Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.234.934 zobrazení | 16.015 odpovědíPro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 16. dubna 2012 v 0:43 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Pokud bude komp, budeme posílat info. Ten žluťásek vedle tvého originálu, je pro Tebe.
reagovat - Pondělí 16. dubna 2012 v 0:05 ® kejra reakce na …
-
Stroft>…ano…to jsou ty správné sliny…nezbývá než ti tiše závidět a těšit se na superlativní reportáže z ostrova gigantů…ps:vyselektuj všechny gumy pod 20cm,zbytečně v krabce zabírají místo a zachovej mého matričního deadbaita
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 ve 23:56 ® kejra
-
džigit>to ještě ne,ale usoudil jsem,že jsem už velký chlap a tak musím chodit na ryby…a nic na tom nehodlám měnit
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 ve 23:30 ® Hora reakce na …
-
Blahopřeji k umístění na výstavě,hernajs,asi z Tebe fakt něco bude,možná i rybář.
Širdo bacha na chlast,je prevít,nesváděj to na chudáka Alzheimera,ten za nic nemůže,ale chlast dělá divy ( viz foto )
lubo OV> ještě že máme soukromáky,že ? Já se na ně pořád nemůžu dokopat.Ploťky ještě pořád jdou,tak co.
reagovat:
- Neděle 15. dubna 2012 ve 21:26 ® Zcuter
-
Kdo umí, umí .. a kdo neumí tak ten čumí… Aneb jak se říká… Bláto bahno, jdeme na to, slunce svítí je to v ři.. … Kdo se nezalekne počasí, ten se dočká úspěchu… Palec nahoru Lubo !!
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 ve 21:12 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> svatá slova velebnosti
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 ve 20:51 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Stroft> držíme ti palce a přejeme, aby ty woblerky byly letos hoóódně úspěšné…
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 ve 20:25 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> jasan, řika se furt lepší s Parkinsonem rozbyndat, než Alzheimrem zapomenuť vypiť.
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 ve 20:20 ® lubo OV reakce na …
-
Ne. Jedná se opravdu o Alzheimera. To je přece ten němec, co lidem neustále schovává věci (brýle, nařadí, a nově i rybářskou povolenku)
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 ve 20:15 ® lubo OV
-
A to jsem tam byl i včera a za tři hoďky ani drb. Pak jsem si to večer všechno v hlavě přerovnal a docvaklo mi, že jsem zvolil špatný flek. Dneska jsem ani nechtěl jít, když tak pršelo, ale nějaký šestý smysl mi našeptával, že to dnes půjde
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 ve 20:01 ® jajco reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Parkinsona
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 v 19:53 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přatelé, musím vás informovat co se dnes přihodilo… ve 14.00h telefon od lubaOV „berou kapři jak blbí“ a ŠIRDA řval „hned jsme tam“.Hoši,tak rychlého Širdu jste ještě neviděli (ani já ne)… než jsem se nachystala už houkal před domem a než jsem se stačila rozkoukat… už jsme byli v Hájově..luboOV právě tahal kapra..šla jsem mu fandit.Za chvíli přiběhl Širda a hystericky řval „já zapomněl doma noty“ …museli jsme ho chlácholit aby to s ním neseklo
reagovatLuboOV nachytal 8 kaprů 45–50cm. Cestou domů Širda mumlal „musím si najít jiného kamaráda“ to myslíš lubaOV? Ale néé…toho Alzheimra"
- Neděle 15. dubna 2012 v 19:12 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Přípravy vrcholí
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 v 17:24 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Kup si psa, nebo se dej na myslivost
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 v 15:50 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Zcuter> velká gratulace, Oran je jednička, ale co s tebou …pořád čekáme a čekáme na to sele
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 ve 14:45 ® džigit
-
kejra>
reagovatpečivo nejde, nebo si předal řemeslo ?
- Neděle 15. dubna 2012 ve 14:34 ® kejra reakce na …
-
džigit> matchka mi už pomalu začíná vrůstat do ruky a v červnu budu asi muset pro nový záznam o docházce
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 ve 13:40 ® džigit reakce na …
-
kejra> a už si letos byl?
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 ve 13:22 ® kejra
-
Sodoma aji s tu komoru…nevíte,kde se dá ještě pokocat o rybách a rybaření na ostravsku?
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 v 10:22 ® kakadu reakce na …
-
chose120> Vyprdni se na hrubost. Dlouhý ocas je lepší.Na velikonoce ušetříš na karabáči a když na to příjde , tak ho použiješ jako proutek k lovu jikernaček na soukromáku.
reagovat - Neděle 15. dubna 2012 v 8:03 ® chose120 reakce na …
-
lubo OV>Chtěl bych mít takový ale hrubost by to chtělo větší aby jsem s nim udělal divadlo.
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 23:51 ® lubo OV reakce na …
-
hezký ocas
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 23:19 ® Zcuter
-
Tak a tady ho máme ,,šampiona,, .. Dnes jsme absolvovali naši první výstavu a hned se postavil na bednu… Jak mu nikdo nevěřil tak si odnesl ,,titul,, V3 ..
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 23:02 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> nó,ten pokles se jim povedl.Já opustil pár fleků na Vrbici.Když jsem byl vloni zkoušet loď,nestačil jsem se divit
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 22:37 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> bejvávalo. Nebyl jsem tam rok. Od té doby, co vybagrovali Odru a hladina na bunkru klesla, šly moje fleky do hajzlu. Už nad tímto revírem pomalu lámu hůl.
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 21:33 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> nač ta přílišná skromnost,antošovická vydro
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 ve 21:28 ® lubo OV
-
džigit> hold my amatéři, co jinak nenachytáme musíme sem-tam na chovný, abychom vůbec věděli, jak vypadá ryba
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 v 16:22 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Dnes jsme navštívili závody na Bečkárně.Perfekně zajištěné závody pod vedením mkratase a kakadu. Dětem ryby braly… některým jsme dávali morální podporu se slovy " musíš vyhrát"…zakoupili jsme si štěstíčka a uspěli…příště se těšíme na makrely…
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 v 15:18 ® kety.vydra
-
kamos007> Tak to mě překvapuje.Zítra se tam chystám zahájit,ale záleží na počasí.
reagovat - Sobota 14. dubna 2012 v 15:02 ® kamos007
-
IV.TO.ŠIRDA> Jistebník?
reagovat