Chytej.cz

chytej ostrava a okolí!!! necteno

25.5.2007 | HaD | 1.219.219 zobrazení | 16.015 odpovědí

Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 17. března 2018 v 19:24 ® kakadu reakce na …
kakadu

Hora> Ono je to Jendo u výrobců různé.Některé špunty vydrží a některé prostě ne. Však ty si šikula to víme.

reagovat
Sobota 17. března 2018 v 19:10 ® Hora reakce na …
Hora

kakadu> Tak to jo, já některé po 5 letech musel přelakovat, jak popraskaly, ale už nevím od koho byly. Moje splávky přelakovávat nemusím. Včera jsem byl ráno v dešti v dílně a nedalo mi to něco zase stvořit. Tužkové délky 12 cm. Uvidíme, ještě bych chtěl udělat nějaké kuláčky na řeku.

reagovat
Sobota 17. března 2018 v 18:48 ® kakadu reakce na …
kakadu

Hora> U těchto ho nechám Jendo být.Lak je kvalitní.Některé gutmixy už chytám skoro 15 let a jsou pořád v pohodě.

reagovat
Sobota 17. března 2018 v 18:38 ® Hora reakce na …
Hora

kakadu> přelakuješ ty splávky po zakoupení? Nebo to necháš být?

reagovat
Sobota 17. března 2018 v 18:33 ® kakadu reakce na …
kakadu

lubo OV> Až se někde slezem, tak pokecáme a pochopíš ,že není všechno zlato se třpytí.:-> :-> :->

Pokud budeš chtít tak tě vezmu na pstruhové odlovy.Je to sice dřina,ale člověk má dobrý pocit, že udělal něco pro záchranu původního druhu.

reagovat
Sobota 17. března 2018 v 18:23 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kakadu> Co myslíš? MRK a nebo výbor MO? Obojí jsem za hlavu už hodil, vyjdou u mně tak nějak nastejno

reagovat
Sobota 17. března 2018 v 18:05 ® kakadu reakce na …
kakadu

Hora> Co blázníš. Udělal jsem si prostě radost a kdo je připraven není překvapen.Není nad rekreační rybařinu.

reagovat
Sobota 17. března 2018 v 17:57 ® Hora reakce na …
Hora

kakadu> pěkný Jane, chystáš se zase závodit? Já pokud tam nemám anténku průměru 8mm tak ji nevidím.

reagovat
Sobota 17. března 2018 v 17:40 ® kakadu reakce na …
kakadu

lubo OV> U vody ti bude lépe něž u klávesnice.Hod to už za hlavu.

reagovat
Sobota 17. března 2018 v 17:29 ® kakadu
kakadu

Zbrojim ja cyp.Nuda je mrcha.

reagovat
foto/forum/2018/th-img128427.jpg
Sobota 17. března 2018 v 17:27 ® lubo OV
lubo OV

Tak, noty mám doma a můžu zase spokojeně rybařit.

reagovat
Sobota 17. března 2018 v 17:20 ® Hora reakce na …
Hora

džigit> taký sportovec ? V takovém počasí ani náhodou, to je na zabití, nebo abys přived někoho do neštěstí. :-x

reagovat
Sobota 17. března 2018 v 0:47 ® džigit reakce na …

Dědek64> ale včils to za paru dni dohnal,ni:!: ;-)
Zdravím chlapci :-) Odpo sem vyjel na kole a včil sem se malem vracel na bruslach :-))

reagovat
Sobota 17. března 2018 v 0:40 ® Dědek64 reakce na …

lubo OV> Pamatuji, však jsem sám přestal několik let na MRK chodit …

reagovat
Pátek 16. března 2018 ve 23:27 ® Hora reakce na …
Hora

lubo OV>

relax si nechej na důchod, teď sportuj a chytej ryby ( samo až se umoudří počasí ) .9-)

reagovat
Pátek 16. března 2018 ve 22:48 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Hora> Se někdy naskáču dost v práci. Na rybách zásadně pouze relaxuju.Za ty roky už mám něco odchytáno, tak si to myslím už můžu dovolit

reagovat
Pátek 16. března 2018 ve 22:45 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Dědek64> tohle je jiná liga, tady MRK netahej. Sem už chodí dobrých 10 let lidi, co původně založily chachary na MRKu ale pak se jim to tam zhnusilo. Však to pamatuješ

reagovat
Pátek 16. března 2018 ve 22:36 ® Hora reakce na …
Hora

lubo OV> doufám, že chytat už budeš sám co tě doveze na místo co ? Tak nějak vyhynuli neandrtálci, furt jenom leželi s maminou na kůži z mamuta a nechtělo se jim za dalším. :-D :-D

kakadu – kouknu a uvidíme co tam mají, nic lepšího než mám doma to asi nebude. pivo

reagovat
Pátek 16. března 2018 ve 21:51 ® kakadu reakce na …
kakadu

lubo OV> Ludro líná je třeba aj trochu sportovat.:-P

Horra: e fishing.pl mají i internetové stránky.Byl jsem překvapenej. Super ochotnný přístup,parkoviště před obchodem.Platba v Českých, kartou i zloté a ceny alespon plavačky hodně dobré.:-P :-P :-P

reagovat
Pátek 16. března 2018 ve 21:32 ® Dědek64

Sakra, to bude schýza,mít otevřené dva rybářské servery. Už tak to někdy bylo nad mé síly na MRKu :-)) )

reagovat
Pátek 16. března 2018 ve 21:30 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Hora> Jsem v klidu. Dneska je to v autě samé ABS, ESP, ASR samy řídí, samy jedou, za rybami tě zavezou

reagovat
Pátek 16. března 2018 ve 20:42 ® Hora
Hora

Tak nám krásně sněží, bude třeba znovu vytáhnout a navoskovat lyže. Lubo – máš motorové sáně připravené? A prevence je třeba, bando, vytáhnou léčiva a užívat.

reagovat
Pátek 16. března 2018 v 19:10 ® Hora
Hora

No konečně se tady taky někdo objeví, já myslel, že jste zalezli do nor před zimou. Jane, kde je ten obchod v Těšíně ? Ať se tem někdy podívám, vercajku mám sice až do konce rybařiny, ale podívat se můžu vždy. Dědek64 – a kde by jsme taky byli ? Vždy tam, kde jsou správní chachaři, né ? lubo OV – kurňa chacharu, vždyť ty zapomeneš chodit? Znám jednoho takového, co neudělá ani krok navíc a skončil na vozíku, tak bacha, ať Tě holky nevozí ku vodě. :-P

reagovat
Pátek 16. března 2018 v 16:52 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Dědek64> No jistě. Kde jinde bys našel pořádné chachary

reagovat
Pátek 16. března 2018 v 16:51 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

kakadu> Dej pokoj. Pěsky necestuju ani za rybařinou

reagovat
Pátek 16. března 2018 ve 14:18 ® Dědek64

Tady jste, jestli já si to nemyslel:-)

reagovat
Pátek 16. března 2018 v 11:44 ® kakadu reakce na …
kakadu

:-P :-P Hora> V tuhle dobu jsem zrovna dorazil z Polska a cosi malo jsem i nakoupil a talíře se švajc dratem objednal:-P .:-P 20minut volnou chůzí od nádraží v Tesine je super obchod s rybářinou.

reagovat
Pátek 16. března 2018 v 1:04 ® džigit reakce na …

Hora> včil sem došel.kaj si? :-))

reagovat
Čtvrtek 15. března 2018 ve 20:48 ® Hora
Hora

Nechrápat, vstávat, už je bílý den bando jedna, furt by jste jenom leželi v posteli jak jezevci. Je třeba pokecat a vzdělávat se, haló. 9-)

reagovat
Středa 14. března 2018 v 19:27 ® Hora
Hora

džigit> neblbni, švajc drat už nemá a dřevjany taliř mu sežrali moli zvaní dřevomorky. Musí si dokoupit nějaký splávek od ťamanů. Mají toho dost. :-P

reagovat