarybněn a pstruzi brali na všechno i na rohlíky.Doporučuji všem návštěvu.

reagovat
foto/forum/2013/th-img91764.jpgfoto/forum/2013/th-img91765.jpg
Sobota 26. ledna 2013 ve 14:00 ® kamos007 reakce na …
kamos007

LeoC> http://www.rybarstvi-liskovec.cz/

reagovat
Sobota 26. ledna 2013 ve 13:58 ® kamos007 reakce na …
kamos007

LeoC> Zkus ten lískovec jestli si chceš zachytat zarybněno je tam hodně dobře, jen vše co chytneš musíš klepnout, já jsem měl štěstí že za mnou přišel že jestli si chci zachytat že má objednané 17 pstruhů na prodej, takže jsem kývl že jo a byl jsem rád ještě jsem si chytl 5 pro sebe a jel jsem dom spokojený.

reagovat
Sobota 26. ledna 2013 ve 13:46 ® kamos007 reakce na …
kamos007

rybomil18> plně souhlasím, dyť co do olešné tečou za sračky, nebo o řehánku ani nemluvím, v jistebníku kdo byl někdo v létě tak na hladině modrá plíseň či co voda zelená jak … a on řekne že je tam špinavá voda, možná je ale když to porovnám s některými jinými tak je to ještě rajec :-) .

reagovat
Sobota 26. ledna 2013 ve 13:37 @ rybomil18 reakce na …

kety.vydra>Myslim si ze je to tva velka zavist ze ty chytnes prd a mlady nadany rybar vas vsechny strci do kapsy tohle forum je o 4 lidech kteri maji k poctive rybarine hodne daleko a vsadim se ze ty taky.A kdyz mluvis o te cistote tak mi rekni ktery revir je naprosto cisty protoze jsem takovy nenasel neznam ricku do ktere by se nevleval potok propojeny s kanalizaci jestli mi ho najdes budu te korunovat na nechytrejsiho rybare v Ostrave:-D

reagovat
Sobota 26. ledna 2013 ve 12:45 ® kamos007 reakce na …
kamos007

kety.vydra> Skládá se ze 3 nově vybudovaných rybníků a sádek, které jsou zásobovány pramenitou vodou potoka Podšajárka. Voda vypadala čistě, a dneska jsem je měl na oběd a byli dobří, rozhodně tam je čistější voda jak z olešné.

reagovat
Sobota 26. ledna 2013 v 10:57 ® kety.vydra
kety.vydra

kamos007> Když jsem teda ten-podle tebe-„debil.vydra“ (jak jsi mě kdysi nazval),tak ta debilvydra ti k těm pstruhům přeje dobrou chuť :-) A abys neřek,že jsem svině,tak se tě zeptám,jesli víš,jaký potok ty rybníky napájí? Ne? Ale to bys měl,protože místní a věciznalí odtud v životě rybu nevemou do huby,a víš proč? Když se podíváš odkud potok teče,tak si zároveň zjisti,kam vedou kanalizace baráků co jsou v blízkosti potoka :-) Že má barák žumpu ještě neznamená,že ta žumpa nemá druhou jímku s přepadem :-) Dobrou chuť :-)

reagovat
Pátek 25. ledna 2013 ve 23:43 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

LeoC> Na mrku se kluci bavili o rybníku Talián ve Svinově (betonová vana). Jinak je soukromák směrem na Orlovou (nevzpomínám si jméno), kde se prej taky na dírkách chytá.

reagovat
Pátek 25. ledna 2013 ve 22:32 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

nnnap> jj, trošku nám ztloustnul, ale ten bratr Čarnogurský na lesní roh je furt v kondici.

reagovat
Pátek 25. ledna 2013 ve 22:27 ® LeoC
LeoC

Kurotwa, kdo chodí na dírky??? Jeden zoufalý pokus o sehnání alespoň nějaké info a nikdo se k tomu nevyjádřil. Osobně jezdívám na Skaličku, byť je to daleko, ale nevím o něčem bližším. Letos mám info akorát o soukromáku v Polouvsí, ale tam to je na 3,14ču, takže známí se vrátí do osvědčených končin = Skalička. Nic bližšího jsem nevyzkoušel, takže bych přivítal nějakou aktivitu.....

reagovat
Pátek 25. ledna 2013 ve 20:02 ® nnnap
nnnap

mkratas> bratr kalousek uváděl, pěkné.

reagovat