Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.307.669 zobrazení | 16.016 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Pátek 9. dubna 2010 ve 20:51 ® Ciffik
-
dnes stejnej revír, jiný flek..šli jsme trošku na risk…na hloubku k potopeným větvím, za celou dobu ve dvojko 3 záběry, kdy jsme tak tak popadli feedry, jedna ryba vyřízla, jedna ztracená v porostu a jedna neseklá (ač to vůbec nechápu, když měl prut namířeno směr hlubiny)…
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 ve 20:01 ® kamos007
-
Ciffik> PS: co je natom že má kluk zájem o holky to je normální
reagovat
. ale kdyby kluk o kluky tak to potom nwm. 
- Pátek 9. dubna 2010 v 19:59 ® kamos007
-
Ciffik>
reagovat
víšjak bonzovat se nemá ale
nahlásit se to musí!!!!!

- Pátek 9. dubna 2010 v 16:47 ® Tutan reakce na …
-
AdamHT> v Olmíku už chčije! No uvidíme v neděli, ale sbalit to můžeme vždycky. Jakou máš představu o začátku a konci, když nezmrzneme?
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 v 15:54 ® AdamHT
-
Tutan> Jo pujdu děšť mi nevadí. Ale ten vítr a ta teplota to je děs.
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 v 15:51 ® lubo OV
-
Chlapi jestli v neděli nezmrznete, tak Vás to odfoukne a jestli Vás to neodfoukne, tak zmoknete
reagovat
)) - Pátek 9. dubna 2010 v 15:07 ® Tutan reakce na …
-
Ciffik> dík za info, ale doma ho taky neudělám
reagovat
Je to tam i teď? - Pátek 9. dubna 2010 v 15:05 ® Tutan
-
AdamHT>kytky… ve vodě to bylo spíš jak nějaká ostnatá chaluha
reagovat
. Neděle mi pasuje. Jdeš za každého počasí? - Pátek 9. dubna 2010 ve 14:04 ® Ciffik reakce na …
-
AdamHT> Tutan> já tam byl s chosem před cca týdnem a na feedry jsme neudělali ani záběr…
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 ve 13:32 ® AdamHT
-
Tutan> Myslíš ty kytky co tam rostou dokola pod hladinou každý rok. Já tam jedu v Neděli na feeder. Přidáš se? Nevím jak to tam teď vypadá, ještě jsem tam letos nebyl.
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 ve 12:27 ® Tutan
-
Ahoj rybáři a rybářky. Poprosil bych o radu… už nějaký pátek žiju v Heřmanicích a cestou okolo Vrbice a okolí mě vždycky popadne chuť to zkusit. Loni jsem se na Vrbici koupal a ve vodě je jakási houževnatá pichlavá rostlina. Než naházet do vody kvanta krmítek, radši se zeptám
reagovat
Máte někdo s tímhle zkušenosti? Je to všude? Vím, že se
občas parta chytejáků na Vrbici sejde, dokonce mě tuším předloni zval
Zcuter, ale nevyšlo. Chytám feeder a radši drobotinu, ať je zábava. Kdyby
mě chtěl někdo vyvést, poučit, poradit… budu rád. Díky - Pátek 9. dubna 2010 v 8:53 ® džigit reakce na …
-
AdamHT> jel bych hned,mám volný fíkend,ale jedu popřát kamarádovi do Brna ke 40inám
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 v 8:30 ® AdamHT
-
V neděli pujdu někde k bohumínu. Přítelkyni tam vezu ke kamarádce na drby tak jí vysadím a pujdu chytat. Nejde někdo?
reagovat - Pátek 9. dubna 2010 v 8:28 ® AdamHT
-
tak semnou se o rybách v hospodě nikdo nebaví, pokud nejdu sváma. Povídám si o nich s přítelkyní a u ni je dobrá ryba jedině na pánvičce. Ještě že nemá prut
reagovat
Letos už jí ale nějakého
pěkného okouna donesu, už jí to nebaví dívat se jen na fotky než je
pustím zpátky. 
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 20:36 ® Ciffik reakce na …
-
kamos007> ty seš bonzák
reagovat
, tě určitě zase někam vemu … - Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 20:35 ® Ciffik
-
dneska opět na tom samém místě s kolegou rapadkem a moc se nedařilo, nevím jestli na to mělo vliv to včerejší ochlazení?! kapříka jsme neviděli, přišlo se podívat pár cejnů a plotic dlaňové velikosti…zato bylo plno času probrat kdejakej revír, kdejakou taktiku, montáž, prostě máme hotovej bojovej plán na celou sezónu, tak snad to vyjde
reagovat
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 20:31 ® Ciffik reakce na …
-
lubo OV> aha, to máš blbý…já chodím do hospy kecat o rybách jen s váma, takže se nemusím bát…jinak tady si může stěžovat jen ten, co registrovanej není a ten mi může…
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 v 19:40 ® lubo OV reakce na …
-
No kluci, nevím, jestli jste to oba pochopili správně, ale bylo to myšleno tak, že Ciffikovi chválím, že jenom tak někomu neprozradíš svůj flek. Já to udělal dvakrát a musel jsem si časem najít jiný pro neustálou obsazenost toho vyzrazeného. Tak jsem své fleky přestal až na výjimky prozrazovat a byl jsem zase právě za toho namyšleného frajera. V naší hospodě se o rybách se mnou už skoro nikdo nebaví, protože zatloukám jak James Bond při výslechu
reagovat
- Čtvrtek 8. dubna 2010 v 15:55 ® AdamHT reakce na …
-
kamos007>
reagovat
- Čtvrtek 8. dubna 2010 ve 14:54 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> žeby ses pobratřil???? jak jsme loni byli na ostravici tak měl přehled kde 200 m od nás běží nějaká slečna…
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 v 8:43 ® Ciffik reakce na …
-
AdamHT> pěkné pěkné, jen naprostá většina zadaná, né že by to byla nemoc, ale už je to takový…:)
reagovat - Čtvrtek 8. dubna 2010 v 8:33 ® AdamHT reakce na …
-
Ciffik> TIM je TIME IS MONEY, takže to je vysoká škola finanční? neo tak nějak. Pěkné slečny?
reagovat
- Středa 7. dubna 2010 ve 21:37 ® Ciffik
-
jinak dneska v autobuse směr škola jsem potkal studujícího člena T.I.M týmu…pokecat jsme moc nepokecali, byl plně zabrán studiem a já slečnami – spolužačkami
reagovat - Středa 7. dubna 2010 ve 21:12 ® Ciffik reakce na …
-
lubo OV> né tak to pozor…AdamHt dostal odpověď do osobky, stejně tak bych to klidně napsal komukoliv z vás, jen jsem už vyrostl z psaní ,,top fleků,, na internet…parkrát se to vymstilo, ale to tu ještě pomalu nikdo z vás nebyl…od určitý doby píšu něco ve stylu: dnes chytačka na stojáku u Ostravy, nebo dnes na řece…a když dávám fotky, tak se snažím aby na nich nebyl přímý určovací znak…
jinak nechci machrovat, ale kromě mě tam chytili jednu rybu
reagovat
- Středa 7. dubna 2010 ve 20:17 ® kamos007
-
lubo OV> proč???? právě naopak neřekne to aby mu to nikdo nevychytal.kdyby machroval tak by to řekl flek a ktomu poznámku že tam nikdo jiný nic nechytí bo to umí jen on. ale takových míst je málo a člověk by si je měl nechat pro sebe. ciffik pro tebe palec nahoru
reagovat
- Středa 7. dubna 2010 ve 20:05 ® lubo OV
-
To ti chválím Ciffiku. Sice budeš u některých za namyšleného frajera a lakomce, ale to si zvykneš
reagovat
))) - Středa 7. dubna 2010 v 10:35 ® AdamHT reakce na …
-
kamos007> souhlasím
reagovat - Úterý 6. dubna 2010 v 18:45 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> máš recht já bych taky fleka neprozradil na net.řeknu případě dobrym kamošům.
reagovat - Úterý 6. dubna 2010 v 18:43 ® Ciffik reakce na …
-
AdamHT> osobka…od jisté doby přesné fleky a názvy revírů na net nepíšu, krom nás tady chodí jen na kukačku strašná spousta lidí…
reagovat - Úterý 6. dubna 2010 v 17:49 ® AdamHT
-
Ciffik> odkud jsou ty fotky?
reagovat