Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!!

25.5.2007 | HaD | 1.310.875 zobrazení | 16.016 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 10. září 2011 ve 21:10 ® Tutan reakce na …
Tutan

bojka> Ó… pán je znalec! No proti gustu žádný dišputát ;-)

reagovat
Sobota 10. září 2011 ve 20:53 ® bojka reakce na …
bojka

LeoC> než dotovat mrdky ze soukromek, tak se raději za ty hrachy naleju Radegastem. Zduř!

reagovat
Sobota 10. září 2011 v 17:20 ® LeoC reakce na …
LeoC

Sporty> Byli jsme tam s kámošem včera. Z naší partičky 65 + já 60, kolega od vedle 87 cm. Kdo tam nebyl, tak mu návštěvu tohoto soukromáku vřele doporučuji. Stojí to za těch 150,– Kč

reagovat
Pátek 9. září 2011 v 18:09 ® macek2 reakce na …
macek2

Ciffik> krasavec,taky plánuji že si nějakého někdy pořídím, ovčáci se mi vždycky líbili.

reagovat
Čtvrtek 8. září 2011 v 16:56 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Ochlazuje se a z jihu začínají najíždět makrely. Kdo čte mapu a nebojí se hloubek zažije rybářské peklo. Přinejhorším nasadím modrou, no a ne! Ps. kufr s žetony máme, nadlimit taktéž:-) ....... Dám cígo a jeduuuuu!

reagovat
Čtvrtek 8. září 2011 v 16:30 ® kejra
kejra

Stroft>Tož ať se daří…podávejte průběžné zprávy na rybolovnorsko…snad vám tam najedou ty makrely jinak,jak to tak sleduji,tak to vypadá na hodně partií pokru na chalupě..

reagovat
Čtvrtek 8. září 2011 ve 14:25 ® Stroft
Stroft

Odjíždím na sever, tak zduř za 14dnů:-)

reagovat
Středa 7. září 2011 ve 14:42 ® džigit reakce na …

Ciffik> http://www.novinky.cz/…im-psem.html

reagovat
Středa 7. září 2011 ve 13:29 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

No nevím, nevím, jak to je s tím hlídáním u tohoto štěněte. Zátím to vypadá, že na žebříčku potravinového řetězce je až někde dole, tak aby ti ho někdo z těch nepřízpusobivých neodnesl i s vercajkem a nesežral :-D

reagovat
Středa 7. září 2011 v 11:58 ® Ciffik
Ciffik

včera/dneska na Odře na pěkném fleku se ukázali i moje nej rybky, jen ty šutry ve vodě :-|

konečně nemusím svoji výbavu opodál opřenou po očku hlídat před nenechavými spoluobčany…této úlohy se už zhostil jiný :-D

reagovat
foto/forum/2011/th-img18310.jpgfoto/forum/2011/th-img18311.jpg
Úterý 6. září 2011 ve 13:11 ® HaDová
HaDová

http://www.chytej.cz/fotosoutez/ NOVINKA NA CHYTEJ.CZ

reagovat
Úterý 6. září 2011 v 9:40 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

AdamHT> ve středu? proč žiju v domnění, že jsou tma jen pa-ne

reagovat
Úterý 6. září 2011 v 8:24 ® AdamHT
AdamHT

kingkubik> http://www.rybnikstaraves.estranky.cz/

ve středu kapry od 51 – 92 v pruměru tak 60 na halibut pelety

reagovat
Pondělí 5. září 2011 ve 20:41 ® kakadu reakce na …
kakadu

Ciffik> Já měl pocit, že tě zlákali nějaké lesní panny a on tě naplno zaměstnal rafan. Dofám ,že ho dovedeš na sraz a pokřtíme ho Ivetčinymi jednohubkami.:-/

reagovat
Pondělí 5. září 2011 ve 20:02 ® Ciffik
Ciffik

zdarec…v sobotu na Odře – na červíky hrouzek za hrouzkem, na kuku pár cejnů a plotiček, ale bylo hezky…

jinak bych vám rád představil nového parťáka a důvod mé nepřítomnosti zde na chytej, co se mnou chodí k vodě

reagovat
foto/forum/2011/th-img18289.jpgfoto/forum/2011/th-img18290.jpg
Pondělí 5. září 2011 v 15:22 ® lubo OV
lubo OV

Doporučuji toto: http://www.skalicka-ryby.cz/ Flek nutno objednat předem. Dosud jsem jakýkoliv soukromý revír míjel bez povšimnutí, až mě jednou kamarádi ukecali a šel jsem to tam prubnout. Byl jsem mile překvapen rybami, úpravou kolem vody i přístupem majitele. A pokud je mi známo, tak 24 h chytání má nejlevnější v kraji.

reagovat
Pondělí 5. září 2011 v 11:58 ® Sporty reakce na …

Na Staříči se průměrné úlovky pohybují okolo 70 cm, ale je tam pár pěkných kousků nad 80 i 90 cm:-)

reagovat
Pondělí 5. září 2011 v 10:31 @ panther reakce na …

soukromák Staříč – www.suder.cz

reagovat
Pondělí 5. září 2011 v 7:52 ® džigit reakce na …

kingkubik> viděl jsem kamarádovy fotky krásných kaprů.Jak to tam funguje nevím,osobně jsem nebyl

reagovat
Neděle 4. září 2011 ve 21:39 ® kingkubik reakce na …

džigit> a jo mas pravdu vim ze tam je nejaky poutac na to jsem zapomel ani e to netrklo…a nejakou osobni zkusenost ci neco podobneho nemas?

reagovat
Neděle 4. září 2011 ve 21:07 ® džigit reakce na …

kingkubik> mezi Ova a F-M.Po pravé straně směr F-M odbočka na Staříč tuším

reagovat
Neděle 4. září 2011 ve 20:43 ® kingkubik

zdravim rybarske kolegy.obracim se na vas jelikoz by jsem potreboval radu ci doporuceni.shanim nejaky pekny soukromak na vikendovou chytacku.....sou­kromak z duvodu ze jeden kamarad momentalne nema ryb.listek ale strasne rad by vyrazil s nama …v podstate on to vymyslel.nemohl by mi nekdo poradit nejakou fajn vodu tady na sev. morave nepotrebuiuji kapry 20kg s 10kilovyma se spokojim:Dholky nechame doma a jde spise jen o relax u vody?dekuji za kazdou informaci

reagovat
Neděle 4. září 2011 v 17:38 ® kamos007
kamos007

IV.TO.ŠIRDA> jak mi zabere a neurve to tak jo :-93; jinak uvidím kdy, kde to bude.

reagovat
Neděle 4. září 2011 v 16:27 ® kety.vydra
kety.vydra

Jinak vás po delší době zdravím,kolegové… Dnes jsem byl přímo u chycení a vylovení krásné 84ky štiky na Žermanicích…Foťák jsem neměl.Já jsem včera i dnes dostal napráskáno od bolenů…pecky do prutu byly parádní,ale na háčku nezůstal viset žádný.Ale adrenalin je to parádní vidět cca 80ku zaútočit na třpytku:-)

reagovat
Neděle 4. září 2011 v 16:18 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kartagok> Ty máš přesný přehled toho,kolik toho Širůčci chytí a sežerou? 9-)

reagovat
Neděle 4. září 2011 ve 12:41 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

kartagok> dík, ty chytrolíne, závist je hrozná věc…

reagovat
Neděle 4. září 2011 v 11:50 ® Stroft
Stroft

kartagok> Vyplň si kartu a nemotej jablka s hruškama.

reagovat
Neděle 4. září 2011 ve 2:35 ® kartagok reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> to zrovna sedí od vás kteří co chytnou tak sežerou

reagovat
Pátek 2. září 2011 ve 21:27 ® kakadu reakce na …
kakadu

IV.TO.ŠIRDA> Trefil jsi do černého.

reagovat
Pátek 2. září 2011 ve 20:59 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

kakadu> máš pravdu,plně s tebou souhlasím…každý vyznavač Petrova cechu by se měl především chovat jako člověk a dodržovat daná pravidla, ale sám dobře víš, jak to s těmi zákony u nás je…buď se dají obejít nebo uplatit

reagovat