Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.308.353 zobrazení | 16.016 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 15. července 2010 v 19:16 ® lubo OV
lubo OV

Byl jsem se vyblbnout na dva dny na Lihovarském rybníku. Jako feederaře mě osobně na soukromé rybníky nikdy nic moc netáhlo, ale jeden můj kamarád tam týden lapá kapry a už jsme se dlouho neviděli, tak jsem se přidal. Radost mi udělal nový osobní rekord, kapr 85 cm, 12 kg. Opět jsem si tím otestoval i své nové feedery medium Sema Cartel 80g a musím říct, že na lov kaprů nemají chybu. Pruty spolehlivě z velké části absorbovaly všechny kapří výpady a spolu s vlascem 0,18mm Miwardi Royal Feeder nedávaly rybě žádnou šanci. Nevím, kdo co špatného na tomto vlasci vidí, ale u mne je absolutní jednička a za ty prachy pochybuji, že je něco lepšího. Celkem za 48 hodin jsem vytáhl 6 kaprů o váze 4kg, 6,5kg, 7kg, 8,5kg, 9kg a zmíněný osobáček 12kg. Velký zážitek mimo sdolaného šupináče 4kg měla moje dcerka i z nalezení opuštěného mláděte vodní slípky. Plácalo se u břehu ve vodě a vysoké břehy ji mu nedávaly šanci dostat se z vody. Matka v nedohlednu a ani zoufalé pískání (spíš teda chrčení) ji nepřivolalo. Tak to mrně dcerka celou noc opatrovala a ráno jsme ho zavezli do ZOO. Když si odmyslím to šílené vedro, musím na druhou stranu ale uznat, že sem-tam taková návštěvá soukromák může mít přece jenom něco do sebe. Zabojovat si s takovým kapřím mamlasem na feederu není zase až tak k zahození.

reagovat
foto/forum/2010/th-img14382.jpgfoto/forum/2010/th-img14383.jpgfoto/forum/2010/th-img14384.jpg
Čtvrtek 15. července 2010 v 16:26 ® džigit reakce na …

IV.TO.ŠIRDA> já určitě nee.Jedu na svatbu k Humpolci :-)

reagovat
Čtvrtek 15. července 2010 v 16:06 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Bobani,jede někdo na sraz Chytej.cz z přátel týmu? Když jo,tak si musíme pospíšit,již brzy budou místa obsazena .

reagovat
Středa 14. července 2010 ve 14:15 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

mihy.san> :-D

reagovat
Středa 14. července 2010 v 11:29 ® inspo reakce na …

mihy.san> Škoda ho. Ale i to se stává.

reagovat
Středa 14. července 2010 v 10:03 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

inspo> zrušen.

reagovat
Středa 14. července 2010 v 10:01 ® inspo reakce na …

mihy.san> Díky za info. Aspoň jsem v obraze. No škoda, byl to dobrý krám. Přesunul se někde nebo je definitivně zrušen?

reagovat
Středa 14. července 2010 v 9:50 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

Ciffik> matematicky je to naprosto správně, to by jsi měl vědět.

reagovat
Středa 14. července 2010 v 9:30 ® Ciffik
Ciffik

mihy.san> neber to zle ale zdvojnásobení nájmu bývá na dvojnásobek :-)) :-D ikdyž v tom vedru co panuje se nedivím…sám melu z posledního…

reagovat
Úterý 13. července 2010 ve 14:01 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

inspo> Zrušen byl z důvodu zdvojnásobení nájmu majitelem (RPG) na dvojnásobek.

reagovat
Úterý 13. července 2010 v 8:07 ® inspo

Tutan> To jsem nechtěl slyšet :-) . Cokoliv dál než Poruba je pro mě z ruky, ale bohužel mi stejně asi nic jiného nezbyde :-(( .

Mimochodem nevíš proč byl zrušen ten krám na Hlavní třídě? Tam jsem sehnal vždy co jsem chtěl.

reagovat
Pondělí 12. července 2010 ve 22:20 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

chose120> je vidět,že jsi opravdový kámoš… nejbližší době jdeme na ně…

reagovat
Pondělí 12. července 2010 ve 22:09 ® chose120 reakce na …
chose120

Vím kde loví ryba hrubo přes metr na Odře.Nemám na to vybavení,ale místo vám prozdradím.:-)

reagovat
Pondělí 12. července 2010 ve 22:00 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Stroft> blahopřeji ti k sumci,je to na Odře tvůj největší? Prozraď do osobky kde mají hnízdo,rádi tě s T.I.Mem navštívíme :-D

reagovat
Pondělí 12. července 2010 ve 20:30 ® Tutan reakce na …
Tutan

inspo> v Porubě o ničem jiném nevím… Nejlepší varianta podle mě je tramvaj směr centrum a tam máš Hulváky_ložiska, Fish centrum, Kotláře ;-)

reagovat
Pondělí 12. července 2010 v 15:00 ® inspo

Nazdar borci. Nejsou někdy v Porubě ještě nějaké jiné rybářské potřeby krom těch u zimního stadionu? Pravě jsem se od tam tud vrátil a prakticky nic co potřebuji tam nemají a nechce se mi jezdit někam do města. Díky za případné info.

reagovat
Pondělí 12. července 2010 ve 12:40 ® Stroft
Stroft

Foto je katastrofa…mobil v noci:-(

reagovat
foto/forum/2010/th-img14349.jpg
Pondělí 12. července 2010 v 0:59 ® Stroft
Stroft

Dnes na Odře mi do toho na 30cm karase šlehl sumo 125cm.Foto dodám zítra.Mimochodem, u sousedů se chystá sraz feeder a plavaná na Odře 9.8.2010.Kdo by měl zájem písněte.

reagovat
Neděle 11. července 2010 ve 14:28 ® Luke
Luke

z pátku na sobotu jsem byl na hlučíně a kapříci na položenou moc nejdou, zato cejni ti jdou..

reagovat
Neděle 11. července 2010 v 11:05 ® LeoC reakce na …
LeoC

o Ravenu mi ani nemluv, v prosinci jsem si tam objednal vařič a do dneška ho nemám. Je to banda amatérů nejhrubšího zrna – toť můj názor.

reagovat
Pátek 9. července 2010 ve 14:34 ® chose120
chose120

Tak jsem si udělal osobáček karas 47–48 cm.Kapry jsem nefotil ty měli kolem 50 cm.Všechny jsem pustil druhým rybářům.Je sranda,kde chytám jsou ryby a kde chytají jiní rybáři ryby nechytají:-D

reagovat
foto/forum/2010/th-img14317.jpg
Pátek 9. července 2010 ve 13:11 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

LeoC> z raven brno raptor 30 lb s optimizerem , ale nemají ho tam teď tak snad mi ho brzo pošlou

reagovat
Čtvrtek 8. července 2010 ve 20:17 ® inspo

Ahoj. Nemáte náhodou někdo nějaké informace jestli při povodních někde ně Opavsku případně výše proti toku nevypláchla velká voda nějaký chovný rybník. Já totiž dnes na Opavě lapl duháka a myslím, že jsem vejral víc já na něj než on na mě.

reagovat
Čtvrtek 8. července 2010 v 16:33 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Zdravím,

prosím vás, jak to nyní vypadá na Odře s přemnožením sumce? Zaúřadovala povodeň a výskyt se snížil nebo naopak? Stává se, že na rybičku na candáta přicházejí malí sumci?

Děkuji.

reagovat
Středa 7. července 2010 ve 21:32 ® LeoC reakce na …
LeoC

AdamHT> Co jsi objednal? Já jsem to kvůli zdravotnímu stavu manželky teď trochu pustil k ledu, ale na srpen uvažuju, že bych něco přikoupil.

reagovat
Středa 7. července 2010 ve 20:42 ® AdamHT
AdamHT

Stroft> taky to chci letos zkusit

reagovat
Středa 7. července 2010 ve 20:40 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

LeoC> tak to jste zachytaly dobre. Cekam na novy motor na lod,pak zas jedu na hartu. Snad mi ho neposlou az v zime.

reagovat
Středa 7. července 2010 ve 20:14 ® LeoC reakce na …
LeoC

AdamHT> Škoda, že jsem to nevěděl, hned bych se přidal. Předevčerem jsem bobkoval s mým 13ti letým juniorem (1 kapřík 37 cm, 5 cejnů, 3 plotice, 1 ouklejka) a včera ráno jsem vyzkoušel svůj nový Shimano ForceMaster a hned jsem na popíka chytil štičku 53 cm.

reagovat
Středa 7. července 2010 v 7:52 ® AdamHT
AdamHT

Tak už jsem zpátky, bylo skvěle, jen ta cesta blee. Přijel jsem v pátek v neděli si zamuškařil na Lubině a předevčírem jśem si dal Hartu z lodě.

reagovat
Úterý 6. července 2010 v 17:23 ® chose120
chose120

Asi na tom něco bude.:-93;

reagovat