Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.233.394 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 10. května 2012 v 19:11 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
…a chlapci moji,jako jediná ostravská chytejačka vás prosím, navzájem se neurážejte,nemohli byste se podívat si do očí. Na tomto rozumném servru jsem už nějaký rok a vždy jsme menší kolize vyřešili v klidu u zlatavého moku a ohnivé vody
reagovatIvetka
- Čtvrtek 10. května 2012 v 18:32 ® džigit reakce na …
-
chose120> jedno je zežrane a na druhe se chysta nerez rožeň,zatzm su v laku kolena,žebra,buček a cely krček.A na podzim mam ve vychově dvě kruty.Ja se synku s partyju neošidim,akurat z vami se neda rozumně domluvit…
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 v 17:51 ® chose120 reakce na …
-
Gynekolog>Neboj se tajna nastraha je zde v tomto hrnci kdyby jsi chtel tak bys sis mohl zobnout ale nevim zda ti to bude chutnat.
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 v 17:27 ® chose120 reakce na …
-
džigit>Dal bych si to prase opekane na ohni
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 v 16:46 ® džigit reakce na …
-
Gynekolog>
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 v 16:09 ® Gynekolog reakce na …
-
džigit> už si o to koleduje dlouho, ryba žádná, keců jak hnoja a v palici lejno
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 v 15:47 ® džigit reakce na …
-
Gynekolog> Ostravsky Kuba Vagner a Ty tak do něj?
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 v 15:37 ® Gynekolog reakce na …
-
Počkám teda až mě zkontroluješ, pak ti jednu takovou lísknu, že si pěkně lehneš a budeš spinkat. Probudíš se až na tebe poteče dobrých 15 pivek z mého průtokáče. No a pak ti udělám prohlídku já (dutin). Následuje kurz potápění, kop do řiti a mažeš dom.
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 v 15:23 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> no jak ju kery přiveza ku nam,za trest ju dame na rožeň a demonstratyvně zežerem,tresku jednu zasranu
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 v 15:14 ® džigit
-
Gynekolog> hezká předpažovačka
reagovatAle jinak fajn figura,aspoň nas „Věstonickych Venoušu“ bude vic
- Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:43 ® lubo OV reakce na …
-
chose120> on ti možná neuteče, ale ty na něj přes ten jeho břišní nárazník stejně nedosáhneš. Stačí, aby s ním do tebe drcnul a už plaveš. A kdyby na tebe skočil, tak jsi placatý, jako ta tvoje placka ryb stráže.
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:40 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> zrovna jsem na to myslel
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:37 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, nevíte co je se Stroftem a Dajou? Na Animal planet hlásili, že gigantická treska nad 160 cm utopila dva české rybáře…držme všichni palce, ať to nejsou oni
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:29 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> nebylo by špatné pozvat Gynekologa do Sportu na
reagovat, třeba někdy příští týden, domluv to s Ali a já to domluvím s Pepíkem a Alicí…tam stmelíme kolektiv
Ivča
- Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:23 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Gynekolog> vítáme tě v klubu ostravských chytejáků,ale bohužel na sraz tě nemůžu pozvat, ty bys nám vychlastal všechno
reagovat. Musím se však zastat Choseho120. Až ho poznáš, tak zjistíš, že až tak špatný není…je to jen velmi horlivý a nadržený rybář a sama ho hodnotím jako dobrého kamaráda, ale pokud by ses chtěl zúčastnit našeho podzimního srazíku na Bečkárně, tak ti doporučuji vzít si s sebou cisternu s pivem
Ivetka
- Čtvrtek 10. května 2012 ve 14:21 ® chose120 reakce na …
-
Gynekolog>Ja jsem sila ale to tvoje bricho delej s tim neco nebo mi neuteces u te vody az te budu kontrolovat jako porybny
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 ve 13:58 ® Gynekolog reakce na …
-
tak mi to napiš do OP. Já jich tady mám taky víc, ale ten chose 120, to je teda síla.
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 ve 13:25 ® lubo OV reakce na …
-
Gynekolog>
reagovatsi dávám poctivě každý den ve Sportu. Opravdu každý den. Ale jenom jedno
A po třech pivech jsem nafouklý a po pátém spím (pět kousků jsem už nevypil ani nepamatuju. Takže jsem proti tobě začátečník. Ale to asi většina
- Čtvrtek 10. května 2012 ve 12:51 ® chose120 reakce na …
-
Gynekolog>To mi připadá jako někdo známý z mých blízkých myslim si že podle toho co jsi napsal jsme se museli už vidět mnohokrát.
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 ve 12:39 ® Gynekolog reakce na …
-
Ty jsi v poho. Jestli chceš, můžem někdy zajít na pivko. Ale nevím jestli mi budeš stačit. Rekord mám 42 desítek. A ta pěkná fotka. Tak jsem rád, že se ti líbím, to jsem já.
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 v 10:32 ® lubo OV
-
Gynekolog> safra, to bylo hustě upřímné. To už tě teda někteří fakt museli vytočit, když jsi porušil svou zásadu. Ale, když už jsi tady: jak jsem na tom já?
reagovatP.S.: máš hezkou fotku
- Čtvrtek 10. května 2012 v 9:56 ® kety.vydra
-
Gynekolog> Chose 120 je ještě slabý odvar (dle tebe). Mám lepšího adepta
reagovatAle neřeknu
(neboj tebe ne)
- Čtvrtek 10. května 2012 v 8:01 ® jajco reakce na …
-
Gynekolog> Nás imbecilů je tady spoustu,takže bude lepší dalších pár let zase jen číst a nijak se nevyjadřovat.
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 v 7:49 ® chose120 reakce na …
-
Gynekolog>Dekuji za kladny prispevek a doufam ze se potkame
reagovat - Čtvrtek 10. května 2012 v 1:07 ® Gynekolog
-
Pánové a dámy, zásadně se do diskuzí nezapojuji na žádném webu. Na chytej.cz chodím už pár let – pouze čtu příspěvky. A abych mohl vstoupit do diskuze, byl jsem přinucen založit si účet. Toto jsem musel udělat proto, že už se nemůžu dívat na to, co tady někteří z vás píšou. Zejména chytrolín chose120. Z jeho duchapřítomných příspěvků snad ve všech diskuzích se mi chce zvracet. O všem ví akorát tak smradlavé hovno a do všeho se sere. Myslím si, že by ho měli odvézt rovnou do Opavy za komín. Jen bych ho chtěl před tím ještě vidět osobně, ať vím jak vypadá imbecil. To je vše a děkuji za pochopení, ale co je moc, to je moc. A prosím admina, aby tento příspěvěk nemazal, jelikož toto beru jako odstrašující příklad těžké debility.
reagovat - Středa 9. května 2012 v 19:01 ® jajco reakce na …
-
lubo OV> Já tam jednou jel s rodinou,v kočárku menší syn a ládovál se tyčinkama.Lemur na něj skočil,drápl ho přes tvář a tyčinku mu sebral.Jsou to potvory!
reagovat - Úterý 8. května 2012 ve 21:25 ® lubo OV
-
Přátelé, jak to dnes bralo? Já dnes chytil snad nejzajímavější úlovek svého života
reagovatByl jsem s rodinkou v ZOO Lešná a tam v jednom přístupném výběhu běžně lítají mezi návštěvníky Lemuři.Jeden Lemur s dvouměsíčním mládětem na zádech se ke mně přitočil, popadnul mě za nohavici a loudil něco na zub
- Úterý 8. května 2012 v 7:12 ® chose120
-
Vcera se konecne lehce zaclo darit.Cejn 55 cm +,karas taky pekny ,nespocet malych cejnku a maly kaprik na zaver kdy uz jsem to balil a byla skoro tma.Konecne se na me sv Petr smiloval a dal mi pozitek ktery mi chybel
reagovat - Pondělí 7. května 2012 v 15:40 ® chose120 reakce na …
-
lubo OV>Mnam dal bych si
reagovat - Pondělí 7. května 2012 ve 13:59 ® lubo OV
-
Dneska opět u vody. S kapříkama to bylo o něco lepší než včera. Přišlo celkem šest kousků mezi 40–45 cm a při balení prutů ještě jeden. Jelikož už jsem měl už zabalené pípáky, ale feeder ještě nahozený, nevšiml jsem si při skládání věcí, že se mi tenhle kapřík snaží feeder doslova ukrást. Až vrčení brzdy mě upozornilo, že se něco děje. Feeder byl krásně ohnutý do luku v pravém úhlu. Závěrečný kapřík měl 48 cm a tak mě doprovodil domů, neboť neznám nic lepšího než studený smažený kapří řízek s bramborovým salát. Už se to smaží (omlouvám se, to bylo jenom malé přátelské šťouchnutí do ortodoxních chyť a pusť)
reagovat