Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.235.114 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 3. dubna 2012 ve 23:06 ® džigit reakce na …

Stroft> Alu neschováš do kupé a i jinak se dnes špatně přepravuje.Pálava je klasika za rozumný peníz.Kdybys viděl,co já mám za babičku/první typ v červené barvě/ a i dnes po létech v nějaké půjčovně s ní v klidu vyrazím.Mohu zapůjčit,krze ozkoušení.Jinak ta na odkaze z Brna je za supr peníz i se zárukou,jestli jsem dobře četl.

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 23:04 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Uvažuje o Twist 2.To bude asi šunt,že?

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 22:57 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Já né,dcera si chce něco pořídit. Nabídnul jsem ji hliník ale trvá na nafukovačce.

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 22:48 ® džigit

Stroft> http://www.zbozi.cz/?…
http://www.vodacke-centrum.cz/…el_2_11.html?…

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 22:40 ® džigit

Stroft> chceš nové? Pálava,Rio,Baraka

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 22:21 ® Stroft
Stroft

Má někdo zkušenosti s nafukovacími kanoemi,případně co by jste doporučili pro dvě osoby. Klidná voda,občasné použití.

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 20:44 ® kamos007 reakce na …
kamos007

lubo OV> 9-)

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 20:40 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kakadu> každý mladý fazol potřebuje k růstu tyčku, jinak se ohne a pokroutí :-) Ale on se určitě neurazil, v jádru je to určitě normální rozumný kluk.

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 20:13 ® kakadu reakce na …
kakadu

lubo OV> Ale mu dávaš sado.Nakonec proč né.Proutek se má ohýbat dokud je mladý. A je správně.

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 20:00 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kamos007> sedíme v práci, nebo se staráme o rodinu ty dežo :-)

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 v 19:23 ® kamos007
kamos007

dneska odpoledne opět na rybách a konečně slunce a na rybách to bylo znát nestíhal jsem lítak kolem dvou prutů :-) Co ostatní chodíte někdo nebo všichni sedíte u televize???

reagovat
Pondělí 2. dubna 2012 ve 22:21 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

mám pocit, že jich tam málem skončilo více těch prutů… že Hora ??? (pamatuješ???)

reagovat
Pondělí 2. dubna 2012 ve 21:14 ® kakadu reakce na …
kakadu

Ciffik> Mám pocit , že na dně Bečkárny se skrývá nejedno překvabení.V sobotu jsme ze dna bečkárny vytáhli 3 díl uhlíkové kaprové děličky i s navijákem.

reagovat
Pondělí 2. dubna 2012 ve 21:01 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Ciffik> :-)

reagovat
Pondělí 2. dubna 2012 ve 20:59 ® Ciffik
Ciffik

kamos007> vidíš to…já znám chachara co do tý vody ty mobily sám háže…

mimochodem dneska mi volal nějakej nasranej línek prej jestli Širda hodlá házet ty mobily do Bečkárny častějc ať prej vypíná budíka…chudáci rybky – každej den budíček

reagovat
Pondělí 2. dubna 2012 ve 20:41 ® kamos007
kamos007

jo k tomu předposlednímu přípěvku místo 10 tam má být 100

reagovat
Pondělí 2. dubna 2012 ve 20:37 ® kamos007
kamos007

Dneska opět na rybách, od dvou do šesti ryby skoro nebraly a pomsta za zmasenou první rybu roku mě neminula chytil jsem kapra 48 cm a pak jak jsem končil ma na feeder vzal kapr 41 cm (toho jsem pustil) a jak jsem se pro něho ohnul tak žbluňk a mobil byl v přehradě tak jsem ho vyhodil rychle nabřeh rozebral a vypadá že to přežije :-) (to by byl už druhý mobil který sem na rybách oddělal), krom kaprů asi 5 cejnů.

reagovat
Neděle 1. dubna 2012 v 19:52 ® kamos007
kamos007

IV.TO.ŠIRDA> ještě k těm pstruhů tak aspoň ti duhoni budou, jinak co jsme lovili potůčky tak bída, tam kde se ještě před dvěma lety lovilo přes 300 ks sme slovili 10 a velikost taková že někteří ani neměli 5 cm!! takové sme samozdřejmě nebrali o přítomnosti vydry nás převědčily nejen stopy a zakalená voda před námi kde chvíli před námi byla, ale taky z rybníčku vedle potoka vytahaní kapři a rozhryzení prostě hnus, s takovou nebude nic, napodzim bylo ve tření tolik pstruhů a teď na jaře jsou vidět jen ti co se vysadili takže ročci vyjmečně dvouročci, jediné co mě utišeje je to že ti pstruzi budou schovaní. Ještě stojí za zmínku potok Žlabov v Metylovicích kde jsme loni slovili 15 pstruhů a poté jsem tam loni vysazoval plůdek tak letos to bylo plné krásných ročků jen škoda že nam klekl po 200 metrech agregát a druhý co nám přivezli taky nefungoval, ale byli to jen ročci tak už se to prý nebude lovit, protože ti ročci plůdek nepožerou a aspoň budou příští rok pěkní pstroužci, je tam velmi úživná voda plná chrostíků a žijí tam i raci, takže vhodný biotop pro odchov pp, takže uvidíme co tam bude zatím tam vydra není, takže pokud se tam nenastěhuje tak na příští rok bude dobrá násada :-)

reagovat
Neděle 1. dubna 2012 v 19:40 ® kamos007 reakce na …
kamos007

IV.TO.ŠIRDA> no kapři to jsou opravdu krásní převážně lysci jak sem viděl, zítra jak přijedu z praxe tak hned valím.

reagovat
Neděle 1. dubna 2012 v 19:15 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

kamos007> pěknej jak sluníčko

reagovat
Neděle 1. dubna 2012 v 19:00 ® bojka reakce na …
bojka

kamos007> cyklocarp :-D :-D :-D

reagovat
Neděle 1. dubna 2012 v 18:35 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

kamos007> gratulace k úspěšnému zahájení na naší krásné a dobře zarybněné Olešné…ten kapr je dovezený z Jedovnice,jsou mezi něma i 67.Ať se ti daří ,už zajišťujeme pstruhy na vysazení…

reagovat
Neděle 1. dubna 2012 v 16:26 ® kamos007
kamos007

Tak jsem doma, u vody větrno se sněhovými přeháňkami, ryby moc nebraly avšak chytil jsem kapra 50 cm 2 cejny a ještě mě Svatý Petr postrestal za první rybu kterou jsem nepustil, ale zmasil tak jsem vypl ještě dva kapry jednoho na položenou pěkný hrčák ani jsem ho nezahlédl a druhý na feeder mi zamával ocasní ploutví cca metr od břehu a jako tečka na dort na cestě domů začala taková sněhová vánice že jsem domů přijel jako sněhulák. na fotce kapřík a jedna momentka z cesty domů.

reagovat
foto/forum/2012/th-img20175.jpgfoto/forum/2012/th-img20176.jpg
Neděle 1. dubna 2012 ve 14:17 ® kakadu reakce na …
kakadu

bojka> Jáááááááá,??????:-/

reagovat
Neděle 1. dubna 2012 ve 13:16 ® bojka reakce na …
bojka

kakadu> ty pijane jeden:-))

reagovat
Neděle 1. dubna 2012 ve 13:12 ® kakadu
kakadu

Zcuter> Ale prd velebnosti.Včera od rána brigáda na Bečkárně a večer hurá na ples.Před chvílí jsem se probralpivo

reagovat
Neděle 1. dubna 2012 v 11:51 ® kamos007
kamos007

Ciffik> jj, dokonce po sněhové noci vylezlo slunko takže to bude rvat pruty z vydliček :-D DD takže dojim oběd a letím, pokud něco chytím pošlu fotky. Dneska vsázím na feeder ať vychytám ty ťukance.

reagovat
Neděle 1. dubna 2012 v 11:40 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

kamos007> vám vlastně dneska začala sezóna viď?

reagovat
Neděle 1. dubna 2012 v 10:51 ® kamos007
kamos007

Zaletěl jsem na kole na olešnou, rybářů málo a chyceni jen 3 kapři takže nic moc, ale skusím to :-) , po obědě by mohli brát lépe.

reagovat
Neděle 1. dubna 2012 v 8:58 ® kamos007
kamos007

Zcuter> no vzhledem k tomu počasí nevím nevím, dneska 1 duben tak uvažuju jít nejít, venku nasněženo.

reagovat