Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.235.121 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 6. dubna 2012 v 11:00 ® džigit
-
chystejte pruty,začal se napoštět zámecký rybník v Porubě
reagovat - Pátek 6. dubna 2012 v 0:10 ® Chorchus reakce na …
-
LeoC> Ale chytil, se mnou chytíš vždycky, byť to není ryba. Hlásim, že jdu a většinou kolem 10 už ji mám.
reagovat - Čtvrtek 5. dubna 2012 ve 20:24 ® kakadu reakce na …
-
LeoC> To máš za to,že nechodíš trénovat na srazy
reagovat - Čtvrtek 5. dubna 2012 v 19:49 ® LeoC reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Já Ti nevím, už jsem tam byl párkrát, ale ješče jsem nic nechytil, tedy ze šupinatců, s opičkou jsem odcházel skoro vždy. Viz naše poslední setkání tamtéž…
reagovat - Čtvrtek 5. dubna 2012 v 15:48 ® gigiko9 reakce na …
-
moc dobře víš jak to je, na vrbici několik dnů před závodama šoupli několik metráků bílé ryby, na závodech jsme s capartami chytli kulové max. tak úpal a dvě malé rybky na cca 40 závodníku. Žádná sláva. Není tady nějaká slušná voda, která bude splńovat nároky na trat, její hloubku, osádku apod.
reagovat - Čtvrtek 5. dubna 2012 v 15:40 ® gigiko9 reakce na …
-
zápisné je možno již platit, kdo chce a´t si pospíší, je celkem frmol. platba na boudě skoro každý večer, v so na brigádách dopoledne, jinak na tel a domluvě se mnou nebo s předsedou.
reagovat - Čtvrtek 5. dubna 2012 v 15:23 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Ostravští chytejáci..jak jsem na srazíku slíbil, tak konám. Přijďte se odreagovat a zároveň si zasoutěžit. Vysazených kaprů kvůli těmto závodům tam bude dost.Širda
reagovat - Středa 4. dubna 2012 ve 23:00 ® kakadu reakce na …
-
relis> Vím.Dneska mi volal Číž ohledně postavení tratě.Je to Vaše rozhodnutí,ale osobně jsem přesvědčen , že chytání na Odře je blbost nejen kvůli rybám,ale i celého zázemí a hlavně kvůli dětem.
reagovat - Středa 4. dubna 2012 ve 22:55 ® relis
-
kakadu> Jinak Zlatka bude 5–6.05 změna kvůli hřišti v Třebovicích. Teda místní kolo.
Však právě proto.Vaták vylosuje fleka a ty se můžeš někde jinde tak maximálně ožrat.
reagovatA od teho jsou právě ty gulašovky nemusíš vyhrát ale ožrat se VIĎ
- Středa 4. dubna 2012 ve 22:50 ® relis reakce na …
-
kakadu> Cena pro vitěza co zasluži.Ale davame pohar aj penize hotove at si každy kupi co chce.
reagovat - Středa 4. dubna 2012 ve 22:48 ® kakadu
-
relis> No to určitě.To už tady bylo. 3/4 slíbeného skončili místo na Odře na VT a Mašinhauzu a zbytek šel srát přes splav.Jinak v květnu ryba vytahuje nahoru a nad splavem je velké kulové.Chudáci caparti.
Však právě proto.Vaták vylosuje fleka a ty se můžeš někde jinde tak maximálně ožrat.
reagovat - Středa 4. dubna 2012 ve 22:47 ® relis reakce na …
-
kakadu> Nezrube bo nema nakrmene bo neví co vylosuje
reagovat - Středa 4. dubna 2012 ve 22:45 ® kakadu reakce na …
-
džigit> Jaká je cena pro vítěze?
reagovat - Středa 4. dubna 2012 ve 22:44 ® relis reakce na …
-
kakadu> /Pry daju rybu a ja sam nevěřim.
reagovat - Středa 4. dubna 2012 ve 22:42 ® džigit reakce na …
-
kakadu> kecáš,Ty z teho Svinova paty nevytahneš
reagovat - Středa 4. dubna 2012 ve 22:40 ® kakadu reakce na …
-
relis> Až to bude hořet tak se ti ozvu.Počítám až tak za 14 dní.Nejdřív tam musím dořešit hlavní přípojku, elektro instalaci, výchozí revizi a nakonec jim usadím ten bojler.
Na gulášovkách to není o umění.Tam tě při troše štěstí zrube i dědek ve vatáku.Uvidím jak na tom budu časově,ale možná překvapím svou účastí.
Ještě jedna maličkost.Vy chcete tu zlatku vážně chytat na Odře???
reagovat - Středa 4. dubna 2012 ve 22:30 ® relis reakce na …
-
kakadu> Hele na gdy. Zitra budu rubat v Kr.Poli tak mozu pojčat.
reagovat - Středa 4. dubna 2012 ve 22:26 ® kakadu
-
relis> Hele, když tě tu mám.Potřebuji půjčit svářečku na plasty.Na jednom novém baráku dokurvili elektro instalaci a ohřev vody.Potřebuji trošku posunout bojler.Máš možnost?
Na našich stránkách jsou v sekci závody propozice.Je třeba se v čas přihlásit.Zadej si do vyhledavače krouzekmladeze dohromady a jseš na tam.
reagovat - Středa 4. dubna 2012 ve 22:16 ® relis reakce na …
-
kakadu> Sem zvědavý estli dorazíš bo slivovice a gulašu bude dost a rád se od plavačkařa neco přiučím. A když přijde aj Stroft byl by to zajímavý souboj. Možu přijed s capartama na Bečkarnu na ty vaše zavody?
reagovat - Středa 4. dubna 2012 ve 21:06 ® kakadu
-
reagovatKua tak to jdeme závodit
- Středa 4. dubna 2012 ve 20:07 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>
reagovat - Středa 4. dubna 2012 v 19:57 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> kdy jsou na Bučině závody?
reagovat - Středa 4. dubna 2012 v 11:30 ® Hora
-
Zcuter> to víš že pamatuji,nebylo by to poprvé u vody,co se o to pokoušela nějaká fišle,rybář u vody musí být vždy ve střehu.Nikdy neví kdy nějakej prevít ( ať ryba,nebo někdo jinej ) ho připraví o vercajk.To si pak volaj mobily a chechtají se tomu.
reagovat - Středa 4. dubna 2012 v 8:09 ® kety.vydra
-
kamos007> Až ty nastoupíš do roboty tak já bouchnu šampaňské…A pak se tu můžem spolu bavit na téma Čas a ryby…OK?
reagovat - Středa 4. dubna 2012 v 0:20 ® džigit reakce na …
-
Stroft> ná závody?Sice budu po noční,ale dorazím
reagovat - Středa 4. dubna 2012 v 0:10 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Jedeš na Bučinu?
reagovat - Úterý 3. dubna 2012 ve 23:56 ® džigit reakce na …
-
Stroft> myslíš o Twistu
reagovatnevím,snad padlo.cz , raft.cz
- Úterý 3. dubna 2012 ve 23:33 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Nějaký vodácký odkaz,kde se diskutuje o těchto člunech?
reagovat - Úterý 3. dubna 2012 ve 23:14 ® džigit
-
Stroft> to neznám,já jen na řeku z pevnějšího. http://www.nafukovacilode.cz/materialy-lodi
reagovat
Lidi jezdí na kde čems - Úterý 3. dubna 2012 ve 23:13 ® Stroft
-
džigit> Tak tedy doporučuješ Pálavu,ju?Jak je to s případnýma opravama? Nejsou starší kusy ztyřelé?
reagovat