Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.231.996 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 5. července 2012 v 18:50 ® kakadu reakce na …
kakadu

lubo OV> Kua sypu si popel na hlavu.

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 18:41 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kakadu> no tedy Honzo…? No FUJ. Takto se vyjadřuje pracovník médií? Vždyť tě mohou slyšet i děti :-)

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 18:24 ® kakadu reakce na …
kakadu

vikikaca> Náhodou to může být větší adrenalin než rozkuřovačka pod stolem9-)

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 18:19 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

kakadu> proč hned utrácet za chujoviny :-)

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 18:01 ® kakadu reakce na …
kakadu

vikikaca> Kua si piš ,že jo.To bych si pak mohl dovolit i rybářského průvodce, který mi ukaže jak se chytají kapři na soukromáku na pampelišky , které rostou na hnoji.

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 17:40 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

kakadu> ku.va ,ale šiklo by se jedno krabicové za 7 :-)

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 17:19 ® kakadu reakce na …
kakadu

lubo OV> Čoeče já mám pocit,že ty krabice a různé jiné upomínkové předměty nosí domů právě ti, kteří za Husáka nejvíce zpívali a údajně museli.Né že bych tipoval,ale většina z nich jsou bývalí agitátoří a kdo ví co za verbež.

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 16:36 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

vikikaca> :-) :-)

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 16:01 ® vikikaca
vikikaca

lubo OV>nemůžu za to ,že rodiče byli ve straně :-) a vedli mě k lepším zítřkům.

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 15:54 ® lubo OV
lubo OV

Dobře vám tak chlapi. Kdybyste za Husáka nezpívali píseň práce, nechodili do pionýra a místo toho se učili, mohli jste při „revoluci“ vstoupit do Občanského fóra. Dneska byste nosili domů krabice od vína a mohli si dovolit pořídit vlastní rybník s dvacetikilákama :-P

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 15:29 ® kakadu reakce na …
kakadu

vikikaca> To jsi na tom ještě dobře. Já jsem se nejspíš zasekl někde v jeslích za Husáka.

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 13:57 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

chose120> já měl nahozeno a zakrmeno munulý rok na žermanicích 7 dní a nic jsem nechytl :-) a to mám dokonce vyuční list hm ,asi blbej obor to bude tím :-)

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 13:54 ® vikikaca reakce na …
vikikaca

lubo OV> včera jsem byl s kolegou na Staříči a docela jsem čuměl jak na ty feedery vytáhl dvě 83 fakt paráda.

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 13:47 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kamos007> díky :-) Pravda pro kapráře nic moc, ale feederař se u boje s takovou rybou náležitě „vychrochtá blahem“

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 13:09 ® kamos007 reakce na …
kamos007

lubo OV> blahopřeji pěkné ryby!

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 ve 12:57 ® lubo OV
lubo OV

kakadu> smrt pstruhům, do všech revírů pouze kapr. Však ty víš :-D ;-)

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 11:35 ® kakadu reakce na …
kakadu

chose120> Možná je nejvyšší čas na studenou koupel.

Lidé se posuzují podle toho jakými jsou ve skutečnosti lidmi a né podle toho kde chytají a kolik nachytají.

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 1:15 ® džigit

hezká aktivita,takhle v noci :-)

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 1:07 ® kajman60
kajman60

…kdyby dudlík…ale patent® na CORN GMO fy.Monsanto company ala/Papine.....:-))

reagovat
foto/forum/2012/th-img20742.jpg
Čtvrtek 5. července 2012 v 0:55 ® Stroft
Stroft

Tady to vypadá, jako by někomu vzali dudlík:-)

reagovat
Čtvrtek 5. července 2012 v 0:02 ® kajman60
kajman60

chose120>…Josef­..tak se hned neroščiluj…mi taky nadávají že chytám sumce na opotřebované balóny nadipované játrovým extraktem…no…:-x

reagovat
foto/forum/2012/th-img20741.jpg
Středa 4. července 2012 ve 23:52 ® chose120
chose120

Objevitel rozhodne nejsem a kapry z chovneho rybnika chytim i na blbou pampelisku ktera roste na hnoji.Rozhodne bych tady nedaval kapry s kaprodromu .Ukazte co je ve vas na svazovych vodach jestli jste schopni nachytat behem 2–3 dni po hodinovych lovech kapry nad 5 kilo a nekolik.Sedet 3 dni u vody a mit nahozeno a nakrmeno umi kdejaky blbec s 5 tridama.A kdyz si rybar neumi podebrat sam rybu a pak ji vali po zemi je u me imbecil a to na chyt a pust!!!Tohle neni u me rybar ale hovado.Jediní rybáři které uznávám a jsou dobří jsou Sirdovi na tyhle nikdo nemá!!!!!

reagovat
Středa 4. července 2012 ve 22:25 ® Stroft reakce na …
Stroft

AdamHT> Já si to nemyslím, zkoušel jsem to i bazénu a opravdu je tomu tak.Přelouskal jsem celou 110 stránkovou diskuzi na mrku a ledacos mi docvaklo. http://www.mrk.cz/diskuse.php?… Ps. první chlupatou motanici mám za sebou:-) Nic moc, ale já to doladím a céčka budou plakat:-)

reagovat
Středa 4. července 2012 ve 22:08 ® kajman60
kajman60

…že já tehdy v pětašedesátým nedával pozor, když mě děda učil…na co všechno kapři berou. A já vůl si šulám na stará kolena boilies.8-( No nic, jdu zabavit staré papiňák......:-D :-D :-D

reagovat
Středa 4. července 2012 ve 22:00 ® kakadu
kakadu

Smrt prasokaprům.Do všech vod potočáky.9-)

reagovat
Středa 4. července 2012 ve 21:55 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Chorchus> pozdravuj LeaC a držím palce.

reagovat
Středa 4. července 2012 ve 21:17 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

lubo OV> Krásní ňuňánci, já se taky loučím, jedu za LeemC na Hartu. Jen doufám, že to tam není tak divoké jak píší v diskuzi „Slezská Harta“. Mám rad klídek a nesnáším lidi.

reagovat
Středa 4. července 2012 ve 21:04 ® lubo OV
lubo OV

džigit> :-D :-)

reagovat
Středa 4. července 2012 ve 20:04 ® lubo OV
lubo OV

Přátelé, tak jsem se dnes vrátil z Lihovarského rybníku. Být pravověrný kaprář, očekávajíc 20kg macky, tak by mě stihnul asi kolaps, ale jako feederař jsem byl spokojen. První den odpoledne jsem se bláhově domníval, že kukuřice bude jako každý rok na tomto revíru úspěšná (případným současným „objevitelům“ kukuřice se předem omlouvám, že jsem si dovolil ji používat dříve, než ji oni „vynalezli“) :-) :-) Bohužel úspěšná byla pouze pro kapříky 30cm. Na takovémto sportovním revíru bych je tedy nečekal. Majitel sice tvrdil, že on za to nemůže, že se mu tam vytřeli, ale my si mysleli své;-) Jezdíme tam každý rok a nikdy tam nebyli. Co 20 minut se jeden takový ňuňok na háčku div neobjesil. Prostě se to nedalo. Nucen přezbrojit na moji druhou pro mne z dřívějších let úspěšnou nástrahu tohoto revíru – halibut peleta v lososovém oleji- došlo k překvapivému obratu. Ne že by se těmto peletám tihle hajzlíci úplně vyhýbali, ale jejich zájem dosti ochabl. Celkem jsem vytáhl cca 25 kapříků-ňuňoků a cca 10 kaprů 60–75 cm a jeden 80cm. Co do zdolávání těchhle kousků na feeder se jednalo o špičkový zážitek. Utržen byl jenom jeden, kterého jsem neukočíroval a vjel mi do padlého stromu. Jinak vše úspěšně vytaženo. Parta vynikající, jídla dosti, slivovice kvalitní, sranda neskutečná, prostě pohoda:-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img20737.jpgfoto/forum/2012/th-img20738.jpgfoto/forum/2012/th-img20739.jpgfoto/forum/2012/th-img20740.jpg
Středa 4. července 2012 v 18:13 ® AdamHT
AdamHT

Stroft> jsem tak přemýšle že je uplně fuk kde je to očko jestli blíž k ramínku nebo tak jak je na jigovce stejně hlava je těžká a při pádu půjde napřed a to tělo to bude brzdit takže pujde stejně jak ta dtuhá. Myslím si že je to zbytečné dělat na to formu prostě dát místo háčku dratek s očkem a je to.

reagovat