Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.231.986 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 10. července 2012 v 9:21 ® LeoC reakce na …
-
Chorchus> Trochu…? Dnešní vycházka s chlapci = 350,– Kč a ryba žádná!!!
guma+jigová hlava+lanko = 50 Kč
Tuším, že v obchodě jsem nebyl tento týden naposled, bo po tenise chceme jít na člun.
reagovat - Úterý 10. července 2012 v 9:20 ® lubo OV reakce na …
-
kajman60> Jsi lepší, já mám za sebou u vody jenom 33 let
reagovat - Úterý 10. července 2012 ve 2:33 ® Stroft reakce na …
-
chose120> Jožine, co na to říct. Ty jsi úplný magor. A věř, že vážím slova
reagovat - Úterý 10. července 2012 ve 2:04 ® kajman60 reakce na …
-
lubo OV> …dobrovolně se přidávám do Vašeho klubu taktéž.NIC jsem se za těch čtyřicet pět let rybařiny nenaučil.Budu si muset Pepův skvělý článek o přípravě kukuřice vytisknout a každý večer si ho budu předčítat.Místo otčenáše před spaním
reagovat.....(…to jistě…a táta s dědou se mi budou v hrobě obracet,že mě nic nenaučili…))))
- Úterý 10. července 2012 v 1:28 ® vikikaca reakce na …
-
Stroft> už vím jaký je rozdíl mezi čejenem a hasičem -žádnej oba dva jsou fantasmagoristi
reagovat - Pondělí 9. července 2012 ve 23:40 ® džigit reakce na …
-
Stroft> tohle nepofukaš…
reagovat - Pondělí 9. července 2012 ve 23:27 ® Chorchus reakce na …
-
LeoC> Cleo zbytecne utracis, bez lanka a cerva!
reagovat - Pondělí 9. července 2012 ve 23:24 ® Chorchus reakce na …
-
chose120> me ten sumecek nechal klidnym, ale ta masinka tam v zadu je fesna.
reagovat - Pondělí 9. července 2012 ve 23:00 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Musíš ale uznat , že je alespon prdel.
reagovat - Pondělí 9. července 2012 ve 22:50 ® lubo OV
-
® Stroft> tož vítej do klubu imbecilů, blbců s pěti třídami, hovad, co chytají na prasečinky a teď nově i tupců
reagovat - Pondělí 9. července 2012 ve 20:48 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Mam plno sumcu z odry kolem 90 cm na rotacni trpytku a nepotrebuji sonar.A urcite se s nimi nefotim protoze ze spinave vody od koblova bych se musel pozvracet.Kdyz vis kde se ti sumci zdrzujou tak ho chyti i tupec.
reagovat - Pondělí 9. července 2012 ve 20:34 ® LeoC reakce na …
-
lubo OV> Lubošku díky za morální podporu! Dnešní útrata „pouze“ za 700 a to jsem kupoval jen wolframové lanka, trochu gum a jigové hlavičky. Mám kure… spotřebu.
Ale zítra té zubatici ukážu!! Podrobnosti o mé příhodě s místním „rybářem“ při zdolávání metrové krasavice vám povykládám u pivečka.
reagovat - Pondělí 9. července 2012 v 19:13 ® Stroft reakce na …
-
chose120> Pepíku, když už chceš pofoukat rány, tak to udělej jinak.Náhodný sumec na rotačku ti nepomůže. Ps.Fotka od vody by měla daleko větší váhu, než na chalupě u uzáku.
reagovat - Pondělí 9. července 2012 ve 14:32 ® chose120
-
Stroft>Ale umím chytat tady jeden ale nechodim na ne neni to pro me zajimava ryba jako pro jine.Jeden na 0.18 vlasec rotacni trpytka.Tak me moc pane sumcar pres sonar neznate.
reagovat - Pondělí 9. července 2012 ve 12:04 ® lubo OV reakce na …
-
LeoC> vydrž, držím palce. Máš na to
reagovat - Pondělí 9. července 2012 v 8:49 ® LeoC
-
Zdravím všechny Ostraváky z Harty!! Tento týden jsem opět zahájil jak se patří, tzn. ranní vláčkou. Po relativně úspěšných minulých dnech, kdy jsem vesměs remizoval 0:0 a jen jednou těsně prohrál 0:1 ( 0 ryb, 1 utržená nástraha), tak dneska přišla drtvivá prohra 0:4 (skorovali 3 gumy a 1 třpytka), která byla navíc zdůrazněna totálně zamotanou cívkou na multíku a kopcom urvaného vlasce na smekáči, kde mi zbyla cca 40 m vlasce. To však znamená, že budu muset podniknout výlet do bruntálských rybářských potřeb, k velké radosti místních prodavaček a majitele rybího butiqueu. Co odjel Chorchus s mladým Hanýsem, tak to tu prostě stojí za kupu extrementů. Dokonce ani můj Tomík včera nepřinesl žádnou rybí pochutinu typu candáta nebo úhoře.
reagovat - Neděle 8. července 2012 ve 23:21 ® lubo OV
-
Nevyhrožoval náhodou někdo, že tady končí? Takže jako vždycky, kecy, kecy a skutek utek
reagovat - Neděle 8. července 2012 ve 22:03 ® chose120 reakce na …
-
Gynekolog>Polib si prde.....
reagovat - Neděle 8. července 2012 ve 21:20 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Jéžiš,já už se těším jak malé děcko
reagovatBez ryb,bez baby…a tam tolik koncenrované krásy (a to je asi tak všechno,jedna zlatokopka vedle druhé
) Ale Pazderková je super
- Neděle 8. července 2012 ve 21:17 ® lubo OV reakce na …
-
kety.vydra> ne, místo toho chodím na ryby
reagovat - Neděle 8. července 2012 ve 20:29 ® kety.vydra
-
lubo OV> pijou,jedí a rozdávají rozhovory,čili chlastaj a žerou na rautech a kecají-ne,dělám si srandu
reagovatTy jsi nesledoval festivalové minuty?
- Neděle 8. července 2012 ve 20:26 ® lubo OV reakce na …
-
kety.vydra> Vítej. Co dělají filmové hvězdy?
reagovat - Neděle 8. července 2012 v 19:43 ® kety.vydra
-
Ahóóóóój bando! Tak jsem zpět z „blázince“
reagovatJdu pročítat co jste tu za tu dobu nakecali
- Neděle 8. července 2012 v 16:36 ® Stroft reakce na …
-
Gynekolog> Bez Širdů, to nejde
reagovat - Neděle 8. července 2012 v 15:44 ® Gynekolog
-
Takze na pivko jdou vsichni krome Širdu? 2×hura, 1× zdar, 4× hopla. Chosemu posleme ucet.
reagovat - Neděle 8. července 2012 ve 13:51 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> No nevím, nevím s tím povzbuzováním.Jak napsal Pepík, zůstali jste mu věrni jen Vy
reagovat - Neděle 8. července 2012 ve 12:27 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Gynekolog> 43 piv za týden to není tak moc, to zvládne i Chose 120, když ho ostravský kolektiv povzbudí
reagovatŠirda.
- Neděle 8. července 2012 v 10:55 ® M.Alech
-
to gynekolog: ty ani nevíš, co píšeš, natož co chlastáš. Tak Lemon nebo Grep? Je t vom přece jen malý rozdíl,ne?
reagovat - Neděle 8. července 2012 v 9:35 ® Gynekolog
-
Normalne v muglinove pod Lipou. Cepuje tam Lucka a vzdycky stiha. Rekord tam mam 43 desitek a z minuleho tydne 62 grepovych lemonu, ale ty jsem nastesti neplatil, byla sazka jestli jich za 7 hodin vypiju vic jak 60. Jeste jsem mel 2 do rezervy. Kdyby nekdo chtel na pivko, staci napsat, dojedu v Ostrave kdekoliv.
reagovat - Sobota 7. července 2012 ve 23:39 ® Stroft
-
Gynekolog> By mě zajímalo, kde mají tak rychlou obsluhu, že ti stačí nosit
reagovat