Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.311.855 zobrazení | 16.016 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 6. dubna 2012 v 10:50 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

LeoC> závodit jde Ivetka… já budu jako přidavač a roztleskávač… takže když přijdeš, budeme 4 já,ty Chorchus a Jaki… velmi silná čtyřka na Hořovo heslo : " nádraží"

reagovat
Pátek 6. dubna 2012 v 10:00 ® džigit

chystejte pruty,začal se napoštět zámecký rybník v Porubě :-D

reagovat
Čtvrtek 5. dubna 2012 ve 23:10 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

LeoC> Ale chytil, se mnou chytíš vždycky, byť to není ryba. Hlásim, že jdu a většinou kolem 10 už ji mám.

reagovat
Čtvrtek 5. dubna 2012 v 19:24 ® kakadu reakce na …
kakadu

LeoC> To máš za to,že nechodíš trénovat na srazy:-P

reagovat
Čtvrtek 5. dubna 2012 v 18:49 ® LeoC reakce na …
LeoC

IV.TO.ŠIRDA> Já Ti nevím, už jsem tam byl párkrát, ale ješče jsem nic nechytil, tedy ze šupinatců, s opičkou jsem odcházel skoro vždy. Viz naše poslední setkání tamtéž…:-D :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 5. dubna 2012 ve 14:48 ® gigiko9 reakce na …

moc dobře víš jak to je, na vrbici několik dnů před závodama šoupli několik metráků bílé ryby, na závodech jsme s capartami chytli kulové max. tak úpal a dvě malé rybky na cca 40 závodníku. Žádná sláva. Není tady nějaká slušná voda, která bude splńovat nároky na trat, její hloubku, osádku apod.

reagovat
Čtvrtek 5. dubna 2012 ve 14:40 ® gigiko9 reakce na …

zápisné je možno již platit, kdo chce a´t si pospíší, je celkem frmol. platba na boudě skoro každý večer, v so na brigádách dopoledne, jinak na tel a domluvě se mnou nebo s předsedou.

reagovat
Čtvrtek 5. dubna 2012 ve 14:23 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Ostravští chytejáci..jak jsem na srazíku slíbil, tak konám. Přijďte se odreagovat a zároveň si zasoutěžit. Vysazených kaprů kvůli těmto závodům tam bude dost.Širda

reagovat
foto/forum/2012/th-img20192.jpg
Středa 4. dubna 2012 ve 22:00 ® kakadu reakce na …
kakadu

relis> Vím.Dneska mi volal Číž ohledně postavení tratě.Je to Vaše rozhodnutí,ale osobně jsem přesvědčen , že chytání na Odře je blbost nejen kvůli rybám,ale i celého zázemí a hlavně kvůli dětem.

reagovat
Středa 4. dubna 2012 ve 21:55 ® relis

kakadu> Jinak Zlatka bude 5–6.05 změna kvůli hřišti v Třebovicích. Teda místní kolo.

Však právě proto.Vaták vylosuje fleka a ty se můžeš někde jinde tak maximálně ožrat.

:-D A od teho jsou právě ty gulašovky nemusíš vyhrát ale ožrat se VIĎ

reagovat
Středa 4. dubna 2012 ve 21:50 ® relis reakce na …

kakadu> Cena pro vitěza co zasluži.Ale davame pohar aj penize hotove at si každy kupi co chce.

reagovat
Středa 4. dubna 2012 ve 21:48 ® kakadu
kakadu

relis> No to určitě.To už tady bylo. 3/4 slíbeného skončili místo na Odře na VT a Mašinhauzu a zbytek šel srát přes splav.Jinak v květnu ryba vytahuje nahoru a nad splavem je velké kulové.Chudáci caparti.

Však právě proto.Vaták vylosuje fleka a ty se můžeš někde jinde tak maximálně ožrat.

reagovat
Středa 4. dubna 2012 ve 21:47 ® relis reakce na …

kakadu> Nezrube bo nema nakrmene bo neví co vylosuje :-)

reagovat
Středa 4. dubna 2012 ve 21:45 ® kakadu reakce na …
kakadu

džigit> Jaká je cena pro vítěze?

reagovat
Středa 4. dubna 2012 ve 21:44 ® relis reakce na …

kakadu> /Pry daju rybu a ja sam nevěřim.

reagovat
Středa 4. dubna 2012 ve 21:42 ® džigit reakce na …

kakadu> kecáš,Ty z teho Svinova paty nevytahneš :-))

reagovat
Středa 4. dubna 2012 ve 21:40 ® kakadu reakce na …
kakadu

relis> Až to bude hořet tak se ti ozvu.Počítám až tak za 14 dní.Nejdřív tam musím dořešit hlavní přípojku, elektro instalaci, výchozí revizi a nakonec jim usadím ten bojler.

Na gulášovkách to není o umění.Tam tě při troše štěstí zrube i dědek ve vatáku.Uvidím jak na tom budu časově,ale možná překvapím svou účastí.

Ještě jedna maličkost.Vy chcete tu zlatku vážně chytat na Odře???

reagovat
Středa 4. dubna 2012 ve 21:30 ® relis reakce na …

kakadu> Hele na gdy. Zitra budu rubat v Kr.Poli tak mozu pojčat.

reagovat
Středa 4. dubna 2012 ve 21:26 ® kakadu
kakadu

relis> Hele, když tě tu mám.Potřebuji půjčit svářečku na plasty.Na jednom novém baráku dokurvili elektro instalaci a ohřev vody.Potřebuji trošku posunout bojler.Máš možnost?

Na našich stránkách jsou v sekci závody propozice.Je třeba se v čas přihlásit.Zadej si do vyhledavače krouzekmladeze dohromady a jseš na tam.

reagovat
Středa 4. dubna 2012 ve 21:16 ® relis reakce na …

kakadu> Sem zvědavý estli dorazíš bo slivovice a gulašu bude dost a rád se od plavačkařa neco přiučím. A když přijde aj Stroft byl by to zajímavý souboj. Možu přijed s capartama na Bečkarnu na ty vaše zavody?

reagovat
Středa 4. dubna 2012 ve 20:06 ® kakadu
kakadu

9-) Kua tak to jdeme závodit

reagovat
Středa 4. dubna 2012 v 19:07 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA>

reagovat
foto/forum/2012/th-img20187.jpg
Středa 4. dubna 2012 v 18:57 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

džigit> kdy jsou na Bučině závody?

reagovat
Středa 4. dubna 2012 v 10:30 ® Hora
Hora

Zcuter> to víš že pamatuji,nebylo by to poprvé u vody,co se o to pokoušela nějaká fišle,rybář u vody musí být vždy ve střehu.Nikdy neví kdy nějakej prevít ( ať ryba,nebo někdo jinej ) ho připraví o vercajk.To si pak volaj mobily a chechtají se tomu.:-D

reagovat
Středa 4. dubna 2012 v 7:09 ® kety.vydra
kety.vydra

kamos007> Až ty nastoupíš do roboty tak já bouchnu šampaňské…A pak se tu můžem spolu bavit na téma Čas a ryby…OK? 9-)

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 23:20 ® džigit reakce na …

Stroft> ná závody?Sice budu po noční,ale dorazím

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 23:10 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Jedeš na Bučinu?

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 22:56 ® džigit reakce na …

Stroft> myslíš o Twistu :-)) nevím,snad padlo.cz , raft.cz

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 22:33 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Nějaký vodácký odkaz,kde se diskutuje o těchto člunech?

reagovat
Úterý 3. dubna 2012 ve 22:14 ® džigit

Stroft> to neznám,já jen na řeku z pevnějšího. http://www.nafukovacilode.cz/materialy-lodi
Lidi jezdí na kde čems :-))

reagovat