Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.230.842 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 20. července 2012 ve 13:55 ® džigit

už to vidim… pro same žradlo nebude na stole misto na chlast!!! =-| :-))

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 13:53 ® džigit

daja> v době kosmickych materialu… :-)) budem to balit do bučka :-D

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 13:52 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

daja> co by nepustila? Tak hezky vytuněná baba, jako ta tvoje ti určitě dělá, co ti na očích vidí :-)

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 13:44 ® Ciffik
Ciffik

může mi prosím někdo prozradit místo konání ať se podle toho mohu zařídit…

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 13:43 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Ja, rošt, nejlépe s alobalem.

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 13:33 ® daja

Ja mozu tez prihodit jeden balicek filet z norske tresky. Akorat je to treba vytunit, aby se filety neprichytavaly k rostu, pak by z toho byla spis sekana :-)

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 13:31 ® mkratas reakce na …

Tož toho zdravého grilovania je treba se zučastniť – je tam ale ta buda na sr.......????? Bo jináč lituju okolí maringotky a po té – toho velkeho uklidu se nechcu zučastnit s pytlama v ruce.Dodám též něco dobrého ale asi to nebudeme dávat na gril po by to bylo škoda přijít o ty volty v tom.

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 13:19 ® džigit reakce na …

Stroft> takže rošt :-)

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 13:18 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Přivezu už jen naporcované filátka.Stačí jen sůl.

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 12:36 ® džigit

překlep samo že s mistrem Chorchusem a jednalo se o tuning otočného rožně směrem k menšímu poškozování přírody a zdravotně nezávadných roštů,vzhledem ke zdraví strávníků :-)) :-)) jj moderní a zdryvý styl se dére všude :-D I LOVE BŮČEK

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 12:28 ® džigit

Stroft> to asi třa filetovat,ni? Abych věděl,co vzat sebu…
Včera sme řešili tuning grilu s Churchusem,ale jestli to stihnou vyrobit,nevím …

reagovat
Pátek 20. července 2012 ve 12:03 ® Stroft
Stroft

Já na gril přihodím, Tresky z Norska.

reagovat
Pátek 20. července 2012 v 10:48 ® džigit reakce na …

kety.vydra> už dvacet roku sem v nim,aj sem za to dostal mapku Ostravy a střibrnu cihelku :-))

reagovat
Pátek 20. července 2012 v 10:43 ® daja

Ja se priklanim k terminu sobota/nedele. Zkusim to doma nadhodit, jen me nesmite ozrat, bo jinak me ta moja uz nikam nepusti. Dovezl bych 5l soudek domaciho piva, jestli se dilo podari. A bude se teda kecat/popijet/cosik pozrat, nebo je dovoleno i smocit udice? :-)

reagovat
Pátek 20. července 2012 v 10:28 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

džigit> Tož vitaj v klubu :-))

reagovat
Pátek 20. července 2012 v 10:16 ® džigit reakce na …

kety.vydra> šak neboj,znam.Tež mam furt dvanactky fikend nefikend…

reagovat
Pátek 20. července 2012 v 10:08 ® kety.vydra
kety.vydra

džigit> Čeho ses dočkal,až se do tebe někdo naveze? :-)) Tak nalačno !! (a bez tebe):-D :-D

Ne,ale už me to se.e.Ivetka furt přijeďtě,čekame už dva roky…A jak to mam asi zrobit.My jsme radi,že se slezem všichni večer doma…=-|

reagovat
Pátek 20. července 2012 v 9:16 ® džigit

kety.vydra> tý woe,sem se dočkal…
Šak ja taky do Svinova nemohl a chose ze mně zrobil slibotechnu :-(( Holt furt nemože byt posviceni,navic-jak se može dupnut,když bečku a žradel stavjam JA ? ;-)

reagovat
Pátek 20. července 2012 v 8:59 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

IV.TO.ŠIRDA> To si neumíte bouchnout do stolu a bude to tehdy a tehdy a šmitec? Co furt Čert,Čert…Posledně se ozval,že jste dali termín a Čertíkovi se to nelíbilo,bo má šichtu a lup posunulo se to den dříve-jeb ho do mojí šichty (a to jsem chtěl přijet).Kolaudačky bych se velice rád zúčastnil,no bohužel mám pracovní víkend…:-(

Džigit: Samozřejmě nic proti tobě…pivo (ve vší počestnosti Kelišová)

reagovat
Pátek 20. července 2012 v 7:27 ® džigit

a budu žduchane kobzole se špekem,cybulu a kyšku :-))

reagovat
Pátek 20. července 2012 v 6:38 ® mkratas reakce na …

Já jsem pro od soboty do střízlivapivo

reagovat
Pátek 20. července 2012 v 0:25 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

IV.TO.ŠIRDA> :-D střízlivé nás nedostanou…

reagovat
Čtvrtek 19. července 2012 ve 23:39 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Co se týká pobytu na Slezské Hartě, tak touto akcí byl na srazíku pověřen Stroft,LeoC a mkratas…takže je to na vás, pánové:-)) Iv

reagovat
Čtvrtek 19. července 2012 ve 23:35 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Ostravští chytejáci, kolaudace může proběhnout z pátku na sobotu nebo ze soboty na neděli, domluvte se s Čertem. Širda team se ale raději přiklání ze soboty na neděli. Tato akce by začala v sobotu třeba už ve 4.00h ráno a končila by v neděli večer za zpěvu – střízlivý ostravský tým nikdo z rybníčku nedostane :-)) záleží jen na vás a na perfektní organizaci našeho Čerta

reagovat
Čtvrtek 19. července 2012 ve 23:27 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

přátelé, co jsem slíbila našemu Jirkovi, to splňuji, takhle vypadá bez flašky:-))

reagovat
foto/forum/2012/th-img20790.jpg
Čtvrtek 19. července 2012 ve 23:25 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

našeho srazíku se tentokrát zúčastnil i rybářský potěr…

reagovat
foto/forum/2012/th-img20788.jpgfoto/forum/2012/th-img20789.jpg
Čtvrtek 19. července 2012 ve 23:23 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

včerejší pivní srazík se opět vydařil, pila se dvanáctka, ohnivá voda a díky tomu ostravský kolektiv sršel dobrými nápady a vymyslel kolaudaci a stanový pobyt na Slezské Hartě.No coment posílám fotky…

reagovat
foto/forum/2012/th-img20786.jpgfoto/forum/2012/th-img20787.jpg
Čtvrtek 19. července 2012 ve 23:18 ® kakadu
kakadu

lubo OV> Nedělej Zagorku.Zbombar­duješ se z toho doma sám a ostatní tím ochráníš před pořádnou opicí.Nakonec i Širda bude rád ,že mu nikdo nebude blinkat do rybníku.

reagovat
Čtvrtek 19. července 2012 ve 23:02 ® lubo OV
lubo OV

džigit> jsem totiž smuten, zdrcen, uražen a zavzdušněn, protože se nemůžu zúčastnit. A za to nikdo nebude moci ochutnat tu vynikající rakii, co jsem přivezl z Balkánu. Je toho 2 litry heč !! :-)

reagovat
Čtvrtek 19. července 2012 ve 22:28 ® kakadu
kakadu

osprey> Filcky???

reagovat