Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.218.850 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 1. července 2014 v 19:45 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> Kaprů vytáhneš i třicet…kolikrát jdou na hod.Brali mi i při propadu-krmelec si ještě ani nesedl na dno a už tam visel…Ale je plno kžíženců cejn X plotice a jdou i ke 40ti cm…
reagovat - Úterý 1. července 2014 v 15:40 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> výzva? párkrát jsem zkoušel možné i nemožné a ten policajt se ani nehne ani blbý cejn do toho neťukne a na olešné o tom čase nebyl problém vytáhnout 15 kaprů za vycházku tak jsem nato hodil bobek a chodil na olešnou a teď už jsem od zahájení na kapra nenahodil.
reagovat - Pondělí 30. června 2014 ve 22:39 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> Tak to je potom výzva
reagovat - Pondělí 30. června 2014 v 15:43 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> řehánek, není vymlácený ryb tam je hodně jenom tam furt kolísá hladina vody a ono to nebere, sem tam byl na rybky jsem po letech oprášil bič a výsledek 1 perlínek cca 10 cm a jedno očko vic nic a kapři se házeli samé 50-ky ale vůbec tam neberou už tam ani nikdo nechodí, jinač já chytám na mrtvé rybky a nacpu jim do huby polystyrén.
reagovat - Pondělí 30. června 2014 v 7:18 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007> No,hlavně živý ti pěkně zaleze pod šutr
Jak není kaj? To už je Řehánek vymlácený? Tak to byl teda fofr
reagovat - Neděle 29. června 2014 v 18:36 ® kamos007
-
hrouzek je dobry že na candáty, není kaj nachytat rybky tak jsem brouzdal až jsem našel místo s hrouzkama, tak se mi jich tak 15 podařilo chytit největší cca 20 cm tak velkého jsem ještě neviděl
reagovat - Sobota 28. června 2014 v 19:02 ® lubo OV
-
Dneska se moc nedařilo. Můj milovaný bambusáček přišel o špičkové očko. Normálně jsem nahodil splávek, položím prut do vidličky a čumím … očko v pr.....
reagovat - Sobota 28. června 2014 v 1:46 ® kamos007 reakce na …
-
tucnak11>
reagovat - Čtvrtek 26. června 2014 v 19:20 ® tucnak11 reakce na …
-
kamos007> Jen že tam neni voda, vysyha, tak batiušky na zada a směr rybnik
reagovat30 vobler ryba 20 cm neni špatne,ja jsem měl 20 plandavku a na Mazurach za ryč utopeneho hlapa
planda zaryta v ryti
přytahnul ho do lodky vytahnul plandu s ryti
stejně ho nebolalo jen zdalo se mi že zasyčel
ale to byl ten adrenalin
hlapa veslem potlačil do rakosu podival jsem na bod kde mam ho najit
jak přyjedu s Policajtama. a hytal jsem dal jen začeli mu sedat na zadaa a ryč racki a začeli mu s ryti zobakama dělat cednik na nudle
tak jsem se vratil udělal smyčku zahytil za nohu a pomalu dotahnul na molo a zavolali po polici.
- Čtvrtek 26. června 2014 v 18:09 ® kamos007 reakce na …
-
tucnak11> na olešné raci nevím nevím, želvy tam jsou ale raci pochybuju že by v takové žumpě žili a to je ještě prý v okolí jedna z nejčistších přehrad, raci jsou na chovných potocích ale jen na asi 2 co vím a to ještě v malém množství. tipuji že to dělají malí candátci nebo okouni to jsou celkem hltavé ryby jak říká stroft že veme i rybku která je nad jeho síly drží ji v tlamě poškubává ale nespolkne ji,už jsem viděl na 30 cm voblera vytáhnout 20 cm candáta
reagovat - Čtvrtek 26. června 2014 v 18:08 ® kamos007 reakce na …
-
Stroft> ale na mělčinách kde jsou teď z kraje léta najetí si myslím že to chemické světlo je odpuzuje, ale to je jen můj názor třeba je pravda někde jinde
reagovat - Čtvrtek 26. června 2014 v 16:31 ® tucnak11 reakce na …
-
kamos007>tym malym potachovanim do dělaji raci
reagovat.kdysi jsem take daval jen malinki policejt pod feedr, pruvěs jsem měl 20 cm on se napnul a většinou zatnul sam, jen nebylo to ono ja neberu moc ryby tak snažim se jak nejšetrnejši chytani vymyslet
- Čtvrtek 26. června 2014 v 16:23 ® tucnak11 reakce na …
-
Stroft> Take mam splavky na tyčinky někdy jsou vysoko jen mi se shova a nebo ujždi zatnu hnet,ale mam radši na těžko špice začne jen ukazovat naznaki zatinam
reagovat - Čtvrtek 26. června 2014 v 15:42 ® Stroft reakce na …
-
tucnak11> Candát je hltavec, sekám hned. Když už bobkařit ze břehu, tak na plavanou s chemickým světlem, mizející splávek má své kouzlo.
reagovat - Čtvrtek 26. června 2014 v 15:35 ® kamos007 reakce na …
-
tucnak11> já dávám dovojháček na ostro policajta pod prut metr průvěs a jak to vyšpanuje je tam a jak je mírový to má vždycky zažrané, co jsem chytal na polystyrén a nechával jet jak stroft říká cigaretová metoda tak mi to buď pustil po chvíli, nebo mi nevím jak ukradl rybku vždycky že pojel dva metry se to zastavilo zachvíli stáhnu a rybka pryč, ale to jsem chytal na jednoháčky, tak jak chytám teď zúžitkuju 99% záběrů letos jenom jeden záběr naprázdno, ale to musel být hodně malinký prcek nebo okoun to tak popotahovalo pomalu navrch a nic, jinak co byl záběr vždycky tam candát byl, aji jsem si nevšiml že mám záběr jsem dělal pořádek tam mohl viset tak 5–10 min a byl tam.
reagovat - Čtvrtek 26. června 2014 ve 12:54 ® tucnak11 reakce na …
-
Stroft> Ja po 30 letech musel jsem skončit s vlačkou vuli zdravi tak naně hodim bobkařyt.
reagovatJen vim co to je chytačka na cigaro.Candoše chytam jen na Feedry s dobrym uspěhem na carky a mam 2 metody 1 velki troihak a nebo 2 male.candat zabere jen zvednu prut hnet a sedi za krajiček nikdy neměl jsem hak hluboko.Na Brněnske přehradě chytil jsem jich tak 17 kousku za večer nebyly velke jen všihni za krajičeh huby
.Pan Tychler mi ukazal jak mam dělat aby candat by jen za krajiček.Duležite je trplivost a poznat zaběr.loni jsem měl chycench tak50 kousku nehal jsem si 1– ho letos chytil jsem hovno bo sem se ožral jako prase a zdyhal jsem tyden.
- Čtvrtek 26. června 2014 ve 12:09 ® kamos007
-
včera další zubáč jak to nešlo tak to teď jde a rybářů poskromnu včera jsem tam seděl dokonce široko daleko sám.
reagovat - Čtvrtek 26. června 2014 v 10:21 ® daja reakce na …
-
Stroft> Pak nezbyva nez Ebro
reagovat - Středa 25. června 2014 ve 20:23 ® Stroft reakce na …
-
daja> Za pár let to bude vymlácené od bobkařů s rybičkou na háčku, co vyčkávají se zásekem, tak zvaně, na cigaretu
reagovat - Středa 25. června 2014 v 19:48 ® daja reakce na …
-
Stroft> vyckej tedy par let, az ti moji haranti budou samostatni a ja si koupim povolenku a muzeme na hartu spolu.
Lubo> kapr pro me neni zadna vyzva, je to vysavac co nasaje co se mu do cesty priplete. Kdyz uz kaprovitou rybu, tak amura, ten je oproti kaprovi vycurany. P.S. dobra tedy, vzdalim se dozadu do rohu a muzeme pipat stereo kazdy z jedne strany
reagovat - Středa 25. června 2014 v 19:48 ® kamos007
-
kety.vydra> tojo, ja na kapry už nechodim teď čistě na dravce a sedím tam každý den od zahájení jsem vynechal 1× předevčírem odchytáno nej 58 candoš včera jeden
reagovatale načekal jsem se dlouho jindy to ani nepotáhlo. ale zajímavé že na okouna to ani necukne všecko na plotičky a to až potom co jsem je začal ládovat polystyrénem jsem to nikdy nedělal ale asi to dělá hodně no rybka pěkně plave i když je mrtvá
- Středa 25. června 2014 v 17:50 ® lubo OV reakce na …
-
daja> jo, tak hnusný kapr jo? Končím s tebou. Už se na rybách ke mně ani nepřibližuj a pípáky hoď na smetiště
reagovat - Středa 25. června 2014 ve 12:48 ® Stroft reakce na …
-
daja> Kufa, jen výmluvy
reagovatmyslíš že mě to někdo učil? Ps. kdo umí vařit
, zvládne i peří, tak se toho neboj!
- Středa 25. června 2014 v 9:06 ® daja reakce na …
-
Stroft> jojo, je to relax jeste zasoby z Ebra, takze to funguje i tady
reagovatPeri nemam, je to drahe jak cert a vazat to neumim.
- Úterý 24. června 2014 ve 23:24 ® Stroft reakce na …
-
daja> No vidíš jak jsi šikovný, malý candát, taky candát. Guma, vypadá jak od Relaxu, ale třeba se pletu. Já jsem s gumami skončil, teď ujíždím na peří
reagovat - Úterý 24. června 2014 ve 22:12 ® daja
-
Strofte, ty provokatere
reagovatto se ti machruje s hartou! to ja bez svazove povolenky, odkazany na soukrome rybniky, kde se to hemzi hnusnyma kaprama jsem vymodlil male candati mimino. Vsimni si prosim nastrahy, no ale Ebro to neni. Zrejme budu muset vlacet s feederem, jelikoz s tim mym lesenakem jsem s lehkou hlavou v prdeli a necitim kontakt s nastrahou a to je spatne
Dale se povedl i kapr 71 na kuku, ale to sem davat nebudu, je to hnusna ryba jak jsem psal vyse.
- Úterý 24. června 2014 ve 20:55 ® Pete1985
-
Zdar vsem rybarum. Dva dny zpatky po delsi odmlce a nestastnych pokusech behem 3 hodin 11 cejnu a tenhle pekny kaprik 45. Putoval na gril.
reagovatCejni sli zpatky, bylo jich skoda je brat → 25–30 cm.
- Pondělí 23. června 2014 ve 22:01 ® mkratas
-
Tož dnes jsme konečně za pomocí velmi hodných a ochotných lidí mohli ořezat a pokácet strom který ohrožoval Vás při lovu a otevřít uzavřený úsek na lov ryb.Všichni makali ostošest ostatně viz foto.Více na naších www.mscrsporuba1.blog.cz/…ne-23-6-2014
reagovat - Pondělí 23. června 2014 v 19:08 ® Stroft reakce na …
-
lubo OV> Ten kdo provokuje příliš často, obvykle narazí
reagovat - Pondělí 23. června 2014 v 18:32 ® lubo OV
-
Stroft> je pravidlem, že dravci sežerou cokoliv pouze do konce hájení a od 16. jen provokují
reagovat