Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.310.092 zobrazení | 16.016 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 v 18:45 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Já prsačky nenosím, přijde mi to ujeté a taky trošku „ružové“, navíc nevím k čemu jsou dobré. Asi jsem staromódní, ale do vody oblékám normální brodicí kalhoty.
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2010 v 18:34 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> to máš asi pravdu. Kdybych kolem těch prsaček skákal jako kolem své Alenky, tak jsou jako nové
reagovat
Více méně jsem je dostal od jednoho kamaráda v listopadu na výlov.
Bohužel nevydržely, už jsou staršího data. Ale neopren mají perfektní,
tak je mi líto je vyhodit. Nohu mám devítku. - Čtvrtek 30. prosince 2010 v 17:31 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> Širda – o prsačky se musíš starat… po každé sezoně pořádně namazat olejem na pryž.Když jsem viděl foto,tak možná bych dal vyměnit celý spodek ,ale je to dost nákladné…zkrátka a dobře kdyby ses tak staral o ženu,jak o ty prsačky,tak ti taky steří a uteče

PS: jakou maš velikost bot?
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2010 v 17:20 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kamos007> hloubka jezírka je od 1,10 do 1,40m, ale duháky tam máme jen do března, dokud je studená voda,protože jakmile se voda oteplí,je provoz nákladnější na okysličování.
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2010 v 17:17 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Lov na dírky doma ve dvoře zahájen…prvního duháka lapl dobrý hokejista Tomáš Opěla z Brna – Žabovřesek.
reagovat

- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 14:24 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
lubo OV> ty prsačky nech na jarní srazík, uděláme jim pohřeb
reagovat
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 14:03 ® Pitrys reakce na …
-
Nešmudlej to doma a obrať se na odborníky, třeba tady: http://www.agama-diving.cz/index.php?…
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 13:59 ® kamos007 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> jak je to jezirko hluboké??? sem uvažoval taky o necem takovym.
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 12:59 ® kety.vydra reakce na …
-
lubo OV> Napadá mě,zkusit to zalepit klasicky jako duši na kolo.Normálně odmastit,vystřihnout z nějaké hrubší píchlé duše odpovídající kus gumy a zalepit…Osobně bych to asi tak řešil,ale třeba se ozve nějaký „broďák“,co si takhle sám opravil praskliny…
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2010 v 11:19 ® AdamHT reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> To bych si chtěl zkusit na dírkách jsem ještě nikdy nebyl
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2010 v 10:47 ® lubo OV
-
Nazdar chachaři. Neumíte někdo zalepit prsačky, nebo mi nějak poradit? Praskly mi v místě achylovy paty na obou botách. Jsou to prsačky staršího data a spoje v tomto místě už jsou trošku tzv. „styřelé“ (popraskané). Ale jinak mají velmi zachovalé neoprenové kalhoty a je mi líto je vyhodit. Přikládám foto závady. Předem děkuji za každou radu.
reagovat

- Středa 29. prosince 2010 ve 12:06 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, konečně jsou svátky za námi a já se můžu věnovat rybám…dovezli jsme 50 skoro kilových duháků a budeme lovit na dírky… supr zábava.
reagovat

- Sobota 25. prosince 2010 v 19:23 ® LeoC
-
IV.TO.ŠIRDA> Spíše mě to zajímalo z jiného důvodů. Dneska při brouzdání netem jsem narazil jednak na mapku povoloných lokalit pro spalovací motory a jednak na zákon, který plavbu povoluje.
V mapce není Vrbice označena a v zákoně mám dilema, protože Vrbice zakázaná není, ale nevím jak je to s plavebními znaky…?
reagovat - Sobota 25. prosince 2010 v 17:54 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
LeoC> máš dobrou pamět… motor hondu 2,3 máme a jezdíme na Vrbici na velké amury a pokud chceš,tak tě pozveme na lodní zahájenou.Z lodi nechytáme, ale známe dost fleků dostupných jen z lodi, je to supr když si nakrmíš a nikdo tě nepodsedne,ideální jsou i Žermanice… s tvou novou lodí máš vody otevřené dokořán…
reagovat
- Sobota 25. prosince 2010 ve 12:05 ® LeoC reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ivčo, mate mě paměť nebo si někde psala, že jezdíš s benzinovým motorem na Vrbici?
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 17:43 ® Hora
-
Také přeji věem rybářům a rybářkám klidné prožití svátků Vánočních a pokud možno bez kosti v krku. A na ježoura nenadávat,ten už dárky dávno nenosí,i když . . . http://www.novinky.cz/…y-posty.html
reagovat

- Pátek 24. prosince 2010 ve 14:50 ® jaki
-
Radostné a spokojené prožití vánočních svátků,v Novém roce mnoho dobrých rybařských zážitků přeji všem známým i neznámým chytejakům z Ostravy a okolí.
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 ve 14:22 ® kejra
-
…tož taky…Vše nej v tom přyščim roce a ať už jsme zase všichni u vody!!..
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 ve 13:38 ® Stroft
- reagovat

- Pátek 24. prosince 2010 ve 13:17 ® LeoC
-
V době krize je třeba šetřit, i slovy… Proto všechno NEJ, štěstí, zdraví, pohodu, hafo splněných přání a příští rok neustále navijáky v permanenci.
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 ve 12:45 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Krásné prožití Vánoc,hodně zdravíčka a rybářských dárečků pod stromečkem přeje můj T.I.M všem dobrým ostravským chytejákům.
reagovat
- Pátek 24. prosince 2010 v 11:08 ® lubo OV
-
Tak,slanina a klobásky vyuzeny, slivovice vypálena, cabernet moravia pozdní sběr „natankován“, bramborový salát vyroben, candát připraven, dárky zabaleny… a vánoční přežíračka může vypuknout.
reagovat
Všem přeji od srdce krásné vánoce, abyste potkali co nejméně zlých
lidí a co nejvíce těch dobrých. Já měl letos štěstí, že jsem potkal ty
dobré zde na Chytej.cz - Pátek 24. prosince 2010 v 9:43 ® kakadu
-
Krásné vánoce, hodně štěstí a pohody všem chacharům a rybářům zdejšího fora.
reagovat - Středa 22. prosince 2010 v 6:43 ® LeoC
-
Stroft>
reagovat
i Ty lichotníku - Středa 22. prosince 2010 v 5:12 ® lubo OV
-
Titanic
reagovat
- Úterý 21. prosince 2010 ve 23:57 ® Stroft
-
reagovat

- Úterý 21. prosince 2010 ve 22:03 ® LeoC reakce na …
-
džigit> no právě, hliník je na rybaření o něčem jiném, ale AirMat se famózně přizpůsobí a jeho instalace do člunu je naprosto bezproblémová. Takže jsou 2 možnosti:
- objednat ještě hlíníkovou podlahu
- vymyslet nějakou povrchovou ochranu…
- Úterý 21. prosince 2010 ve 21:58 ® džigit
-
LeoC> asi bych si na tu podlahu něco sehnal.To víš rybařina je „ostrá“
reagovat
- Úterý 21. prosince 2010 ve 21:43 ® IV.TO.ŠIRDA
-
kakadu> přestože můj tým bude plně zaneprázdněn jarními výlovy,tak na 100% se dne 19.3.2011 otevírání vody a pokecu s dobrými přáteli zúčastní…
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 21:24 ® kety.vydra
-
kakadu> Píšu si.Doufám,že tentokrát se mi už nic nepo…e ........
reagovat