Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.231.911 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 6. července 2012 ve 23:14 ® lubo OV reakce na …
-
Gynekolog> Na pivko chodím v zimě, v létě na ryby
reagovat - Pátek 6. července 2012 ve 22:20 ® Gynekolog
-
Tak nikdo nechce se mnou na pivko?
reagovat - Pátek 6. července 2012 v 19:00 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> SRABE !!!
reagovat - Pátek 6. července 2012 v 18:14 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> díky, ale do toho parna nevlezu. Můj teploměr na balkóně ukazuje 33,9 stupňů a to by mě zabilo
reagovat - Pátek 6. července 2012 v 18:05 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> tak co ty lenivče.Jedeš na ten Hlučín? Klimatizace přírodní, 30 druhů piv a od 21 hod Rocknrol Band Marcela Woodmana. V 20:00 vyrážím ze studia směr nádraží Svinov. Vlak do Děhylova jede ve 20:43
reagovat - Pátek 6. července 2012 v 17:38 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> …štika na ožužlaný červík… Hold kdo umí, ten umí. Tohle snad nedokáže ani Širda
reagovat - Pátek 6. července 2012 v 15:42 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> Po problematicnejsim dojezdu,kdy ja stary cymbal vzal do naftaka S95 a pred opavou jsem musel auto odstavit, probihalo vse poeticky. Pri prijezdu nas Cleo privital chlebem a soli, grilovanymi kuratky, chladnym pivem a slivovici. Lepsi zacatek jsme si nemohli prat. Pak nasledovala super ribacka, candos, kapri, okys, kejni a na zaver zlaty hreb – stika45, chycena na micro proutek, 10 silon, pidi hacek a jako nastraha jeden maly ozuzlany cervik. Z to dle zelezne logiky vzkaz pro vlackare – vlacej na cerva. Jinak diky tomu,ze vedle nas se usidlili vetnamsti soudruzi, umim nekolik vetnamskych lidovych pisni, ze koupat se da s polystyrenovou krabici a ze hudebni nastroj nepopsatelneho zvuku a vzdy vyluzuje jiny ton nez zpevak. Ale jinak v poho.
reagovat - Pátek 6. července 2012 v 10:42 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> jestli tam mají klimatizaci, proč ne
reagovat - Pátek 6. července 2012 v 10:24 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV>A co tak navštívit v podvečer pivní slavnosti na Hlučínském jezeře.
reagovat - Pátek 6. července 2012 v 10:08 ® lubo OV reakce na …
-
LeoC> čau chlape. Jak tam můžete v tom horku vydržet? Já plánoval dneska taky rybařinu, ale pak jsem se podíval na předpověď a usoudil, že jediné místo, kde se dá přežít je v klimatizovaném prostoru restaurace Sport
reagovatPřeju, ať vám tam koušou a hlavně proboha nenechávej Chorchuse samotného, nebo vám to tam dočista vyloví
- Pátek 6. července 2012 v 8:56 ® džigit reakce na …
-
LeoC> zdravím vedoucího zájezdu.Neb jsem nevěděl,jak rychle přihlášky rozeberou,přiobjednal jsem
reagovat - Pátek 6. července 2012 v 5:16 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Tak to jsi neviděl ty mé příšery.....navíc s gramáži 30+.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 ve 23:42 ® džigit reakce na …
-
kakadu> tento fíkend dělám kámošovi padesátiny a pak už snad…
reagovatVzhledem k nějakému moribundu v pravém rameni,to letos bude zřejmě převážně o plavajdě a feedru
- Čtvrtek 5. července 2012 ve 23:25 ® LeoC
-
lubo OV> Čau Lubo, čerstvé zprávy u vody: lov jsem zahájil já chytnutou plotičkou, kterou můj synátor okamžitě navázal na candoše, Chorchus feedroval a jeho synek Hanýs bičoval vodu s gumami. Dalším úlovkem byl náročný souboj Chorchuse ze začátku s těžkou identifikovatelnou rybou. Po počátečním nadšení, že je to úhoř-macek se z toho vyklubal kapří mladší dorostenec. Pak jsem je opustil a jel za svou chotí, která zůstala samotinká na chatě. Před chvíli volal synátor, že na mnou ulovenou nástražnou rybku, která mezi tím lekla, chytil candoše 55 cm.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 ve 23:03 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Není,moje už se v hartě koupali
reagovatAle jen zlehka.A jelikož to mydlím ze břehu,tak sem vázal na ofsetové háčky a zkusím drop shot ze břehu.Počítám že budeš na podzim tahat vychechtané céčka.
- Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:52 ® Gynekolog
-
Sorry, ale na ty jeho slinty se fakt neda divat. A nikoho neurazim, ze je to pablb, co si mysli ze je namestek mininimalne primatora Ostravy, tady vi vsichni – jen to nikdo nerekne. Myslim si, ze je dobry tak na vybirani hoven z zumpy, ale to bych to bych mu dat delat nedal – jeste by byl schopny napsat, ze tam vytahnul za hodinu 4 hnede desetikilove uhore nebo ze v tom mačí kukurici. Kdo si mysli ze mam pravdu, muze se mnou na pivko.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:52 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Jo,jo ale pšt. je to tajné
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:48 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Něco se četl,že si se dal na kohouty.Já už taky experimentoval s peřím,hlavně v zimě a musím říct,že ve vodě se to chovalo pěkně,ale jen sem to testoval při břehu.Já byl minulou sobotu a jen tři štiky pod padesát na slidera.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:41 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Já byl na Hartě jen na zahájení. Taky žádná sláva, 4×C 1× Š. Teď si vážu nové neokoukané nástrahy, tak jsem zvědav
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:30 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Byl sem jednou na noc a nic,ani kous!V týdnu to zkusím znovu,snad.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:26 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Jak ti koušou cečka?
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:23 ® jajco reakce na …
-
Gynekolog> Druhej tvůj přízpěvek po cca půl roku a zase jen zvratky a urážky.Spinkej dál chlape a nevyjadřuj se!
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 ve 22:23 ® Stroft
-
Gynekolog> Není to s nim tak špatné
reagovatAle nezná jinou rybu než kapra. Potřebuje ještě 20let u vody a pak s nim bude diskuze OK
- Čtvrtek 5. července 2012 ve 21:54 ® Gynekolog
-
Chose 120, je u me normalni pablb, ktery tady ma jen plnou hubu kecu a v životě nic nechytl. Meli by ho smazat admini, než vam tady vymyje mozky komplet. A s tim hnojem-myslim, ze ho ma tak maximalne v prdeli a z ni lezou ty pampelisky. A vonet moc asi nebudou. Rybam zdar, Chosemu trochu Randapu a vam at to hrci.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 ve 21:53 ® Gynekolog
-
Chose 120, je u me normalni pablb, ktery tady ma jen plnou hubu kecu a v životě nic nechytl. Meli by ho smazat admini, než vam tady vymyje mozky komplet. A s tim hnojem-myslim, ze ho ma tak maximalne v prdeli a z ni lezou ty pampelisky. A vonet moc asi nebudou. Rybam zdar, Chosemu trochu Randapu a vam at to hrci.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 ve 21:39 ® Gynekolog
- reagovat
- Čtvrtek 5. července 2012 v 19:29 ® kakadu reakce na …
-
džigit> Kuš lumpe.Kdy zajdem posedět k vodě.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 19:02 ® vikikaca
-
no nevím
reagovatza tu dobu co dělám pingla jsem si si všiml že ty rozkuřovačky nebývají nejčerstvější ,to už raději toho průvodce po soukromých revírech s pampeliškami od hnoje.
.
- Čtvrtek 5. července 2012 v 18:53 ® lubo OV
-
kakadu> ale přesto s tou rozkuřovačkou souhlasím
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 18:52 ® džigit
-
lubo OV> šak vali do hlav rockerum,tam musi byt ostry
reagovat