Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.239.712 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 2. března 2012 v 19:11 ® Ebony

Nevíte někdo kdy mají v Michálkovicích pod točnou trolejbusú rybářské závody. Do toho rybníčku jim přitéká teplá voda takže tam mívají závody už v březnu. Zkoušel jsem to najít na internetu ale bez úspěchu.

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 18:32 ® džigit reakce na …

daja> si tu dlouho nebyl,viď ? :-D

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 18:26 ® daja

Caute, narazil jsem na toto, mozna se nekomu bude hodit http://hobby.idnes.cz/…ybareni.aspx?…

ja bohuzel nesplnuji vstupni podminky, muj SE K750i to nerozbeha a navic jsem si letos zaplatil jen clenstvi. Po lonskem fiasku jsem rozhodnut letos nesmocit hacek na svazovych vodach.

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 16:32 ® frenki
frenki

Panstvo, budu vystavovat na veletrhu v Brně svou preparátorskou práci u stánku Kajman tak se přijďte podívat:)rád Vás uvidím:)

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 16:12 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> už jdu pro baterku…

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 15:55 ® Stroft reakce na …
Stroft

IV.TO.ŠIRDA> Možná by si měla, posadit Širdu do křesla a do očí mu pustit halogen a podrobit ho výslechu. Asi by ses divila:-)

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 15:50 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

ostravští chachaři…nestačím se divit…Širda mě celou dobu přesvědčoval,že je to na lov ryb v moři,doma má ještě čtyři kousky… ale jak tady čtu vaše názory, tak to není na ryby, ale na ocas :-)) )

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 15:00 ® Stroft reakce na …
Stroft

kakadu> Někde na stojáku u přítoku, by to snad mohlo být bez ledu.

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 12:32 ® džigit reakce na …

kakadu> nejen že zvednuté,ale teče pěkný bordel…

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 12:29 ® kakadu reakce na …
kakadu

Stroft> otázkou je kde? řeky jsou zvednuté.

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 12:04 ® Stroft
Stroft

kakadu> Kluci, taky bych vykoupal splávek.Mám volno So+Ne.

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 10:11 ® džigit reakce na …

kakadu> budu na vás dva myslet,až si budu dávat na Harendě u Barborky grilované kolínko :-))

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 9:42 ® kakadu reakce na …
kakadu

Ciffik> Je mi to celkem jedno.Volno mám v sobotu i v neděli.

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 9:31 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

kakadu> něco vymyslíme, kdy máš čas?

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 9:04 ® kakadu reakce na …
kakadu

kety.vydra> Sakra mám velké rezervy.Ti Rusáci ,ale nejsou zase tak blbí. Savjetskaja mašína charošaja mašína.

Stroft:Kua ty musíš také všechno vykecat.

reagovat
Pátek 2. března 2012 v 7:48 ® kety.vydra
kety.vydra

kakadu> Špatně jsi přeložil ruský návod.Pás cudnosti to je,ale klasický pro ženy,ne pro muže.A to dokonce s certifikátem ochrany majetku muže čili manželky proti milencům.Ono se to totiž nenavlíká na chlapa,ale zasouvá do ženy.A to pak běda cizímu chlapovi,který by si chtěl vrznout.Kratší háčky už při pouhém pokusu zachytí špičku údu a ten jeden háček na delším návazci je určen jako pojistka a k zachycení semenovaku.Účel je jasný-Zadržet potencionálního milence do návratu právoplatného manžela.Jinak je tento ochranný prvek velmi rozšířen mezi širokou věkovou skupinou dam,protože velice účinně zabraňuje pokusu znásilnění.Kapišto? Takže příště líp pilovat ruštinu.:-)) :-)) :-))

reagovat
Pátek 2. března 2012 ve 2:27 ® Stroft
Stroft

kakadu> Vždyť já vím, Ty to musíš nosit a já taky.Tonda né, ten má jiné zájmy.....krko­vice,buček,lon­čák a Ivetka:-)

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 23:10 ® kakadu
kakadu

Cifik: Kde vyrážíš o víkendu? Chytají mě zase toulavé nohy.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 21:21 ® kakadu reakce na …
kakadu

Stroft> Ale hovno Tondova Srkačka.Autorem tohoto díla je opravdu LANEX Bolatice a jde o pas cudnosti.Pružinka se se navleče na lulína a běda všem milenkám ,které by měli si chut šoustnout.Původně šlo o dárek Ivetky pro Tondovic ptáka.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 20:07 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

IV.TO.ŠIRDA> morybundus pomalu ustupuje, ještě víkend budu doma a pak hurá na dírky i když led už nebude.:-P

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 20:05 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

nnnap> Aha, tak to je jiná, mohu to tedy aplikovat i při muškaření s tím, že místo těsta vkládám kobylku.:-)

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:35 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Chorchus> na srazu jsem ti tento system hodil do kapsičky, aby ses o háčky pořádně pichl :-) jinak pořád čekám, kdy mi zavoláš, že už jsi zdravý a přijedeš ke mě na dírky.Širda

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:32 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

nnnap> jsem rád,že jsi tento system pochopil, na srazu mi to nikdo neuměl správně vysvětlit, ale je to proti RŘ, Hořa by nám za to vzal noty. Tonda

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 19:05 ® nnnap reakce na …
nnnap

Chorchus> to je trošku nepochopení montáže. Nejedná se o srkačku, to by bylo samozřejmě zavrženíhodné, ale o samostrojící systém pro lov velké dravé ryby. Toto zařízení bylo vyvinuto s cílem zdárného lovu opatrných ryb. Používá se následovně- Do pružinky se klasicky namáčkne těsto a tato nástraha se klasicky nahodí. Přijíždí kapr a dochází k nasátí. Po píchnutí dochází ke klasické jízdě a okování kapra zbylými krátkými návazci. Dlouhý, slouží jako klasický hák na dravou rybu. Výhody plynoucí z tohoto systémku jsou zřejmé a jistě se bude lavinovitě šířit klasickou rybářskou veřejností. Nezbývá než autorovi této montáže poblahopřát

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 18:38 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

Stroft> proboha co to je? To jsem našel na druhý den po srazu v kapse v bundě, patrně jsem to někomu přibral a chybí tomu už jenom monočlánek. Na dalším srazu poctivě vrátím.

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 15:45 ® Stroft
Stroft

Tak, tak, v Lanexu to je jistota. A jako montáž, oblíbenou Tondovou srkačku.

reagovat
foto/forum/2012/th-img19903.jpg
Čtvrtek 1. března 2012 ve 14:53 ® kakadu
kakadu

Ještě pár dní a budete nakupovat v LANEXU Bolatice

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 14:35 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

chose120> Pepíku když ty 0,30 tak já signální lanko a amuři jsou mí…:-)) Širda

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 ve 12:21 ® chose120
chose120

kakadu>Ty vlasce musim takove dat protoze ti amuri jak zajedou pod kmen a pak vystreli na volnou vodu tak je to sila.Myslim si ze 0.30 je minimum protoze pocitam i to ze pujde vlasem i pres ruzne prekazky a pak se to vyplati.Nikdy jsem na takove vlasce nechytal vzdy jsem mel vlasce do 0.25 ale casem zjistuji ze se mi vyplati je dat hrubsi kdyz pouzivam montaze kde je to jedno.Spise se zameruji na to abych tu rybu nevyrezal a abych ji byl schopny chytit na urcitou velikost háčku.Ted jsem si koupil pevnostni male hacky z veletrhu tak jsem zvedavy jak dlouho vydrzi:-)

reagovat
Středa 29. února 2012 ve 23:22 ® nnnap
nnnap

kakadu> prdlačka. Sleduj všeobecnou:-D

reagovat