Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.240.089 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 23. února 2012 ve 20:56 ® Zcuter reakce na …
-
Tondo.. ale rozdíl je v tom, že prasat (evetuelně jiné zvěře) je v revíru dost a hlavně, mohou se přirozeně rozmnožovat… ku příkladu zajíce, kterých už je u nás v revíru málo taky nelovíme, ať tu alespoň něco máme… a sám víš že stavy spárkaté se hlídají a odlovuje se jen určitý počet kusů aby bylo na příští rok… (to v potoce u Kámoše007 bohužel není…)
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 ve 20:47 ® kamos007 reakce na …
-
Chorchus> myslíš potočák x siven? hybridy je zakázáno vyspouštět do přírody, to platí jak pro ryby, tak pro zvěř
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 ve 20:33 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Zcuter> co ti říká spacák, posed, flinta… a výsledek lončák,na kdy mám nachystat újeď? Širda
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 ve 20:29 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> ja bych se přimlouval za vysazeni teho hibrida.
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 ve 20:27 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> dik, jen aby to nedopadlo jako loni a nenapadl na kopcích sníh a ráno na zahájo totální výbuch s jedním malým potočmenem, ale zase odpoledne mi to vynahradilo
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 ve 20:16 ® kamos007 reakce na …
-
Zcuter> víš co dej si voraz s masením.
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 v 19:58 ® Zcuter reakce na …
-
Kamos007– at můžeš více masit…
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 v 19:57 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> pokud bude i nějaký raut, tak napiš a já se svým týmem přijedu taky. Jinak pstruhy budeme vysazovat stejně jako vloni a speciálně do tvého oblíbeného splavu dáme o deset víc
reagovatŠirda
- Čtvrtek 23. února 2012 v 19:21 ® kamos007
-
Zcuter> za 1. neříkej mi bond, to 007 tam původně ani nemělo být jen nick kamos bez 007 už byl zabraný a to bylo první co mě napadlo, jinak bych měl nick kamos jako na mrku
za 2. duháka se třít jsem fakt v životě neviděl
za 3. jak je doba tření tak jsem na potoku furt dyť to mám minutu pěšky, ale to ty víš
PS: klidně přijeďte oba vždy jste vítáni a i ten post VIP se najde
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 v 18:50 ® Zcuter
-
Ciffik- tak teď ti to konečně James Bond 007 vysvětlil a kdybys něco nevěděl o tření sivenů a duháků a potočáků tak on se koukne do svého napráskaného diáře a možná, že si za půl roku udělá na tebe čas a to ještě jako V.I.P. hosta ..neb on má spousty lidí a klientů, se kterými se musí podělit se svými znalostmi z tření těchto živočichů, takže se dříve na řadu nedostaneš…
reagovat(Aneb do lesa dřevo netahej..)
- Čtvrtek 23. února 2012 v 17:14 ® kamos007 reakce na …
-
džigit> už bylo na čase už mi ta zima lezla krkem
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 v 16:46 ® džigit
-
Chlapci,tak nám to pomalu taje.Jel jsem do Opavy a v Komárově už to jede přes led.Odra nad Rudnou se teprve začíná přelívat
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 v 15:12 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> tak to si piš že se zde třou, jsou zde i hybridi siven x potočák sice jsem viděl zatím dva hybridí jedince, ale jsou tu ( oba sem měl na prutě, jeden se mi skulil ze břehu než jsem ho vyfotil a druhý se mi vyhákl těsně před podběrákem) toho co jsem měl na břehu jsem pozoroval na tom samém místě loni v létě jak sbíral mušky cca 3 m předemnou v mělké vodě po vystřídaných 20 muškách to konečně vzal, ale neseděl jak na potvoru zásek, snad ho letos ulovím
reagovat) a dříve tu byli siveni ve tření úplně často, loni ve skupince potočáků byl jen jeden, ale předlovi na tom samém místě byli ve skupince potočáků tři siveni pohromadě a to je 4 roky co se sadili.
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 12:15 ® džigit reakce na …
-
kejra> u nás?V některých tocích ani nemusel,jak jsou kyselé
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 v 10:20 ® kejra reakce na …
-
Ciffik> …asi někdo pod slav vylil flašku octa a tak do toho šli
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 v 0:22 ® Ciffik reakce na …
-
kamos007> s tím sivenem ve tření si seš jistej? nějak se mi to nezdá – potřebuje dosti specifické podmínky, které tu v podstatě krom pár míst v Čr ani nemáme…
reagovat - Středa 22. února 2012 ve 22:52 ® kamos007 reakce na …
-
Stroft> tak projednou si myslím že by to šlo
reagovat - Středa 22. února 2012 ve 20:19 ® Stroft reakce na …
-
kamos007> Ty si s rybářským řádem, hlavu nelámeš
reagovat - Středa 22. února 2012 v 18:37 ® kamos007
-
IV.TO.ŠIRDA> teď jsem nakoupil vlasce natočil na všechny pruty tak už se jen těšit na ryby, budou se letos sadit na jaře nějací pěkní duhoni? a ještě by mě zajímalo proč se nesadí siveni, když je to taková pěkná ryba a vydrží ve vodě podstatně déle než duháci, pár let zpátky nasadili a ještě 2–3 roky sme siveny chytali sice ne moc, ale byli, ještě na podzim jsem jednoho viděl ve tření, ale to bude nějaký jejich potomek nejspíš.
reagovat - Středa 22. února 2012 v 18:33 ® kamos007 reakce na …
-
Zcuter> víš co někdy přijeď pujč si od brachy feeder, a pudem na feeder ja mám papíry na dva pruty tak budeš na jeden chytat ty stejně RS nechodí takže je to buřta a dáme závod.
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 21:18 ® Zcuter reakce na …
-
Vím…
reagovat - Úterý 21. února 2012 v 18:28 ® kamos007 reakce na …
-
Zcuter> když myslíš?!
reagovat - Úterý 21. února 2012 v 15:01 ® kakadu
-
Kurnik šopa.Koukám , že předsedou MS Baška je můj bývalý parták z elektro údržby Zdenek Matejko.Hrozně fajn chlap a člověk , kterého bych strašně rád po těch letech potkal.
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 13:17 ® pitr74
-
Konecne mate ve F-M stranky a vypadaji docela dobre www.crsmofm.cz
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 12:14 ® zlomiljsemprut
-
Momentík, domlouváte sraz na Olešné?
reagovat - Pondělí 20. února 2012 ve 21:10 ® bojka
-
mkratas> tak to je masakr sestava
reagovat - Pondělí 20. února 2012 ve 20:43 ® vikikaca
-
zajímavá sestava ,opravdu to fungovalo??
reagovat - Pondělí 20. února 2012 ve 20:27 ® Zcuter reakce na …
-
tady ale nikdo neřeší jak dlouho na co chytáš.. ty jsi někoho vyzval na závod, pak jsi přešel na někoho jiného a ve finále na jiný rybolovný způsob… o to tady jde…
reagovat.. a pořád se nemění nic na tom, že si myslím, že bych tě stejně v tom feederu porazil…
… i když na něj chytáš 3 roky.. já na něj chytal cca 4 roky.. možná víc…
- Pondělí 20. února 2012 v 19:57 ® kamos007
-
Zcuter> tak já chytám už 3 roky s feederem, na splávek co už rok nezávodím moc nechodím buď jak se nudím nebo na nástražky, jinak je feeder na jedničce.
reagovat - Pondělí 20. února 2012 v 19:13 ® kety.vydra
-
lubo OV> Pche,prej pokrok.
reagovatNic nového,princip je pořád stejný-ŘVE TO U VODY