Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.218.066 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 19. dubna 2015 v 18:25 ® Venca Zelenka reakce na …
-
džigit> Ryby určitě jdou, ale ještě jsem letos na svazovce nebyl
reagovatPrávě jsem natáh jednu stěnu fajnové v garáži, už to vypadalo, že to stihnu aj zapucovat a rozletěl se mi filcák, tak pro dnešek padla
- Neděle 19. dubna 2015 ve 14:53 ® džigit
-
jo chlapi,to musi odpovědny
reagovat
A jak du ryby? Já konečně volny fikend a musel sem natahnut novu vodu na hajzliky a mamě překopat mikado.
Včil idu z „rybařiny“ tak max zkontrolovat a přebrat chov žižalek.Jestli tam ovšem nějaké mám - Neděle 19. dubna 2015 ve 13:41 ® Venca Zelenka reakce na …
-
džigit> Zdar, už jsem svého času Davidovi psal, jestli by ty anonimy nešlo odstřihnout. Kdo nemá ksicht, adresu, nebo jiný identifikační údaj ať si může jenom číst, bež možnosti vkládání komentářů. Já ti mám kolikrát strach něco napsat, abych pak nezabředl do nějakého mihdráku s otazníkem místo tváře.
reagovat - Neděle 19. dubna 2015 ve 13:12 ® lubo OV
-
Tyhle anonymy je nejlépe ignorovat. Proč se bavit s někým, kdo se jen zbaběle schovává za klávesnici.
reagovat - Neděle 19. dubna 2015 ve 13:01 ® džigit
-
navic od tenhleten klient jede enem do Tonika
reagovat - Neděle 19. dubna 2015 ve 12:58 ® džigit reakce na …
-
nnnap> přesné! V hlavě nasrane,ruky leve ale blbych kecu plnu mordu!
reagovat - Neděle 19. dubna 2015 ve 12:48 ® nnnap
-
víš co je admine strašný- že u generace olajkovaných facefuckových sraček je toto myšlení a konání standardem. Blbečkům vůbec nedojde, že za to by kdysik dostaly do držky od kohokoliv. Nastupuje GENERACE HOVEN. To by nevadilo, chybí jim sebereflexe. Tedy Vám říkám, mladí hlupáci- to co vy dnes umíte, co děláte, jaké výkony odvádíte v práci- za to bych se styděl!!! NEUMÍTE PRAKTICKY NIC!!!
reagovat - Neděle 19. dubna 2015 ve 12:25 ® nnnap reakce na …
-
proutek> to nevím, jak seš stavěnej ty, ale co vím jistě, že vocas máš do 15 mm. Intelekt se prakticky změřit nedá. A nečerti se, to nemám ze své hlavy. To je popsáno v učebnicích psychologie. Prostě seš anorektickej hlupák s vysráno v hlavě a širda je tlustej s rybníčkem. Teda na
reagovatrozhodně s širdou.
- Neděle 19. dubna 2015 ve 12:15 ® proutek reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> příspěvek smazán z důvodu nemístných urážek!!!
reagovat - Neděle 19. dubna 2015 v 1:15 ® Gill
-
Zdravím všechny. První část fotek z 15. ročníku poháru Svinovských tůní najdete na : http://krouzek.msporuba1.cz/…ovskych-tuni. Galerii budu doplňovat jak zpracuji další fotky.
reagovat - Sobota 18. dubna 2015 ve 20:47 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Dnes jsme navštívili Jakiho…ukázal nám své rybníky,přátelé něco nádherného s pořádným přítokem a vrcholem dnešního dne bylo pozvání na domácí zabíjačku kde jsem se tak strašně najedl, že mě Ivetka musela kutálet do auta,Jaki dík za krásný den, Širda
reagovat - Středa 15. dubna 2015 v 19:18 ® mkratas reakce na …
-
džigit> už visí
reagovat - Středa 15. dubna 2015 ve 13:35 ® džigit reakce na …
-
mkratas> už zas rozvěšuješ cedule?
reagovat - Středa 15. dubna 2015 ve 13:03 ® mkratas
-
Zdravím všechny – přijděte povzbudit všechny mladé závodníky,na již tradiční velké dětské jarní závody na Bečkárně.Bližší informace http://krouzek.msporuba1.cz/…ch-tuni-2015. Naši makí závodníci budou jen rádi. Můžete rovněž přihlásit své ratolesti k závodu – limit – věk 7let.
reagovat - Pondělí 13. dubna 2015 v 10:37 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
kakadu> ráno zavody na zvěřině Ivet 5 a odpoledne bučina makrele a 1.5 a 2.5 závody Morav. Třebová Křenov je toho moc do Křen. jsem pozval Mišáka tak jsem zvědavej zda přijede ty se stav nejde Ivči zářivka a zajedem na Rojek Širda
reagovat - Pondělí 13. dubna 2015 v 8:03 ® džigit reakce na …
-
kakadu> tak to se pořidim rybnik aj ja
reagovat - Neděle 12. dubna 2015 ve 21:06 @ prroud
-
Takze co jsem doma,v tomhle bordelu vlastne porad valcim
reagovat)))))))))
- Neděle 12. dubna 2015 ve 21:05 @ prroud
-
To delate dobre,ale se mnou byste to moc nechytli,v pohode sice jsem,zil jsem v divocine,delal preziti,ale naucil jsem se svobode,tak mam k plno vecem vyhrady,i k RR, a to se ne kazdymu libi,naucil jsem se respektovat jen to co ma hlavu a patu,ostatni me nebere,takze nerespektuju a klido za to tahnu do boje
reagovat - Neděle 12. dubna 2015 ve 21:00 ® lubo OV reakce na …
-
prroud> bereme do party každého pohodáře
reagovat - Neděle 12. dubna 2015 ve 20:51 @ prroud
-
Noo,panove,zdrava zavist,budete tam dobrej kolektiv kamaradu
reagovat........aspon to tak vypada.
- Neděle 12. dubna 2015 ve 20:47 ® lubo OV
-
Hlavní dík patří Kraťasovi. Staral se o nás jako vlastní manželka. Dokonce obilí večer zasel, do rána sklidil, mouku z něho umlel a chléb napekl. Bóóže, jak já si dnes při té pohodě odpočinul
reagovatA to vypěstování vepřového kapra je naše kolektivní usnesení z dnešní akce.
- Neděle 12. dubna 2015 ve 20:12 ® Hora reakce na …
-
kakadu> jo vidíš,tak na to jsem zapomněl.Ivetka bude potom hlídat jikry a Toník jim bude zpívat ukolébavku ( prej se potom mláďatům dobře spí )
reagovat - Neděle 12. dubna 2015 ve 20:03 ® kakadu
-
IV.TO.ŠIRDA> Svou neúčast můžete omluvit pouze poctivou prací.
Tááááák že: Za trest dáte do kupy jikry z kapra a oplodníte je spermiemi z prasete. Vzniklým novým rybím druhem tzv. VEPŘOVÝM KAPREM bude obohacena rybí obsádka Bečkárny.
reagovat - Neděle 12. dubna 2015 v 19:51 ® Hora
-
mkratas> tak,tak,bylo fajn a kdo nedorazil o moc přišel.K tomu hukotu vedle u sousedů – mám tu diskusi už chvíli v ignorovaných,co se tam probíralo,tak to mi hlava nebrala.Nějaká ryba se chytla,něco se pokecalo, bylo super.Chyběli jenom Širdovi, bambó mistr a pár dalších skalních.Ale není všem dnům konec. Hezký zbytek dne
reagovat - Neděle 12. dubna 2015 v 19:33 ® mkratas
-
Pánové se srazu-velký dík za krásný den- po Vašem odchodu dorazil Dája s celou svou rodinkou a kamarády.To Vám potom bylo nádraží no paráda.Horovy ňamky děcka slsly jako malinu – na poslední chvíli se mi povedlo foto. Takže díky a ahoj někdy příště a nejlépe na dva dny. No a něco pro ty kteří za vším vidí jenom všivárnu – viz foto.
reagovat - Neděle 12. dubna 2015 v 19:26 ® mkratas
-
No přidám konečně něco do fóra – proč vznikla tato cedulka? – protože mně nebavilo tady číst neustále nářky na blbosti a očerňování kolegů,kteří makají ve svých volnech okolo revírů a mají za to h......, tak jsme si řekli že zkusíme změnit téma a počkáme kdo se ozve – a co se z toho vyvine. 1.Cedulka – revír byl hájen a cedulička tam byla dána schválně a vždy tam visela jen několik hodin,takže nemohla nikomu vadit 2.Cedulku jsme vyfotili a už v sobotu 4.4.2015 – foto bylo zasláno jako recese vedení ČRS – všichni pochopili – ostatní nechápající mají smůlu. 3.Co by se stalo kdyby na zahájení si někdo na ono místo sedl? – vůbec nic ,poněvadž cedule tam již nevisela.My totiž dodržujeme a ctíme RŘ – na rozdíl od jiných. 4.Kolegové na revíru se tomu v sobotu všichni smáli chtěli foto s onou cedulí. 5.Co se týče rupínu – onen přípravek byl přimíchán do krmiva, které se běžně prodává na zakrmení – sušené bílkoviny. – a to v rozemleté formě a takovém mizerném množství že mi nezbývá než se tomu zasmát. 6.Od té doby co tuto bílkovinu používáme – nejsou na revíru úhyny. 7.Bílkovina je dar od kolegů a ČRS nemusí plati ani kačku- to jen pro p.Vávru – že by nám tiše v koutku záviděl?? TO JE VŠE A K TOMUTO TÉMATU SE JIŽ NEBUDU VYJADŘOVAT!!!!! aby moderátoři této diskuze nemuseli mazat některé hulvátské příspěvky. PROSÍM O KLIDEK A POHODU – TO VŠE PŘEJI I JÁ VÁM Rád se s Vámi uvidím na Bečkárně a v klidu pokecám o čemkoliv. Takže nakonec – RECESE!!!!!!! A RECESE!!!!!! V dalším příspěvku to uvidíte foto sami.
reagovat - Sobota 11. dubna 2015 ve 13:17 ® Gill
-
Na Rio Odra už skluzavky jsou, ale od bobrů
reagovat. Bobři mají i své VIP cesty k rybníčku a svoje jídelny a je z toho nakonec nad Rio … trochu dramatično
To já jen tak abych někumu zkrátil čas při čekání než půjde Kraťasovi vyplenit násaďáky
- Pátek 10. dubna 2015 ve 21:34 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Vozíčky a berle!!! No to bych se vůbec nedivil.Ostravský rybář je schopen kvůli smradlavému masu i vraždit.
reagovat - Pátek 10. dubna 2015 ve 21:26 ® lubo OV
-
Svým způsobem, se to dá chápat. Slovo VIP má v našich zemích úplně jiný význam, takže působí jako provokace. Čekám, že tam někdo příjde a všem účastníkům VIP rozbije .....
reagovat - Pátek 10. dubna 2015 ve 21:07 ® kakadu
-
mkratas> Už ji netrap.Předpokládám,že si to znovu přečetla a možná pochopila, což se nedá říci o dalších týpcích u sousedů včetně Vávry.
Takto to prostě dopadá, když klávesnice začne předbíhat rozum.
reagovat