Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!!

25.5.2007 | HaD | 1.219.260 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 23. března 2018 v 9:12 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

džigit> Jeník zaspal. :-)

reagovat
Pátek 23. března 2018 v 6:39 ® džigit

dnes opět bez budíčku?!?
Po celu noc ±2° C je to zachmuřenějši než včera,ale teploty už lezu hore! Tak šup z lužka,bo za par dni už budete muset byt někeři v tuto dobu v rachotě :-))

reagovat
Čtvrtek 22. března 2018 ve 14:00 ® kakadu reakce na …
kakadu

daja> Ja ho mám rád. Jen od doby co ma za kámoše toho Němca mu musím spoustu věcí připomínat. :-/ :-/

reagovat
Čtvrtek 22. března 2018 ve 13:26 ® daja reakce na …

venca1> chodime tam s kamosem po squashi. Ale kupodivu i vzhledem k tomu, ze ubytovna na cujkovove je docela blizko, sedavaji tam stamgasti a cmoudi tam nechodi. Se stovkou v kapse a po sesti pivech clovek odchazi spokojeny a pozitivne naladeny :-)

reagovat
Čtvrtek 22. března 2018 ve 13:23 ® venca1 reakce na …

Hora> Hoj Jeníku, platí ten příští čtvrtek u Racka?

reagovat
Čtvrtek 22. března 2018 ve 13:22 ® venca1 reakce na …

daja> To máš celkem odvahu, potulovat se tam sám..-))

reagovat
Čtvrtek 22. března 2018 ve 13:10 ® daja reakce na …

džigit> džigit> Tak chtel bych videt jakou spotrebu ma Hora a kakadu, ja uz radeji do zasoby nic nekupuju, bo to hned vychlastam. Takze bar mam prazdny a radeji si skocim napivo . A propooo, nevim jestli nekdo z vas vite o sport baru v Zabrehu vedle vchodu do aquaparku. Pivisko Huhnak 12st kazdy ctvrtek za 16,– Ja to prekrtil na HUHU ctvrtky :-)

reagovat
foto/forum/2018/th-img128447.png
Čtvrtek 22. března 2018 v 11:23 ® džigit reakce na …

daja> třeba mu jen slíbil vystát na něco frontu :-))

reagovat
Čtvrtek 22. března 2018 v 11:23 ® džigit reakce na …

hraji> už by to mohlo přijít,navíc když jedu na fíkend k vám do Přibyslavic vítat jaro ;-)
Taky přeju fajn ráno,i když já se teprv exhumuju po noční,ať můžu no kolo s hafem :-)

reagovat
Čtvrtek 22. března 2018 v 11:20 ® daja reakce na …

kakadu> trochu ucty ke starsim! :-)

reagovat
Čtvrtek 22. března 2018 v 10:44 ® kakadu reakce na …
kakadu

Hora> Co tu strašis dědku. Ty už jsi měl dávno stát frontu v Důchodlendu. Jsi zapomněl, že je čtvrtek? :-P

reagovat
Čtvrtek 22. března 2018 v 9:13 ® daja

Tak tak, slunko uz leze. Jeste chvilu a otevrou nam zahradky pivo

reagovat
Čtvrtek 22. března 2018 v 8:47 ® hraji reakce na …
hraji

džigit> hezké dobré ráno. I v Brně to dnes po ránu ukázalo –7, jaro jak cyp. Ale sluníčko svítí a odpoledne za oknem bude možná i těch +8, co slibují.

reagovat
Čtvrtek 22. března 2018 v 8:13 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Hora> No jo, opozdil jsi se s budíčkem a já zaspal. Musím se vymluvit u ředitele, že to bylo kvůli tobě.:-D :-D

reagovat
Čtvrtek 22. března 2018 v 7:36 ® Hora reakce na …
Hora

džigit> dobré ránko chachaři, slunce svítí jak v létě, vstávat, kurňa, někdo mě předběh, :-O vidíš, tak člověk dopadá, večer lopu a ráno zaspím, jak bych to někde viděl :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 22. března 2018 v 7:00 ® džigit

venku „krásných“ –8°,ale sluníčko snad dnes bude :-)

reagovat
Čtvrtek 22. března 2018 v 6:41 ® džigit

tak dluho zdravil a ponocoval,až dnes zaspal :-))

reagovat
Středa 21. března 2018 ve 23:08 ® Hora reakce na …
Hora

daja> dobrá voda dělá občas divy, že ? :-D :-D

reagovat
Středa 21. března 2018 ve 22:52 ® daja reakce na …

Stroft> 4 deci jsi si mozna tak loknul pri prvnim nahnuti lahve a pak uz jsi ji nepustil z rukou. Ale jak ti pak sla ta english, to jsme cumeli :-)

reagovat
Středa 21. března 2018 ve 20:59 ® Hora reakce na …
Hora

IV.TO.ŠIRDA> věnuji se jí už moc dlouho, už by to chtělo vyrazit na ryby. Jak vypadáš Ty ? Budeš schopen vyrazit ku vodě ? :-)

reagovat
Středa 21. března 2018 ve 20:48 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

chlapci,zanechte meditace o vyčůraných šupinatých potvorách a než naše rybí šílenství zcela vypukne,tak se na plný úvazek věnujte svým trpělivým polovičkám tak dlouho,než vás samy na ryby vyhodí :-) je to mnou odzkoušená metoda,která účinné zabírá na naše přeslice.Přeji vám do nové sezony Petru zdar!!!!

reagovat
Středa 21. března 2018 ve 20:21 ® Hora reakce na …
Hora

kakadu> a co teda lopeš? Pokud to není tajné ?

reagovat
Středa 21. března 2018 v 19:51 ® kakadu reakce na …
kakadu

Hora> Zase se mi chce zvracet!!! METAXU néééé.

reagovat
Středa 21. března 2018 v 19:02 ® Hora reakce na …
Hora

Pitrys> tak to je správné, hned to zapiš do kalendáře, ať si to nemusíš pamatovat. :-D

reagovat
Středa 21. března 2018 v 19:01 ® Hora reakce na …
Hora

kakadu> jakou brzdovku, metaxovej králi, domácí slivku té nejvyšší kvality ! Stejně je mi prd platná, morybundus od Péťi nechce ustoupit, lump jeden, posílal jsem ho do horoucích pekel, do zakletého hradu a von nic. Ale venku na sluníčku už je fajn. pivo pivo

reagovat
Středa 21. března 2018 v 16:55 ® Pitrys

Hora> Kytka je zalitá, další report s fotkou za týden.

reagovat
Středa 21. března 2018 v 15:39 ® Stroft
Stroft

Chivas nebo Grands, všechno je to odvárek proti Dájovému vínu. 4deci a prospíte celou cestu do Norska!!!!

reagovat
Středa 21. března 2018 v 11:44 ® kakadu reakce na …
kakadu

daja> Ja jsem tem levnym utrejchum nikdy neprisel na chuť. Bud dobra domácí nebo něco kvalitního. Důležitý je dobrý rozjezd a pak už i klidne vyjety motorovy olej. Však to znáš. Kdo ví co do nas nalevali po desátém nádraží u Sergeja na rybníku. :-O

reagovat
Středa 21. března 2018 v 9:58 ® daja reakce na …

kakadu> Samozrejme, chivas je kvalita. Ale ta grants neni spatna, kdyz spocitas pomer cena/vykon :-)

reagovat
Středa 21. března 2018 v 9:50 ® kakadu
kakadu

daja> Že te hamba nefackuje.To tem důchodcům ani nedoprejes.Se mi zvedá kufr, když čtu, že někdo do sebe po ranu lije brzdovou kapalinu.

Chivas to je pití. :->

reagovat