Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.235.632 zobrazení | 16.015 odpovědíPro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 20. března 2012 v 10:04 ® lubo OV
-
Ciffik> sakra vidíš člověče, musím něco na ten pípák vymyslet
reagovat - Úterý 20. března 2012 v 10:03 ® lubo OV reakce na …
-
hraji> střelba je jen takový doplněk. Všude se teď nabízejí doplňky stravy, tak já mám tohle
reagovat - Úterý 20. března 2012 v 9:22 ® Ciffik reakce na …
-
hraji> pochybuju, na brokovnici se nedá přidělat pípák a bez toho Lubo jako by nebyl…
reagovat - Pondělí 19. března 2012 ve 22:59 ® hraji reakce na …
-
lubo OV> tak prodáváš pruty, stojany, a jdeš do střelby? Střelba je hodně o disciplíně, i vnitřní. Přeju hodně úspěchů.
reagovat - Pondělí 19. března 2012 ve 22:06 ® Zcuter reakce na …
-
já myslím, že ano.. jestliže tam mám přiblížení 9× (zaokrouhleně 10×) tak je to jako kdyby jsi střílel místo 100m na 10m bez optiky… takže tak…
reagovat - Pondělí 19. března 2012 ve 22:00 ® lubo OV reakce na …
-
Zcuter> ne že bych se možná na těch 100 m netrefil, ale spíš bych ten terč neviděl, ani přes ten tvůj puškohled
reagovat - Pondělí 19. března 2012 ve 21:56 ® lubo OV
-
daja> náhodou jsme to počítali. Určitě to nevyjde dráž, než rybolov. Pokud strkáš prachy třeba do boilies, profi krmení a chodíš i na soukromáky, tak určitě není. Kdybych nakoupíl patrony ve větším množství, třeba za 4 litry, mám nezanedbatelnou slevu a s tisícovkou kusů vystaráno na rok. Takhle mě stály tři krabice patron 360 Kč (75 ks) a terče + střelnice za 140 Kč.
reagovat - Pondělí 19. března 2012 ve 21:17 ® Zcuter
-
daja- ono ty broky zase tak drahé nejsou… rozhodně levnější jak kulovnice nebo pistole…
reagovat - Pondělí 19. března 2012 ve 20:26 ® Zcuter reakce na …
-
Zase mě tak nepřechvaluj jo?! .. A kterýsi den (to můžeme i přes týden) můžeme zajít do staré bělé si zapráskat s malorážkou ..
reagovatna 50 nebo cítíš-li se tak i na 100m
- Pondělí 19. března 2012 ve 20:23 ® daja
-
lubo OV> Strileni celkem leze do penez, kdopak ti platil strelivo?
reagovatJa byl v nedeli na strelnici, pravda strilelo se jen na staticke cile. Po klasicke pistoli prisel na radu mosin nagant z roku 1916. To se musi rusakum nechat, zbrane delat umi. Ovsem trefit kovove kolecko o prumeru 15cm na 50m nebylo az tak jednoduche jak jsem si zprvu myslel…
- Pondělí 19. března 2012 v 19:48 ® lubo OV
-
Zcuter> Jaký trenér, takový střelec. Nedělal jsem nic jiného, než poslouchal tvé rady
Ale jinak pánové a dámy, je to perfektní relax, kdo nezkusil, neuvěří. Nikdy jsem prakticky žádnou zbraň nedržel v ruce (nepočítám vzduchovku) a odkojený akčními filmy jsem se jich i trošku bál. A i střelce jsem měl trošku za podivíny, kteří neví co roupama dělat. Ale po zkušenosti ze soboty musím říct, že je to slušný a perfektní sport a už se nedivím, že je i na olympiádě. Tak celkově odpovědný přístup lidí, včetně obrovské bezpečnosti jsem u žádné jiné amatérské zájmové činnosti neviděl. Doporučuji.
P.S. Zcuter ze třiceti ran minul snad jenom 2×. A v drtivé většině holuba sundal hned na první ránu.
reagovat - Pondělí 19. března 2012 v 16:35 ® Zcuter
-
Hned to na něj musím prásknout.. Zde je důkaz, že pan Lubo OV se stal vrahem.. Poprvé měl v ruce moji brokovnici, poprvé vystřelil a hned zabil letícího asfaltového terče… Ještě jednou velká gratulace Petře.. to se každému nestává
reagovat - Neděle 18. března 2012 ve 23:18 ® Ciffik reakce na …
-
Stroft> tak to jsme se asi minuly časově, že jsem si nevšiml ani Dravěčka…šmatral jsem tam kolem 16–17 hod.
reagovat - Neděle 18. března 2012 ve 21:31 ® Stroft reakce na …
-
Ciffik> Kdo ví, kde si chodil
reagovatVedle mě, seděl Draveček z Mrku. Mě láká ten břeh od Odry. Někdy se hecnu a jen tak na lehko, tam vyrazím.
- Neděle 18. března 2012 ve 20:04 ® Ciffik reakce na …
-
Stroft> Tak to si byl dobře schovaný
reagovatcelé antky jsem dneska obcházel se psem a nepotkal tě. Vyhlídl jsem si tam na zítra pěkné místečko.
- Neděle 18. března 2012 v 18:04 ® Stroft
-
Dnes Antky, cejni,plotice,oukleje a odpoledne i kapři.
reagovat - Sobota 17. března 2012 ve 20:05 ® kamos007
-
Dneska sem byl na odlovu rozsušek a chytli sme 130 ks ryb ve složení pp, pd, si -) pd do deseti kusu okolo 12 čísel a sivenů asi 5 do 15 cm zbytek potočáci největší byl asi 15 čísel, když to shrnu tak velikost nic moc, ale oproti loňsku kdy sme slovili 54 ks tak je to uspokojivé, druhá skupina lovila horní konec a chytli přes 300 ks pp
reagovat - Sobota 17. března 2012 v 16:48 ® Stroft
-
Voda bez ledu, nachytáno 12metrů kapra + 1Cejn. Vyražte k vodě je tam super.
reagovat - Sobota 17. března 2012 ve 3:33 ® kety.vydra
-
Ciffik>Ohledně akce nebo ohledně brigády?
Brigáda: Ne,s Bečkárnou nemám nic společného a mě letos řekají dvě brigády…
Sraz (akce): Ne,mám pracovní víkend.
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 v 19:48 ® nnnap
-
ostudy. Jarní prázdniny máte a sedíte doma na prdelích, nebo šmatláte kolem vody, jako by na to nebyl dostatek času jindy! Děcka vaše ryby nezajímaj, tak je koukejte vytáhnout na hory, na lyže, do akvaparku nebo tomu vytvořte nějaký program. Za severská děcka děkuji.
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 v 18:18 ® Stroft
-
No nevím jak vy, ale já na ně v sobotu valím
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 v 15:38 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
frenki> letos první okoun 25 cm…bohužel u nás ve dvoře na rybníčku
reagovat - Čtvrtek 15. března 2012 v 15:12 ® džigit reakce na …
-
frenki> já byl dnes zkouknout stav vody.Stojáky zamrzlé,,Odra nadstav.Navíc se opět pokračuje s úpravou koryta v okolí soutoku s Porubkou.Kolem vody rygoly od náklaďáků…
reagovat
Pak jsem musel do Karviné,tak jsem aspoň na zpáteční čestě navštívil výrobnu bílého masa a pokecal o možnostech jeho nákupu.Zajímavé ceny mi byly nabídnuty - Čtvrtek 15. března 2012 v 11:19 ® frenki
-
tak co pánové chodíte už někdo na ryby? jestli jo jak to jde:)
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 20:42 ® lubo OV
-
Zcuter> vždyť je 24 v sobotu.
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 20:42 ® lubo OV
-
Zcuter> vždyť je 24 v sobotu.
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 20:33 ® kakadu
-
Tak to my se s mojí dcerou alespon na chvíli brigádní činností účasníme.Už dlouho nic na Bečkárně neprovedla.
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 20:12 ® Zcuter
-
Bohužel už něco mám.. jinak bych došel pomoct…
reagovat - Středa 14. března 2012 v 19:54 ® mkratas
-
No chlapci a od Vás-teda –
reagovatslova nic pro nás
no fuj
máte radostně zvolat práce,práce to je mé hobby na nic jiného nečekám
v sobotu na místě hrdě uzáček a grileček na akcičku chystat budu
Toť vše co jsem Vám sdělit chtěl
- Středa 14. března 2012 v 19:23 ® Zcuter
-
jooo.. no tak to jo…
reagovat