Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.239.546 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 5. března 2012 v 17:18 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Stroft> No právě :-)

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 17:17 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

lubo OV> Však jo,ignorace.Já se jenom bavím tím,že pokud je někde diskuse k věci,tak se tam vetne s nějakým výblitkem mimo mísu a…já už to přehlížím :-) Co pípáky na feedru,už jsou nachystané? :-))

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 16:11 ® džigit reakce na …

džigit> chyblo áčko = chachar

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 15:52 ® džigit

chcar na hradě

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 15:50 ® nnnap reakce na …
nnnap

Stroft> a proč ten smutný smajlík?

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 15:48 ® Stroft reakce na …
Stroft

lubo OV> Jinak to asi nejde.:-((

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 15:38 ® nnnap reakce na …
nnnap

lubo OV> pamatuji si ho, jak na mrk vstoupil. Zadal si otázku Lov kaprů lukem:-D :-D :-D
Dokonce vylezla jako první z googlu po zadání dotazu

http://www.mrk.cz/diskuse.php?…

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 15:27 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kety.vydra> u sousedů na MRKu jsem jednoho podobného znal. On teda byl úplně normální, vzdělaný člověk (aspoň podle stylu psaní, slovní zásoby a celkového projevu určitě), akorát strašně rád rýpal a provokoval. Ti zkušenější si ho celkem nevšímali, ale ti citlivější se s ním pořád hádali. Ten dotyčný si říkal XAXAP. Ale pak se všichni nakonec semkli a zvolili taktiku naprostého ignorování. Fungovalo to bezvadně. Šťoural ještě chvíli psal a psal, ale když mu nikdo neodpovídal, on se neměl s kým přít a zmizel :-)

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 13:37 ® nnnap
nnnap
:-)
reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 13:31 ® Stroft reakce na …
Stroft

kety.vydra> :-)

reagovat
Pondělí 5. března 2012 ve 12:50 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

RybarCyklista> Se divím,že na „našeho ředitele Zeměkoule“ reaguješ.Já už ne,nehodlám se bavit s egoisticým anonymem… :-)

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 9:53 ® nnnap reakce na …
nnnap

RybarCyklista> ne, nebyl. Protože tehdy ještě neexistoval fácebok, tak zabíjel čas v jiném zájmovém sdružení. Ale ty rypáky tam sou stejný.

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 9:50 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

kamos007> Za jejich éry? to jsme ještě nebyli na světě…

Ono je fajn něco chtít změnit, ale na druhou stranu vechno něco stojí, jsou na to potřeba lidi, prostor, čas, ale to už běžného rybáře moc nezajímá. Né že bych se tímto chtěl kterékoliv MO zastávat to fakt ne, já jen že né všechno je tak jednoduchý, jak se zdá v myslích některých.

Širda ti dobře odpověděl, protože ví co by to znamenalo a kolik práce by to bylo. Najít si čas, sehnat jikru popř. plůdek z něčeho to zaplatit, najít lidi co by tomu věnovali spoustu času (pokud by to teda nevysadili rovou, což je podle mě celkem blbost, ale zase netuším v jakém stavu je vaše líheň/rybochovka). Což už je další problém, sehnat někoho, kdo může ,,obětovat,, spoustu hodin denně a rozumí tomu. Já bejt Širdou a piplat se s rybou a pak poslouchat blbý kecy ze stran rybářů s rukama v kapsách…

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 9:45 ® RybarCyklista reakce na …

Ani se nedivím,asi Tvuj tatinek nebyl rybář…myslím,že bys mněl jiný nahled na rybaření.

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 9:34 ® nnnap reakce na …
nnnap

RybarCyklista> a dík za registraci. :-D Od teď budu dostávat provize z tvého přihlašování. MLM se tomu říká. Jsem tvůj chytej taťka.:-D

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 9:31 ® nnnap reakce na …
nnnap

kamos007> keci. Přes prase v lese neprojdu, přes srnu v lese neprojdu, po koroptvích šlapu, tolik kaprů jsem v životě v komunistickým rybníku neviděl…

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 9:30 ® nnnap reakce na …
nnnap

RybarCyklista> ti došly vykřičníky, nebo co?!!!:-D

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 9:25 ® kamos007 reakce na …
kamos007

nnnap> no ty nadáváš na komouše (né že bych se jich zastával) ale za jejich éry byly potoky plné ryb, lesy plné zvěře a dneska je hovno, všichni jenom hledí na svoje kapsy kde se nejvíce nakrát peněz a na zbytek se sere.

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 9:23 ® kamos007 reakce na …
kamos007

kety.vydra> tak s těma lipana to je pravda, byl unás dotaz ,,Jestli vrátí míru lipana na 27cm´´ podle mě v dnešní době bych to aji schválil, loni se nasadili lipánci nachytal jsem jich dost, jednoho jsem z prdele změřil a měl 26 čísel, tak z toho plyne že ti lipani už tam stejně na jaře neboudou, protože to sežrali přes zimu kormoráni a vydry, zamysleme se není lepší když to sníme my než nejaké potvory? Já chodím do školy do fm je to cca 200 m od ostravice a každý den aniž bych vůbec kolem ostravice šel vidím kormorány, takže určitě jich je dost a všichni víme co takový kormorán dokáže. Takže se ptám jaký má smysl sadit tisíce ryb když se chytí 4 kusy?

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 9:20 ® RybarCyklista reakce na …

No Ty seš pěkné vemeno…myslím si ,že všichni rybáři okolo Tebe chytaj jenom Ty čumíš do vody.Proto si tak nasrany na všechny rybaře!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 9:13 ® kamos007 reakce na …
kamos007

IV.TO.ŠIRDA> já chodím na odlovy pp

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 8:53 ® nnnap reakce na …
nnnap

kety.vydra> stěžuješ si na nízkou účast na schůzích. Ono to nikdy jiné nebude. Co též shledávat přínosného v hledění do komunistických rypáků? Oni to dobře vědí a vedou schůzi tak, aby tam vydržel jenom skalní komouš! Panebože, nemůžete být tak slepí a hloupí. Je to tedy hra. Zůčastnit se jí může pouze komouš nebo bezpáteřník. Normální člověk tam může pouze povykovat, nechají ho, opičku si vylízat svůj kelímek jogurtu a upřímně, soudruzi, kdyby mohli vraždit, tak vás zabijou! Minimálně pohledy maj vražedné, komouši zasraní!
Tedy já se tohoto komunistického panoptika na zájmové občanské sdružení neúčastním, kupuji si povolenku na soukromák, ten také samozřejmě patří komoušovi, všechno tady patří komoušům, ovšem nakupuji službu, zprostředkovaně přes účetní, keci o zarybňování mne jako laika nezatěžuje, brigády samozřejmě také nechce, rybu mi zaručí a ve finále mne to vyjde levněji, jak bolševické spolky malých zlodějíčků.

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 1:16 ® kety.vydra
kety.vydra

Jen doplním.Absolutně nechápu,jak může být na Bašce povolen rybolov v „plné palbě,nebo fullhaus chcete-li“ jak kdo che,při 2/3 vodní plochy.Sám tam nepáchnu,to bude „zabijarna“-malá plocha,nahuštěné ryby,to bude něco pro masařky,ale ať se potom nikdo nediví,že na příští rok nebude co chytat…

reagovat
Pondělí 5. března 2012 v 0:55 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kamos007,IV.TO­.ŠIRDA>Tak když už se tady naťukla „frýdecká“ schůze.Byl jsem,a to čistě ze zvědavosti (v „kulturáku“),pro­tože i když beru hostovačku 18 let (MO F-M je samostatná od r.94),tak jde i o moje peníze,že.Jedním slovem šaškárna,trapárna atd…a i táta prohlásil,že i když byl na schůzi po 10ti letech,tak že o nic nepřišel a že dalších 10 let nepůjde-no,budiž.Za to jsem ho pozval na tu naši (na Husarůvku) MO Lučina.

Když pominu,že se ztratilo-dobře,bylo ukradeno 150.000,– a víme kým! (osbně znám a nedivím se),tak nechápu,jak to může být evidováno jako nedobytná pohledávka!(?)­.Zajímavá informace pro mě byla,že je možné přijít o chovné rybníky-Arnošt,Fukalovice-Baranovice a Stovky,kde jsou prý dobré přírůstky kapra (asi ano),a to reálně,tak jsem zvědavý,jak se MO F-M s tím popere,protože vše je opravdu o penězích a já bych jim přál,aby o to nepřišli,byla by to obrovská škoda.Další zajímavou informací bylo,že je kolem pstruhových revírů povolen regulační odstřel kormorána,leč povzdech hospodáře Širůčka vyzněl jako-„Je to fajn,ale myslivci nemají motivaci,pokud mezi nimi není rybář…“.Hm,su­per.Ale pro frýdečáky asi nejzajímavější a podstatná informace,že předseda Horáček příští rok po 20ti letech skládá funkci a chce to přenechat „mladším“,že prý už blbne.No,podle místních kibiců-nic nového,prý blbne pořád…

Pro kamos007: Víš,že MO F-M má nově zřízené internetové stránky http://www.crsmofm.cz (což je chvályhodné) a doufám,že budou udržované.Doufám,že se ti na schůzi dostalo informace,že bylo vysazeno 12000 lipanů a chytly se jen 4 a že to MO F-M nebude dotovat z „mimopstruhových“ peněz,a ty se staráš o jakéhosi „jednoduchého“ sivena.No jo,to bys neměl co masit…

Když to shrnu,tak můj pocit z místní SKUPINY F-M (ne MO jako takové,pozor!) byl žalostný.Kolem mě seděli velice netrpěliví důchodci,co věčně remcali,měli nemístné poznámky a věčně se dívali na hodinky,kdy už to skončí.A tím hůř,když si vzal slovo soudruh Musial,to nervozita vygradovala tak,že někteří odešli.Nicméně,když došlo na diskusi,a na tu jsem se obzvlášť těšil (i když jsem držel hubu-nejsem místní,že),protože kupodivu,byla na můj vkus trošku drsná,což jsem nečekal a příjemně mě to překvapilo,že se místní nebojí…Ale ! dopadlo to tak,že po vznesení dotazu si „vedení“ zapsalo jméno tazatele a dotaz a pak už se řeklo jen „dobre,další…“ a po některých závažnějších dotazech po odpovědi „ani vidu ani slechu“.

Zarazila mě účast.„Místní“ skupina (NE celá MO!) má nějakých 235 (?) členů.Zúčastnilo se 35! Jak může být usnášení schopná? Jo,to se pak divíme,že když lidi nechoděj na schůze a pak se dodatečně dozví,co bylo odsouhlašeno,tak se diví…

IV.TO.ŠIRDA: Máš super fanoušky.......

reagovat
Neděle 4. března 2012 ve 22:17 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

kamos007> tak toho sivena vypěstuj na Rozsuškách,nemůžeš jen chtít navrhovat, ale musíš taky něco dělat. Na výlov jsem tě už několikrát zval a nepřišel jsi.Širda

reagovat
Neděle 4. března 2012 ve 21:38 ® chose120 reakce na …
chose120

Na neco podobneho jsem se ptal taky ale jsi maly pan aby jsi o tom rozhodoval.Jsou tam lidi co tomu rozumí více než rybáři co je loví a pozorují jak to je v revíru.Stejně přijde povodeň a myslím si že ryby budou plavat opět zase v polsku..:-) Jinak pro ně je asi lipan lepší ryba než to co jsi napsal!

reagovat
Neděle 4. března 2012 ve 20:43 ® kamos007
kamos007

dneska jsem byl na schůzi a jednoslovně hnus kam ten svět spěje.jinak vznesl sem si svůj dotaz do diskuze proč se nesadí siven a dostalo se mi odpovědi, že proto že byl vyřazen z zarybňovacího plánu a namísto sivenů se sadí více potočáci a lipani jen nevím kde mají ty potočáky když ani nesplní plán natož něco navíc.

reagovat
Neděle 4. března 2012 ve 20:41 ® kamos007
kamos007

Ciffik> to moje ti přišlo?

reagovat
Neděle 4. března 2012 ve 13:33 ® kety.vydra
kety.vydra

Ciffik> Tak,hlavně jak ti to pomůže:-)

reagovat
Neděle 4. března 2012 ve 13:18 ® Stroft
Stroft

kakadu> Chyběl tam smailík. Tak se nečerti:-)

reagovat