Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.260 zobrazení | 16.015 odpovědíPro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 23. března 2018 v 9:12 ® lubo OV reakce na …
-
džigit> Jeník zaspal.
reagovat - Pátek 23. března 2018 v 6:39 ® džigit
-
dnes opět bez budíčku?!?
reagovat
Po celu noc ±2° C je to zachmuřenějši než včera,ale teploty už lezu hore! Tak šup z lužka,bo za par dni už budete muset byt někeři v tuto dobu v rachotě - Čtvrtek 22. března 2018 ve 14:00 ® kakadu reakce na …
-
daja> Ja ho mám rád. Jen od doby co ma za kámoše toho Němca mu musím spoustu věcí připomínat.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2018 ve 13:26 ® daja reakce na …
-
venca1> chodime tam s kamosem po squashi. Ale kupodivu i vzhledem k tomu, ze ubytovna na cujkovove je docela blizko, sedavaji tam stamgasti a cmoudi tam nechodi. Se stovkou v kapse a po sesti pivech clovek odchazi spokojeny a pozitivne naladeny
reagovat - Čtvrtek 22. března 2018 ve 13:23 ® venca1 reakce na …
-
Hora> Hoj Jeníku, platí ten příští čtvrtek u Racka?
reagovat - Čtvrtek 22. března 2018 ve 13:22 ® venca1 reakce na …
-
daja> To máš celkem odvahu, potulovat se tam sám..-))
reagovat - Čtvrtek 22. března 2018 ve 13:10 ® daja reakce na …
-
džigit> džigit> Tak chtel bych videt jakou spotrebu ma Hora a kakadu, ja uz radeji do zasoby nic nekupuju, bo to hned vychlastam. Takze bar mam prazdny a radeji si skocim na
reagovat. A propooo, nevim jestli nekdo z vas vite o sport baru v Zabrehu vedle vchodu do aquaparku. Pivisko Huhnak 12st kazdy ctvrtek za 16,– Ja to prekrtil na HUHU ctvrtky
- Čtvrtek 22. března 2018 v 11:23 ® džigit reakce na …
-
daja> třeba mu jen slíbil vystát na něco frontu
reagovat - Čtvrtek 22. března 2018 v 11:23 ® džigit reakce na …
-
hraji> už by to mohlo přijít,navíc když jedu na fíkend k vám do Přibyslavic vítat jaro
reagovat
Taky přeju fajn ráno,i když já se teprv exhumuju po noční,ať můžu no kolo s hafem - Čtvrtek 22. března 2018 v 11:20 ® daja reakce na …
-
kakadu> trochu ucty ke starsim!
reagovat - Čtvrtek 22. března 2018 v 10:44 ® kakadu reakce na …
-
Hora> Co tu strašis dědku. Ty už jsi měl dávno stát frontu v Důchodlendu. Jsi zapomněl, že je čtvrtek?
reagovat - Čtvrtek 22. března 2018 v 9:13 ® daja
-
Tak tak, slunko uz leze. Jeste chvilu a otevrou nam zahradky
reagovat - Čtvrtek 22. března 2018 v 8:47 ® hraji reakce na …
-
džigit> hezké dobré ráno. I v Brně to dnes po ránu ukázalo –7, jaro jak cyp. Ale sluníčko svítí a odpoledne za oknem bude možná i těch +8, co slibují.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2018 v 8:13 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> No jo, opozdil jsi se s budíčkem a já zaspal. Musím se vymluvit u ředitele, že to bylo kvůli tobě.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2018 v 7:36 ® Hora reakce na …
-
džigit> dobré ránko chachaři, slunce svítí jak v létě, vstávat, kurňa, někdo mě předběh,
reagovatvidíš, tak člověk dopadá, večer lopu a ráno zaspím, jak bych to někde viděl
- Čtvrtek 22. března 2018 v 7:00 ® džigit
-
venku „krásných“ –8°,ale sluníčko snad dnes bude
reagovat - Čtvrtek 22. března 2018 v 6:41 ® džigit
-
tak dluho zdravil a ponocoval,až dnes zaspal
reagovat - Středa 21. března 2018 ve 23:08 ® Hora reakce na …
-
daja> dobrá voda dělá občas divy, že ?
reagovat - Středa 21. března 2018 ve 22:52 ® daja reakce na …
-
Stroft> 4 deci jsi si mozna tak loknul pri prvnim nahnuti lahve a pak uz jsi ji nepustil z rukou. Ale jak ti pak sla ta english, to jsme cumeli
reagovat - Středa 21. března 2018 ve 20:59 ® Hora reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> věnuji se jí už moc dlouho, už by to chtělo vyrazit na ryby. Jak vypadáš Ty ? Budeš schopen vyrazit ku vodě ?
reagovat - Středa 21. března 2018 ve 20:48 ® IV.TO.ŠIRDA
-
chlapci,zanechte meditace o vyčůraných šupinatých potvorách a než naše rybí šílenství zcela vypukne,tak se na plný úvazek věnujte svým trpělivým polovičkám tak dlouho,než vás samy na ryby vyhodí
reagovatje to mnou odzkoušená metoda,která účinné zabírá na naše přeslice.Přeji vám do nové sezony Petru zdar!!!!
- Středa 21. března 2018 ve 20:21 ® Hora reakce na …
-
kakadu> a co teda lopeš? Pokud to není tajné ?
reagovat - Středa 21. března 2018 v 19:51 ® kakadu reakce na …
-
Hora> Zase se mi chce zvracet!!! METAXU néééé.
reagovat - Středa 21. března 2018 v 19:02 ® Hora reakce na …
-
Pitrys> tak to je správné, hned to zapiš do kalendáře, ať si to nemusíš pamatovat.
reagovat - Středa 21. března 2018 v 19:01 ® Hora reakce na …
-
kakadu> jakou brzdovku, metaxovej králi, domácí slivku té nejvyšší kvality ! Stejně je mi prd platná, morybundus od Péťi nechce ustoupit, lump jeden, posílal jsem ho do horoucích pekel, do zakletého hradu a von nic. Ale venku na sluníčku už je fajn.
reagovat - Středa 21. března 2018 v 16:55 ® Pitrys
-
Hora> Kytka je zalitá, další report s fotkou za týden.
reagovat - Středa 21. března 2018 v 15:39 ® Stroft
-
Chivas nebo Grands, všechno je to odvárek proti Dájovému vínu. 4deci a prospíte celou cestu do Norska!!!!
reagovat - Středa 21. března 2018 v 11:44 ® kakadu reakce na …
-
daja> Ja jsem tem levnym utrejchum nikdy neprisel na chuť. Bud dobra domácí nebo něco kvalitního. Důležitý je dobrý rozjezd a pak už i klidne vyjety motorovy olej. Však to znáš. Kdo ví co do nas nalevali po desátém nádraží u Sergeja na rybníku.
reagovat - Středa 21. března 2018 v 9:58 ® daja reakce na …
-
kakadu> Samozrejme, chivas je kvalita. Ale ta grants neni spatna, kdyz spocitas pomer cena/vykon
reagovat - Středa 21. března 2018 v 9:50 ® kakadu
-
daja> Že te hamba nefackuje.To tem důchodcům ani nedoprejes.Se mi zvedá kufr, když čtu, že někdo do sebe po ranu lije brzdovou kapalinu.
Chivas to je pití.
reagovat