Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.235.632 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 23. března 2012 ve 22:37 ® Hora reakce na …
Hora

kakadu> pokud jsi to nevychytal,tak snad jo.:-P

reagovat
Pátek 23. března 2012 ve 21:58 ® kakadu
kakadu

Tak tak.Snad si nějakou tu čudli chytíme.

reagovat
Pátek 23. března 2012 ve 21:55 ® Hora reakce na …
Hora

jaki> a prut sebou,bo budou brát jak o dušu :-D

reagovat
Pátek 23. března 2012 ve 20:10 ® jaki
jaki

Tak chachaři v 9.00 všichni na Bečkárně ať stihnem nějaké to nádraží!!

reagovat
Čtvrtek 22. března 2012 ve 20:54 ® Zcuter
Zcuter

Já příjdu asi až odpoledne.. ještě si musím zajít potrénovat před nedělním závodem… (samozřejmě, s prázdnou nepříjdu..)

reagovat
Čtvrtek 22. března 2012 v 18:48 ® kakadu reakce na …
kakadu

Zcuter> Zachováváme starý osvědčený model.Každý přinese co uzná za vhodné.Uděláme si švédský stůl, pokecáme,něco zobnem,popijeme a bude fajn.Sraz jako vždy v 9 ráno.Pokud bude chtít někdo chytat, necht si vezme klacky a hlavně nezapomene , že na Bečkárně je zákaz krmení.

reagovat
Čtvrtek 22. března 2012 v 16:45 ® Zcuter
Zcuter

Zdravím lidičky.. jen informativně.. jak to teda bude s tou sobotou? je nějaké to občerstvení, na které se budeme skládat nebo si každý přinese co uzná za vhodné???

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 22:32 ® Zcuter
Zcuter

tak ono olovo je zakázané jenom na vodní ptactvo.. jinak na zajíce, bažanty atd se normálně střílí olovem… :-)

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 22:27 ® kakadu reakce na …
kakadu

Zcuter> Dneska jsem doma koukal do starých památečních zásob po tátovi a nějaké kousky s olověnou náplní včetně breneků mi tam zůstali.

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 22:14 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

já nic neočekávám.. já jenom říkám, že můžete být v klidu, že vám žádným olovem, ocelí či wolframem hrozit nebudou!! :-D

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 21:58 ® kakadu reakce na …
kakadu

Zcuter> No co by jsi čekal v době ,kdy na úřadě sedí kde jaká trumpeta.Připomíná mi to doby základní vojenské služby za komanče, kdy zedník dělal doktora a kvalifikovaného borce poslali k jednotkám PTP.

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 21:33 ® Zcuter
Zcuter

Kolegové, rybáři.. nevěšte hlavu s olovem.. ono to zase tak horké nebude.. Ono český ,,ouředník,, je moc vymýšlivý a vynalézavý.. Při vzniku zákona 449/2001 sb. tedy zákon o myslivosti v paragrafu ,,zakázané způsoby lovu,, je skutečně uvedeno, že od 1.1.2011 je monžo lovit vodní patctvo pouze NEolověnými broky… Nicméně onen ouředník, který tento zákon sestavoval, vycházel ze zákonů z USA, kde je toto v platnosti už několik let.. JENOMŽE !!! ve sbírce zákonů USA je toto definovánou POUZE na MOKŘADECH .. (ten mokřad tam mají v poznámce definovaný) .. u nás to rychle zobecnili :-D :-D (proto říkám, že český ouředník je moc vynalézevý) .. už je v novém návrhu toto znovu projednat a pěkně definovat co vlastně mokřad znamená .. (ve své podstatě se bude jednat o chráněné území, ptačí oblasti apod)… Co tím básník chtěl říci.. Tedy to, že se vy rybáři o své olůvka bát nemusíte :-) Navíc .. nejde ani tak o toxicitu olova ve vodě, jakožto že vodní ptactvo (kachny, husy atd) filtrují bahno a broky (i vaše bročky) ji zůstávají v žaludkách (údajně) .. Osobně jsem střelil už spousty kachen a nikdy jsem v žaludku žádný brok nenašel. ale tak to je jedno.. :-D :-D … Zkrátka.. vy se o své olovo bát nemusíte neboť pochybuji že olůvko 50g, co by použil kdejaký rybář na položenou že by to tak kachna chtěla přefiltrovávat .. to jedině, že by pak plavala jak sekera ke dnu :-D :-D

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 14:15 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Kdyby se všichni oblékli do zelených kamizolek s pérem za kloboukem, tak ty zůstaneš věren našim šupinám. O tom jsem přesvědčen!!!! Ps. zaplať bůh za takové lidičky.

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 13:56 ® kejra reakce na …
kejra

Ciffik>Džigit>…na řadě je wolfram,žárovky se už nedělají,tak ho bude dost…ovšem kdo ty broky bude hryzat to nevím…to aby si každý ochočil jednu zahryzávací hyenu:-D

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 13:29 ® džigit reakce na …

Ciffik> no když tam kuličkář urve týdně pár 60–200 gramových „náloží“…

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 13:21 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

kejra> Na vodní ptactvo už jen ocelovýma, olovo zakázali, takže máme smůlu. Jsem zvědavej, kdy budou dělat dusno kvůly olovu rabářům.

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 13:00 ® kejra reakce na …
kejra

Stroft>Buď v klidu,pár nás ještě na ryby chodí,ale jestli to tak půjde dál,tak nám za chvíli na hlavu padat postřelené březňačky a za nima sprška broků…doufám,že budou aspoň nařezané ať můžem doplňovat krabičky:-))

reagovat
Středa 21. března 2012 v 11:26 ® Marcel reakce na …

lubo OV> jasně že žiju, co mi zbývá :-) Možná se v sobotu stavím na chviličku pokecat, mluvil jsem s Honzou…

reagovat
Středa 21. března 2012 v 11:19 ® Ciffik
Ciffik

lubo OV> he jak kecá, prej co nemá šupiny…a sumcař jak vyšitej :-))

jinak zbrojím svou pušku sensas s mířidlem zn. cralusso a za pár hod. povalím na lov do tvého revíru

reagovat
Středa 21. března 2012 v 10:14 ® Stroft reakce na …
Stroft

lubo OV> Přesně, jak to nemá šupinu tak mě to nezajímá.Proto chodím na tento server.

reagovat
Středa 21. března 2012 v 8:52 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Stroft> člověče Petře, u tebe taky jak to nemá šupiny, tak tě to nezajímá. :-) Nemůžeš se přece v životě upínat jenom na jednu věc. To je jako se sexem, taky by tě nudila furt jedna poloha ne? :-)

reagovat
Středa 21. března 2012 v 7:55 ® lubo OV
lubo OV

Fuj, střílet na živého tvora, bych neměl to srdce. Jediné co dokážu zmasit je prase na zabíjačce a kapr :-D

reagovat
Středa 21. března 2012 v 0:16 ® Stroft
Stroft

Chodí tady ještě někdo na ryby, nebo je zde sraz zelených klobouků:-)

reagovat
Úterý 20. března 2012 ve 22:12 ® Zcuter reakce na …
Zcuter

no.. nevím jestli bohaté, ale cosik už ano… :-)

reagovat
Úterý 20. března 2012 ve 22:04 ® kakadu reakce na …
kakadu

Zcuter> jak tak čtu, tak máš také bohaté zážitky.Strašně rád jsem chodil na hony s tátou jako honec,ale nesnášel jsem dohledávání černé.Jednou se mi stalo ,že postřelena bachyně na mě vystartovala v kukuřici a to jsem si vážně malem nadělal do kalhot.:-/

reagovat
Úterý 20. března 2012 ve 21:41 ® Zcuter
Zcuter

Já začínal ve 3 letech.. zkončilo to malinovkou z nosu a brekem.. i tak mě to ale neodradilo a dnes se již pomaličku dostávám na vrcholnou špičku a začínám konkurovat (občas i porážím) reprezentanty ČR .. :-D

reagovat
Úterý 20. března 2012 ve 20:00 ® kakadu reakce na …
kakadu

lubo OV> V 7 letech jsem dopadl daleko hůře.Můj neboštík otec mi dal do ruky poprvé brokovnici a měl jsem možnost střílet šišky na smrku.Nakonec to dopadlo trošku jinak.Šišky zůstali na místě,moje maličkost na zemi a brokovnice po výstřelu strestala mě.

reagovat
Úterý 20. března 2012 v 18:52 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Marcel> ty žiješ ?!? Není možná :-) Chutná to po olovu a druhý den ráno z toho bolí rameno. A proto je nutno to poctivě zalít nefiltrovaným Staropramenem. A že jsem to ten den sakra pořádně zalil ve Sportu, to se rozumí :-D

reagovat
Úterý 20. března 2012 v 17:13 ® Marcel

lubo OV> A jak to chutná? Zalíváš to Ostravou nebo Radkem? :)

reagovat
Úterý 20. března 2012 v 16:33 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Zcuter,lubo OV > hoši, jsem ráda že jste si tak dobře zastříleli, ale chybí mi tady zpráva, kdo byl vlastně vítězem…v sobotu na srazíku ho vyhlásím a dává flašku ohnivé vody :-) Ivetka

reagovat