Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.218.269 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 12. prosince 2015 ve 23:18 ® gavlos reakce na …
-
Tak to má být,a tak je to dobře…
reagovat - Sobota 12. prosince 2015 ve 21:48 ® mkratas
-
Dnes se objevilo na stránkách našeho územního svazu – Ministerstvo zemědělství připravuje novelu vyhlášky k zákonu o rybářství, seznámit se s ní může veřejnost na stránkách vlády na adrese: https://apps.odok.cz/kpl-detail…, která je veřejně přístupná všem. Připomínkové řízení konči 29.12.2015.
Mj. se předpokládá zlegalizování míry kapra 40 cm a doba hájení zbytků okouna.
reagovat - Čtvrtek 10. prosince 2015 v 19:52 ® mkratas
-
Zajimavý článek – http://www.novinky.cz/…100-let.html – no, máme se na co příští rok těšit
reagovat - Úterý 8. prosince 2015 v 19:56 ® Pitrys reakce na …
-
denis-rybařina všeho druhu > Toto je typický případ informace s nulovou informační hodnotou.
reagovatNevím ani kdy to pozorování bylo (potřebuji nejen den, ale i hodinu), důležitá je také informace, zda všichni ptáci jen lovili nebo zda nějací neodpočívali na stromech na ostrově (kormorán je zdatný lovec, poměrně rychle si uloví kořist a na vodě se už moc nezdržuje, na rozdíl od jiných vodních ptáků nemá mastné peří a lehce se proto promočí, proto odpočívá na stromech a suší si křídla), zda nějací jedinci přilétali a nebo odlétali a kterým směrem, ideální je také fotka, dnes už jsou poměrně kvalitní fotoaparáty ve všech mobilech. Uvědomte si všichni, že čím více kvalitních informací o výskytu kormoránů budeme mít, tím úspěšnější můžeme při jejich lovu být. Přesto autorovi děkuji za první odezvu na mou žádost.
- Úterý 8. prosince 2015 v 17:44 ® denis-rybařina všeho druhu reakce na …
-
Já pozoroval cca.100hlavé hejno kormoránů na hlučínské štěrkovně,lovili tam…
reagovat - Čtvrtek 3. prosince 2015 v 19:47 ® Pitrys
-
Kolegové, tak jako každý rok se na vás obracím se žádostí, abyste mně informovali o pozorování kormoránů v okolí Ostravy. Ideálně by v hlášení mělo být uvedeno, kolik kormoránů bylo pozorováno, pokud možno přesné místo pozorování, zda ptáci lovili a nebo jen přetahovali a jakým směrem. Pro úplnost vám chci sdělit, že VÚS se po složitých jednáních podařilo konečně vyřídit výjimku k odstřelu kormoránů, platnou až do 31.3.2020. Aby ale odstřel byl co nejefektivnější, je třeba vědět, kde ptáci zdržují a tak mějte oči otevřené a nestyďte se mně zasypávat informacemi. Odměnou vám bude v příštích letech více ryb ve vodě.
reagovat - Úterý 24. listopadu 2015 v 19:02 ® mkratas
-
Zdravím všechny rybáře MS Poruby 1 na našich stránkách již najdete http://skupina.msporuba1.cz „Úřední hodiny pro rok 2016 a ceník rok 2016“ Zdravím všechny.
reagovat - Úterý 17. listopadu 2015 ve 12:10 ® mkratas reakce na …
-
kakadu> Neprskalo se a nebojovalo se – jako vždy v plné polní – polínek plné auto?Přihodím cenu pro vítěze – ale ještě nevím co
reagovatale až na to přijdu tak to bude
- Pondělí 16. listopadu 2015 ve 22:30 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Tak to je jiná. Také jsem doma bojoval.Žena prskala jak nasraný kocur.
reagovat - Pondělí 16. listopadu 2015 v 19:05 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé Ostravští chytejáci aby jsme to neměli tak jednoduché tak vztupné na poslední lov tohoto roku je jedno polínko dřeva né moc velké Širda
reagovat - Pondělí 16. listopadu 2015 v 19:03 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> tak v tym přypadku asi pudu. Aspoň na chvilku.
reagovat - Pondělí 16. listopadu 2015 v 19:01 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Chorchus> Jiříčku budu mít velikou radost s toho bamba, vemu si naviják a hned budu na něj chytat doufám, že sebou vezmeš Tomáška a on to nové bambo pokřtí lovem
reagovat - Pondělí 16. listopadu 2015 v 18:57 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
daja> že nemáš povolenku to vůbec nevadí budeš dělat hlavního rozhodčího a kolegové závodníci sítě budou čtvrtkami uplácet
reagovat - Pondělí 16. listopadu 2015 ve 12:43 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Jestli si ten sraz doma nevybojujes tak ses u me mrtvej Homolka.
Srabe
reagovat - Pondělí 16. listopadu 2015 ve 12:27 ® lubo OV reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> u nás se na první i druhý svátek vánoční jezdí na návštěvy po rodině. Takže bohužel.
reagovat - Neděle 15. listopadu 2015 ve 23:31 ® daja reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> jelikoz nemam povolenku tak prijdu ocumovat jen s lahvi palenky. Pokud bude i rybi polivka, donesu pecen domaciho chleba.
reagovat - Neděle 15. listopadu 2015 ve 21:33 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> já dondu i s tvým repasovaným bambusem
reagovat - Neděle 15. listopadu 2015 v 11:31 ® kakadu
-
Dvou hodinový závod v chlastání??? U toho nesmím chybět. Hlásím se jako první. Nádražííííííí
reagovat - Neděle 15. listopadu 2015 v 10:34 ® IV.TO.ŠIRDA
-
ostravští chytejáci je ještě brzy, ale kvůli některým s Alzheimrem na Štěpána tj. 26.12 jsem zajistil na území Slezké Ostravy poslední lov v roce 2015 i s rozdělaným ohněm a to přímo na soutoku Lučiny s Ostravicí (pod hradem). Podle počtu účástníků možná Ivetka uvaří halászle jinak jako vždy kdo co přinese,takže přes lávku v 10.00hod už rozdělám oheň..o 1 litřík domácí ohnivé vody uspořádám dvou hodinový závod se startem v 11.00h, napište kdo příjde, Širda
reagovat - Sobota 14. listopadu 2015 v 17:39 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kakadu> já to neumím Širda
reagovat - Čtvrtek 12. listopadu 2015 v 18:08 ® kakadu
-
IV.TO.ŠIRDA> Poslušně hlásím ,že jsem ti Toníku dneska řádil kousek pod barákem.Počasí ostrým vyhovovalo.6 ks big velikostí za hodinu a 2 ks ryb z neštovicemi.
reagovat - Úterý 3. listopadu 2015 ve 12:47 @ jakub1808
-
Muze se prihlasit i rybar bwz povolenky??
reagovat - Pátek 30. října 2015 v 18:09 ® lubo OV reakce na …
-
džigit>tak to se mi velmi hodí. V ten pátek má totiž i moje žena nějakou akci v Olomouci a já pro ní pak vždycky kolem půlnoci jezdím. Sice tím pádem budu na birelu, ale to nevadí, hlavně když bude sranda. Kluci dejte vědět v kolik a kde.
reagovat - Čtvrtek 29. října 2015 ve 20:51 ® mkratas
-
Oznamuji – že jsme letos ukončili závodní rok v lovu ryb Více na http://krouzek.msporuba1.cz/…_10_2015,dvě fotečky na ochunávku
reagovat - Čtvrtek 29. října 2015 ve 14:12 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> http://www.ceskoslovenskyrybar.cz …a v pátek v podvečer srazík v občerstvovně.O té Ti dá nejlepší info Mysak1
reagovat - Čtvrtek 29. října 2015 ve 13:31 ® lubo OV reakce na …
-
Aha, tak to ani netuším, že tam nějaká výstava je. Zase nic nevím, jak říkává můj ředitel
reagovatKluci dejte vědět, rád bych se přidal.
- Středa 28. října 2015 ve 20:48 ® džigit reakce na …
-
lubo OV> rybářská výstava v Olomouci s následným společným posezením
reagovat - Středa 28. října 2015 v 19:38 ® Chorchus
-
Myšák: jasná páka
reagovat - Středa 28. října 2015 v 18:06 ® lubo OV reakce na …
-
Mysak1> co? kdy? kde? Kurňa já zase nic nevím
reagovat - Středa 28. října 2015 v 6:29 ® Mysak1
-
Chorchus> lubo Ov> chlapci snad v listopadu v Olomóco né?
reagovat