Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.240.852 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 20. února 2012 v 19:10 ® daja
-
tu to je http://jezeronebesak.cz/
reagovat - Pondělí 20. února 2012 v 18:59 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
mkratas> T.I.M. ti gratuluje ke krásným úlovkům, ale napiš, kde se ta lokalita nachází, v sobotu bychom se tam jeli možná podívat…
reagovat - Pondělí 20. února 2012 v 18:46 ® daja
-
mkratas> nebesak to je ten novy soukromak? Kolik tam bylo lidi na dirkach?
reagovat - Pondělí 20. února 2012 v 18:39 ® mkratas reakce na …
-
V pohodě v sobotu tam jsou závody a už teď mám vymyšlenou vychytávku jak jim to tam kapánek spříjemním.Foto potom.Takže ještě pár cipovin na to a bude to s
reagovat - Pondělí 20. února 2012 ve 14:19 ® Stroft
-
lubo OV> No, vy mladí kluci, vy jste samé hogo-fogo. My, staří kmeti co chytáme na ohlý špendlík a lískovku, takovým věcem nerozumíme. Za to, ale více závidíme
reagovat - Pondělí 20. února 2012 ve 13:20 ® lubo OV reakce na …
-
kety.vydra> pokrok nezastavíš zpátečnický prďolo
reagovat - Pondělí 20. února 2012 ve 13:19 ® lubo OV reakce na …
-
mkratas> bombááá, super vychytávka. Konečně jeden normální rybář, co se nebojí experimentovat s pípákem. Už jsem si myslel, že to tady je samý zapšklý, zpátečnický prďola, co nesnáší novoty. Hned jak jsem tě poznal Milane, věděl jsem, že jsi moje krevní skupina
reagovat - Pondělí 20. února 2012 ve 12:08 ® kety.vydra reakce na …
-
mkratas> Kuwa,nebudeš ty převlečený LuboOV?
reagovatBo to už je zhovadilost…
- Pondělí 20. února 2012 v 9:39 ® Ciffik reakce na …
-
kamos007> tou změnou z plavané na feeder sis moc nepomohl…hádej co teď Lubo po té plavané chytá
zanechme dětinských sporů a dojeď konečně jednou na srazík, bude sranda a věřím, že dost lidí by tě rádo poznalo – v dobrém samozřejmě
reagovat - Pondělí 20. února 2012 v 9:37 ® Ciffik reakce na …
-
mkratas>
reagovat - Pondělí 20. února 2012 v 8:30 ® mkratas
-
Čusík v sobotu na Nebesáku na dírkách parádní chytání – nejdřív jsem se nechal ukecávat protože v počasí které panovalo semi vůbec nechtělo ,ale nakonec jsem povolil a připravil jsem si krásnou sestavu a takhleto dopadlo.
reagovat - Neděle 19. února 2012 ve 23:48 ® Zcuter reakce na …
-
co je bonde 007 ? naraz ze splávku na feeder? .. Upřímě nechytám už druhým rokem ale klidně bych jako ,,nejslabší,, článek Ostravských chytejáků si to s tebou rozdal…
reagovat(a upřímě, strach nemám…)
- Neděle 19. února 2012 ve 22:15 ® kamos007
-
A Širda může vyzkoušet svůj nový hlásič na splávek v podobě pejska
reagovat - Neděle 19. února 2012 ve 22:14 ® kamos007
-
lubo OV> ale můžem klidně feeder pokud na něj chytáš brčko je takové pro pobavení protože plotice a pod berou skoro vždy i když kapři třeba ne, ale po té kalamitě s řemenatkou co už je pryč se početní stav cejnů zrostl a velikostně jsou taky zajímavější exempláře 40-ky nebývají vzácností narozdíl od dřívejška aby člověk pohledal 30-ka a berou na hod. a nebo můžem chytat obojí, ale jestli budou brát cejni letos jako loni tak na dva pruty nebude čas, protože ti jak najedou do krmení tak jsou jak piraně až je to někdy otravné.
reagovat - Neděle 19. února 2012 ve 22:10 ® kamos007
-
lubo OV> to stím flekem bylo spíš mysleno pro ostatní, širdovic tým to tam zná jak papu dyť tam sedí skoro pořád jak jdu kolem
reagovat - Neděle 19. února 2012 ve 21:18 ® lubo OV reakce na …
-
kamos007> co se týká Olešné, tak to „poučuješ“ tu pravou ty bambulo. Ivetka by tam mohla dělat profesionálního průvodce
reagovat - Neděle 19. února 2012 ve 21:16 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Chytával jsem na plavanou 25 let. Napřed řeku a pak hlavně stojáky na waglera. Ale určitě bych si ještě vzpomněl, kdyby Bond 007 chtěl
reagovat - Neděle 19. února 2012 ve 21:13 ® kamos007 reakce na …
-
Stroft> ok
reagovat - Neděle 19. února 2012 ve 21:11 ® kamos007
-
IV.TO.ŠIRDA> No já sem myslel jako že chytat se bude pod Řehánkem, já tomu místu říkám na Řehánku dyť to rozděluje jenom hráz tak to je jedno. Nejlepší na brčko je od té betonové výpusti doprava hned jak skončí ten beton tam je taková propadlina ( jednou jsem tam utopil čeřen a měl sem tam po ramena vody skoro, ale to je tak 5 let zpátky tak to jsem byl tak o dvě hlavy menší) a v té propadlině jak se zakrmí tak na bič se dá nachytat plotic a cejnů hafo, a určitě se přijede podívat i kapřík, ale toho bych rači chytil na feeder na bič bych ho stejně asi nevytáhl, loni se mi jeden kapřík pověsil na bič, ale pod aquaparkem a jenom se do toho opřel a vyrovnal mi háček
reagovat - Neděle 19. února 2012 v 18:34 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> ne na Řehánek tam se nesmí ale k Řehánku na Olešnou.
reagovat - Neděle 19. února 2012 v 17:35 ® Stroft reakce na …
-
kamos007> Na splávek ti kašlu, musíš nabalit pořádné brko, aby ti u Lubo, rozuměl
reagovat - Neděle 19. února 2012 v 16:24 ® kamos007
-
Aha, tak teď jsem si toho až všiml to jsem chtěl napsat stroftovi jak tam psal o tom hulení ať jde na brčko ale ne jako na jointa,ale splávek ale klidně bych dal nějaký srazík spojený s lovem na Řehánku až bude po zahájení a trochu se oteplí a ryby začnou papat tak proč ne.
reagovat - Neděle 19. února 2012 v 16:19 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> IV.TO.ŠIRDA> na řehánek bych klidně šeltam je těch malej potvůrek celkem hodně.
reagovat - Neděle 19. února 2012 ve 14:44 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> rozumím Ti a budu fandit a aj občerstveni Ti nachystam
reagovat - Neděle 19. února 2012 ve 14:41 ® džigit
-
IV.TO.ŠIRDA> bylo super,po peři sem se dostal v pět ráno
reagovataj stryk Kuliš vytřimal a neupad
Dojel se na nas podívat Pepiček/od Hory/ a myslim,že byl spokojen
na staly jsem dodal 3,5 kilo Bulharky a spolu s tombolou aj 8,5 kilo tlačenky,ovárku,jitrniček a jelítek.A aj skvělý tataráček byl
- Neděle 19. února 2012 ve 14:24 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> jak bylo včera?
reagovat - Neděle 19. února 2012 ve 14:18 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> čertíku, přece nenechám urážet od takového mladého jogurta moje ostravské přátele a pokud kamos OO7 výzvu přijme, tak se nebojím ho přechytat,přestože jsem žena
reagovat - Neděle 19. února 2012 ve 14:09 ® džigit reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> žeby nová akcička?
reagovat - Neděle 19. února 2012 ve 14:03 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> ty splávky jsme si nakoupili od Mihysana na srazíku asi před 3 lety a jsou dobré. Vyzíváš luba OV na plavanou, nevím na jaké urovni na plavanou je lubo OV, ale pokud chceš, tak účastníci ostravských srazíků proti tobě v lovu na brčko jak píšeš, postaví nejslabší členku našeho týmu Ivetku a uvidíme na jaké úrovni jsi ty… lov můžeme udělat u Řehánku a já tam pozvu všechny naše ostravské chytejáky, jen si urči termín od dubna alespoň týden dopředu Širda.
reagovat - Neděle 19. února 2012 v 10:51 ® kamos007
-
A můžeš si i vybrat model
reagovata z toho jak si zachytáš budeš úplně v rauši.