Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.218.208 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 27. října 2015 ve 21:24 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> budu tam
reagovat - Úterý 27. října 2015 v 19:50 ® Chorchus reakce na …
-
lubo OV> jj, nezapomeň na Štěpána u Ostravice
reagovat - Úterý 27. října 2015 ve 14:20 ® lubo OV reakce na …
-
Chorchus> Jiříku, ty žiješ ?? Není možnáá
reagovat - Neděle 25. října 2015 ve 23:45 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> super návštěva u fajn lidí, díky Toníku
reagovat - Neděle 25. října 2015 ve 21:09 ® IV.TO.ŠIRDA
-
návštěva úspěšný lov pasování a můj výpěstek Širda
reagovat - Sobota 24. října 2015 v 19:11 @ Bombardino
-
Mo Hlučín nehájí, tak si zajeďte tam a máte klid. Stejnak H…o chytnete kdekoliv si sednete
reagovatNazdar
- Pátek 23. října 2015 ve 14:21 ® Petula
-
Takhle vypadá vývěska MO Vsetín:
Vážení členové naší organizace.
V sobotu 24. 10. 2015 chceme vysazovat do našich mimopstruhových revírů kapry. Měli by se vysazovat i kapři větší velikosti.
Z toho důvodu se budou hájit všechny naše mimopstruhové revíry
od 24. 10. do 8. 11. 2015 včetně.
Revíry budou označeny tabulemi se Zákazem lovu.
Je též možné, že dostaneme kapry pouze menších velikostí a pak by hájení bylo zbytečné. Neumísťovali by se tabule se Zákazem lovu a informace na zrušení hájení by byla uvedena i na těchto webových stránkách.
Zatím tedy platí všeobecné hájení v uvedené době.
OPRAVA: lov dravců povolen.
Myslíte pánové hospodáři v Ostravě,že se tam prasoryba lovit nebude?Nenajdou se nenechaví jedinci?Připadáte mi s tím Vašim všeobecným hájením jako děti na písečku,kterým pořád někdo bere bábovičky.Už se chlapi vzpamatujte!!!Mohl bych takhle pokračovat pěkně jedna MO za druhou,jen Ostrava musí mít něco extra!!!
reagovat - Čtvrtek 22. října 2015 ve 20:37 ® Valda reakce na …
-
to zase bude krvavá voda
reagovat - Čtvrtek 22. října 2015 ve 20:36 ® džigit
- reagovat
- Čtvrtek 22. října 2015 ve 20:35 ® Valda reakce na …
-
relis> to jsou náušnice
reagovat - Čtvrtek 22. října 2015 ve 20:33 ® Valda reakce na …
-
lubo OV> mám tam se mi zdá že z traperu novinka co nikdo nemá ale patentka
-
lubo OV> to máš pravdu ,ale zase pro mou potřebu veliká radost na moje mitchelly feedery prostě super a na řeku dvojnásobně
-
lubo OV> to máš pravdu ,ale zase pro mou potřebu veliká radost na moje mitchelly feedery prostě super a na řeku dvojnásobně
reagovat - Čtvrtek 22. října 2015 v 19:24 ® Petula reakce na …
-
mkratas> Koukám,že stejná debata se stejným výsledkem jako debata,kterou každý rok vedu na odboru životního prostředí ohledně bobrů v povodí řeky Odry,hlavně v Antošovicích.Je to nekonečný a marný boj s těmito zelenými fanatiky.
reagovat - Čtvrtek 22. října 2015 v 19:07 ® mkratas
-
Pro šťouraly: je to na územních stránkách
Odborný seminář „Rybožraví predátoři“ 22.9.2015 pořádal Český nadační fond pro vydru odborný seminář „Rybožraví predátoři“ v rámci projektu „Osvětou a vzděláváním od konfliktu k toleranci“ Velice pozoruhodné a aktuální téma. Za VÚS Ostrava se ho účastnil Ing. Přemysl Jaroň a Libor Kocinec. Program se zdál být velice zajímavý. Přednášet měli mimo jiné i zástupci státních orgánů z Agentury ochrany přírody a krajiny ČR a z Ministerstva životního prostředí, oddělení druhové ochrany. Účastníci semináře byli zástupci produkčních rybářů, sportovních rybářů, státních úředníků a ochranářů. V úvodu vystoupil ředitel fondu Ing. Jan Nový a omluvil z důvodu nemoci zástupce ministerstva a hlavní přednášející za nadační fond, čímž nás velice zklamal. Poté přednášel Doc. RNDr. Petr Musil o Kormoránu velkém. Jeho populace v množství, které se vyskytuje na našem území s úspěchem decimuje rybí osádku. Následovala přednáška o vydře a o náhradách škod. V diskuzi jsme upozornili na evidentní přemnožení predátorů a na katastrofální dopad na rovnováhu v přírodě. Bylo nám odpovězeno, že vydry se obsluhují jak v hypermarketu, neb jim sypeme do vody veliké množství ryb. Kontrovali jsme povinností zarybnit ze zákona. Na to zástupci fondu odpověděli, že ryba v toku je ničí majetek. (od konfliktu k toleranci?) Ale platí ho rybáři. Ochranáři tajně vydry vysazují v horských oblastech. Ing. Nový okamžitě zaujal odmítavý postoj a tvrdil, že nikdo v republice vydry nevysazuje a vydry se rozmnožují přirozeně. Na tento nesmyslný výrok okamžitě vtipně zareagoval Ing. Jaroň, a podotkl, že: „To se ty vydry rodí s čipy pod kůží?“ Na tuto otázku nebylo odpovězeno. Na závěr nám bylo doporučeno apelovat na zákonodárce, aby upravili legislativu do pro nás příznivého stavu. Libor Kocinec
reagovat - Středa 21. října 2015 ve 23:48 ® relis reakce na …
-
Valda-To máš naušnice čico!
reagovat - Středa 21. října 2015 ve 23:47 ® relis reakce na …
- reagovat
- Středa 21. října 2015 ve 21:07 ® lubo OV reakce na …
-
Valda> apropos. Neprodáváš náhodou i pstruží pelety. Tak dvě kila by se hodily. Velikost tak 3–4mm. Chci to vyzkoušet do těch method feederových krmítek.
reagovat - Středa 21. října 2015 ve 20:50 ® lubo OV reakce na …
-
Valda> pchéé. Potěšení z vlastnoručního výrobku žádný obchod nenahradí
reagovat - Úterý 20. října 2015 ve 20:57 ® Valda
-
Taky něco na method
reagovat - Pondělí 19. října 2015 v 18:51 ® mkratas reakce na …
-
chyť@sežer> každý strůjcem svého štěstí
reagovat - Neděle 18. října 2015 v 17:20 @ chyť@sežer
-
Kdo dělá špatné jméno Porubě 1 na Jižní Moravě(Dyje 5 Nové Mlýny)? Porybný si nám stěžoval, že musel volat policii na nějakého výtržníka z řad rybářů z MO Poruba1. Nakonec se ukázalo, že výtržník je dokonce policista :-/ !
reagovat - Sobota 17. října 2015 v 19:42 ® lubo OV
- reagovat
- Sobota 17. října 2015 v 19:41 ® lubo OV
- reagovat
- Sobota 17. října 2015 v 19:39 ® lubo OV
-
Chytil jsem v Maďarsku nějaký morybundus a 14 dni doma. Tak jsem si z nudy trošku hrál s method krmítkem
reagovat - Sobota 17. října 2015 v 19:24 @ lolak
-
Doufám, že si konečně nějakého chytnu
reagovatna jaře v té mačkanici to byl mazec
a za 3 dny bylo po nich
- Sobota 17. října 2015 v 16:10 ® mkratas
-
No a u nás už vysazeno.Více na našich http://www.msporuba1.cz/ ve fotogalerii a výsadba ryb
reagovat - Pátek 16. října 2015 ve 23:09 ® džigit
-
zrovna vařim
reagovata do teho Pitrys…
- Pátek 16. října 2015 ve 23:07 ® džigit
-
Pitrys> nesej! Krz sucha sem celkem v klidu a včil?.....
reagovat - Pátek 16. října 2015 v 19:59 ® Malenovičák
-
V pátek se chystáme na Odru 1. Bude po dešti, tak jsem zvědavý.
reagovat