Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.232.226 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 26. června 2012 ve 21:21 ® kubas reakce na …
kubas

kamos007> Napsals to přesně: „a ten menší tak toho stejně sežrala vydra nebo kormorán takže mě to ani nes.e“..... Tak to máte zajímavou rodinu :-D

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 21:17 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Chorchus> díky za krásný a výstižný recept, poctivě jsem ho četl, věděl jsem dopředu, že v tobě se nezklamu, a proto tě chci za hlavního porotce a degustátora.Širda

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 21:10 ® bubu
bubu

kamos007> učebnicový alibismus. Ještě tam chybí,že jsi neporušil řád

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 21:06 ® kamos007 reakce na …
kamos007

bubu> pstruzi nejsou, ale za to nemůžou masaři, ale regulace vod, a dravci jako kormorán a vydra, každý rok se sype a sype a je z toho hovno, kolik lipanů bylo v listopadu ve válcovnách a teď tam je vélké kulové a kdo pak je zmasil koncem listopadu ve velikosti 25? no přece náš vydrýsek s rodinkou takže s masařskýma kecama běž někde

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 21:03 ® kamos007 reakce na …
kamos007

kubas> a myslíš že by tam vydrželi? ale prdlačky ten velký byl vyřazená matka jak se zdá poslední z těch co tam byly a ten menší tak toho stejně sežrala vydra nebo kormorán takže mě to ani nes.e

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 21:02 ® bubu reakce na …
bubu

kamos007> tak ti s čistým svědomím píšu,že jsi dobytek a běž s takovým příspěvkem do prdele. Potočáci se nežerou,kor matka. Nažer se duháků. Jo a nezapomeň si tady v budoucnu zase stěžovat,že nejsou v řece pstruzi,jantare.

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 20:53 ® kubas reakce na …
kubas

kamos007> Tak teď už seš borec co? Zmasit takhle potočáky je hanba :-(( .

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 20:27 ® kamos007
kamos007

Včera mi Širda poradil flek na pstruhy, a dneska odpoledne jsem tam byl. Jeden krasavec 40 čísel a 31 čísel, oba dva zabiti, zmaseni, zavražděni a nevím co ještě, a teď mi můžete opravdu s čistým svědomím napsat že jsem masař.

reagovat
foto/forum/2012/th-img20695.jpgfoto/forum/2012/th-img20696.jpgfoto/forum/2012/th-img20697.jpg
Úterý 26. června 2012 ve 20:15 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

nnnap> kuwa,v tym gvendoline něni furt zignal. Inak svet je maly.

reagovat
Úterý 26. června 2012 v 19:30 ® nnnap reakce na …
nnnap

Chorchus> to jsem netušil, že slipy jsou takové vznešené místo!

reagovat
Úterý 26. června 2012 v 19:26 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

nnnap> ustav molekularni a experimentalni biochemie – Bogota

reagovat
Úterý 26. června 2012 v 19:11 ® džigit reakce na …

nnnap> optej je Babici :-))

reagovat
Úterý 26. června 2012 v 19:08 ® nnnap reakce na …
nnnap

Chorchus> všechno mám, ale ten agar seženu kde?

reagovat
Úterý 26. června 2012 v 18:50 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

IV.TO.ŠIRDA> dekuji za poctu, jedu v pendoline, mam cas a tak poskytnu svuj tajny recept: kuku za ranniho rozbresku v den uplnku, kdy merkur je v axialni poloze s marsem, provedeme sber. Sbirame pouze plna mlecna zrna ze severni strany tak, abychom ziskali tzv. „Vyber z bobuli“. Pote si pripravime pomaly hrnec do ktereho nasypeme nasledujici ingredience: pizmo z ejakulatu muflona, tri chloupky z vacice oposun, primerene delfiniho slizu (doporucuje 9 z 10 psichiatru v Bohnicich), 3 kapky nektaru z polnicku lekarskeho (s primesi ranni rosy), kousek cokoladoveho agaru (nesetrit na kvalitni cokolade) a na konec poradne libecku. Za staleho michani pridavame po zrnkach kukurici. Po 62 hodinach hrnec odstavime a muzeme servirovat. Nabizime prevazne kaprum, protoze jinak se posereme a poblijeme. Muzeme tuto lahudku rovnez zamrazit a ve formickach vystrelovat do vody. Kapri pak sami, dobrovolne vyplouvaji na breh a s diky se uvelebuji do vaseho cerenu.

reagovat
Úterý 26. června 2012 v 15:38 ® chose120 reakce na …
chose120

IV.TO.ŠIRDA>Děkuji za poctu.A ještě dám bonus návod jak na to není to tak jednoduché jak si každý myslí.To je jediná věc co mi ve vaření jde.Alice může potvrdit.

reagovat
Úterý 26. června 2012 ve 12:34 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Přátelé, jak zatáhnu marínu na rybník, tak uspořádám soutěž ve vaření kuku, ale potřebuji neúplatné rozhodčí… můj tip chorchus a stroft ještě 3 doplňte… výherce obdrží litr vodky a talíř kuku s libečkem od profesionálního vařiče kuku choseho 120.Širda

reagovat
Úterý 26. června 2012 v 11:25 ® Ebony

Mi se nejvíce osvědčilo nechat kukuřici naklíčit a pak jí uvařit. Taky fermentace je dobrý způsob jak jí vylepšit.Kuku nemá chybu ale nesmí se to přehnat. Hlavně na malých vodáh bych doporučil používat jenom mléčnou,bondulku.

reagovat
Úterý 26. června 2012 v 9:14 ® daja

Presne jak rika Pepik. Ja jsem minuly rok varil v hrnci, sice praseckini brali i tak, ale pak jsem videl kukurici uvarenou made by chose a to bylo 100 a 1. V tom tlakaci krasne popraska, takze pak vic voni a kapriska po ni jdou jak po uzenem. Navic je mekci takze jim tak dlouho nelezi v bruchu. A libecek je taky super do toho pridavat, v mrazaku mam cely sacek natrhanych listu :-)

reagovat
Pondělí 25. června 2012 ve 22:51 ® chose120 reakce na …
chose120

Chorchus>To není ono udělá se ti takový bílý šlem nahoře a tohle určitě nevoní doporučuji ten tlakový hrnec co jsem doporučil Dajovi.Do toho trosku libecku a mas to super.Jinak cim vic kukurice navalis tim vice se okradas o zaber protoze se pekne nakrmi a pak nic nechytnem:-)

reagovat
Pondělí 25. června 2012 ve 22:38 ® Stroft reakce na …
Stroft

daja>Moje řeč, ještě, že jsme na tyto případy, na myslivně, připraveni:-)

reagovat
Pondělí 25. června 2012 ve 21:45 ® daja

Stroft> minuly vikend jsem si dovezl z Jizni Moravy 14l vinka. Je vyborne, ale mizne to nejak rychle. Pan vinar je na svuj vek 85let jeste ciperka. Holt Martine, kazdy si jednou budeme muset priznat, ze uz nejsme nejmladsi a s tim chlastanim se to hlavne nesmi prehanet :-)

reagovat
Pondělí 25. června 2012 ve 21:21 ® Chorchus
Chorchus

chose120> mám doma 25 l kotlinu na guláš, můžu v ní vařit taky kuku..?

reagovat
Pondělí 25. června 2012 v 19:44 ® Stroft reakce na …
Stroft

daja> že ty se motáš do takových srabáckých disciplín jako je vaření kukuřice? Drž se svého a vařpivo . Kdy ti to bylo málo, tak zase nakvaš to Tvé výborné Moravké víno:-)

reagovat
Pondělí 25. června 2012 v 15:13 ® daja

Zacina se nam tady z toho stavat modni zalezitost. Jeste by jsme mohli udelat sraz varicu a paricu kukurice. Slezeme se nekde u vody, praky s sebou a to by v tom byl cert, aby jsme nejakeho praseckina netrefili mezi oci :-)

reagovat
Pondělí 25. června 2012 ve 14:21 ® džigit reakce na …

Stroft> :-D :-D :-D

reagovat
Pondělí 25. června 2012 ve 13:26 ® Stroft
Stroft

Když Širdovci tak i já a že nejsem synek lakomý tak hned pařák na 50kg. Počínaje dneškem, budu na Odře a Opavici dělat 10kg hromádky a za týden až to vše spláchne velká voda tak začnu lovit kapry 7 a více kg.A když Chose120 silon 0,23, tak já 0,43 bo, roztržená huba prasečkina mě uspokojuje. No řekněte, není ten lov ryby domácí, jednoduchý?

reagovat
Pondělí 25. června 2012 ve 12:54 ® daja

Sirda> A jak ten parak vypada? Muzes sem dat nejaky odkaz? 7l tlakac je na kuku malo, to abych varil tak na 2× kdyz jdu k vode :-)

reagovat
Pondělí 25. června 2012 ve 12:47 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

chose120> Pepo, koupil jsem si pařák na 30kg kuku… myslíš, že něco chytím? Širda

reagovat
Neděle 24. června 2012 ve 23:08 ® daja

chose120> toz ozvu se, nic se neboj, na ty 7 a vice kilaky jsem zvedav :-)

vikikaca> hdhlucin.cz

reagovat
Neděle 24. června 2012 ve 23:02 ® chose120
chose120

vikikaca>Takovy maly pad jsou tam velikani co utekli ze sterkoven ti vykrmeni pokud tim makanim v rece a v proudech neztratili kila.Minuly rok jsem jednoho nezvladl byl hrubo pres 10 kilo kdyz ani pres pul hodiny zdolavani na 0.23 vlasec jsem ho nedostal blize jak 2 metry a to je reka siroka tak 10 metru.No uvidime ale chce to jen cas a trpelivost a nesmim byt viden.

reagovat