Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.307.185 zobrazení | 16.016 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Pondělí 19. ledna 2009 v 18:15 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Ostravští chachaří(páni rybáři), poraďte mi někdo, kde se kolem Ostravy nachází soukromý revír, kde se může chytat na dírky. Sumec 123 odpovídám ti na příspěvek ze dne 4.6.2007, že na Lučině kapitální štiky jsou, ale v Kunčičkách na řece Ostravici pod splavem , max.uvidíš Roma, který přes řeku utíká s odcizenou kolejnicí, ale o štiku tam nezavadíš.Chodím tam s marmiškama, jsou tam pěkní okouni.Hojky Petrův zdar
reagovat - Neděle 18. ledna 2009 ve 22:17 ® EDYS
-
Nevite nekdo kde se budou v okoli Ostravy poradat feeder zavody..?
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 22:26 ® EDYS reakce na …
-
Tak jako hlucinske jezero je fajne tedka tak akorat na brusleni..
reagovat
a reka Opava je neco jako most.. - Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 21:34 ® Ciffik
-
boze co je s vama lidi…je jen zima to neznamena ze jsou nutne vsechny vody zamrzly a ze ryby plachly do teplych krajin…doufam ze vas presvedcim nejakou fotkou…uz se tesim uz aby bylo 26.1 odpoledne…
mozna se na chvily utrhnu uz o vikendu…
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 17:09 ® EDYS reakce na …
-
Ne.?to mas fajne jak bude –10 tak to nejdu..bude to zamrzle..
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 16:14 ® Ciffik
-
edys: co s tim ma spolecneho pocasi…to mi do toho nastesti kecat nemuze
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 12:51 ® EDYS reakce na …
-
Tak jestli bude pocasi skocime na feeder..
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 9:33 ® Ciffik
-
26.1. mam posledni zkosuku a zrovna z botaniky bleeee.....pokud ji dam(maly zazrak) tak do 9.2 budu na rybach skoro denne
reagovat - Čtvrtek 15. ledna 2009 v 7:09 ® EDYS
-
Tak co uz to nekdo nevydrzel a vyrazil k vode?Jak to vypada?Zamrzle uplne nebo jen z casti?
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 ve 22:15 ® EDYS
-
A uz mam povolenku..Na tunich jsou UTERY CTVRTEK A SOBOTA
reagovat - Pondělí 5. ledna 2009 v 15:38 ® luk888
-
Ja myslím, že toto forum je od toho, aby se lidi ptali na věci, které neví a ptát se můžou kolikrát chcou, když není žádná reakce na otázku a pokud nechceš, tak se s ním nebav…
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 ve 23:40 ® mihy.san
-
Ono je to tak: rozumny clovek si informaci nejdriv zkusi najit na netu, kdyz informaci nenajde, zepta se. Jednou. Kdyz mu nikdo neodpovi, tak si rekne, ze to asi nikdo nevi. A pak je tady skupina pracu**ku, kteri se budou ptat neustale dokola. Ma cenu s takovymi komunikovat? Nema …
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 ve 20:44 ® HarryMurago
-
to samé
reagovat - Neděle 4. ledna 2009 ve 20:00 ® EDYS reakce na …
-
Ja se necertim a vzal jsem to jako radu..jako ja myslel akorat ze tadyk je vice lidi z tuni vydel jsem tu i nejake fotky atd..ale zitra tam budu muset zavolat no..nad volanim jsem ani tak neuvazoval zasel bych tam asi ve ctvrtek..:-d a doufal ze tam budou
reagovat
asi tam byli i loni ve
ctvrtek:-d - Neděle 4. ledna 2009 v 18:41 ® lubo OV
-
No, no. se hned nečerti mladej
reagovat
) To byla dobře míněná
přátelská rada. Myslel, že když na to tady tak „tlačíš“, že tu
informaci potřebuješ rychle. A toto je nejrychlejší cesta. A ty čísla
jsou na mobil, takže předpokládám, že by to dotyčný jistě vzal. Ale
jinak máš pravdu, je mi to opravdu jedno.
A tam kde já bych si šel pro papíry, mají otevřeno takto: rybky.webpark.cz Alespoň tak jsem to našel na stránkách naší MO. Jestli to sedí nevím, protože jsem tam ještě nikdy nebyl. - Neděle 4. ledna 2009 v 18:28 ® EDYS reakce na …
-
Tak jako je jedno jestli se zeptam tadyk nebo zavolam ne?Ale kdyz se to nedovaim tak budu muset volat..
reagovat
a tam jak chodis ty maj jak? - Neděle 4. ledna 2009 v 18:04 ® lubo OV
-
EDYS: fakt nevím, jak mají na těch tůních otevřeno, protože jsem z MO Ostrava-střed
reagovat
Nic ve zlém, ale nemáš lepší trošku zapátrat
na stránkách ÚS a najít si tel. číslo? Třeba tady: crs-ova.fishnet.cz
nebo tady: crs-ova.fishnet.cz Možná už bys svou informaci dávno získal
) - Neděle 4. ledna 2009 v 16:47 ® inspo reakce na …
-
EDYS> není kam spěchat, když je vše zamrzlé
reagovat
- Neděle 4. ledna 2009 v 16:43 ® EDYS
-
TO nikdo nekupujete povolenky?.-D
reagovat - Pátek 2. ledna 2009 ve 21:50 ® EDYS
-
Fakt nevite kdy maj na tech tunich otevreno?
reagovat - Pátek 2. ledna 2009 v 19:11 ® Hora
-
A tak vypadala Odra pod zahrádkama v Zábřehu na kanále.
reagovat
- Pátek 2. ledna 2009 v 19:10 ® Hora
-
Tak tu dáme fotky zase,snad to nebude vadit.Snímek je z poslední vycházky minulého roku.
reagovat
- Pátek 2. ledna 2009 v 18:54 ® Hora
-
Hernajs,kam mi zmizly fotky?To tady řádí duchové? Či co?
reagovat - Pátek 2. ledna 2009 v 8:42 ® bobajz reakce na …
-
Proč hledáš soukromák,když se letos dá na dírkách chytat i na svazovce,konkrétně na revíru Petrůvka 1a(Karviná).
reagovat - Čtvrtek 1. ledna 2009 ve 22:56 ® toms
-
Chcise zeptat zda nevíte o nějakem soukromém revíru kdese dá chytat na dirkách v ooli ostravy
reagovat - Středa 31. prosince 2008 v 17:47 ® Hora
-
Hernajs,dal jsem tu starší fotku,měla tu být tahle.
reagovat
- Středa 31. prosince 2008 v 17:45 ® Hora
-
Tak dnes uzamknutí vody na Bečkárně,stejně jako staker žádná rybka,ale bylo fajn.lubo OV >vždyť bylo fajn počasí,trochu mrzlo a že nepřišla rybka to nevadí.Tak krásnej den na Silvestra u vody jsem neměl hezky dlouho.Přeji všem vydrám ostravskejm vše nejlepší do nového roku,hodně zdraví a pěknejch chvil u vody.Čus vydry.
reagovat
- Středa 31. prosince 2008 v 15:09 ® Zcuter
-
Dneska jsem se na poslední chvíli rozhodl s Ciffikem, že zajedeme uzavřít letošní sezónu s feederem na řeku. Cílová ryba byla parma. Ta se nám však ulovit nepovedla a jednomu šoulajícímu feedrařovi ano. Nějaké záběry sice byli ale nic jsme neproměnili. Ke konci už sice byla zima ale i tak bylo moc a moc pěkně. A těšíme se na sezónu 2009.
reagovat - Pondělí 29. prosince 2008 ve 22:27 ® lubo OV
-
Teda chlapi, vy jste šílenci. Jít v takové kose na ryby, to chce v našem našem věku hodně velké nadšení
reagovat
- Pondělí 29. prosince 2008 v 19:08 ® staker
- reagovat