Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.239.689 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 29. února 2012 ve 23:21 ® kakadu reakce na …
-
nnnap> No ted si mi to nandal
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 23:13 ® nnnap reakce na …
-
kakadu> jako co ti brání si jí unavit na 50? Každý máme nějakou úchylku. Hele tudle z jara jsem tahal nějakýho kapříka na 16 vlasci na pickeru a už takovým hovadem nebudu. Normálně šel z vody teplej. Z nějakých 10°. Buď ho chci sežrat, tak není důvod ho trápit, nechat bojovat o život, nebo ho chci pustit a zase není důvod ho nechat bojovat o život. Prostě jsou to keci. Pokud si nevidíme do poklopců, tak se chlubíme jemným cajkem.
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 23:12 ® kakadu reakce na …
-
Chorchus> 0,22 je málo.Přitvrd na 0,30, sežen ze šachty vrátek a dej jim co proto
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 23:06 ® Chorchus reakce na …
-
kakadu> telepatie pracuje, i já jsem se rozhodl brutálně přitvrdit a už jsem si dnes odpoledne objednal na muj heavy feeder 0,22.
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 22:59 ® kakadu
-
Jste šílenci.Není nad to si vychutnat boj s krásnou rybou na jemný cajk.Sice mě kaproprasata moc nevzrušují ,ale 64 cm na řece na 0,104 návazec je vzrůšo.
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 22:51 ® Stroft
-
kakadu> i já se chystám přitvrdit…cca.0,25
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 22:51 ® nnnap
-
já mám 32 nebo 28 na kapry celej rock. No a můžu říct, že na amury to je nic. Lokomotivu na jemnej cajk neunavíš. Ta se se mnou vůbec nebaví.
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 22:48 ® Stroft reakce na …
-
relis> To víš, že to synčiskám něprásknu, bo už mám enem paru flaši s karbošama. A parma jak se jebne do hrnca s Ostroretkou, toš mi sliny vali po břuchu.
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 22:47 ® kakadu reakce na …
-
chose120> Ty vlasce budete používat s přítelkyní místo prádelní šnůry na věšení prádla?
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 22:22 ® džigit reakce na …
-
chose120> to bude asi tím,že si koupil schimano,Shimano by asi bylo dražší
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 22:13 ® chose120
-
Co to tady je za reklama??Blika mi tady nejaka hlava
reagovatA nevim na co se zamerit jinak ja doporucuji misto obchodu aukro!!Koupil jsem si zde super baitrunery schimano oba dva za 2900 kc..A na ne uz muzu konecne namotat vlasce 0.30–0.35 na ty metrove amury ktere letos vytahnu
- Středa 29. února 2012 ve 21:20 ® relis reakce na …
-
Stroft> Také věci tu rači nepiš ostravica neni zas tak dluha aby je kery nenašel.Radši komusi do osobky. Asi neviš jake su parmy fajne f karbenatkach.
reagovat - Úterý 28. února 2012 v 16:11 ® Zcuter reakce na …
-
nahromadění ryb při zimě ti nic neříká? rospor s RŘ ? ? ?
reagovat - Úterý 28. února 2012 v 11:49 ® Ciffik reakce na …
-
džigit> jinak co se týče Heřmaňáku jedná se o ptačí rezervaci Heřmanický stav projektu Poodří – Olše, tuším se nám to poodří trochu protáhne. Pak tu máme ještě přírodní rezervaci Skučák – tam je to kvůly ptákům, skokanům ostronosím aspol.
reagovat - Úterý 28. února 2012 v 11:42 ® Ciffik reakce na …
-
nnnap a džigit> Klídek kluci, vím moc dobře co tam komu patří.
reagovat - Úterý 28. února 2012 v 10:58 ® džigit reakce na …
-
nnnap> asi jo,ján tam byl naposledmkdyž jsem byl důlní osel
reagovat
Teď sem řešil jinčí problém,tak jsem to nehledal… - Úterý 28. února 2012 v 10:43 ® nnnap reakce na …
-
džigit> patří jedněm.
reagovat - Úterý 28. února 2012 v 10:24 ® džigit reakce na …
-
nnnap> máš pravdu,kolego.Dokonce se tam jedná o nejakou rezervaci.Buď je to ještě v jednání,nebo už tam nějaká je.Nový stav dělá Čvachta a Heřmeňok,to se dá zjistit.
reagovat
Ale jak praviš,se státní bych byl velice opatrný - Úterý 28. února 2012 v 10:17 ® nnnap
-
Ciffik> mám takový dojem, že to jsou soukromáky.
reagovat
Tam bych se státními papíry nešoulal
A je možné, žes to vzal přes bohumínskou skládku. Ta je mezi nima. - Úterý 28. února 2012 v 10:14 ® Ciffik
-
V rámci zvyšování kondice své i bafana jsme předevčírem vyrazili na procházku kolem Heřmaňáku, Nového stavu a přiléhlých rybníčků a nejrůznějších potůčků, náhonů, výpustí…mám takového tucha, že jsem našel parádní zimní revír. Lovící volavka mě jen utvrdila v přítomnosti rybek. Na závěr potěšil nález bobřího hradu na potůčku sotva 1,5 m širokém. K další procházce přibalím bič a krabku hnojek.
Na závěr bych jen dodal, že jsou lidi vážně hovada. Tuny a tuny bordelu povalující se po březích. Chvílema jsem uvažoval jestli jdu pořád skrz lesík mezi rybníky, nebo je to už regulérní odpaďák
reagovat - Úterý 28. února 2012 v 1:03 ® džigit reakce na …
-
Stroft> jak tě kery vyfoti
reagovat - Pondělí 27. února 2012 ve 23:55 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Moje pozadí by nestačilo?
reagovat - Pondělí 27. února 2012 ve 23:28 ® džigit reakce na …
-
Stroft> Karpaty dej jako pozadí
reagovat - Pondělí 27. února 2012 ve 23:21 ® Stroft
-
kakadu> Klidek......jako Karpaty
reagovat - Pondělí 27. února 2012 ve 23:01 ® daja
-
Verim, ze to Peta nafoti diskretne, takze nepujde poznat misto kde je chytil
reagovat - Pondělí 27. února 2012 ve 21:48 ® kakadu reakce na …
-
Stroft> Chrán tě pánbůh Petře sem dávat nějaké fotky a echa.Jen at tam zůstanou pěkně v klidu a pohodlí bez pozornosti rybářů.Víš jak to chodí.Pár nás tady diskutuje a další docela dost velké procento čumilů jen čeká na příležitost a pak už se tošíří jako mor.Nech si to pro sebe.
reagovat - Pondělí 27. února 2012 ve 21:37 ® Stroft
-
kakadu> Jestli hledáš Ostravické parmy, tak nehledej, já už jsem je našel. Díval jsem se na ně minulý týden. Je jich tam habakuk a jsou pěkně rostlé. O víkendu provedu kontrolní lov a hodím sem foto.
reagovat - Pondělí 27. února 2012 ve 21:16 ® kakadu
-
relis> Nic zajímavého jsem co se překážek týče nenašel.Ona byla konec konců hodně zvedlá voda.Těch věcí ,ale může být spousta.Odbagrované koryto dole v Hrušově a tím pádem i totální devastace zimoviště,velký pokles hladiny a v neposlední řadě to bude vydlážděné koryto Ostravice už od soutoku s Odrou.Nakonec ani ta přestavba koryta v centru situaci moc nepomůže.Šupiny toho mají prostě plné zuby a nikdo se jim nemůže divit, že se jim do bývalého šoustaliště nechce.
reagovat - Pondělí 27. února 2012 v 18:08 ® džigit
-
Chlapci,kdo jezdíte do Polske pro „kvalitní uzeniny“ koukněte na televizní noviny na Nově http://tn.nova.cz/…do-masa.html
reagovat - Pondělí 27. února 2012 v 18:08 ® džigit
-
Chorchus>
reagovat