Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.231.911 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 6. července 2012 ve 23:14 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Gynekolog> Na pivko chodím v zimě, v létě na ryby :-)

reagovat
Pátek 6. července 2012 ve 22:20 ® Gynekolog
Gynekolog

Tak nikdo nechce se mnou na pivko?

reagovat
Pátek 6. července 2012 v 19:00 ® kakadu reakce na …
kakadu

lubo OV> SRABE !!!

reagovat
Pátek 6. července 2012 v 18:14 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kakadu> díky, ale do toho parna nevlezu. Můj teploměr na balkóně ukazuje 33,9 stupňů a to by mě zabilo :-(

reagovat
Pátek 6. července 2012 v 18:05 ® kakadu reakce na …
kakadu

lubo OV> tak co ty lenivče.Jedeš na ten Hlučín? Klimatizace přírodní, 30 druhů piv a od 21 hod Rocknrol Band Marcela Woodmana. V 20:00 vyrážím ze studia směr nádraží Svinov. Vlak do Děhylova jede ve 20:43

reagovat
Pátek 6. července 2012 v 17:38 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Chorchus> …štika na ožužlaný červík… Hold kdo umí, ten umí. Tohle snad nedokáže ani Širda :-D ;-)

reagovat
Pátek 6. července 2012 v 15:42 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

lubo OV> Po problematicnejsim dojezdu,kdy ja stary cymbal vzal do naftaka S95 a pred opavou jsem musel auto odstavit, probihalo vse poeticky. Pri prijezdu nas Cleo privital chlebem a soli, grilovanymi kuratky, chladnym pivem a slivovici. Lepsi zacatek jsme si nemohli prat. Pak nasledovala super ribacka, candos, kapri, okys, kejni a na zaver zlaty hreb – stika45, chycena na micro proutek, 10 silon, pidi hacek a jako nastraha jeden maly ozuzlany cervik. Z to dle zelezne logiky vzkaz pro vlackare – vlacej na cerva. Jinak diky tomu,ze vedle nas se usidlili vetnamsti soudruzi, umim nekolik vetnamskych lidovych pisni, ze koupat se da s polystyrenovou krabici a ze hudebni nastroj nepopsatelneho zvuku a vzdy vyluzuje jiny ton nez zpevak. Ale jinak v poho.

reagovat
Pátek 6. července 2012 v 10:42 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kakadu> jestli tam mají klimatizaci, proč ne

reagovat
Pátek 6. července 2012 v 10:24 ® kakadu reakce na …
kakadu

lubo OV>A co tak navštívit v podvečer pivní slavnosti na Hlučínském jezeře.

reagovat
Pátek 6. července 2012 v 10:08 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

LeoC> čau chlape. Jak tam můžete v tom horku vydržet? Já plánoval dneska taky rybařinu, ale pak jsem se podíval na předpověď a usoudil, že jediné místo, kde se dá přežít je v klimatizovaném prostoru restaurace Sport :-D Přeju, ať vám tam koušou a hlavně proboha nenechávej Chorchuse samotného, nebo vám to tam dočista vyloví :-)

reagovat
Pátek 6. července 2012 v 8:56 ® džigit reakce na …

LeoC> zdravím vedoucího zájezdu.Neb jsem nevěděl,jak rychle přihlášky rozeberou,při­objednal jsem :-)

reagovat
Pátek 6. července 2012 v 5:16 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> Tak to jsi neviděl ty mé příšery.....navíc s gramáži 30+.

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 23:42 ® džigit reakce na …

kakadu> tento fíkend dělám kámošovi padesátiny a pak už snad… :-) Vzhledem k nějakému moribundu v pravém rameni,to letos bude zřejmě převážně o plavajdě a feedru :-((

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 23:25 ® LeoC
LeoC

lubo OV> Čau Lubo, čerstvé zprávy u vody: lov jsem zahájil já chytnutou plotičkou, kterou můj synátor okamžitě navázal na candoše, Chorchus feedroval a jeho synek Hanýs bičoval vodu s gumami. Dalším úlovkem byl náročný souboj Chorchuse ze začátku s těžkou identifikovatelnou rybou. Po počátečním nadšení, že je to úhoř-macek se z toho vyklubal kapří mladší dorostenec. Pak jsem je opustil a jel za svou chotí, která zůstala samotinká na chatě. Před chvíli volal synátor, že na mnou ulovenou nástražnou rybku, která mezi tím lekla, chytil candoše 55 cm.

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 23:03 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Není,moje už se v hartě koupali:-P Ale jen zlehka.A jelikož to mydlím ze břehu,tak sem vázal na ofsetové háčky a zkusím drop shot ze břehu.Počítám že budeš na podzim tahat vychechtané céčka.:-D

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:52 ® Gynekolog
Gynekolog

Sorry, ale na ty jeho slinty se fakt neda divat. A nikoho neurazim, ze je to pablb, co si mysli ze je namestek mininimalne primatora Ostravy, tady vi vsichni – jen to nikdo nerekne. Myslim si, ze je dobry tak na vybirani hoven z zumpy, ale to bych to bych mu dat delat nedal – jeste by byl schopny napsat, ze tam vytahnul za hodinu 4 hnede desetikilove uhore nebo ze v tom mačí kukurici. Kdo si mysli ze mam pravdu, muze se mnou na pivko.

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:52 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> Jo,jo ale pšt. je to tajné:-)

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:48 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Něco se četl,že si se dal na kohouty.Já už taky experimentoval s peřím,hlavně v zimě a musím říct,že ve vodě se to chovalo pěkně,ale jen sem to testoval při břehu.Já byl minulou sobotu a jen tři štiky pod padesát na slidera.

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:41 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> Já byl na Hartě jen na zahájení. Taky žádná sláva, 4×C 1× Š. Teď si vážu nové neokoukané nástrahy, tak jsem zvědav:-)

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:30 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Byl sem jednou na noc a nic,ani kous!V týdnu to zkusím znovu,snad.

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:26 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> Jak ti koušou cečka?

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:23 ® jajco reakce na …
jajco

Gynekolog> Druhej tvůj přízpěvek po cca půl roku a zase jen zvratky a urážky.Spinkej dál chlape a nevyjadřuj se!

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:23 ® Stroft
Stroft

Gynekolog> Není to s nim tak špatné:-) Ale nezná jinou rybu než kapra. Potřebuje ještě 20let u vody a pak s nim bude diskuze OK:-)

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 21:54 ® Gynekolog
Gynekolog

Chose 120, je u me normalni pablb, ktery tady ma jen plnou hubu kecu a v životě nic nechytl. Meli by ho smazat admini, než vam tady vymyje mozky komplet. A s tim hnojem-myslim, ze ho ma tak maximalne v prdeli a z ni lezou ty pampelisky. A vonet moc asi nebudou. Rybam zdar, Chosemu trochu Randapu a vam at to hrci.

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 21:53 ® Gynekolog
Gynekolog

Chose 120, je u me normalni pablb, ktery tady ma jen plnou hubu kecu a v životě nic nechytl. Meli by ho smazat admini, než vam tady vymyje mozky komplet. A s tim hnojem-myslim, ze ho ma tak maximalne v prdeli a z ni lezou ty pampelisky. A vonet moc asi nebudou. Rybam zdar, Chosemu trochu Randapu a vam at to hrci.

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 21:39 ® Gynekolog
Gynekolog
reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 19:29 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> Kuš lumpe.Kdy zajdem posedět k vodě.

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 19:02 ® vikikaca
vikikaca

no nevím :-(( za tu dobu co dělám pingla jsem si si všiml že ty rozkuřovačky nebývají nejčerstvější ,to už raději toho průvodce po soukromých revírech s pampeliškami od hnoje.:-) .

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 18:53 ® lubo OV
lubo OV

kakadu> ale přesto s tou rozkuřovačkou souhlasím

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 18:52 ® džigit

lubo OV> šak vali do hlav rockerum,tam musi byt ostry ;-)

reagovat