Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.231.996 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 5. července 2012 v 18:50 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Kua sypu si popel na hlavu.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 18:41 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> no tedy Honzo…? No FUJ. Takto se vyjadřuje pracovník médií? Vždyť tě mohou slyšet i děti
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 18:24 ® kakadu reakce na …
-
vikikaca> Náhodou to může být větší adrenalin než rozkuřovačka pod stolem
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 18:19 ® vikikaca reakce na …
-
kakadu> proč hned utrácet za chujoviny
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 18:01 ® kakadu reakce na …
-
vikikaca> Kua si piš ,že jo.To bych si pak mohl dovolit i rybářského průvodce, který mi ukaže jak se chytají kapři na soukromáku na pampelišky , které rostou na hnoji.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 17:40 ® vikikaca reakce na …
-
kakadu> ku.va ,ale šiklo by se jedno krabicové za 7
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 17:19 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Čoeče já mám pocit,že ty krabice a různé jiné upomínkové předměty nosí domů právě ti, kteří za Husáka nejvíce zpívali a údajně museli.Né že bych tipoval,ale většina z nich jsou bývalí agitátoří a kdo ví co za verbež.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 16:36 ® lubo OV reakce na …
-
vikikaca>
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 16:01 ® vikikaca
-
lubo OV>nemůžu za to ,že rodiče byli ve straně
reagovata vedli mě k lepším zítřkům.
- Čtvrtek 5. července 2012 v 15:54 ® lubo OV
-
Dobře vám tak chlapi. Kdybyste za Husáka nezpívali píseň práce, nechodili do pionýra a místo toho se učili, mohli jste při „revoluci“ vstoupit do Občanského fóra. Dneska byste nosili domů krabice od vína a mohli si dovolit pořídit vlastní rybník s dvacetikilákama
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 15:29 ® kakadu reakce na …
-
vikikaca> To jsi na tom ještě dobře. Já jsem se nejspíš zasekl někde v jeslích za Husáka.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 ve 13:57 ® vikikaca reakce na …
-
chose120> já měl nahozeno a zakrmeno munulý rok na žermanicích 7 dní a nic jsem nechytl
reagovata to mám dokonce vyuční list hm ,asi blbej obor to bude tím
- Čtvrtek 5. července 2012 ve 13:54 ® vikikaca reakce na …
-
lubo OV> včera jsem byl s kolegou na Staříči a docela jsem čuměl jak na ty feedery vytáhl dvě 83 fakt paráda.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 ve 13:47 ® lubo OV reakce na …
-
kamos007> díky
reagovatPravda pro kapráře nic moc, ale feederař se u boje s takovou rybou náležitě „vychrochtá blahem“
- Čtvrtek 5. července 2012 ve 13:09 ® kamos007 reakce na …
-
lubo OV> blahopřeji pěkné ryby!
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 ve 12:57 ® lubo OV
-
kakadu> smrt pstruhům, do všech revírů pouze kapr. Však ty víš
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 11:35 ® kakadu reakce na …
-
chose120> Možná je nejvyšší čas na studenou koupel.
Lidé se posuzují podle toho jakými jsou ve skutečnosti lidmi a né podle toho kde chytají a kolik nachytají.
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 1:15 ® džigit
-
hezká aktivita,takhle v noci
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 1:07 ® kajman60
-
…kdyby dudlík…ale patent® na CORN GMO fy.Monsanto company ala/Papine.....
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 0:55 ® Stroft
-
Tady to vypadá, jako by někomu vzali dudlík
reagovat - Čtvrtek 5. července 2012 v 0:02 ® kajman60
-
chose120>…Josef..tak se hned neroščiluj…mi taky nadávají že chytám sumce na opotřebované balóny nadipované játrovým extraktem…no…
reagovat - Středa 4. července 2012 ve 23:52 ® chose120
-
Objevitel rozhodne nejsem a kapry z chovneho rybnika chytim i na blbou pampelisku ktera roste na hnoji.Rozhodne bych tady nedaval kapry s kaprodromu .Ukazte co je ve vas na svazovych vodach jestli jste schopni nachytat behem 2–3 dni po hodinovych lovech kapry nad 5 kilo a nekolik.Sedet 3 dni u vody a mit nahozeno a nakrmeno umi kdejaky blbec s 5 tridama.A kdyz si rybar neumi podebrat sam rybu a pak ji vali po zemi je u me imbecil a to na chyt a pust!!!Tohle neni u me rybar ale hovado.Jediní rybáři které uznávám a jsou dobří jsou Sirdovi na tyhle nikdo nemá!!!!!
reagovat - Středa 4. července 2012 ve 22:25 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Já si to nemyslím, zkoušel jsem to i bazénu a opravdu je tomu tak.Přelouskal jsem celou 110 stránkovou diskuzi na mrku a ledacos mi docvaklo. http://www.mrk.cz/diskuse.php?… Ps. první chlupatou motanici mám za sebou
reagovatNic moc, ale já to doladím a céčka budou plakat
- Středa 4. července 2012 ve 22:08 ® kajman60
-
…že já tehdy v pětašedesátým nedával pozor, když mě děda učil…na co všechno kapři berou. A já vůl si šulám na stará kolena boilies.
reagovatNo nic, jdu zabavit staré papiňák......
- Středa 4. července 2012 ve 22:00 ® kakadu
-
Smrt prasokaprům.Do všech vod potočáky.
reagovat - Středa 4. července 2012 ve 21:55 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> pozdravuj LeaC a držím palce.
reagovat - Středa 4. července 2012 ve 21:17 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> Krásní ňuňánci, já se taky loučím, jedu za LeemC na Hartu. Jen doufám, že to tam není tak divoké jak píší v diskuzi „Slezská Harta“. Mám rad klídek a nesnáším lidi.
reagovat - Středa 4. července 2012 ve 21:04 ® lubo OV
-
džigit>
reagovat - Středa 4. července 2012 ve 20:04 ® lubo OV
-
Přátelé, tak jsem se dnes vrátil z Lihovarského rybníku. Být pravověrný kaprář, očekávajíc 20kg macky, tak by mě stihnul asi kolaps, ale jako feederař jsem byl spokojen. První den odpoledne jsem se bláhově domníval, že kukuřice bude jako každý rok na tomto revíru úspěšná (případným současným „objevitelům“ kukuřice se předem omlouvám, že jsem si dovolil ji používat dříve, než ji oni „vynalezli“)
reagovatBohužel úspěšná byla pouze pro kapříky 30cm. Na takovémto sportovním revíru bych je tedy nečekal. Majitel sice tvrdil, že on za to nemůže, že se mu tam vytřeli, ale my si mysleli své
Jezdíme tam každý rok a nikdy tam nebyli. Co 20 minut se jeden takový ňuňok na háčku div neobjesil. Prostě se to nedalo. Nucen přezbrojit na moji druhou pro mne z dřívějších let úspěšnou nástrahu tohoto revíru – halibut peleta v lososovém oleji- došlo k překvapivému obratu. Ne že by se těmto peletám tihle hajzlíci úplně vyhýbali, ale jejich zájem dosti ochabl. Celkem jsem vytáhl cca 25 kapříků-ňuňoků a cca 10 kaprů 60–75 cm a jeden 80cm. Co do zdolávání těchhle kousků na feeder se jednalo o špičkový zážitek. Utržen byl jenom jeden, kterého jsem neukočíroval a vjel mi do padlého stromu. Jinak vše úspěšně vytaženo. Parta vynikající, jídla dosti, slivovice kvalitní, sranda neskutečná, prostě pohoda
- Středa 4. července 2012 v 18:13 ® AdamHT
-
Stroft> jsem tak přemýšle že je uplně fuk kde je to očko jestli blíž k ramínku nebo tak jak je na jigovce stejně hlava je těžká a při pádu půjde napřed a to tělo to bude brzdit takže pujde stejně jak ta dtuhá. Myslím si že je to zbytečné dělat na to formu prostě dát místo háčku dratek s očkem a je to.
reagovat