Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.231.994 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. července 2012 ve 13:36 ® Chorchus reakce na …
-
chose120> Pepiku to nedělej, já ti fandím a za debila nejsi. Jsi jen prostě průkopník ve vaření kukuřice. Jak říkal Jára Cimrman, jsou to jen slepé uličky lidského poznání, kterými je třeba se prokousat. Já třeba nic jiného než ty slepé uličky neprocházím, takže hlavu vzhůru a těším se na tvé další zážitky.
reagovat - Středa 4. července 2012 ve 12:38 ® Stroft reakce na …
-
chose120> Pepíku nedej se odradit, vždyť co zápis to perla. Kdyby naši dědečkové znali vařenou kukuřici, tak dnes jsou vody prázdné a nemáme co chytat.
reagovat - Středa 4. července 2012 v 0:24 ® džigit reakce na …
-
chose120> nevím,není těch konců nějak moc.........
reagovat - Úterý 3. července 2012 ve 22:20 ® chose120 reakce na …
-
daja>To tady nepis na co chytas az si vsichni chytaji na boiles halibut a jine praseciny co bych zakazal a koncim s chytej.cz protoze jsem byl dneska za debila ze to co jsem zatim kdy napsal tak neplati a pry si delají se me vsichni srandu tak lovu zdar
reagovat - Úterý 3. července 2012 ve 20:16 ® daja
-
Vazeni, hlasim se z dovolene v Bohusove. Kukurici varim kazdy den, dnes rano jsem uz nestihal obsluhovat 2 pruty, velikostne sice nic moc, zatim nejvetsi 65, ale zase je to vynahradene kvantitou. V 9 rano jsem odchazel a vyjimkou nebyli rybari s nesmocenym podberakem. Takze varte kukurici a jde to samo!
reagovat - Pondělí 2. července 2012 v 8:32 ® chose120 reakce na …
-
lubo OV>Uz jsem se byl na tebe vcera podivat a ty nikde.Jenom kolegove s olomouca atd..
reagovat - Pondělí 2. července 2012 v 0:00 ® Stroft
-
Alespoň se dozví, jak hluboko, v naších očích klesl
reagovat - Neděle 1. července 2012 ve 22:03 ® lubo OV
-
Chlapci, chlapci!! Velký bratr jede až zítra, tak zatím ještě všechno vidí a čte. Pozor na to !!!
reagovat - Neděle 1. července 2012 v 19:57 ® Stroft
-
Když už chodí na soukromáky, tak to s nim musí být zlé
reagovat - Neděle 1. července 2012 v 16:57 ® Chorchus
-
Kolegove, nezda se vam ten LuboOv nejakej divnej. Slysel sem, ze on ukrad kolo, nebo jemu ukradli kolo – ale cosi s nim neni v poradku.
reagovat - Neděle 1. července 2012 ve 12:02 ® lubo OV
-
Přátelé, ačkoliv soukromáky zase tak moc nemusím, byl jsem ukecán válet se na tři dny na Lihovarský rybník. Tak ne že mi tady zvlčíte, budete se hašteřit a ošklivě se k sobě chovat
reagovatAž se vrátím, všechno si přečtu a pak se těšte ......
Širdové nechť to tady ohlídají
- Neděle 1. července 2012 v 1:14 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Někteří, to prostě nepochopí
reagovat - Sobota 30. června 2012 ve 21:03 ® lubo OV reakce na …
-
Stroft> prdlajs, bůh je Kuba-„rybí bojovník“
reagovat - Sobota 30. června 2012 v 19:54 ® lubo OV
-
Pepa na Hrad !!! (Stroft už tam byl)
reagovat - Sobota 30. června 2012 v 6:47 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Ne to nejsem to jsou jiní rybáři co za to berou peníze..
reagovat - Sobota 30. června 2012 v 0:29 ® Stroft reakce na …
-
chose120> Pepo, ty jsi prostě bůh.
reagovat - Pátek 29. června 2012 ve 22:44 ® chose120
-
Nejvetsi sranda je ze zadny libecek jsem tentokrat nedal a kukurice byla uz zkvasena Daja muze potvrdit a presto zabral cim to asi muze byt???
reagovat - Pátek 29. června 2012 v 16:02 ® Stroft
-
Myslím, že vařil o 1,5 minuty déle a místo 3,4gr Libečku dál 3,5gr. A rázem je všechno v pr.....
reagovat - Pátek 29. června 2012 v 11:32 ® vikikaca reakce na …
-
chose120> jenom jeden ????že tys tu kukuřicu rozvařil
reagovat - Čtvrtek 28. června 2012 ve 23:20 ® chose120
-
Dneska težce vydřený kapr
reagovat - Čtvrtek 28. června 2012 ve 14:56 ® bubu reakce na …
-
osprey> je to marný,je to marný,je to marný. „když berou oni,tak já taky“
reagovat - Čtvrtek 28. června 2012 ve 14:38 ® chose120 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>amuri letos neposlouchaji nemel jsem zatim letos cas je najit ve vetsim meritku ale verim ze vy je najdete drive nez ja
reagovatNa tom miste kde jsem chodil jsou jen mensi kusy kolem 60–70 cm tak nevim kde zmizeli.Chytat cilene amura je na dlouhou streku a nechce se mi sbirat kila ovoce.
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 14:26 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
chose120> krásní kapříci, blahopřejeme k takovému úspěchu na řece, určitě ti je Alice naháněla
reagovatale Širda má uvařený kotel kuku a pořád čeká, kdy ho pozveš na ty gigantické amury
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 13:11 ® chose120 reakce na …
-
vikikaca>Taky se nediv kdyz tam nahazou nekolik kilogramu denne ze nic nechytnou
reagovatNekdy min znamena vic a to je treba si uvedomit.Minuly rok jsem byl krmic a cim dal vice zjistuji ze je to v necem jinem.Tohle si necham pro sebe
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 12:40 ® osprey
-
kamos007> A myslíš, že my o té lumpárně kolem vody nevíme?
Možná i proto se slézáme na síti. Ale když už se slézáš taky a přitáhneš tu masařinu až sem, nesmíš se divit.
reagovat - Čtvrtek 28. června 2012 ve 12:10 ® lubo OV
-
chose120> héézkýýý Pepo, pěkné kousky. Jóó´kukuřička je kukuřička. Na tu nedám už dobrých 10 let dopustit
reagovatKdyž se tak ohlédnu zpět, tak vlastně celou dobu na nic jiného nechytám. Aspoň na jednom prutu ji mám vždy. P.S. Ideální flek s tím keřem ve vodě. To je 50% výhra.
- Čtvrtek 28. června 2012 v 10:56 ® vikikaca reakce na …
-
chose120> gratuluji k ůlovkům nám to minulý týden s maminou nevyšlo krmily jsme 3 dny a bez záběru ,ale tak to prostě chodí ,tohle je rybaření ,známej jel na týden na vodu ryby našel echolotem ,krmil a za týden udělal cca 4 záběry ,prostě když nežerou tak rybu neuděláš ani kdybys se posr.l.
reagovat - Čtvrtek 28. června 2012 v 9:17 ® kamos007
-
Ciffik> s tím kvašením to bude mít něco do sebe, mi jednou skvasil šrot, a tak když sem jiný neměl chytal jsem na něj a světe div se ryby braly až sem skoro nestíhal.
reagovat - Čtvrtek 28. června 2012 v 6:32 ® chose120 reakce na …
-
Stroft>Peto diky snazil jsem se a chtel jsem dokazat ze kdyz reknu dopredu ze umim nachytat pekne kapry tak to taky umim.Trvalo mi to 3 dny nez jsem pripravil misto tak ze staci prijit nahodit a do hodiny mas 2–3 zabery.Minuly rok jsem na tom maturoval jak to udelat a letos jsem to dotahl uz konecne do konce.Musim o vikendu dodelat podlahy na byte tak pak prihodim par fotek z hodinovych vychazek.
reagovat - Čtvrtek 28. června 2012 ve 2:10 ® Stroft
-
Dnes jsem líčil na fousaté
reagovat