Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.230.724 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 23. července 2012 v 16:31 ® Ciffik
Ciffik

tož jak? mám cosik nosit nebo jen chechtáky a vyrovnat se s čertem po akci (nebo raděj před)?

reagovat
Pondělí 23. července 2012 v 16:15 ® džigit

jinak jsem byl zkusit něco uvláčet a… rameno v pjdeli :-((

reagovat
Pondělí 23. července 2012 v 16:09 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> neboj,přivezu.Se nerobim z huby prdel ;-)

reagovat
Pondělí 23. července 2012 ve 14:14 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Stroft> vyhovuje

reagovat
Pondělí 23. července 2012 ve 13:39 ® Stroft
Stroft

Přátele, padl tady termín 27–30.8. Kdo je pro?

reagovat
Pondělí 23. července 2012 ve 13:14 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Přátelé, příprava je v plné palbě… spát se bude pod širákem… jíst a pít co kdo přinese nebo si chytí… nebo co doveze čert, tak to mu každý zaplatí…takže čertíku narvi kamion a přijeď,když nebude co jíst a pít skončíš v rybníku:-)) Širda

reagovat
foto/forum/2012/th-img20797.jpgfoto/forum/2012/th-img20798.jpgfoto/forum/2012/th-img20799.jpg
Pondělí 23. července 2012 ve 12:26 ® mkratas reakce na …

Tak jsem po dvou a půl dnech trápení na naší největší a nejpěknější kaluži vrátil.Byl jsem v prostoru o kterém jsme se bavili na srazíku a bylo tam fajnově.Za celou dobu jsem chytil 1 kapra a po jedné štice a candatovi kteří by nestáli za zmínku kdyby nebyli jediní.Ten kepr už byl pěkný a mněl všechny správné rozměry k sežrání což celý můj doprovodný tým udělal.Mimo to nachytáno asi 7kg plotic – a tak jsem je daroval na tábořiště dětem k snědku za to nám budou určené místo krmit až do příjezdu v srpnu.Předběžně je domluven termín 27.8.-30.8.2012.Což vzhledem srazu na chytej.cz asi nebudete akceptovat.Ale já jedu i s mým doprovodným týmem.Takže shrnuto:bylůo velmi fajn.

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 11:16 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Ciffik> Tak to mas dobrou pamet.Ja mam pamet po jedne davne havarce uz nekde v …:-|

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 11:00 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

kety.vydra> fuha ta paměť, nevím kdo mi tu celej víkend skenoval články z rybářství – já mám paměť jako slon – Bohemku demi sect

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 10:36 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Ciffik> Ty mi dlužíš šampáňo:-O :-O Za co?:-O :-D

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 10:14 ® džigit reakce na …

kakadu> jj,už jsem koukal.Mám to kousek z roboty.U Eliho jsem se s Toníkem bavil a myslel jsem si to,akorát mě nenapadlo,že to ještě funguje :-)

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 10:10 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> máš to v osobce

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 9:59 ® džigit reakce na …

kakadu> tady lehce chčije :-((
Pošli mi tež někdo souřadnice :-)

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 9:50 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> Kua já mám dnes a zítra konečně po dlouhé době volno.Počasí sice na prd, ale doma se mi sedět nechce.

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 9:49 ® kakadu reakce na …
kakadu

Ciffik> Tak mu kup fenku lumpovi a máš klid

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 9:47 ® džigit reakce na …

kakadu> já dnes aj zítra Hranečník :-)

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 9:39 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

kakadu> Ahoj, dík za info, potkáme se až u Širdů – zbytečně (když už vím kde to je) bych si nadešel.

Jinak dneska stavím plot (ještě dlouho budu) – ten můj vlčák projde klasickým pletivovým plotem za ježkem na druhý straně za 20 vteřin – parchant, tož aspoň víme co s prachama a volným časem.

Zítra pádím na výstaviště na akva a tera burzu. Na rybky pofiřím v průběhu týdne.

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 9:34 ® Ciffik
Ciffik

Kurník, nevím proč blbne mi chytej pošta, ale nakonec jsem to nějak rozlouskal. Vím přesně, kde to je. Mám to zhruba 20 min pešky z baráku.

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 9:26 ® kakadu
kakadu

Brý ráno partyjo.Kam dnes razíte?

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 8:59 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

kety.vydra> no jo no, jenže tu najdu kde? :-93; čoveče snad ti to někdy vyjde, bo z toho šampusu co ti dlužím bude archiv :-D

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 7:57 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

daja> pokud budeš chtít chytat ryby, tak můžeš, ale pokud chceš smočit, tak si vem nějaký vhodný protikus :-)) :-)) Širda

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 0:47 ® kety.vydra
kety.vydra

Ciffik> Ačkoliv se bohužel nezúčastním,tak myslím,že se jedná o Širdovic kolaudaci rybagotky (maringotky),takže asi u nich na rybniku.

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 21:45 ® džigit

Chorchus> to bysme museli přidat na rahně aspoń dva milimetry na 18mm.Pokud tam najdu taky 150 cm kusek navic :-))

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 21:37 ® Chorchus
Chorchus

džigit> sudruzi, tuning budě, ale ne na příšti tyděň. Nakreslil jsem, přes fíkend se to da do CADu a pak do vyroby, něrobime kdejaky patyk, ale sofistikované zařizeni, co udrži 100 kg brafka.

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 21:30 ® Chorchus
Chorchus

IV.TO.ŠIRDA> Odvolávám co jsem odvolal, už nikdy nechci fotku bez flašky a flašku vždycky přes gzicht. Někde u kluků odbornických na Fotografování ryb jsem čital, že naše oko zkresluje a na fotografii najdeš teprve pravu skutečnosť, tož jsem se podival pravdě do oči. Sebekriticky přiznavám, že to je stašné, byť sem se myslel, že jsem mlady, hezky a hlavně skromny – a to je to co se mi na mě nejvice libi.

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 21:18 ® kakadu
kakadu

Kua to vypadá na šílenou žranici a ledvinovou štvanici.Chrán vás všichni svatí stanovit termín na pátek.Velký nádražník KAKADU si přeje sobotu!!!

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 14:25 ® džigit

daja> doufam,že bude stačit naš časky bok,bo pancettu už neurobim :-))
Dame hada a to mezi kousky ryby a zeleninu,ať se makrobiotik tež poměje :-)

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 14:16 ® mkratas reakce na …

No ale už bychom mněli dostat přesný popis do osobek asi – že jo – ???? kde přesně kolaudace má být – ale to asi úkol pro Širda tým????Upřesňuji lepší stoly čtyři botoho žradla bude asi víc a potom štamprlat nebude kde asi dávat a piečko taky neeeeee.Tak a teď končím a jedu na tu našu nejnovějšu a největšu kaluž takže do pondělí se tu neukážu.Adi je majtě sa ať něco přes víkend lapnete a sežerete Lovu zdar a vše zožrat

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 14:07 ® Stroft reakce na …
Stroft

daja> Kuwa, já se přimlouvám ať ty stoly jsou naopak:-(

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 14:01 ® daja

dzigit> toz treba zridit stoly dva. Jeden (mensi) na zradlo a jeden (vetsi) na chlast. Treska v bucku neni vubec spatny napad, jelikoz tresci filet je od prirody suche povahy tak by to bucek mohl krasne promastit :-)

lubo> to si jen myslis, porad me drbe, ze jen chlastam a chlastam…

Za sebe bych taky prosil GPS souradnice mista konani, popr. instrukce jak se na misto dostat.

reagovat