Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.219.260 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 21. března 2018 v 9:19 ® daja
-
Jeniku neser! Ta zima je nekonecna… Na ty tvoje splavecky muzu akorat tak cumer u panacku doma. A ranni pulka uz probehla, grants z kaufu za 199 flasa, kamos mi jednu potahl nez to ti chamtivi duchodci stihli rozebrat
reagovat - Středa 21. března 2018 v 7:42 ® Hora
-
Budíček, vstávat chachaři jedni, neválejte se furt v norách, je třeba zahnat zimu a přivolat jaro. Nezapomeňte na povinnou ranní půlku něčeho dobrého.
reagovat - Středa 21. března 2018 v 0:00 ® džigit reakce na …
-
kakadu> teprve učím psa,jak s tím z vody
reagovat - Úterý 20. března 2018 ve 22:42 ® Pitrys reakce na …
-
Hora> Uvidíme, jak si provedu jako Mičurin. Podám zprávu, i když by měla být negativní.
reagovat - Úterý 20. března 2018 ve 22:40 ® Pitrys reakce na …
-
lubo OV> Jsem sračka, litr slivovice jsem nevypil dohromady za svůj dlouhý a plodný život. Jo griotka, nápoj znalců, to je jiná, ta stojí v lednici stále a nikdy tam nevydrží dlouho. Ale po griotce by ty sněženky rostly rychle jako bambus a možná by i zmutovaly, to nebudu riskovat…
reagovat - Úterý 20. března 2018 ve 21:59 ® Hora reakce na …
-
kakadu> v té kose by umrznul, i když džigit je horkokrevný, hm, s půllitrem rumu a kusem vlastního salámu by to přežil.
reagovat - Úterý 20. března 2018 ve 21:57 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> nestraš, tak tolik jsem ještě neviděl vypít naráz, určitě pije jako já po štamprdlích
reagovatslivka je lék, to bys měl už vědět.
- Úterý 20. března 2018 ve 21:49 ® lubo OV reakce na …
-
Pitrys> Jestli to je počůráš po litru slivovice, tak je po nich
reagovat - Úterý 20. března 2018 ve 21:47 ® kakadu reakce na …
-
džigit> Srabe!!! 24 kubíků průtok je ideální stav. Lešenovka + talíř ze švajcdrátem a šupiny by měli letecký den.
reagovat - Úterý 20. března 2018 ve 21:47 ® Hora reakce na …
-
Pitrys> zkus a poreferuj,dej tady potom další fotku jak se vzpamatovaly.
reagovat - Úterý 20. března 2018 ve 21:34 ® Pitrys reakce na …
-
Hora> Dobrá, na tvou zodpovědnost to tedy zkusím. Jsou tam dva trsy vedle sebe, tak „zaliju“ jen jeden a uvidíme, který přežije.
reagovat - Úterý 20. března 2018 ve 21:29 ® Hora reakce na …
-
Pitrys> pokud tam dosáhneš, tak určitě. Cestou kapalina patřičně ochladne a bude to ta nejlepší věc, co můžeš udělat.
reagovat - Úterý 20. března 2018 ve 21:26 ® Pitrys reakce na …
-
Hora> Jeníku, to nemohu, je za plotem ve střeženém průmyslovém areálu. Leda bych jej zkusil počurat, to by možná šlo. Myslíš, že to bude stačit?
reagovat - Úterý 20. března 2018 ve 21:14 ® Hora reakce na …
-
Pitrys> začni ten trs zalévat vlažnou vodou a uvidíš, jak se mu bude dařit.
reagovat - Úterý 20. března 2018 ve 21:11 ® Hora reakce na …
-
džigit> kurňa, až mě otřepalo, taka krásna voda to byla před týdnem. Ale nejhůře už bylo, teď už bude jenom líp. Nejdříve se na to napijem a uvidíme.
reagovat - Úterý 20. března 2018 ve 20:55 ® džigit reakce na …
-
Hora> neni kaj spichat.Stojaky zamrzle, Odra vali kalna.Fuči a je hnusně. Vzal sem to dnes s hafem od Honculy po korytko
reagovat - Úterý 20. března 2018 v 19:40 ® Hora reakce na …
-
kakadu> kdo by Ti taky leštil lešeňovku, že ?
reagovatmačovku ji máš nechat oprášit, ta je důležitější.
- Úterý 20. března 2018 v 19:31 ® kakadu reakce na …
-
Hora> Mi leští prut manželka.Před chvílí mi doleštila lešenovku.
reagovat - Úterý 20. března 2018 v 19:18 ® Hora
-
No konečně jsem někoho vzbudil ze zimního spánku chachaři, teď jenom nakopnout sluníčko k většímu výkonu a bude zase fajn. Už máte naleštěné pruty? Já to provedu do konce týdne a jupííííí
reagovat - Úterý 20. března 2018 v 15:36 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> já byl vzhuru,ale neodpověděl,bo sem byl na odchodu s hafem
reagovat - Úterý 20. března 2018 v 11:49 ® Pitrys reakce na …
-
daja> Asi to s tím jarem opravdu nebude tak žhavé. Takhle dopadl můj oblíbený, už několik let sledovaný trs sněženek nedaleko centra Ostravy…
reagovat - Úterý 20. března 2018 v 11:21 ® daja reakce na …
-
lubo OV> A divis se? S tim pocasim co ted panuje to prilis optimismu nevzbuzuje. A to hadaci na zacatku brezna tvrdili, ze jaro je tady. Tem bych neveril ani nos mezi ocima.
reagovat - Úterý 20. března 2018 v 11:19 ® kakadu
-
Straši vam ve věži vy ychtylove?
reagovat - Úterý 20. března 2018 v 9:10 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> Jsam vzhůru a zdráv. Ale ostatní nějak chrápou. Džigit po noční a zbytek asi po opici
reagovat - Úterý 20. března 2018 v 7:42 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> super nápad, posílám ho dále pro hlavu pomazanou. Co ty, už jseš zdravej ? Bando vstávat, už je bílej den, je třeba jít do rachoty.
reagovat - Úterý 20. března 2018 v 0:02 ® lubo OV reakce na …
-
Hora> Pošli ho na hrad
reagovat - Pondělí 19. března 2018 v 18:38 ® Hora reakce na …
-
lubo OV> ty jsi ten morybundos, nebo jak se to jmenuje poslal po síti? Já něco v sobotu dostal a nemohu se toho zbavit. Jak to děláš? Pošlu ho taky dále. Jinak dobrý den, chachaři, jak jste se vyspali?
reagovat - Sobota 17. března 2018 ve 22:37 ® lubo OV
-
kakadu> Beru, určitě se ozvi. A jinak, mám celkem jasno. Nikdy nedělám závěry na základě informací z jednoho zdroje. Na takovou naivitu už jsem dost starej
reagovat - Sobota 17. března 2018 v 19:36 ® Hora
-
kakadu> 29 března bude
reagovatv pivnici Racek, ještě dám vědět v kolik hodin.
- Sobota 17. března 2018 v 19:32 ® Hora
-
kakadu> jenom něco dělám, hlavně přes zimu. Jak já se teď doma nudím, hernajs ať už ta potvora zima skončííííííí.
reagovat