Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.233.729 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 6. května 2012 ve 21:38 ® chose120
chose120

lubo OV>:-)

reagovat
Neděle 6. května 2012 v 19:45 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

chose120> zcela přátelsky Pepo, co se mě týče, tak poradím komukoliv, cokoliv (vyjma svých oblíbených míst). Ale radím pouze těm, co jsou ochotni poslouchat a těmi radami se řídit(viz náš společný lov v Jistebníku). Takže začneme bohužel pro tebe tím nejtěžším. Moje první rada zní : Nauč se rady poslouchat a podle nich se řídit. Až tuto první část opravdu zvládněš, můžeme pokračovat :-)

reagovat
Neděle 6. května 2012 v 18:44 ® chose120 reakce na …
chose120

lubo OV>Dneska jsem byl v antosovicich na mziku a krome jednoho cejna k 60 cm jsem nechytl opet ani supinu.Asi hodne krmim a kapri opet skakali u brehu a zrali pravdepodobne jikry nebo plankton.Jinak Lubo rad bych s tebou zasel na ryby s feedrama potrebuji poradit co delam spatne ale vazne.=-|

reagovat
Neděle 6. května 2012 v 17:51 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kety.vydra> Kdyby mě ten vůl neznal, neřeknu ani popel. Ale zná mě a právě proto už po mě ani povolenku při kontrolách nevyžaduje. Až dnes, jakoby se na to těšil, že si bude moci rýpnout. Zítra jdu zase. Jestli mě vzbudí, bude koupel :-)

reagovat
Neděle 6. května 2012 v 17:13 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> To sis dovolil hodně,spát na rybách… :-D

reagovat
Neděle 6. května 2012 v 16:43 ® lubo OV
lubo OV

Dneska jsem se byl trošku vyvenčit. Budík jsem zodpovědně a ve skálopevném předsevzetí vstát, natočil na 3:30h. Vstal jsem samozřejmě o hodinu později, takže po příjezdu k vodě byl můj flek obsazen. Moc volných míst už stejně nebylo, tak jsem sebou praštil jen tak naslepo, kde bylo volno. Ale i tak přišli 3 kapříci. Hned tím prvním jsem si vylepšil svůj letošní osobní rekord. Měl cca 25 cm a byl tudíž suverénně nejmenší, jakého jsem chytil :-) Další dva kousky měly cca 42 a 47. Přesně nevím, měřil jsem jen pomocí roztažených prstů „od oka“. Trošku mě rozlatil jeden protivný člen rybářské stráže, který mě vzbudil. Normálně mám k členům RS normální přístup a několik jich znám osobně (včetně tohohle) ale on je fakt debil. Často má na rybáře nějaké blbé kecy, s ryb. řádem nesouvisející. Když mi tentokrát vyčetl (zcela vážně), že na rybách nemá rybář co spát, ale má se věnovat prutům, to jsem ještě překousnul. Ale když mě začal zkoušet z poznávání ryb, fakt jsem se už neudržel. Jak tohle normálně nedělám, poslal jsem ho do prdele a znova zaujal dřímající polohu. Asi to pochopil, protože se „zavzdušnil“ a bez pozdravu odešel. Při cestě zpět jsem potkal chlapa s perfektní vychytávkou. Protože měl lovné místo od auta poměrně daleko a vedla tam asfaltová cesta, vzdálenost překonával na bruslích. Byl to zajímavý pohled viděr rybáře s kolečkovýma bruslema. Než jsem vytáhnul foťák, byl pryč :-)

reagovat
Neděle 6. května 2012 v 7:32 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

IV.TO.ŠIRDA> Co to za akci?

reagovat
Sobota 5. května 2012 ve 22:03 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Dnešní slunečný den se vydařil… na Bečkárně pekli makrely… byly velmi dobré a levné podle jiných navštívených míst na Sev.Moravě.Jako vždy tomu velel mkratas, točilo se kolo štestí o velmi hodnotné ceny a bylo narváno. Navštívili jsme i rybáře, ale raději jsme se na nic neptali…bylo to viditelné i na dálku…

reagovat
foto/forum/2012/th-img20405.jpgfoto/forum/2012/th-img20406.jpgfoto/forum/2012/th-img20407.jpgfoto/forum/2012/th-img20408.jpg
Pátek 4. května 2012 ve 14:23 ® džigit

tak tenhle autobus jsem míjel u Kr.Pole :-(( http://www.novinky.cz/…-zemrel.html

reagovat
Čtvrtek 3. května 2012 ve 22:34 ® jajco reakce na …
jajco

kety.vydra>Při tankování na půl je prý spotřeba o litr větší,takže výsledná cena za ujetý km je shruba stejná.Zkusil sem natankovat 20l ečka a 10l N95 a výkon byl hodně špatnej a kolísal mi volnoběh.Při tomhle poměru už by nějaká úspora byla,ale když auto nejede,tak to nebudu trápit.

reagovat
Čtvrtek 3. května 2012 ve 22:24 ® kety.vydra
kety.vydra

jajco> Co máš e ethanolem,mě nevadí,a i když jsem se pídil po rozdílu,proč kamarádovo auto jede jak drak a moje do prudkého kopce chcípe tak,že musím tůrovat na dvojku-tak jsem žádnou kloudnou odpověď nedostal ani v servisu :-D (no,ono je to u mě hlavně o penězích,žejo)

reagovat
Čtvrtek 3. května 2012 ve 22:19 ® jajco reakce na …
jajco

kety.vydra> Ethanol sem taky zkoušel a víc ho nechci!Já byl kdysi prodat auto v Praze v aaa a po sedmi hod. sem vzal nohy na ramena a prchal!V Olomouci už byl daleko lepší přístup a prodej a koupě auta zabral asi 8hod!

reagovat
Čtvrtek 3. května 2012 ve 22:08 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

jajco> Naftu ani boha,mám strach ze zimy a benzín můžu míchat s „éčkem“…No,škoda mluvit.Díky nízkému příjmu musím mít na můj vkus dost specifické podmínky…No,o to nic,ale příjdu tam (nikdy jsem tam nebyl,takže žádná zkušenost…),pi­kolíci lítaj kolem tebe,a že jich tam je jak mravenců,nechaj tě čekat-nutno dodat,že jsem byl bohužel s malou (jinak to nešlo a strávili jsme tam hodinu a půl a vysvětli to 3letému děcku),pak se tě někdo zeptá,jestli už se ti někdo věnuje.Dobrá,jed­nání začlo a hořkost ze mě pomalu vyprchávala…No,a­bych to zkrátil,obě vyhlídnuté auta mi prodali doslova před očima,pak se ti věnujou 3! lidi a dělají co můžou (to zas jo,a v klidu) abys odešel spokojenej.A to už jsem byl pomalu na odchodu,když se ti přižene dravec a celé martyrium začne nanovo…no moje nervy.....a nakonec odejdeš bez auta,protože ti nabídnou něco na co nemáš… Dojel jsem domů,otevřel P.I.V.O a zaryl čumák do vyhledávače,našel další dvě.......a zítra se uvidí…no.

reagovat
Čtvrtek 3. května 2012 ve 21:52 ® jajco reakce na …
jajco

kety.vydra> Ahoj,co tě tak znechutilo v áčkách?Já tam jedno auto koupil a jedno prodal a zkušenost tak 50 na 50.Ale dneska je z čeho vybírat.Taky přemýšlím že vymením benzín za naftu,když se dívám jak rychle naskakujou kiláky na tachometru.

reagovat
Čtvrtek 3. května 2012 ve 21:43 ® kety.vydra
kety.vydra

I když se mnou šili všichni čerti,tak jsem na hady nejel,byl jsem tak znechucený v „Áčkach“ ohledně auta,že jsem si doma radši otevřel p.i.v.o a hledal nějaké přibližovadlo na netu dál…

reagovat
Čtvrtek 3. května 2012 ve 21:01 ® chose120 reakce na …
chose120

IV.TO.ŠIRDA>Tak to ti donesu sud ohnive vody ale az budu bydlet dneska jsem srovnaval s alici podlahu v obyvaku.Tak me poradne zere ze nemam jeste letos poradneho kapra chyceneho.Tondo rekni tomu sv.Petrovi az mi da rozum az konecne ty kapry jen nekrmim ale i chytam:-) :-) :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img20401.jpg
Čtvrtek 3. května 2012 ve 13:27 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

chose120> za flašku dobré ohnivé vody ti letos v řece udelám giganta, kterého nevytáhl sám Vágner… jsem takový, že pro kámoše udělám vše, hlavně aby tě to uspokojilo :-)) teď vážně…s Ivčou jsme vytírali kapry a lovili R štiky… krásná a zábavná práce…

reagovat
foto/forum/2012/th-img20394.jpgfoto/forum/2012/th-img20395.jpgfoto/forum/2012/th-img20396.jpgfoto/forum/2012/th-img20397.jpg
Čtvrtek 3. května 2012 v 11:18 ® kety.vydra
kety.vydra

lubo OV> Kvůli povinnostem už mám v kompu diář,furt něco :-| A mimo to,nemám auto,což je veliký spořič času:-((

reagovat
Čtvrtek 3. května 2012 v 8:17 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kety.vydra> neslyším, už jsem z těch svých pípáků napůl hluchý :-) Jinak, řeknu ti člověče, ty jsi jako bůh. Všichni ví že jsi, ale nikdo tě vlastně neviděl. A nedělej, že nemáš čas. Nedostatek času je jenom neschopnost si uspořádat povinnosti (říkavál náš profesor češtiny) :-)

reagovat
Středa 2. května 2012 ve 23:21 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> Co bys řekl tomu,kdybych si kvůli vichru pořídil před feedry pípáky? :-)) A nedělej,že neslyšíš:-D

reagovat
Středa 2. května 2012 ve 23:05 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kamos007> hmm, ty by odpovídalo. Myslím to, že se ti nechce. A co se týká té trojku, tak to zní, jako bys to považoval za heroický výkon :-)

reagovat
Středa 2. května 2012 ve 22:03 ® kamos007 reakce na …
kamos007

lubo OV> ale zase tak nejhorší to není, píšu moc rychle a nechce se mi to kontrolovat, jinak z čejáku jsem měl vždycky za 3.

reagovat
Středa 2. května 2012 v 15:36 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> :-D

reagovat
Středa 2. května 2012 v 15:22 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kamos007> teda řeknu ti, z tebe už musí mít učitelka češtiny trauma :-D Žák třetí třídy zvláštní školy je proti tobě učiněný lingvista :-))

reagovat
Středa 2. května 2012 v 11:26 ® kamos007
kamos007

Dneska zase od 6 do 9-ti bralo to lépe jak včera měl jsem na prutech 8 ryb z toho dvě spadly, zkoušel už jsem aji jahodouvou příchuť ikdyž jsem neměl jahodový dip tak jsem to polil sirupem (šťávou) a taky to krásně fungovalo, ale chce to dávat na krmítko granáty šrotu a házet na jedno místo, ale jak najedou tak berou dneska mi jely dvakrát oba pruty naráz. Odměnou jsou krásní lysci.

reagovat
Středa 2. května 2012 v 8:13 ® chose120 reakce na …
chose120

lubo OV>Ja vim delal jsem si srandu uz jsem si to prosel a vim kde jsou ryby,Byl jsem na prochazce z pritelkyni a lital jsem kolem reky jak pominuty a nasel jsem mista kde se zdrzuji pekne ryby.Videl jsem je jak se vyhrivaly jak byly ty horka.Rybari chytali dole a ryby jim plavali nahore tak jsem se smal.Dole chytali male cudly a nahore plavaly koně.Myslím si že letos budu mit osobak na rece pres 10 kilo.Ktereho jsem minuly rok mel na prute ale vyrizl se mi po 20 minutach boje.No jo hacek cislo 8 jak jsi rikal proste neni na moc kilovou rybu ale na cudly.:-) :-)

reagovat
Středa 2. května 2012 v 8:00 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

chose120> průvodce je ti na prd. Ten ti ukáže místo, ty chytíš, ale nikdy se nedozvíš proč zrovna tam a proč zrovna teď. Takto ale umí chytet i šimpanz. Jseš přece inteligentní chlap, tak se sakra nenechej vodit za ručičku. Nejlépe se člověk naučí vlastním poznáváním :-)

reagovat
Středa 2. května 2012 v 7:54 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

chose120> To ti asi bude na nic,bo to beztak bylo na Olešné (možná Baška,ale to pochybuju),a na to asi nemáš papíry…:-)

reagovat
Úterý 1. května 2012 ve 22:55 ® chose120 reakce na …
chose120

kamos007>Pekne a v jakem useku to bylo jestli by jsi mi mohl rict ale posli mi to do osobky aby si to neprecetlo vice lidi.Ja stejne nemam cas az predelam bydleni ale potreboval bych pruvodce kdo zna perfekne reku od kosatky az dolu pod zabreh neznas nejakeho odbornika???

reagovat
Úterý 1. května 2012 ve 22:14 ® kamos007
kamos007

nejlépe to bralo kolem té deváte od 8:45 do 9:05 zabralo 9 ryb

reagovat