Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.234.352 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 20:30 ® Stroft reakce na …
-
kamos007> My co chodíme pravidelně čurat, tak máme 25cm v oku a proto nemusíme nic přeměřovat
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 20:29 ® bubu reakce na …
-
kamos007> nic si nepochopil,nebo nechceš,samej alibismus. Nemám chuť už s tebou diskutovat,páč to zjevně k ničemu nevede.
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 20:22 ® kamos007 reakce na …
-
bubu> ještě k tomu měření když je to porušení BP když změřím rybu, kterou chci pustit tak co potom závody? Tam se měří každá ryba a nikdo na nic nevyrývá.
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 20:17 ® kamos007 reakce na …
-
Stroft> měřil jsem ho ze zvědavosti, jestli se mi přes zimu nezhoršil odhad velikosti ( typl jsem mu 24 a mel 25) tudíš ve výsledku je to ještě ve prospěch ryb ,protože nebudu muset meřit každou rybu o které bych si myslel že má míru.
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 20:00 ® bubu
-
seru na to,u někerých je to marný a navíc používám nevhodný slovník
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 19:59 ® bubu reakce na …
-
kamos007> dobrá,naposled. Chytl jsi potočáka,chtěl si si ho nechat? Nechtěl,tak je pak nějaké měření,kdy se pstroužek válí po zemi,lezeš s ním od vody,bereš suchou rukou,naprosto nesmyslné. Kdyby jsi ho blejsknul ve vodě,i když mi taky uniká smysl takové fotky,tak by si alespoň minimalizoval možnost jeho zaplísnění. A s nějakýma podložkama jdi do prdele,chovat se k rybě šetrně jde i bez klinku a podobných sraček. Chápeš?
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 19:59 ® nnnap
-
byl špinavý, protože sebou mrskal na břehu ale opucoval jsem ho než jsem ho pustil.
reagovat
Dík za záchvat smíchu. - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 19:53 ® Stroft
-
Otázkou je proč tu rybu měřil, když ji chtěl pustit.Možná provádí nějaký výzkum
reagovatAle dějí se daleko horší věci, nehrotil bych to
- Čtvrtek 19. dubna 2012 v 19:50 ® kamos007 reakce na …
-
bubu> k tomu pstruhovi jsem se choval slušně a to že sem jej změřil, tím jsem nic neporušil, chytil jsem ho u porybného ve splavu a ten se díval a neříkal mi nic.
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 19:33 ® kamos007 reakce na …
-
bubu> a co jsem porušil? když chytneš pstruha a měříš ho tak určitě sebou nosíš podložku a rybu podlíváš vodou a ránu po háčku dezinfikuješ, a pak rybu pustíš, kdyby měl každý pstruh kterého někdo položí na břeh zdechnout tak tu v potoku asi není ani šupina, pár ryb mrtvých za rok vidím ale to by se dalo spočítat na prstech jedné ruky.
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 18:30 ® bubu reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> každé takové zacházení s rybou,které je v rozporu s BP komentovat budu,a nic s tím nenaděláš. A psáno to bylo slušnou formou s tím,že se chytne za nos. Nic víc,nic míň.
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 18:19 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, nechte synka v klidu to rozdýchat,jako jediný sem dal příspěvek ze zahájení a takový humbuk…přitom ti duháci už byli podření s okousanýma ploutvičkama když se nasazovali, no prostě akorát na sežrání a toho potočaka po vyháčení nástrahy jen změřil nic jiného bych v tom nehledal. Kdybyste v Paskově viděli ten masakr… ale nikdo sem foto ani info nedal…a přitom jsem tam potkal některé naše Ostravské chytejáky…
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 18:16 ® džigit reakce na …
-
bubu> sebrat noty a nechat pár let okolo pstruhů makat zadarmo!!!
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 18:09 ® bubu reakce na …
-
kamos007> Při vylovování ryby je osoba provádějící lov povinna zacházet s ní šetrně. Rybu, která se vrací zpět do vody, je potřeba uvolnit z háčku bez zbytečné manipulace, pokud možno ve vodě. Pokud vězí háček hluboko v jícnu ryby, je nutno jej odstřihnout (odříznout). Za hrubé porušení tohoto ustanovení bude považováno vytahování ulovené ryby po břehu nebo její nešetrné vracení zpět do vody.
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 18:03 ® bubu reakce na …
-
michallos> ono to z trojháčku nejde až tak snadno. I když se zamáčknutýma protihrotama by to velký problém být nemusel.
kamoš-nemáš tam protihroty,že?
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 17:50 ® michallos reakce na …
-
kamos007> tak teď jsi tomu nasadil korunu!!!zkus začím Po odepínat rovnou ve vodě a nejlépe se dotknout jen háčku hm?to jsi mu opravdu pomohl když jsi ho „opucoval“ tím víc si mu pomohl k jeho záhubě (zaplísnění atd)!!!duháky si klidně válej kde chceš ,ale Po si to nezaslouží!!!zamysli se!!!
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 17:46 ® džigit reakce na …
-
kamos007> doufám,že si ho tedy řádně utřel…
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 17:35 ® kamos007 reakce na …
-
bubu> rozumím, byl špinavý, protože sebou mrskal na břehu ale opucoval jsem ho než jsem ho pustil.
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 17:20 ® bubu
-
kamos007> někde si uváděl,že i něco kolem pstruhů děláš,tak asi víš,co je kolem toho práce. No a právě proto bych u tebe očekával jinej přístup. Snad mi rozumíš.
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 17:12 ® bubu reakce na …
-
michallos> že si vzal ty Pd je mi vcelku fuk,taky jich za rok pár bacím,mě šlo o hodnotu fotky. Tři vyválení duháci v posmrtných barvách. Jo vyblejsknout je po kuchyňské úpravě na talíři,to by byla jiná.
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 14:32 ® nnnap
-
já se domnívám, že se jedná o to, že nej úlovek je z 25.3.
reagovat
Jinak, jdeš na to kolego správnou cestou, kdybys zapsals jenom 25, víš co takových dvacetpětek bude? Žádná motivace! Kdepak! Je to správný přístup! Ale máme to v genech. Ty rekordy. Ať už jde o uhlí nebo obilí nebo délku penisu. - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 14:14 ® Stroft
-
kamos007> Nedej se, všechny duháky a kapry sežrat a do řek vrátit původní ryby
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 13:51 ® michallos reakce na …
-
bubu> S těmi Pd půl bídy,je to granulovaná ryba dá se říct určena ke konzumaci(samozřejmě s mírou)a ne ve velikostech 28cm…ale že ochmatlátá a válí po zemi Po tak to je na facku!
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 13:05 ® kety.vydra reakce na …
-
bubu> To víš,je to Pan pstruhař…musí se pochlubit
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 12:26 ® bubu reakce na …
-
kety.vydra> ba ne,já nikde nepsal,že si vzal i toho Po,ale jen se mu snažím (ne poprvé) vysvětlit,že fotit takové ryby je zcela nesmyslné. Asi marně. Ale pokoj nedám. Mimochodem,i ty zbylé dvě jeho fotky se mi teda vůbec nelíbí.
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 11:45 ® frenki
-
čim víc ryb chytí, tím víc jich bude mít v mražáku:D
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 9:37 ® kety.vydra reakce na …
-
bubu> Potočák (dle tebe domů) + 3 duháci = pytlák
reagovat - Středa 18. dubna 2012 ve 23:02 ® michallos reakce na …
-
bubu> je to mlaďoch,který ví nejspíš o pstruzích jen to na jakých bylinkách je usmažit
reagovatuž to tady bylo loňský rok,stále dokola
- Středa 18. dubna 2012 ve 22:06 ® bubu
-
kamos007> když pominu,že si nemoh dopředu vědět,že bude ten den největší,tak mi stejnak není jasný,k čemu ti tato informace je. Musel si ho odnést od vody,je špinavej,tak byl asi i na zemi,ruka vypadá suchá,no prostě vše pro to,aby nepřežil. Ale víš,že měl 25,3,to je sakra důležité.
reagovat - Středa 18. dubna 2012 ve 22:05 ® IV.TO.ŠIRDA
-
kamos007> jsem velice rád, že jsi ukojil své touhy…gratuluje Širda
reagovat