Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.239.540 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 6. března 2012 ve 22:08 ® kakadu reakce na …
kakadu

Hora> Kua ty jsi šílený kutil.

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 22:05 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

Hora> překrásné, hned mi rezervuj.

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 22:02 ® Hora reakce na …
Hora

lubo OV> To jsou z balsy a mají cca od 3 do 5g,nemám to ještě otestované,ještě to provedu,ale nevím kdy.

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 21:58 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Hora> pěkná práce. Kolik gramů mají ty „dikobrazí ostny“ ?

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 21:56 ® lubo OV
lubo OV

džigit>

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 21:56 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

džigit> no co, co? Držím basu s odborníkem na češtinu kakomšem007. Třeba konečně pochopí, jak blbě vypadá, když blbě píše :-)

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 21:54 ® Hora
Hora

Tak ostravští chachaři,splávky hotové a jak jdou ryby ?

reagovat
foto/forum/2012/th-img19936.jpgfoto/forum/2012/th-img19937.jpgfoto/forum/2012/th-img19938.jpg
Úterý 6. března 2012 ve 21:34 ® nnnap reakce na …
nnnap

IV.TO.ŠIRDA> dobrá, stačí se divit.

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 20:35 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> ptáka mám od jak živa v trenclích.Do klece ho zavřu až budu v důchodu.:-P

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 20:28 ® džigit reakce na …

kakadu> a doma máš zajisté pojištěno a ptáka v kleci,viď

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 20:11 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> mám ještě pár kuliček z ložisek a potřebuji po zimě otestovat funkčnost gum na praku.Kde s tím prskoletem parkuješ?:-O

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 19:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

nnnap> :-(

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 16:46 ® džigit reakce na …

Stroft> dneska jsem byl pro auto,mam vyměněne šiby,a při přejezdu Odry po Rudné je vidět „pokrok“ :-))

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 16:20 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Tuš šlehni ještě párkrát, pak výjezd do Brna a příští týden, se už bude lapat, v těch našich čistých vodách:-)

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 15:02 ® džigit reakce na …

Stroft> už od minulého týdne bujuji s moribundusem,vše je tedy možné :-))

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 14:44 ® nnnap
nnnap

kamos007> tak sem si na tebe vzpomněl, když jeda v podvečer za svým zákazníkem, který mne potěšil hláškou o havárii se škodou cca 300 tisíc, jsem se snažil trefit kilem mezi naše milované srny, které se, mimo přechod, bez stavěcího terčíku a vlastně jen tak z prdele promenádovali po naší okresce. Jenom už nechuť k srnčímu mne donutila z toho vybruslit, jinak jsem si jednu, dvě klepnul. Jenom mé mistrovství řidičské, srovnatelné s diskuzním, ovšem zde zadrženým, mi umožnilo plynulý slalom mezi těly v ranku tvořeném staletou alejí.:-D Autobus v mém zpětném zrcátku ovšem toliko štěstí neměl. Rychlost, s jakou se mi v zrcátku zmenšoval, neodpovídal rozdílu vektoru dopředných rychlostí v okamžiku setkání s milými žvížátki. Soucítil jsem s lidmi do prvního horizontu, nad který jsem se plavně zhoupl a od dopadu na tlumiče jsem se už plně věnoval budování kapitalismu. A cestě vpřed!

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 14:36 ® Ciffik
Ciffik

jak tak koukám jsme jako obvykle jeden z posledních krajů s rozbouřenýmy řekami a zamrzlýmy stojáky :-(

mám absťáááák

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 14:15 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Jasně, ale pro mnohé to vypadá, že sis slušně šlehl do plic:-)

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 12:03 ® džigit reakce na …

Stroft> myšleno trošku jinak.Krásná spojitost,jako Lubova věta-bez přerušení :-))

reagovat
Úterý 6. března 2012 ve 12:02 ® kakadu
kakadu

kolo kolo mlýnský za čtyři rýnský kolo se nám polámalo mnoho škody nadělalo udělalo bááááááááác

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 11:53 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Plesová sezóna už skončila:-)

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 9:22 ® džigit reakce na …

lubo OV>

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 9:11 ® lubo OV
lubo OV

kety.vydra> já a něco chystat?? :-D Po posledním lovu na podzim jebnu s vercajkem do komory a pak si dávám celou zimu závazek, že provedu kompletní údržbu, promazání, vyčištění atd. Nakonec vercajk v té komoře nedotčen leží a leží, a leží … až před prvním lovem na jaře akorát vyměním návazec za čerstvý, napnutím vlasce prubnu pevnost a chytám :-)

reagovat
Úterý 6. března 2012 v 9:06 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kamos007> Ostravaferona­minulýtýdenjsem­hotamkupovala­korátžejsem bralposledních2,5 mtak­musíšpočkataž­zasenaplníregál

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 22:53 ® nnnap reakce na …
nnnap

IV.TO.ŠIRDA> nerozumíš a chceš porozumět nebo ti stačí nerozumět a se divit?

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 21:58 ® chose120 reakce na …
chose120

kamos007>Taky jsem feedrovou metodu zkoumal zjistil jsem ze feedrove krmitka jsou na nic a nakonec mi ty krmitka skoncili ve skrini.Vetsinou jak jsem lovil vetsi ryby tak mi je plasili.Spise jsem vyuzival vyhody feedru jako je pruzna spicka pri zaberu ryby atd.Na rece jsem chytal vzdy s malymi oluvecky jako je 3.5 az 5 gramu a vyuzival jsem proudeni vody na zlomu a pak prikrmoval po castech a chytal kapriska jeden za druhym.Je rozdil chytat rybu do 5 metru a pak na 30 metrech a to uz nemam rad.:-)

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 20:57 ® kamos007
kamos007

Neví někdo z F-M kde seženu pletivo na feederové krmítka? Prošel jsem už dvoje železářství a nesehnal jsem.

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 20:45 ® kamos007
kamos007

Ciffik> tak na rybníčcích je furt něco a kdyby se místo třeba 1/3 nebo 1/2 duháků dali siveni tak je to o nic víc stát nebude.

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 19:42 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

nnnap> :-(

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 17:47 ® nnnap
nnnap

kety.vydra> no to je dost, že už nečteš cizí poštu, sprosťáku:-D A nelži.

reagovat