Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.218.269 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. prosince 2015 ve 13:14 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> to my až doma
reagovat - Neděle 27. prosince 2015 ve 12:55 ® kakadu reakce na …
-
daja> Mé druhé já mi velelo, že mám jet dom a dobře jsem udělal.
lubo OV> Ty neznáš rybářská přísloví?
NEZACHLASTÁŠ NEZACHYTÁŠ.
reagovat - Neděle 27. prosince 2015 ve 12:09 ® lubo OV reakce na …
-
daja> no teda, jestli si to přečte někdo nezasvěcený, tak musí jasně mít dojem, že chodíme k vodě jenom nezřízeně chlastat a všichni jsme okamžitě na šrot
reagovat - Neděle 27. prosince 2015 ve 12:02 ® daja
- reagovat
- Neděle 27. prosince 2015 v 11:56 ® daja
- reagovat
- Neděle 27. prosince 2015 v 11:53 ® daja
-
Nazdar bando, tak pridam i ja svuj prispevek a nejake fotecky. V prve rade velke diky za zorganizovani srazu. Ivetce za vyborny bigosz, Sirdovi za hlidani ohne, dzigitovi za psenicne
reagovata vsem ostatnim za udrzovani skvele atmosfery. Po ukonceni akce na pravem brehu bylo rozhodnuto o presunu na breh levy, pozdravit kamarady rybare a zeptat se na jejich ulovky. Chytili peknych par plotic, nejvetsi ryba, tloust 40. Tuto zpravu bylo treba nalezite oslavit, nacez padla litrovka koraly. V tu chvili i ja pomyslel na odchod domu, lec veci se daly do pohybu jinym smerem… Dzigit zavelel, ke mne! Tak jsme jeli… Zde se pokracovalo v debate pri kytare, maso z uzaku jsme podrobili nalezitemu testovani a
z becky teklo proudem. Toliko co si pamatuji. Rano po probuzeni jsem zjistil nekolik veci. Odrene prave koleno, narazeny palecek na prave ruce a odrene celicko nad levym okem a ztraceny batoh. Inu pustil jsem se do zjistovani, co nasledovalo po vypadku pameti. Diky dzigitove zene, jsme se dostali domu, jelikoz nam zajistila odvoz autem, za coz jsem neskonale vdecny. Jeste ze tak, protoze fakt nevim jak jinak bych se domu dostal. Dzigit me pred chvili informoval, ze batoh se nasel a ze nejsem jediny kdo mel duel s asfaltem. Hlavni ovsem je, ze se nikomu nic nestalo a uz se tesim na dalsi sraz, ktery je jiz 31.12. na beckarne, ouuu jeeee.
- Sobota 26. prosince 2015 ve 22:16 ® Hora reakce na …
-
Přidávám se k hodnocení,akce byla super – díky Širdovým za zorganizování a ostatním zúčastněným za vynikající atmosféru.Nezklamal džigit v kraťasech,čerte fotka s Tebou v nich je super.
Snad každý si chytil rybku,takže na Silvestra na Bečkárně.
Gill> díky za fotodokumentaci.
reagovatŠirdovy nudle si ostravské oukleje určitě zamilovaly
- Sobota 26. prosince 2015 ve 20:50 ® Gill
-
Počasí se vydařilo, organizátoři to měli pevně v rukách
reagovat, oukleje kousaly, občerstvení bylo mňam-mňam, panovala parádní přátelská nálada. Prostě fajna akce… !!! Díky …
- Sobota 26. prosince 2015 ve 20:49 ® Gill
-
A ještě pár foteček s fajne akce.
reagovat - Sobota 26. prosince 2015 ve 20:14 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, děkuji za účast na jednom z posledních lovů tohoto starého roku… nejvíce ryb nachytal Daja a stal se králem a vítězem dnešního minizávodu.Děkuji sponzorům – Kraťasovi a senátoru Sl. Ostravy Ing.Antonínu Maštalířovi… na tomto setkání nás všechny zúčastněné pozval Kraťas na poslední den v roce na Bečkárnu,sraz v 10.oo hodin.Doufám,že velmi žhavý paparazi dodá z dnešního srazíku nějaké foto, dík Širda
reagovat - Sobota 26. prosince 2015 v 19:33 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> a injekce byla potřeba ?
reagovat - Sobota 26. prosince 2015 v 18:06 ® kakadu
-
Poslušně hlásím ,že jsem dorazil do chalupy. Všem kamarádům děkuji za nádherný den strávenený u vody.Někteří vyvolení,kteří vydrželi do pozdních hodin dostali i razítko od Rybářské stráže. Chlapi díky a hodně štěstí do nového roku.
Náááááááádražíííííí
reagovat - Pátek 25. prosince 2015 ve 23:49 ® daja reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> chleba dnes cerstve upeceny, k polivce se bude hodit
reagovat - Pátek 25. prosince 2015 ve 22:56 ® Hora reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Tak na polínko jsem zapomněl,budu muset vzít ku vodě nějakou pilku a něco na místě nařezat
reagovatjinak na Odře letos nemám štěstí,3 vycházky a jenom jedna ouklejka a podseknutej hrouzek.Snad zítra prolomím smůlu
a nebo ještě na něco jsem si vzpomněl,počkejte zítra . . .
- Pátek 25. prosince 2015 ve 21:18 ® IV.TO.ŠIRDA
-
přatelé v 9.00h rozdělávám oheň a zakrmuji.Tak jak jsem už psal vstupné je jedno polínko dříví, kdo nemá povolenku, ať se drží hesla na Štěpána není pána…Dajo, vem chleba, polívka bude, Širda
reagovat - Čtvrtek 24. prosince 2015 v 19:17 ® Hora
-
Taky se připojuji k přání,Vše nej na ty Vánoční svátky,na Štěpána u vody.
reagovat - Čtvrtek 24. prosince 2015 v 18:23 ® kakadu reakce na …
-
daja> Jedinné co se mu bude vyplavovat jsou vnitřnosti. Sraz je v 10.
Nádraží
Přeji všem krásné a spokojené svátky Vánoční
reagovat - Čtvrtek 24. prosince 2015 v 16:21 ® daja
-
Lubo jedine na method
reagovatNamichej si poradne lepivou srajdu, at ti to proud hned nevyplavi. V kolik je planovany zacatek srazu?
- Čtvrtek 24. prosince 2015 v 10:43 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> na červy chytaj srabi.Letos všeci bojlokoule
reagovat - Čtvrtek 24. prosince 2015 v 9:47 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Si piš že platí.Ja jdu na 100%.
reagovat - Čtvrtek 24. prosince 2015 v 8:16 ® lubo OV
-
Kolegové, doufám, že ten sraz v sobotu pod lávkou k hradu ještě platí. Podařilo se mi vybojovat kompletní reorganizaci plánu svátečních rodinných návštěv, abych se mohl zúčastnit. Takže se doufám sejdeme v hojném počtu. A jestli máte někdo červy a bude se chtít rozdělit rád příjmu, jelikož v obchodě jsem nesehnal. Vzhledem k dobrému počasí byli u nás vyprodaní.
reagovat - Pátek 18. prosince 2015 ve 21:59 ® Gill
-
Milane !!! Co si to vysadil na Bečkárnu za ryby ?! Nebo komu si prodal povolenku ?!
reagovat - Pátek 18. prosince 2015 v 19:55 ® mkratas
-
Tak jako vždy nakonci roku,tak i letos se hodnotilo,jedlo,pilo a díky fa.Megafish a Čvachta byly i dárečky.Takže dětičky z Bečkárny – ať Vám berou.No fotky jako vždy mluví za vše.
reagovat - Pondělí 14. prosince 2015 ve 14:58 ® Petula reakce na …
-
džigit> od soutoku s Odrou po první splav jsem napočítal 87 padlých stromů,vše práce bobrů
reagovat - Pondělí 14. prosince 2015 ve 14:29 ® džigit reakce na …
-
Petula> no,paráda.Ten potos přehradí ti hajzli během víkendu…
reagovat - Pondělí 14. prosince 2015 ve 12:24 ® Petula
-
Oteklé myši už jsou i na Ondřejnici
reagovat - Pondělí 14. prosince 2015 v 0:46 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> dnes sem ochutnal prvni „pšenicu“, dala se vypit,docela fajn
reagovat - Neděle 13. prosince 2015 ve 21:01 ® Chorchus reakce na …
-
džigit>
reagovat, taky si myslím, že chyba je mezi zemí a klávesnicí
- Neděle 13. prosince 2015 v 9:27 ® džigit reakce na …
-
LeoC> že na to klikáš
reagovat - Neděle 13. prosince 2015 v 8:40 ® LeoC
-
kde dělám chybu …???
reagovat